Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Borban az igazság 2014. január 22. szerda 17:11

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Borban az igazság

Semmi sem volt igaz. A honfoglalás után valamiért ránk szálltak az európai népek, és azóta le sem szálltak volna rólunk, ha nem jön Orbán Viktor, hogy szétcsapjon közöttük. Ráadásul nem csak a szomszédaink, hanem a portugáloktól a norvégokig mindenki, nem beszélve a kommunistákról, akik belülről próbálták szétrágni a nemzet testét. A történelmünk ehhez képest íródott, hol a Habsburgok írták, hol a szovjetek, hol meg egyenesen Kun Béla, de a saját kezével. Ezért volt égető szükség egy elfogulatlan, sem muszka, sem labanc érdekeket nem tükröző tudományos kutatóintézetre, mert az igazság a felszínre akar törni. Ezért is lett Veritas a neve. Ezért, meg azért, mert a latin szavak használata a műveltség látszatát kelti a műveletlenek körében, nem beszélve a klassz hangzásról.

Csak vicceltem.

Ha egy kormány történelmi kutatóintézetet létesít, annak egyetlen célja a propaganda: mi adjuk a pénzt, mi írjuk a történelmet, a Veritas Intézet feladata a Horthy-korszak elvtelen mosdatása, valamint annak bizonyítása, hogy a Lenin-Sztálin-Rákosi-Gyurcsány-Bajnai vérvonal töretlen, bármelyik pillanatban kitalálhatja például Mesterházy Attila, hogy a rendes, nemzeti gondolkodású embereket munkatáborokba kell zárni, és behívja az oroszokat. Illetve, izé… Szóval, az oroszokat nem hívja be, mert az oroszok a rendes, nemzeti gondolkodású magyarok barátai, adnak nekünk atomerőművet, és segítik harcunkat a komcsi németek és amerikaiak ellen.

Ez egyelőre zavarosan hangzik, de majd a történelemkutatók kidolgozzák a részleteket. A lényeg, hogy a magyar történelem mostantól más lesz.

Nézzük példának okáért a harmincas-negyvenes éveket, amikor itt annyira jó volt, hogy egészen messziről érkeztek zsidók, mert híre ment a magyarok nagyszerűségének, toleranciájának és vendégszeretetének. Csak azért nem mi voltunk Svájc, mert Svájc már akkor is Svájc volt. De majdnem.

Balra néztünk: Sztálin gyilkolta a sajátjait, jobbra néztünk: Hitler fenekedett a világra, nálunk meg egy konkrét kis mennyország, csak a József Attila-félék nyafogtak, de József Attila elmebeteg volt, nehogy már hozzá forduljunk az igazságért. Horthy Miklós nem volt beteg, a ló is jól állt neki, de tényleg, olyan fess ember volt, mint Schmitt Pál, épp hogy le nem doktorált.

De nem csak jól nézett ki, hanem rendes ember is volt, mentette a zsidókat derék csendőreivel karöltve a már akkor is ide-idekacsintgató németek elől. Egyik kezével a szovjeteket tartotta távol kicsiny édenkertünktől, a másikkal meg a gonosz Hitlert. Ha lett volna harmadik keze, azzal a koldusoknak adott volna biztos megélhetést, de sajnos nem volt harmadik keze. Horthy Miklós is csak ember volt, de azért mutatott isteni tulajdonságokat. Elég gyakran.

A Veritas kutatásai szerint néhány zsidót áthelyeztek ugyan Kamenyec-Podolszkij környékére, de csak azért, mert nem volt meg a személyi igazolványuk, és azt hitték, ott majd kapnak újat az SS-től, de a szemét SS megtévesztette a jóságos Horthy Miklóst, és nem adott új személyi igazolványokat.

1944-ben aztán az 1919-es kudarc miatt bosszúszomjas kommunisták behívták a német nácikat, azok meg bejöttek, hiába állt ellen véres harcokban a magyar hadsereg és a magyar rendőrség, hiába mondta Horthy Miklós, hogy még egy lépést tesznek a szent magyar földön, akkor ő soha a büdös életben nem lovaspólózik többet ezzel a Hitlerrel, nem hallgattak rá.

Ezt követően nem tehettünk semmit. Illetve mégis: mintegy 800 ezer ember vagyonát átvettük megőrzésre, hogy elrejtsük a német nácik elől. Úgy tettünk, mintha mi laknánk az elhurcolt zsidók lakásaiban, így a német nácik nem tudtak beköltözni! Egy kicsit sajnálom is, hogy ennek a momentumnak nincs semmi jele a német megszállás emlékművében, mert tök jól nézne ki a gonosz sas karmai által fenyegetett magyar angyal, amint a háta mögé rejt némi ezüstevőeszközt, értékpapírt és megkímélt állapotú ebédlőszekrényt.

Ettől még gyönyörű emlékmű lesz. Gábriel arkangyalra lecsap a német náci sas, a kommunisták meg a háttérből gonosz egyetértéssel nézik. A kommunisták nem fognak látszani a kompozícióban, mert a kormány békejobbot nyújt mindenkinek, aki hajlandó vele együttműködni. De kekeckedni nem érdemes, mert minden felvilágosult rendes magyar ember tudja, hogy a náci megszállás kizárólag a kommunistáknak állt érdekében, hiszen csak így kerülhettek hatalomra a háborút követően. Ha sokat pofáznak, olyan szobrot kapnak a Szabadság térre, hogy megnézhetik magukat.

A magyar jobboldal tehát éppen történelmet csinál. Nem a szokványos módon, nem a gazdaságot pörgeti fel, hogy sohasem látott jólétet hozzon erre az országra, nem felelősen és okosan él az EU nyújtotta lehetőségekkel, nem intelligens külpolitikával, felelős belpolitikával, nem, ez túl melós lenne a mostani kormányzatnak, meg a szellemi képességek is hiányoznak hozzá. Hamisít inkább magának múltat, megveszi az Ecserin az ezüstöt, és azt hazudja, hogy családi örökség. Az ezüst nem ezüst, a család nem család.

Borban az igazság. Radnóti tudja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (206 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +324 ( 346 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Borban az igazság, 4.8 out of 5 based on 206 ratings

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Azt úgy mondjuk, hogy barbon az igazság:))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  2. Akik nem tudnak jövőképet adni, munkát, megélhetést, kenyeret biztosítani, azok lehetőséget adnak a múlt kiigazítására, tetszetősebbé lehet tenni.
    Elleszünk ezzel – ők addig tömik a zsebeiket.
    Sajnos a zemberek nagy része, ha lehetősége lenne rá, most is feltuszkolná honfitársait a vonatra.
    Csak a Madách-díjas Bayer cikkére kell visszagondolni és arra, hogy ez mennyire tetszett a zembereknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +77 (87 szavazatból)
  3. Valaki mondja már meg nekem, a csekélyértelműnek, hogy mi a francot jelent az arkangyal, meg a sas, meg az oszlopok?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (29 szavazatból)
  4. Semmit, zavaros, eröltetett kép, de mit számít, ha Kedves Vezetőnknek teccik’.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  5. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    úúúú, ez az utolsó sor +++ aki ilyet tud!!!
    ebben a rövid 2 tőmondatban benne van egész (pántlikaszagú, önrontó, nemzetieskedő, délibábhajhász) történelmünk
    bravó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (63 szavazatból)
  6. Szóval nem értitek a művet. Megmagyarázom:
    Gabriel arkangyal Mohamed prófétát jelkápezi. Köztudodt, hogy Mohamed profétának többször is megjelent Gábriel arkangyal. Egyszer azt parancsolta neki, hogy mentse meg az embereket Allah haragjától.
    A sas maga Allah, aki nagyon megharagudott Gábrielre, hogy eligazította Mohamedet.
    .
    .
    A szobor kompozíció különben ajándékként készült A Szíriai népnek, de most valahogy nem aktuális. Ezért elsütötték “megszállás” szobornak.
    .
    Először gondolkodtak rajta, hogy a Vidámparkba teszik ki egy gyerek csúszdával kiegészítve, de közben a Vidámpark is megszűnt.
    .
    Szóba került még az “értékes” Velence tavi törmelékkel feltöltött part, készült egy olyan változat is, ahol a sas egy halat fog ki Gábriel helyett.
    .
    De végül is ez maradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +99 (103 szavazatból)
  7. Remek!
    De elszomorít, hogy ez nem paródia, hanem pontos helyzetelemzés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (73 szavazatból)
  8. Zappa, köszi, legalább kínunkban röhögjünk:)))))) Ja egyébként valóban ezt jelenti ez a “kompozició”, pont ilyen zavaros. Arra is kiváncsi lennék, hogy aki csinálta annak a fejében mi tartózkodik????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  9. Az az érzésem, hogy ez a kormány a végnapjait éli. A szellemileg gyengén bútorozott értelmiségét állítja csatasorba, még egy utolsót megpróbálnak csavarintani a történelmi tényeken, de szerintem ez csak gumicsont. Mást is hadba hív, és az rosszabb lesz, mint nacionalista bölcsészekkel és sovinin történészekkel, vagy decens budai úriasszonyokkal vitatkoznia békemeneten. Az igazi és félelmetes crowd ott vár a Kubatov-listán, a Magyar Csapatban és még ki tudja, hol. Szőkeferik, elbutult hívek várják a parancsot. Ne legyen igazam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (60 szavazatból)
  10. Para, tudom, mert leírtad, hogy nálad a szobahőmérsékletű IQ bizonyítéka, ha valaki dícséri az írásodat – de kénytelen vagyok vállalni:
    ez PKI-csúcs.

    Zappa, qrva jó… a halászó Birodalmi Sas…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  11. A rendszerváltás után ez az alkotás is mehet a Tétényi szoborparkba, ahová való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  12. Mint mindíg : PARAJÓ …
    Csak az a borzalmas érzés nem akar múlni, a nevetés mellett sem. De errõl éppen Para-Kovács nem tehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  13. Kösz, Para!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  14. Na ne búsuljon itt senki.
    Ez lesz a legújabb kegyeleti hely.
    Itt esküdnek majd a jobbikosok örök hűséget egymásnak, és ha megszületik a kisnáci, Orbán keresztapa örömtáncot jár majd a szobor körül, némi segédlettel az ütemhez, a sámándobos is besegít neki.
    Aztán a szittyák a fejpántos szívgyógyásszal elmennek a jó édes, árvalányhajas anyukájukba, Orbán meg ott marad,győzelmi táncot lejtve, keresve a sok kislányt, akit meghághatna!
    Lesz itt etno biznisz!
    Már várom a levelet, amiben egyeske elmagyarázza,hogy egyszeri, vissza nem térő alkalomként érzett kényszert ennek a szobornak a felállítására, mert a magyar népléleknek erre van igénye.
    Indoklásként megemlíti a náci fiókákat, akik masíroznak olykor olykor rendőri felügyelet mellett, mert még arra is neki kell vigyáznia, nehogy bántódásuk essék!
    Rövid idő múlva meg majd kapjuk a hírt, hogy lezárták a szobor környékét, mert egy bolond, vagy őrült nem tud szabadulni tőle. Éjjel nappal ott őrzi haptákban állva, mert az az ő agyából kipattant ideát valósítja meg, és nemzeti becsként tekint rá.Meg nem erősített hírként meg majd elterjed, hogy az illető egyeske volt,aki attól kattant be, hogy a világon mindenhol elítélték ezért az értékrendért, amit a szoborban jeleníttetett meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (44 szavazatból)
  15. Ezek még ahhoz is hülyék, hogy a saját mocskukat rendesen előadják! Az “emlékmű” szimbolikája teljesen hamis!! Először: “ez” a sas nem “az” a sas! A Harmadik Birodalmat szimbolizáló sas horogkeresztet tartott a karmai között. A fekete sas (horogkereszt nélkül) szimplán csupán Németország jelképe, a mai német címerállat is ez! Tehát a Szabadság-téri sas nem a nácikat, hanem a németeket szimbolizálja, akik picit meg lesznek talán sértve, hogy ilyen módon minden németet (és nem csupán a nácikat) hódítónak, leigázónak tekint a mai hivatalos Magyarország… A másik: Gábriel arkangyal, mint Magyarország jelképe – no, ez igazán új dolog, soha, sehol erről eddig nem történt említés. Azt már hallottam, hogy kis hazánk Mária országa, a Boldogasszony pedig Magyarország oltalmazója (no meg a világ összes katolikus emberéé is, de ez az apróság nálunk soha senkit nem zavart). Ez az egész katyvasz méltán jellemzi Orbánék totálisan zavaros eszmeiségét. Persze, az egész nem más, mint a szélsőjobbnak tett gesztus, némi szavazatért cserébe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (66 szavazatból)
  16. Nem kellett volna múltunkat így levezetni, mert ezek a suttyók még komolyan veszik és ez lesz a hivatalos koncepció. Ne súgj nekik Para, lássuk meg, tudnak-e maguktól is ilyen hülyék lenni! /tudnak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  17. Nekem, a nem rég olvasott Mérő László írás jut eszembe, a TKVM (a többség, aki kisebbségnek véli magát!). Reménykedem, drukkolok, de nem fogadnék rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  18. Kiváló!
    Köszönöm Para!
    “kicsirolinak”:
    Nem tudom, hogy a sas, meg az arkangyal pontosan hogy jön itt össze, de az oszlopokra van egy tippem:
    Kimegy a Kedves Vezető a térre és azt mondja: “osz’ lopok”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (67 szavazatból)
  19. Gábor kedves

    Ez k..va jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  20. bumburi: ” vissza nem térő alkalomként érzett kényszert ennek a szobornak a felállítására”
    Tekintettel arra, hogy már mást úgy sem tud felállítani, ez pedig az ő meghosszabbított pénisze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  21. “Horthy Miklós nem volt beteg, a ló is jól állt neki, de tényleg, olyan fess ember volt, mint Schmitt Pál, épp hogy le nem doktorált.”
    Rég olvastam ennyire jó mondatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  22. Az első hsz-ből gondolom, hogy nem mindenkinek esett le a cikk poénja, pedig az utolsó mondatban ott a megoldás. Bor itt nem nedű, hanem helységnév.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  23. Za'Kant E-manual

    Snassz ez a szobor. Nekem az a verzió jött be, ahol a kisded fölé óvón hajoló Szűzmáriára – végtére is az Ő országa lennénk – próbál lecsapni egy háromfejű, sasszárnyű gonosz sárkány. A sárkány két feje már a porban hever az azokat legyőző, de már a harcban elbukott, Szent István és Szent László teteme mellett, de a harmadik, a kócos hajú szakállas fej – melyet a szobrász a Corvinus-ról kívánt elhozatni – még nagyon is eleven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Borban az igazság. Meg Abdán. “Tarkólövés. Így végzed majd te is:”
    Félelmetes. Ez jön?
    Emlékművet állítanak a nácikkal kollaboráló országvezetők náci megszállásának. Ahogy a Kossuth teret is átalakítják…
    Eltüntetik Károlyit, a sokszor elöntött rakpartra száműzik József Attilát, ahogy a maguk képére szabnak át mindent… Borzalmas.
    Amit meg írnak és mondanak akár erről a borzalmas “emlékműről”, akár a többiről, csak duma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  25. Akad egy pontatlan mondat az egyébként ragyogó cikkben : “A lényeg, hogy a magyar történelem mostantól más lesz.”

    Nem, nem…. így helyes: A lényeg, hogy a magyar történelem mostantól más VOLT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  26. továbbadtam linket…
    hogy szegény bérmínuszolóknak mit kell majd túlórázniuk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  27. Én is tudom, PK, h nem szereted, ha egyetértenek veled, netán dícsérnek. De most biztosan te tehetsz róla…

    Pazar, vitriolos stílus!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  28. Most először mondom, telitalálat ez kis eszmefuttatás. !
    Erre a maró, gyilkos gúnyra van szükség, még ha címzett nem is érti.
    Az olvasó ember érti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  29. Volt szép kifejezés a kifosztásra is, úgy mondták, hogy a zsidó tőke decentralizációja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  30. A mindenit… eddig nem tudtam, hogy a lovastengerész ekkor hős volt…De most Szakálynak és barátainak hála megtudtam…Ha szegény felmenőim tudták volna miket meg nem tett értük ez a vitéz kőbányai…
    Egy dolog azért még kellene az angyal kezébe: a korona amit a sas el akar rabolni. És lehetne egy turul ami az angyal védelmére próbál kelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  31. Baszki, nemá én vagyok buta, amér ő jókat ír. Nna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. girbegurba:”Az első hsz-ből gondolom, hogy nem mindenkinek esett le a cikk poénja, pedig az utolsó mondatban ott a megoldás. Bor itt nem nedű, hanem helységnév.”

    De képzeld el, hogy leesett…….. Gondoltam egy kis poént megengedhetek magamnak, oldani a feszültséget…… Bocsánat???!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. kicsiroli,
    Bocs, magamból indultam ki. Mert én figyelmetlen olvasó vagyok, először nem tűnt fel. Utólag gondolkodtam rajta, hol is van itt a bor, és akkor rájöttem. Utána végigkerestem a cikket, van-e benne szó az igazi borról, és lám, nincs, viszont ott az utalás Radnótira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Para megint nagyon jó írást hoztál köszi :)

    Ha az arkangyal jelenti a qrmányzót elég szánalmas :) A sas meg a kis bajuszos fact akkor akkor már kerek hogy minek a sok oszlop .
    Nehogy rájuk szakadjon a födém :)
    De arra rászakadhatna az ég is aki ezt kitalálta meg arra és támogatja :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  35. Tökéletesítettem az emlékművet, így Horthy Miklós arkangyal az áldozat, aki farkasszemet néz a gonosz négyszemű sassal. https://dl.dropboxusercontent.com/u/99946984/facebook/megszallva.jpg
    Ha sikerül így összevonni a két kegyhelyet, lesz helye az Orbán-emlékműnek is. Pávatánc közben ábrázolná, miközben a turultojás héja még meg sem száradt a hátsóján. A tojáshéj ugyanakkor védené a korróziótól, amit a hívek becsókolásai okozhatnak. Természetesen faszobor. Hú de elszaladt a fantáziám, nehogy megcsináltassák velem kiemelt beruházásként, választások előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  36. Az eljövendő nyaraink ködlenek fel, ahol e gyönyörű emlékmű oszlopai közt gyűlnek össze az ELTE HÖK jobbikos széparcúi, és éneklik, hogy “” Pistának jó lesz…”"

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  37. és… Borban a felejtés????? Neeeeeeeeee!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Para-Kovács, hihetetlenül klassz minden írása. Egyetértek minden gondolatával, de kiegészítem a következőkkel: a szobor eszmei mondanivalója rejtett üzenetet hordoz. Horthyék összeszövetkeztek Hitler nácijaival, de annak oka valójában az, ami a szobortervezet rejtett üzenete, mégpedig a következő. A két világháború közötti magyar politika nem tudott belenyugodni nagy-Magyarország elvesztésébe, és ennek volt a következménye az a szégyenletes szövetség, amelyet a náci Németországgal kötöttek, és amely eredményeként területeket szereztek vissza. Hitler ezért feltétlen engedelmességet, és hűséget várt el Horthyéktól.
    A szobortervben ezt szimbolizálja Gábriel arkangyal lehanyatlása, és a német birodalmi sas győzelme.
    A mostani kormány politikája sajnos nem tanult a múlt hibáiból, és ugyanazokba a hibákba esik, vagy készül beleesni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Most, hogy Budapest V. kerület önkormányzati testülete – rogán vezetésével – helyt adott ennek szo…. műtárgynak, – nem tudom mit gondoljak a kerület lakosairól, akik ezt a vidéki értelmiségit belvárosi polgármesterré választották.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  40. A jó hír, hogy …..ööö….most nem jut az eszembe…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  41. Anno annak idején Szent István Szűz Mária kegyelmébe ajánlotta a magyar népet.
    Nem jött be…
    Most egy elszabadult angyal,és egy sasmadár karmaira lesz bízva????
    Isten irgalmazzon nekünk szegény magyaroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Ez a sas a jelenlegi német címerben is benne van, a náci sas horogkeresztes volt.
    Nem véletlen, hogy a német követség diplomatikusan elhatárolódott ettől a műtárgy -, pontosabban műtrágy(a) -tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Ha meg elne a Tripperbanyai Stu:ncike valoszinu nem hinne el, hogy Magyarorszagon tud ennyi hulye elni egy idoben. Pedig az o koraban is akadt nehany…

    Mindenesetre, ami a szobrot illeti, asziszem en tudom mit fejez ki:

    A Nemet Sas szarik Gabriel arkanygyalra, es azokra az idiotakra, akik ilyen szobrokat keszitenek ilyen alkalmakra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos