Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Magyarok és fideszesek 2014. február 26. szerda 18:06

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Magyarok és fideszesek

A Fidesz fékezhetetlen agyvelejű verőembere és trafikosztogatója most magához képest is kicsit messzire rúgta a pöttyöst, hogy ezzel a kormánypárti közhülyék számára is érthető fociszimbólummal éljek. „A Mazsihisz magyar kormánynak küldött ultimátuma nem lesz képes megbontani azt az egységet és szimbiózist, amelyben hosszú évek óta élünk itt Gyulán, vagy éppen Hódmezővásárhelyen minden zsidó honfitársammal” – jelentette ki Lázár János.

Az előzményekről csak annyit, hogy a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) levélben jelezte a miniszterelnöknek, hogy a kormány jelenlegi történelemhamisítási felbuzgása talán kicsit túlmegy azon a határon, ami populista és neohorthysta pártok esetében elfogadható, konkrétan: nem a németek tehetnek mindenről, mint azt az emlékműnek csúfolt giccsparádé sugallná, hanem nekünk is volt némi szerepünk a harmincas-negyvenes évek borzalmában.

Erre böffent Lázár.

“…nem jó irányban befolyásolja azt a fajta együttélést, ami több száz év óta volt itt sikeres a Kárpát-medencében magyarok és zsidók között” – tette még hozzá. Nem jó irányba. Mert, hogy eddig sikeres. A mélypont ünnepe.

Magyarok és kunok, magyarok és jászok, magyarok és rácok, magyarok és zsidók.

Lázár János természetesen nem érti, hogy miért mondott iszonyatosan nagy és veszélyes bunkóságot, amikor zsidókat és magyarokat emlegetett, de nem is az ő felelőssége, mert Lázár a keménykedő, üvöltöző célszerszám, akinek befolyásos haverjai vannak a dohánylobbiban, ő a Fidesz kalapácsa, aki mindent szögnek néz, a gazdája meg hagyja. Abból is látszik, Orbánt mennyire nem érdekli ez az egész, hogy egy kalapácsot küld tárgyalni. Mennyé’, Lázár fiam, oszt mond meg a zsidóknak a frankót, mert nem látják a nagy összefüggéseket.

Nincsenek nagy összefüggések, de a Fidesz azt érti nagy összefüggések, nemzeti sorskérdések és univerzális egyenletek alatt, hogy meg kell nyerni a választásokat. Ha több az országban az antiszemita, mint a zsidó, akkor az előbbiek nótáját kell húzni, ez egyszerű matematika, nincs ebben semmi rossz szándék vagy ideológia.

Nem arról van szó tehát, hogy számon kérjük Lázáron a szavait, mert tényleg fogalma sincs, miről beszél, de talán a többiek számára nyilvánvalóvá tehetjük, miért kell még az emlékét is eltakarítani annak a pártnak, amelyik szerint ugyan végtelenül sikeresen élünk együtt, azonban mégsem magyarok a zsidók. Nem magyarok, de már-már egészen jól beilleszkedtek, a nyelvet is klasszul tolják, ez a Radnóti nevű például anyanyelvi szinten, és ugyan elő-előfordul, hogy marhavagonokba tereljük őket, meg Dunába lőjük, de már százszor bocsánatot kértünk. Nem beszélhetnénk végre másról?!

A zsidók és keresztények megfogalmazás is rettenetes lett volna, bár talán nem ennyire sértő és idióta, egészen egyszerűen azért, mert Magyarországon nem zsidók és keresztények élnek együtt (sikeresen), hanem rengeteg istennel egyáltalán nem törődő, ateista, agnosztikus, vallástalan ember, akiknek legkisebb gondja is nagyobb, mint azon töprengeni, hogy Jézus messiás volt-e vagy próféta, és akadnak néhányan, akiknek ez fontos. Utóbbiak – minden ezzel ellentétes propaganda ellenére – elenyésző kisebbségben vannak, esetleg zsidók, keresztények, keresztyének, muzulmánok vagy buddhisták, de épp olyan különbözően gondolkodnak bizonyos dolgokról, mint a többség.

Rettenetes lehet ezzel szembesülnie a mostani kormányzatnak, de a magyarok egy része szereti Mága Zoltán művészetét, a másik része meg nem, a magyarok egy része Csajkovszkijra ébred, a másik része meg Dj Shurikenre, és ettől nem lesznek jobb vagy rosszabb magyarok. Sőt, még rosszabb hírem van. amíg nem készül el a Széles Gábor-féle ufótechnológiai laborban a hungarométer, senkiről sem lehet megállapítani, hogy a magyarság melyik szintjén áll, magyarabb-e az átlagnál, vagy már-már turbómagyar. Addig bizony csak magyar van. Bár kétségtelenül akadnak köztük hangosabbak.

Csak egészen eltévedt küldetéses idióták próbálják elhitetni egy nemzettel, hogy csak egy tábor, egy zászló, egy isten és egy miniszterelnök van, mert minden más esetben jöhet az ácsorgás a sírnál, hol süllyedés esete forog fenn, megesznek minket a mindig éhes nyugati demokraták, hacsak nagy barátunk, Oroszország meg nem véd minket tőlük. Jellemző egyébként, hogy még ez a baromság is értő fülekre talált, nem kevesen hiszik el, hogy vérszomjas belgák és portugálok elől kell Moszkváig menekülnünk, ami nem Brüsszel. Tényleg nem. Moszkva annyira nem Brüsszel, hogy szerencsétlen esetben az évszázad hátralévő részét ennek a ténynek a feldolgozásával tölthetjük.

Nem lesz annyira vicces, mint ahogy leírtam.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (266 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +389 ( 413 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Magyarok és fideszesek, 4.9 out of 5 based on 266 ratings

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Perfect!

    Milyen erdekes, hogy Lazar Janos harom hettel ezelotti kijelentesere nem hordult fel ennyire senki–mint azt az akkor megirt cikkemben konstataltam. Akkor a (nem annyira) kerekasztalnal ezt mondta Lazar: ” „minden magyar honfitársunknak és zsidó polgártársunknak” fog majd Orban valaszolni (amit egy het kesessel meg is tett).

    Februar 9-en irt cikkemet igy zartam: “As far as Hungarian Jews are concerned, 2014 will not be a year of national reconciliation and forgiveness but rather the year in which even the most Hungarian of the Hungarian Jews will have to realize that they are still perceived as “our fellow Jewish citizens” rather than as “our fellow Hungarians.”

    http://drmandler.wordpress.com/2014/02/10/why-everyone-should-boycott-official-2014-holocaust-commemorations-in-hungary/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (85 szavazatból)
  2. Tökéletes meglátás. Para-Kovács Imrének köszönet érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +87 (103 szavazatból)
  3. Szuper!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (72 szavazatból)
  4. Ennek a kőbunkó Lázárnak feltűnt volna e, ha olyan kijelentést tesz valaki, hogy a magyarok, meg a fideszesek ….
    Nem hiszem.
    Milyen szimbiózisról beszél ez a kretén?
    Jó példa erre a szimbiózisra Kertész Ákos menekültként való befogadása Kanadába.
    Szégyelljék meg magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +100 (112 szavazatból)
  5. ÁDER JÁNOS MONDJON LE!
    Magyarország Alaptörvénye a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján.
    utolsó frissítés: 2011. április 25.
    Tudja valaki, hogy a jelenleg hatályos Alaptörvényt egyáltalán hol lehet megtalálni?
    http://www.keh.hu/magyarorszag_alaptorvenye/1515-Magyarorszag_Alaptorvenye
    .
    Az az államfő, aki jogász végzettsége ellenére még arra sem képes, hogy a KEH hivatalos honlapján az Alaptörvényt az aktuális állapotnak megfelelően tegye közzé, ráadásul 3 évvel korábbi állapotában jelenítse meg az Alaptörvényt az érdeklődő állampolgárok számára, az olyan mértékű hanyagságot és a hivatali kötelességével kapcsolatos mulasztást követ el, hogy annak nincs helye az államfői poszton.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +100 (112 szavazatból)
  6. Horváth Béláné

    A lemondáshoz gerinckéne! Azt meg még nem ültetnek be még annyi pénzért se, mint neki van! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (76 szavazatból)
  7. ““…nem jó irányban befolyásolja azt a fajta együttélést, ami több száz év óta volt itt sikeres a Kárpát-medencében magyarok és zsidók között”
    .
    Bizonyos értelemben igaza van Lézernek:
    Manapság előszeretettel hivatkozunk azokra a Nobel-díjas kutatókra, akik, elüldöztetvén, az USA-ban tudták kibontakoztatni tehetségüket. (Bartók Béla hegedül).
    .
    Ugye, hogy sikeres volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (56 szavazatból)
  8. bocsánat, a kapkodás: én voltam: nagy andras

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  9. féreg , gyilkos lázár bowlingpályának használja az autópályát
    vér tapad a kezéhez
    lázár jancsi is holokauszttagadó
    pont úgy, mint rogán, vagy orbán ls a többi fideSSes moszkovita
    pofaszétverést mind megérdemli

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (58 szavazatból)
  10. Csak ugy mellekvonalkent – Maga Zoli nagy muvesznek nyalta fel magat. Ertek ehhez a palyahoz, sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  11. Remek, remek, Bandi bàttya, ne hagyja abba, üsse csak ôköt !….
    ( halkan azért megjegyzem ezredszer, hogyha e kis ( vagy “Nagy” ) hazàban lehetett volna kezdeni valami érdemlegeset ezzel a néppel, az màr kiderült volna az évszàzadok soràn. Én tényleg annak drukkolok, hogy legyen béke,egyetértés, prosperitàs miegyéb, csak nem igazàn làtom, mikor, mitôl, hogyan lenne….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  12. Para!
    Ismét óriásit alkottál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (41 szavazatból)
  13. PA-RA-JÓ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  14. Kösz Imre, megint jó volt a cikked.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  15. Öreg Titán
    “Magyarország Alaptörvénye a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján.
    utolsó frissítés: 2011. április 25.”
    .
    Mentsd el gyorsan, hogy nyoma legyen, mi volt a kiindulási alap. Az Alkotmány is toldott-foldott állapotban olvasható, ez legalább még az eredeti .A világháló hátránya: mindent át lehet szövegezni, mindenbe bele lehet javítani az aktuális állapotig, ami eltünteti az eredeti vagy korábbi verziókat.
    .
    Egyébként Alkotmány cím alatt található meg az Alaptörvény a neten, azért nem találtad. (Újabb jogi konfliktusnak táptalajt adva, mert az/egy alaptörvény nem azonos az alkotmánnyal. A nevük szerint sem, jogilag sem.)
    .
    Itt az új cucc, álnéven:
    http://www.alkotmany.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  16. De köztársak! Hát ki kíváncsi erre a szánalmas alaptörvényre? És mi következik belőle? Semmi, úgyis azt tesznek, amit akarnak, legföljebb módosítják századszorra is. Az olvasása valamiféle újfajta mazochizmus? Jólesik utána a székelés? De most komolyan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  17. Ez a lazar tenyleg nem fogja erteni, amikor majd futva menekul par honfitarsunk elol, es ugy osszeverik, hogy lebenul nyaktol lefele. Ott lesz azon az ostoba beltenyeszettol deformalodott otvar fejen a teljes ertetlenseg, hogy hat ezt most miert kapom, derek ner nepe? Fergek ezek mind, barmelyiket orommel latnam bokazni egy-egy poznan, pedig pacifista vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  18. Para – (bocs, csak így) ! Óriási !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  19. ne bomolj emigrant. itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy Áder méltatlan a hivatalára. még a saját Alaptörvényüket sem képes tisztelni. vagy lehet, hogy Áder átállt? :-)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  20. Fajo szivvel mondom, hogy a cikk minden szava igaz. Miert nem tanul semmibol ez az apro nemzet, miert hagyja magat a politikusok altal megvezetni?! Egy kis orszag lakoinak sokkal inkabb tajekozodni kellene a nagyvilagban, szetnezni, erdeklodni, nyelveket beszelni, mert csakis igy eletkepes. Nem bezarkozni, ellensegkepet krealni, szethuzni, a hatalomehseget kiszolgalni! Nem tudom, hogy hany generacionak kell felnonie ahhoz, hogy az emberek szemlelete valtozzon, de ha ez nem kovetkezik be mielobb, akkor pusztulasra van itelve az orszag gazdasagi es erkolcsi tekintetben egyarant.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  21. Andrea. Nagyon szépen fogalmaztad meg a lényeget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  22. Igen… ha egy (kis) ország vezetői ennyire nem intelligensek,hogy képesek legyenek felismerni a lehetőségeiket határaikat, akkor annak a népnek nincs jövője…
    De lehet hogy nincs is ezzel baj….Lehet hogy ennek így kell történnie..!!
    (Az elméleti fizika egyik alapvetése: “A világegyetemben egyetlen dolog állandó…a változás”) És pár ha pár száz év múlva nem lesz olyan hogy mo. az lehet hogy nem is lesz olyan nagy tragédia..!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  23. bumburi (2014. február 26. szerda 19:44)
    “ha olyan kijelentést tesz valaki, hogy a magyarok, meg a fideszesek ….”
    — Bumburi, ez nagyon tetszett. Merhogy tényleg erről van szó: él itt egy csomó magyar (értsd: normális emberek, akikkel lehetne beszélgetni), és köztük jó pár életvitelszerűen fröcsögő, harapó, agresszív, gátlástalan, erkölcstelen bunkó. Ezt a két emberfajtát tényelg meg kéne különböztetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  24. Ego
    Én már évek óta így különböztetem meg őket. Ha valamelyik egyedével a fidesznek szóba állsz, annak az a vége, hogy vagy le akar torkollni, vagy hülyeséget magyaráz,és a végén, amikor már tiszta előtte a kép hogy nem vagyok megvezethető, akkor sértődötten odébb áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  25. Kedves Barátaim,
    Ez az ízléstelen szövegelés igazán nem új. És nem is ez az ősparaszti torzó találta ki. Hiszen emlékezhetünk rá, hogy főnöke már tizenkét éve, 2002-ben kimondta: ” a haza nem lehet ellenzékben”, ami azóta is kommunikációs etalonnak számít. Erre jött a nemzetmegosztási alapszöveg. “mi nemzeti érzekműek – ti idegenszívűek.” De csak három éve annak, hogy így nyilatkozott: “mi magyarok mgvédjük zsidó honfitársainkat.”
    Ez a banda hatalomtechnikai manővereivel ekképp osztja meg a magyar nemzetet immár több, mint egy évtizede.
    Itt az eredménye!
    Ha volna Magyarországon Civil Erkölcsbíróság, bízvást elítélné őket. Azután pedig sújtson le rájuk a nemzet megvetése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  26. bumburi – irigyellek!
    Én elmenekülök még a közelükből is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Baromi jól tolja a srác ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. Milyen kár, hogy Para utálja, ha dícsérik.
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  29. Para-Kovács Imre zseniális. Nagyon jó ez az írás. Mégis: milyen szomorú, hogy meg kellett ezt a cikket írni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  30. Ember embernek farkasa lett – vagy az is volt mindig? Most úgy tűnik, hogy ez a valóság, és ez egyáltalán nem vicces. Keserű humorral és iróniával íródott ez az írás. Benne Para-Kovács Imre kivetítette a kilátástalan jövőnket is, és nincsenek vele szemben érveim, mert az optimizmusom jelen pillanatban csak pislákol. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokan vagyunk, akik nem ezt a jelent akarjuk és az ebből törvényszerűen következő jövőt. Úgyhogy ki fogunk lábalni belőle. Hogy, hogyan és milyen áron, azt még nem tudom. De, hogy nem a választások révén, az egészen biztos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  31. A régi, hamisan úri világot felváltotta az új, a parasztokból… Még hazugabb… Ez így csak a fasizmusba vezethetett, nincs kétség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. Nagyon kivancsi vagyok, hogy kik es miert minuszoljak az elso hozzaszolasomat. Eleg ha csak a MIERT kerdesre valaszol egy par kedves minuszolo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Dávid, ne törődj a minuszolókkal, azok órabérben dolgoznak a NER-nek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  34. Hasba rúgós Habony Árpi féle hablaty hullik vissza az “oroszokat kizavaró” fejére!
    Ilyen szövegek után odaülni Putyin és a kínai vezetők elé, nem semmi orca szükséges és nem a semmitől lesz egyre zakkantabb, hiszen ő tudja a legjobban, nem az övéivel, nem hülyékkel, nem a lebutítottakkal van dolga:
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/orban-hangjan-szol-majom-itt-ev-legjobb-kampanydala-124122.html
    -
    Aki azt gondolja, hogy ezt a keletiek elfelejtették, netán feltételezi, hogy nem is hallották ezen szövegeket, azok forduljanak orvosukhoz, gyógyszerészükhöz!
    Hogy a szavazóit meg tudja vezetni azt elhiszem, hisz ez természetes!
    A gondolkodó, tájékozott embereket biztosan nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. Mennyé’, Lázár fiam, oszt mond meg a zsidóknak a frankót, mert nem látják a nagy összefüggéseket.

    KÖNYÖRGÖM, MONDD MEG! két ddddddddddddddddddddddéééééééé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  36. A minuszolóknak (is):
    Az Úr jókedvében elhatározza,hogy minden népnek ad két jó tulajdonságot és amikor a magyarokhoz ér, azt mondja arkangyalának:
    A magyarok legyenek okosak,becsületesek és fidesz szavazók.Az arkangyal feljegyezte,de fölhívta az úr figyelmét:a magyaroknak három jó tulajdonságuk van,míg a többieknek csak kettő.Ez nem volna helyes.Így szólt az Úr:igazad van,ám mivel ajándékot nem lehet visszavenni, elrendelem,hogy a magyarok egyszerre csak két jó tulajdonságot használhatnak.
    Ez az oka, hogy aki okos és fidesz szavazó,az nem lehet becsületes,aki fidesz szavazó és becsületes,az nem lehet okos és aki becsületes és okos, az nem lehet fidesz szavazó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  37. Ha mi tudunk még jőkat nevetni is (most éppen ezt tettem, bár egy kicsit könnyesre sikerült), akkor előbb-utóbb humortalan ellenfeleink begörcsölnek…hogy finoman fogalmazzak. Köszi szépen, ma már nem hallgatok híreket, hogy szép álmaim legyenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Gábriel arkangyal mint a magyarság ártatlanságának jelképe jelzi Melocco úr hozzáértését is: mivel 622-ben Gábriel arkangyal megjelent Mohamed álmában, és meggyőzte arról hogy pont neki kell lennie Allah prófétájának, ilymódom a muszlim hit megteremtője ő. Csoda, hogy zsidóellenes az a nép, amit Gábriel testesít meg?
    Addig én megértéssel kezelem Orbán, Lázát érzéketlenségét a zsidó gondolkodással és az országban kivívott helyükkel szemben, hogy a vidéki zsidóság egyszerűen eltűnt 44-ben, nem voltak jelen, nem volt mivel találkozni se, nekem is, vidékiként csak 40 éves korom után jelent meg az életemben az első zsidó embertársam, akiről tudtam is a vallását, és aki fontos is volt, mint zsidó. Nem oktatták, nem voltak jelen zsidóként.Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ezt az ismerethiányt azóta sem pótolta ez a garnitúra, és egy teljesen torz belső képük alapján dönt országos ügyekben. Nekünk ez nagyon nem jó.
    Para a fárosz nekünk, éljen és világítson mindörökké.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  39. Vártánálló

    David Mandler, a minuszonak nagyon egyszerü technikai magyarázata van. Erre járt pár tucat fülkeforradalmár s unlike-olta az összes hozzászólást. Az első post kapta a legtöbbet. ahogy lejjebb megyünk a postokon egyre csökken a negatív szavazatok aránya. Vérmérséklet és a hazafias elkötelezettség mértékének arányában minuszoltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Hát igen az szerintem sem várható el Lázártól hogy ismeje a történelmet, hiszen sokan nem ismerjük annyira amennyire kéne. De ha már olyan harmonikusnak tartja ezt kapcsolatot, akkor miért mondja ez a bunkó, hogy magyar és zsidó, miért nem mondja, hogy magyar és magyar? Ha olyan sikeresnek tartja akkor mivel magyarázza a történelmi tényeket, amikor egyáltalán nem tekintettük (főleg eleink és tisztelet a kivételenk) hofitársainknak a zsidó származású magyarokat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  41. nem érti hát, mert eszméletlenül sötét. de mindegy is, mert pártkatona és ott van a frontvonalban, az a fontos h a következő parlamentben is kaphasson mandátumot, jól éljen és még sok-sok pályázat nyertese legyen, lapátolhasson még közpénzt ki és persze építhessék a saját szánalmas és nyomorító kurzusukat. ha ennek az útjában áll valami, akkor azt meg eltapossák. mert nincs alku, nincs kegyelem. ezt már ismerik a narancsosok és úgy tűnik, szeretik is. szomorú, de ez van. :/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos