Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Vének Tanácsa is megfújta a kürtöt 2014. február 21. péntek 12:56 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Vének Tanácsa is megfújta a kürtöt

Budapest – A Százak Tanácsa a választásokon a jelenlegi kormányt, a Fidesz-KDNP-pártszövetséget támogatja, mert álláspontja szerint nem kezdődhet újra a 2003 és 2010 közötti beteges hazudozás és az erőszak világa. Hogy a neves testületbe milyen érdemek alapján lehet bekerülni, azt soha nem hozták a köz tudomására, ám a grémiumról sokat elmond, hogy a szellem és az erkölcs olyan hatalmasságai is helyet kaptak benne, mint Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Grosics Gyula,vagy éppen a nemzet halálraítéltje, Wittner Mária.

A szervezet állásfoglalásában azt írta, a Százak Tanácsa soha nem nevezett meg politikai pártokat a választások előtt, hanem arra biztatott, hogy mindenki menjen el szavazni, és azokra szavazzon, akik a családok és a nemzet boldogulását akarják szolgálni. Most azonban egyértelművé kívánja tenni, hogy minden erejével támogatni kívánja – “tudva, hogy sok a tennivaló, javítanivaló a kormány munkájában, ismerve sok szakpolitikai nézeteltérést” – Orbán Viktor kormányát, a Fidesz-KDNP-pártszövetséget.

“2014. április 6-án minden jóérzésű honfitársunkat a magyarság egészét gazdagító, nemzeti értékeinket őrző, hírünket a világban erősítő politika támogatására hívunk az urnákhoz”.

Az állásfoglalásban az alapítókra, tagokra utalva úgy fogalmaztak: „kötelességünk emléküket és eszményeiket őrizve felhívni a magyar társadalom figyelmét arra, hogy miközben örömmel láttuk, hogy a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően visszafizettük az IMF-kölcsönt, kijöttünk a túlzottdeficit-eljárásból, 3 százalék alatt tartottuk az államháztartási hiányt, állampolgárságot kaptak a világban élő magyarok – ezzel biztosítva a nemzeti összetartozást, családi adókedvezmények vannak, folyamatos a rezsicsökkentés és a devizahitelesek segítése, s a gazdaság is növekedési pályára állt – eközben a levitézlett politikai erők folyamatos és alattomos támadásai, világszerte hazánk rossz hírét keltik, s egyértelművé vált, nem szokványos ellenzéki támadások ezek, hanem a hazug állításaik, hazaárulással felérő rágalmazásaik és gyűlöletkeltésük miatt hiteltelenné vált régi erők akarják – nem válogatva az eszközökben sem – visszaszerezni hatalmukat”.

Vagyis, a levitézlett politikai erők keltik hazánk rossz hírét és nem a regnáló kormány, ahogyan azt minden normális ember gondolhatná. A levitézlett politikai erők döntötték be a forintot, bontották le a demokratikus jogállamot, lopták el a magánnyugdíj-pénztárakban lévő 3 ezermilliárd forintot, osztottak a csókosoknak trafikot, földet és minden mást, amivel mutyizni lehet.

A Százak Tanácsa 1996-ban Fekete Gyula író kezdeményezésére jött létre 150 társadalmi szervezet ajánlásai révén. Negyvenegyen, köztük az alapító, a Püski házaspár, Sinkovits Imre, Mádl Ferenc, Balogh János, Makovecz Imre, Nagy Gáspár, Sánta Ferenc, Márton János, Pongrácz Gergely, László Gyula, Kopp Mária, Für Lajos, Sütő András örökös tagjai a testületnek.

Az állásfoglalást mások mellett Csoóri Sándor költő, Pozsgay Imre politikus, Szűrös Mátyás politikus, Grosics Gyula labdarúgó, az Aranycsapat kapusa, Döbrentei Kornél író, költő, Medveczky Ádám karmester, Nemeskürty István író és Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő írta alá.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 24 szavazatból)
A Vének Tanácsa is megfújta a kürtöt, 4.9 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. a képen:
    két összeillő ember

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. És hol volt 1996-ban Wittner Mária?
    Ja, hogy akkor még élt Pongrácz Gergely ,aki NAGYON jól ismerte ŐT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  3. Ja!
    És a címhez méltóan: Uff én beszéltem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  4. A vének egyik fele nyilvánvalóan aggkori elhülyülésben szenved, amiért talán elnézhetjük nekik azt, hogy nem látják át milyen károkat okoznak a magyar népnek. A másik résszel már nagyobb a baj, ők a gerinctelen csúszómászók közé tartoznak, akik a múltjuk sötét foltjait akarják takargatni, ezért bármire hajlandóak, persze leginkább akkor, ha ezért még búsásan meg is fizeti őket a párt. Igaz megszokták a vezérekhez igazodást, mert a “vének” legtöbbje bizony az előző rendszerben is a kivételezettek közé tartozott, tehát bőven van gyakorlatuk a felfelé nyalásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  5. http://tenytar.blog.hu/2013/05/31/viktor_aki_meg_sohasem_hazudott
    -
    Akiket a tények zavarnak, ne olvassák el, hogy miket is hazudott a 3xbóvlis.
    A konfliktusok elkerülésére: nem én írtam, csupán közreadom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. Boldogok a lelki szegények, mert övék Orbán országa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  7. Őrjöngő Zsebdiktátor

    “Vén Hülye Buzeránsok”
    by :Gyalog galopp

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  8. A képen látható “véneknek” semmi sem drága.Tölük pusztulhat az ország,leszakadhat az ég, számukkra csak az a fontos ,hogy a vezér kegyeibe ágyazodva minél több mani kerüljön a zsebükbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  9. Ez az egész már teljesen önmaga paródiája- lenne, ha ezek a barom állatok nem emberéletek millióit tennék tönkre hosszabb időre, mondjuk, örökre. De ez a beírás:
    .
    “…És hol volt 1996-ban Wittner Mária?
    Ja, hogy akkor még élt Pongrácz Gergely ,aki NAGYON jól ismerte ŐT!…”
    .
    Hangos röhögés, :))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  10. „…..miközben örömmel láttuk, hogy a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően ………,eközben a levitézlett politikai erők folyamatos és alattomos támadásai, világszerte hazánk rossz hírét keltik, s egyértelművé vált, nem szokványos ellenzéki támadások ezek, hanem a hazug állításaik, hazaárulással felérő rágalmazásaik és gyűlöletkeltésük miatt hiteltelenné vált régi erők akarják – nem válogatva az eszközökben sem – visszaszerezni hatalmukat”.
    Ha nem lenne ennyire tragikus, hogy ez a maszlag és hazugság dömping még mindig sok százezer honfitársunkkal megetethető, nevethetnénk rajtuk. Inkább beleborzongunk abba, hogy sok évtizeddel Rákosi diktatúrája után ma is a hazai „ellenforradalmi” erők áskálódásának lehet beállítani a rezsim totális kudarcát. Mintha a Nyugat nem elsősorban az ide küldött tudósítótól és követségeitől tájékozódna. Máshol már idéztem a „borzas” beszédét, amelyet néhány héttel a leváltása előtt mondott 1953-ban. Ide is illő!
    „ …ehhez az kell, hogy pártunk minden tagja, minden kommunista, népi demokráciánk minden őszinte híve álljon csatasorba, menjen ellentámadásba. (Hosszantartó taps.) Újra mozgósítanunk kell mindazt, aminek annyi sikerünket köszönhetjük: a türelmes meggyőzést csakúgy, mint a bátor helytállást, az áldozni tudást, a közérdek önzetlen szolgálatát. Lássa az egész ország, hogy pártunk egységes, összekovácsolt, hogy minden tagja, minden szervezete, minden agitátora és népnevelője helyesli célkitűzéseinket, hogy el van szánva arra, hogy leleplezi, visszaveri és szétzúzza az ellenség minden támadását, mely dolgozó népünk életszínvonalának, jólétének emelkedését meg akarja gátolni. (Lelkes taps.) Dolgozzunk bátran, magabiztosan, jó ügyünk igazába és helyességébe vetett hittel, és a siker, a győzelem, mint annyiszor, újra a mienk! (Percekig tartó, lelkes taps. A hallgatók felállva kiáltják: “Éljen a párt!”) (Rákosi Mátyás,1953.) ”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  11. a vén kurvát,ha meglátom,felmegy a vérnyomásom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  12. Mennyire lehet hiteles egy olyan szervezet, amiben együtt van jelen Wittner és Szűrös meg néhány nagy természetű színész, akik a legnagyobb komenyista sztárok voltak? Max. mintha egy kivénhedt szvinger klub adott volna ki egy politikai nyilatkozatot. Lehet, azokat tömöríti, akiknek anno megvolt Marink.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  13. Feltünt másnak is, hogy egyetlen ‘56-os hős van, az a mari, aki egyedül harcolt?
    Persze, hogy vesztett a forradalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  14. Grosics SS tiszt volt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  15. Van egy Ötletem a Százak Tanácsához! Adják oda a vagyonukat a szegényeknek, a Fűrernek adjanak egy szatócsboltot had éljen de persze az Ő rablott vagyonát is osszuk szét az összes elmúlt 30 év közszereplőiével együtt! Nem kell ide ekkora bölcsesség! Ami meg neki van, küldjék el a követüket a Bildenbergekhez, hátha fogadtatásra is találna? A többit meg bízzák a Magyar emberekre! Hiteltelen senkik..Black…feketelábuak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  16. Gábriel arkangyal

    Íme a teljes szégyenlista: http://szazaktanacsa.hu/tagok/a-szazak-tanacsa-tagjai/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Akkor ezzé nemtudom megfújni a kürtöt :
    Ezek magfujták.
    (Gondolom most viszik a zaciba.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Áááá, röhejes egy elhülyült banda, de zsírozzák nekik a tepsit, szóval hadd ropják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. “Aki nem lép egyszerre…”
    Mint a szocialista demokráciában: szabad emberek, szabad országban, azt csinálják amit szabad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Geyza,
    jobb híján fújd meg a Nemeskürtyt! Hamarabb kihűl! :)
    Viccen kívül: őrajta csodálkoztam leginkább!
    Hogy egy ilyen profi történész, aki érti a miérteket is, együtt üvöltsön ezekkel a sakálokkal….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  21. ismeritek azt a viccet, hogy a roggyant vénasszony, a qrva és a trottyos besúgó, a két nagy túlélő találkozik? …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. Bonhomme !
    ˙
    Ne hülyéskedj ! Nemeskürty az egyik legnagyobb manipulátor történész. Min csodálkozol ? Csak el kell olvasni Krausz Tamás Magyar megszálló csapatok a Szoivjetúnióban című dokumentum kötetét és mindjárt rádöbbenhetsz, hogy a Rekviem egy magyar hadseregért miért is volt egy szemenszedett manipuláció – á’lá Nemeskürty
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. ˙

    Egy dolognak azért örülök, mégpedig annak, hogy Dr Papp Lajos is tagja e díszes gyülkezetnek. Most éppen a Böjte Csabával együtt költik az ügyeletes elnöki megtisztelő címet. A két jelkép…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Önjelölt “lovagok és lovaginák”. *
    .
    .
    *Hofi után szabadon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Csoda,hogy pártolják a kormányt,és a horthy -rendszert?Grosics pl SS tiszt volt.WM a lába közével harcolt a szabadságért.Kell sorolni.Ápr.6 után lehet újra disszidálni.Csakhogy az oV kormányt talán csak burundi,vagy kongó,estleg szudán kormánya látja szívesen-.A többiek meg még udvariaskodnak vele,mert nem akarnak röhögség tárgya lenni.Mehet indiába kezet csókolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. http://szazaktanacsa.hu/tagok/a-szazak-tanacsa-tagjai/

    A fentiek közül csak Ángyán József tett valamit azért, hogy mutyizás szűnjön meg. Ma már nem is igazán illik ebbe a szervezetbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos