Ronai and Ronai
AMERIKAI

PuPu: Jogunk van tudni 2014. január 22. szerda 7:36

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
PuPu: Jogunk van tudni

Mint a különféle televíziós sorozatok ősellenségének – mi sem jellemzőbb, Isaura szem-műtétjéhez sem járultam hozzá egy büdös fabatkával sem – nekem is megvan a magam kedvenc televízió-sorozata, Az Elnök emberei a címe a magyar változatnak.

A sorozat a hatalmi gépezet működését hivatott nagy vonalakban megismertetni az amerikai választóval, megmutatni az amerikai műkörmösöknek és közmunkásoknak, hogyan is telnek az Elnök hétköznapjai a Fehér Házban, hogyan dolgozik a Nyugati Szárny agytrösztje a politikai döntésekhez szükséges kompromisszumok kialakításán, és hogyan vesz részt a napi politika alakításában a sorozatban Nobel-díjasként bemutatott Elnök.

A sorozat sokáig ment az ATV-ben, de valami időzítési hiba léphetett fel, mert az utóbbi időben a sorozat középpontjába az Elnök betegsége, pontosabban annak elhallgatása került.
Mit mondjak, jobb magyar miniszterelnöknek lenni, mint amerikai elnöknek, mert a sorozat utolsó részei leginkább arról szóltak, hogy be lehet-e verni gőzkalapáccsal egy zabszemet az Elnök hátsójába.
Merthogy arrafelé az Elnök egészségi állapota közérdekű adat, a népnek joga van tudni, hogy az Egyesült Államok első embere, a hadsereg főparancsnoka van-e olyan állapotban fizikailag és mentálisan, hogy bármikor, bármilyen helyzetben felelősségteljes döntéseket legyen képes hozni?
Ha egy olyan betegséget elhallgat, mely ezt az állapotot veszélyezteti, akkor megvannak a megfelelő jogi eszközök arra, hogy az amerikai társadalom kivegye a kezéből a hatalmat és olyan emberre ruházza, aki szellemi képességei teljességének birtokában, megszakítások nélkül képes a szükséges döntéseket meghozni.

Onnan jutott ez eszembe, hogy a magyar végrehajtó hatalom és immáron a törvényhozás ura, a korántsem teljesen független bíróságok felett is részleges hatalommal bíró miniszterelnök a Puskás Ferenc díj átadása alkalmából a FIFA-gálán ismét úgy öltögette a nyelvét, hogy Maugli barátja, Ká, az óriáskígyó irigykedve nézhette.
Tulajdonképpen már poénkodni sincs kedve az embernek, hiszen ezer helyről árad az információ: az ominózus viselkedés a skizofrénia tüneteinek csökkentésére használt gyógyszerek, vagy azok túladagolásának mellékhatása.

Ha ez így igaz, akkor meglehetősen nagy bajban van a haza, hiszen a történelmi elődök közül azonnal beugrik Nero és Caligula, de versenyben van a Habsburgoktól is néhány uralkodó, köztük Rudolf, ki e néven magyar király is volt.
Mit mondjunk, egyikük sem volt népének felvirágoztatója, a megbomlott elme törvényei nem mindig vágnak egybe a társadalmi szükségszerűséggel.

Hogy aztán a focibuzulás az alapbetegsége része, vagy esetleg egy teljesen önálló kórkép, azt nem tudom.
De azt igen, hogy ha valaki képtelen gyermekkori plüssmajmát elengedni, és még élete delén is azt szorongatja-csókolgatja, akkor azt az embert kezelni kell, legyen akár miniszterelnök is.
Ha beteg, az sajnálatos, de ettől még nem biztos (de nem is kizárt) hogy belátási képességét teljesen elveszítette volna, ha pedig nem veszítette el, akkor felelősségre kell vonni.

Azt azért tudni kell, hogy a kleptomániások általában nem atomerőműveket, hanem bundát, ékszert, porcelánt lopnak, a nép egyszerűbb gyermekei meg italt vagy kozmetikumot, melyeket, még ha ki is tudnák fizetni, inkább mégis lopnak, magáért a lopás izgalmáért.
Nos, hogy mi a kórkép, arra nem tippelnék, de hogy ez az állapot betegség, arra fogadásokat mernék kötni.
A legfélelmetesebb az egészben, hogy régebben, mikor elvitték elemcserére, akkor utána bírta egy darabig, de ezek a periódusok egyre rövidebbek.
Mikor „Bulgáriában nyaralt” a család, még egészen hosszú ideig képes volt hozni a relatíve normális ember figuráját, most, amikor legutóbb „síelni voltak”, még hetek sem teltek el jóformán, és már megint ott vannak a tünetek.
Pedig nem hinném, hogy magyar rezidensek gyógyszerelik, a kezelése nem lehet ötfilléres mulatság, de ellenzéke híveként is azt mondom, minden pénzt megérne, ha megszabadítanák a szörnyű kórtól.

A dologban az a legszégyenteljesebb, hogy a magyar média mennyire gyáva.
Kedvenc sorozatomban a zsiráf-jellegű szóvivő-asszony vért izzad, hogy hogyan magyarázza elnöke betegségének elhallgatását, míg nálunk a sajtó egyszerűen rá se mer kérdezni, a gyávaságát meg azzal próbálja leplezni, hogy úgy kezeli a dolgot, mintha ez Orbán családi ügye lenne.
Hát nem az, hiszen a sorsunkat és gyermekeink, unokáink sorsát tettük a kezébe, amikor hatalmat adtunk neki, és jogunk van tudni, hogy képes-e a hatalom rendeltetésszerű gyakorlására.
Magyarország miniszterelnökének egészségi állapotával kapcsolatban nincsenek személyiségi jogai.

A kérdés könnyen eldönthető, ha nyilvánosságra kerül a diagnózis – akkor mindenki eldöntheti, hogy felülne-e arra a repülőre, melyen Orbán a pilóta.
Van kedves közeli rokonom, aki még a látszólag egészséges pilótát is kikérdezné repülés előtt. Meggyőződne arról, hogy a kapitány éjjel jól aludt, barátnőjével vagy feleségével rendezett a kapcsolata, szexuális élete rendben van, megkérdezné, hogy a hitelét forintban vagy devizában vette fel és érdekli-e a politika – ő például csak kielégítő válaszok után ülne be nyugodtan a többi utas közé.
Ha megtudná, hogy a pilóta skizofrénia-gyanús, hát menekülne hanyatt-homlok, de hiába, nem mindenki tud kiszállni a repülőből, különösen kilencezer méter magasságban, kilencszáz kilométeres sebességnél…

Ha valaki arra számít, hogy egy esetleges állapotrosszabbodásnál a kormányzó párt majd megoldja a problémát, hát téved, a rengeteg magánérdek azt kívánja, hogy akkor is hatalmon maradjon, mikor már reggelire leharapja a bögre fülét.
Ha a választók ki nem kényszerítik a hatalmától való megfosztást, akkor olyan lesz, mint II. Szulejmán Szigetvár ostrománál – időnként kirakják a sátra elé egy karosszékben, hadd rettegjenek a vár védői.

De nekünk jogunk van tudni, hogy milyen állapotban van az ember, aki még soha nem hazudott, aki annyi mentális kihívással küzd, mint rajta kívül még senki a magyar politikai életben.
Egészséges?
Beteg?
Ugyan, kérdezze már meg valaki!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (65 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +101 ( 117 szavazatból)
PuPu: Jogunk van tudni, 4.6 out of 5 based on 65 ratings

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Beteg, de számító!
    Már korábban írtam, hogy tessenek elgondolkodni az Orbánon eluralkodó tüneteken, amelyek súlyos személyiségzavarokról árulkodnak.

    http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/2453/borderline-szemelyisegzavar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  2. Már elég régen nyilvánvalóan gond van vele.
    http://nepszava.com/2012/09/uncategorized/orbant-alkalmatlanna-teszi-a-betegsege.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  3. tényleg jó volna tudni, hogy orbán állapota milyen gyakran követel egy kis sielést vagy egy kis nyaralást buleszban. és ha esetleg mégsem jutna el “pihenni” annyiszor, amennyire szüksége van, akkor mivel számoljon a rábízott ország lakossága. érdemes megjegyezni, hogy pszichiátriai betegeknél a kór kifejlödése szempontjából jelentösége van a gyermekkori bánasmódnak. ne feledjük, hogy orbánt apja agresszivan bántalmazta gyerekkorában.
    orbanisztán lassan összeroskad attól a hazugságtömegtöl, amire épitették`”új rendszerüket”. meddig lehet még orbánt “egészségesnek” hazudni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  4. “Merthogy arrafelé az Elnök egészségi állapota közérdekű adat, a népnek joga van tudni, hogy az Egyesült Államok első embere, a hadsereg főparancsnoka van-e olyan állapotban fizikailag és mentálisan, hogy bármikor, bármilyen helyzetben felelősségteljes döntéseket legyen képes hozni?”

    A Brian élete című film jut eszembe:
    -Harcoljunk, hogy a férfiaknak is joga legyen szülni.
    - De a férfiak nem tudnak szülni!!!
    - Az nem érdekes, de legyen joguk!!!

    Kérdésem: és megtudják??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  5. Egyébként, ha egy gyermek így viselkedne, sürgősen orvoshoz kell vinni. Ha felelősen gondolkozik a szülő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  6. Jogunk van tudni?
    Drága PuPu, és ki nem szarja le a mi jogainkat?
    Várhatjuk ugyan, de kitől?
    Mert az ellenzék tesz a jogainkra!
    Tett akkor is, amikor figyelmen kívül hagyta a puccsot, és tesz azóta is rá a sorozatos belesimulásával az Orbán akaratába!
    .
    Az hogy egyeske beteg, azt már tagadni sem lehet, de ki tegye meg az első lépést ennek a nyilvánosságra hozatalával?
    Az ellenzék?
    Mert olyanunk nincs!
    Van egy halmaz, aki most választósdit játszik a homokozóban,és együtt, de külön külön döngetik a mellüket, hogy elhitessék a balga néppel, hogy ők, és senki más nem érdemes irányítani az országot!
    .
    Esünk közben egyik végletből a másikba.
    Egyeskét istenítik, míg a halmazból az egyiket szintén.Mindegy hogy melyik milyen hibát követett el, egyben azonosak!
    Az egyik puccsot hajtott végre az Alkotmány ellen, és ezzel rendszert váltott, a másik meg úgy csinál, mint aki nem tudja, mert az az érdeke, hogy a nép “hülyén haljon meg” képletesen szólva, ami nem lehetetlen hogy valósággá is válik, ha így haladunk!
    .
    Látják persze hogy látják, hogy egyeskén elhatalmasodik a kór, de hát még nincs váltás, addig kussolnak! meg azután is, ha esetleg a kiszorítósdiban ők nyernek.
    .
    És ez azért van, mert nincs ellenzék! Az a halmaz, amelyik azt állítja hogy ő az ellenzék, az hazudik!
    Számtalanszor bebizonyította, hogy nem felel meg ennek a kritériumnak!
    Mert mit is kellene tenniük, hogy az ellenzék szerepét betöltsék?!
    Először is tisztában kéne lenniük ennek a szónak az értelmével.
    De igényük sincs rá!
    .
    Beültek a puccs után a parlamentbe, mint akik jól végezték a dolgukat. Azt sem vették észre, hogy csak biodíszletként vannak, mert a 2/3 semmi lehetőséget nem ad nekik érdemi munkára!
    Azt sem vették észre, hogy ezzel statisztálnak minden redves törvényhez, amit egyeske megalkottatott!
    Egy haszna volt ennek a halmaznak.. Hogy kényelmesen, meleg helyen elüldögéljenek 4 évig. Hogy a kutyát nem érdekli, hogy ők vannak e, vagy nincsenek, ez is kielégítette őket…
    .
    Közben van egy betege ennek az országnak! Ki sem merik mondani, hogy “ide figyeljenek emberek”!
    Nem, mert nem ellenzéki az a szerep amit játszanak., hanem kuncsorgás a választásig a szavazatokért, hogy helyet cserélhessenek egyeskével,aki ugye beteg.
    Nem is vesznek tudomást a betegségéről, mert minek?
    Nem is vették észre, hogy hatalmas károkat okozott ez a beteg az országnak a 4 év alatt, de ha mégis, akkor is sunnyognak, mert a választás a lényeg,meg a szavazatok!

    .
    Igen! Ideje lenne tudnunk hogy mennyire nagy a baj, de nincs ellenzékünk!
    Sokan ellenzékinek vallják magukat, de nem követelik ki a vezéreiktől, hogy ezt megtegyék! Irtózatosan be van kábítva mindenki, ebben az össznépi aljasságba, és már semmi nem számít, csak az x!
    .
    Remélem jön majd valaki, aki ki is meri mondani,hogy a király meztelen! Jó lenne, ha nem ebből a halmazból kerülne ki, aki ellenzéknek hazudja magát.
    .
    Mert ha nem hazudja annak magát, akkor nekik is kijár egy kérdés.Mit keresnek ott ahol vannak? Melyikük betegsége a nagyobb, egyeskéé, vagy a halmazé, akik hülyének nézi az egész országot?
    Egyik sem lenne jó, de legalább tiszta víz kerülne a pohárba…
    Na akkor “ellenzékiek”!
    Lehet mínuszolni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (44 szavazatból)
  7. Én azért arra is kíváncsi volnék – csak úgy lábjegyzetben -, hogy ez az antiszociális barom, a családjával hogyan viselkedett és viselkedik. Verte-e őket. Arra tétet mernék tenni, hogy igen. Hiszen ezt a morált, viselkedési mintát, otthonról hozta .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  8. Allandoan kint a nyelve mint egy hullonek , a keze pedig zsebben ! Beteg ! Sulyos beteg . Elmegyogyintezetben kene lennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  9. Majdcsak egyszer valaki kicseréli a gyógyszerét amit bevesz nyilvánosság előtti fellépéseit megelőzően valami ugyanolyan alakú placebóra. Beveszi, indul szerepelni, nincs hatás, lezavar egy rohamot elviszik vissza sem jön többé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  10. Eagle
    Álmodozás az élet megrontója…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  11. Nincs aki megkérdezze!
    .
    Nincs egy belevaló (hazafias) párt!
    .
    Nincs egy belevaló (hazafi) politikus!
    .
    Nincs egy belevaló (tényfeltáró) jelentős magyarországi média!
    .
    Sunnyognak.
    .
    Pedig van egy próféciánk: ” 2014-ben nem lesz szabad választás”

    Íme:
    .
    http://hungarianvirus.wordpress.com/2012/10/30/ranschburg-jeno-a-szarhazi-politikusokrol-es-orban-viktorrol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  12. Ezzel csak az abaj, hogy egy egyszerű (na jó, hivatásos) közalkamazottat most már évenként kötelező elküldeni orvosi vizsgálatra, ahol ennek része a pszichológiai vizsgálat is. Ráadásul azokról még nem is beszéltem, akiket nemzetbiztonsági vizsgálatra köteleznek a beosztásuk állítólagos kockázata miatt. Most már csak egy fokozat van, a régiből a legszigorúbb.
    .
    Kíváncsi lennék, hogy melyik képviselőnek néznek ennyire bele a s@ggébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. Lerágott, száraz csont Orbán betegsége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  14. Gonoszka. Fodor Gábor kezében ez a lerágott csont véres kard lehetne, ha végighaknizná a médiát Ranschburg és Pupu urak véleményével.
    .
    http://hungarianvirus.wordpress.com/2012/10/30/ranschburg-jeno-a-szarhazi-politikusokrol-es-orban-viktorrol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. Fodor Gábor, és véres kard a kezében! Micsoda kép!
    A röhögéstől jobbra-balra dőlök!
    Mit gondoltok, Európában nem tudják? Ugye ennyire hülyének nem nézitek az EU-t?
    Mit gondoltok, miért a nagy hallgatás? Kinek, mennyi az érdeke benne?
    Valakik komolyan gondolják, hogy a grázi kórlap nincs ott a fiókjukban?
    Mennyit utalhat át Orbán az állam pénzéből “ismeretlen számlákra ?
    Nem az a kérdés, “milyen” érdek, hanem, hogy “mennyi” az az érdek!
    A grázi “főorvos” havonta kapja a borítékot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  16. A témában született cikkek, posztok, kommentek számát felbecsülni is nehéz.
    Tény, hogy Kiss 12 Péterke, Tóth 4 Mari és Kovács 23 Janin kívűl illetékes helyen senki, még PuPu sem kérdezett semmit, csak minket kérdeznek. Mi meg mondjuk, tudjuk, hirdetjük, de választ nem kapunk.
    Nincs nekünk olyan újságíronk, aki, ha külföldi szervekhez fordul hát egyáltalán válaszra méltatják, vagy, ha direkt a klinikát kérdezi, ….
    Na mert nem hallottam egyetlen magyar újságírót sem, hogy kérdezett volna, aztán annyi választ is adtak volna, hogy bakfitty !
    Mi meg olvashatjuk azt, amit úgyis tudunk.
    Hogy én miért nem kérdezem?
    Mert nekem nem kétséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  17. Sokadszor mondom,ez az ember nem beteg,tehát büntethető!!!
    Én nem tudom,hogy a torzult személyiség,a magatartászavar mennyiben betegség,de esetében ez tökéletesen érthető.Életében nem kelt fel reggel korán,hogy munkába menjen,hogy része legyen egy értékteremtő csapatnak,tisztes munkával keressen pénzt.Ő vezér,megszokta,hogy istenként imádják,mindenben neki van igaza.Ő az élő Isten!! Én őt nem mentem fel,de seggnyaló lakájai ,az utcai hordák,a CÖF-be tömörűlt lebutított tömegek tették ilyenné,amilyen.Én ezt az embert egyszerűen csak szégyenlem,és azt a tömeget is,akik tagjai majd hamarosan azt is letagadják,hogy rá szavaztak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  18. http://www.hir24.hu/nagyinterju/2014/01/21/kover-laszlo-utalnam-oket-ez-eros-kifejezes/
    -
    Akinek netán megülte volna a mai ebéd a gyomrát, de lehet, hogy ettől még a tegnapi vacsora is kikívánkozik, na mind1, egy kis könnyítés jól jöhet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. Az “ellenzéktől” azért nem kérdezi meg senki, hogy beteg-e a vezér, mert ők is ugyanoda járnak, ahová a Fényestekintetű.

    Más tippem nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Kedves Kommentelők!

    Szerintem már Lázár J. irányítja a miniszterelnökséget!(elég régóta).

    Ezt az “ellenzék” is tudja,és eszerint cselekszik a háttérben!

    Szerintem érdekes megközelítés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Elgondolkoztam ezen a “beteg az orbán” cikkeken.
    Ha valakire azt mondjuk, hogy beteg, akkor én el kezdem sajnálni, mert szegény sajnálatraméltó. Kéretik nem betegségnek nevezni, egy viselkedészavarban, kielégíthetetlen hatalomvágyban, az emberek legaljasabb ösztöneire játszó alak tetteit. A körülötte levő mamelukok jól felfogott érdekükben még erősítik is ebben.Ezek alapján bármelyik ocsmány diktátort is betegnek kell nevezni???? Felelősségrevonáskor meg majd azt mondják, hogy parancsot teljesítettünk????? Ez már Nürnbergben sem jött be.
    Na de ki lesz az aki végre belekiabálja a falurádióba????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  22. Lehet hogy a kérdés költői. Csak Orbánra kell nézni és lehet látni mennyire megviselte a nehéz munka. Kellene pihennie. A háttérben állnak a lehetséges utódok. Ki meri kilökni a hatalomból Orbánt? Lázár?, Varga?, Kósa?,Rogán?,Pintér?, vagy még 40 évig vezető marad Orbán?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  23. vélemény
    Szerintem is csak belülről tudják megfúrni, na de ezek a mamelukok, mindegy melyik, secko jedno. Ha lehet kérni, mindegyik takarodjon a 3.14-be, DOLGOZNI MINIMÁLBÉRÉRT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  24. nincs nekünk jogunk tudni semmit. ezt már jól tudjuk, pedig ezt sem lenne szabad tudnunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Egy most előkerült 25 évvel ezelőtti interjúban a saját szájával mondta Orbán:

    “Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. “Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat.”

    Mehetett volna még kijjebb!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Ezt a nagyon-nagyon magyar kurafit mar orvossaggal nem lehet helyrehozni
    rajta csak a 6-oldalu gyalult-deszka lada segit,de csak ugy ha ö belulröl
    rontja a levegöt mar amennyire birja,minnel elöbb,annal jobb lenne,
    hajra nagyon-nagyon magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    megnéztem a fekete doboz által 1989-ben készített OV interjút
    egy kifejezetten szimpatikus, őszinte fiatalember ül ott (kérem nem megkövezni, a mai OV-t nálam jobban kevesen vetik meg jobban, vagy undorodnak tőle)

    hogy a pitlákba lesz valakiből ilyen elmeháborodott, a népe ellene forduló zsebzsarnok. igen, verte az apja, igen trauma, igen, elvesztett választások, igen zsigeri utálat a nála különbeknek, de mégis??? ennyi??? és erre majd egy nemzedék magyar rámegy? valahogy nincs ez jól

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. Kedves “hosszúnevú” Kommentelő!
    10éven belül kitört belőle a hatalomvágy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. A fideszben azt beszélik, hogy három-négy meccset kell megnéznie hetente, hogy nagyjából egyensúlyban maradjon. Nála tehát a foci nem betegség, hanem terápia. Mint az alkoholistának az alkohol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. naes mivan ha beteg? a nep is az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Nekem már az is gyanús volt amikor meglátogatta a Benedek Pápát Rómában azért ,hogy megtudakolja hajlandó lenne e ŐT megkoronázni mert Boros Pétrusz és Antall azt mondta neki Ő nagyon alkalmas lenne királynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Mindenki tudja, mi van vele, csupán azért mert jogunk van róla tudni! Ezért lesz majd köztársasági elnök!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Születési hiba nála csak most jött a felszínre !

    Kár hogy a faterja félmunkát végzett :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Szerintem az EU felelős vezetőinek az asztalán már egy ideje ott fekszik Orbán egészségi állapotának szakértői leírása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Nem beteg. Megalomán. Igaz, az sem normális. De az sem, aki rá adja a szavazatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos