Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már Marxra kenik a holokausztot 2014. január 18. szombat 18:02 | AN

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Már Marxra kenik a holokausztot

Budapest – Eddig is tudni lehetett, hogy a katolikus egyház és az Orbán-banda pofátlansága nem ismer határokat, dehogy a holokausztot is a zsidó Marx számlájára írják, és az antiszemitizmus elleni küzdelem jegyében követeljék Marx szobrának eltávolítását, az minden képzeletet felülmúl. Rétvári Bence annak a KDNP-nek az alelnöke, amely a katolikus egyház fedőszerveként működik, amely katolikus egyház századokon át irtotta és üldözte a zsidókat, zsidóellenes törvényeivel előkészítette a holokausztot. Marx apjának azért kellett “kikeresztelkednie”, hogy folytathassa ügyvédi praxisát, mert a katolikus egyház századokon át eltiltotta a zsidókat minden polgári foglalkozástól. Ezután Rétvárinak van pofája azt állítani, hogy Marx az antiszemitizmus és a zsidó népirtás szellemi megalapítója.

Az idegenrendészeti ismereteiről híres Orbán-kormány közigazgatási államtitkára szerint “egy demokratikus, polgári társadalomban kötelesség küzdeni az antiszemitizmus, a gyűlöletbeszéd, a kirekesztés és a rasszizmus minden formája ellen”, és ez nagyon igaz. Ennek jegyében az Orbán-rendszert és kiszolgálóit már régen vasvillával kellett volna elkergetnie a népharagnak. A katolikus Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz az antiszemitizmus, a gyűlöletbeszéd, a kirekesztés és a rasszizmus első számú terjesztője Magyarországon. Rehabilitálja az antiszemita Horthy-rendszert, letagadja, hogy a “keresztény-nemzeti” kurzus ideológiai alapja az antiszemitizmus volt, meghamisítja a “Szent István-i állam” holokausztban játszott szerepét, iskolai tananyagba foglalja Trianon antiszemita narratíváját, nyilas és háborús bűnös írókat állít példaképnek, a mai nyilasok számára ők adják az ideológiát.

A katolikus egyház találta ki a “keresztény” nemzet fogalmát, amely alapján a zsidókat kirekesztették a nemzetből, és mint hazátlan földönfutókat kiszolgáltatták és prédául dobták gyilkosoknak. A katolikus egyház a kereszténydemokrácia néven építi be saját embereit az államhatalomba, akiknek az a feladatuk, hogy az inkvízíció szellemiségét követve az államhatalom eszközeivel érvényesítse a katolicizmus évezerdes kirekesztő, gyűlöletkeltő és antiszemita ideológiáját, a nemzeti identitást a zsidóktól való megkülönböztetéssel határozza meg. A két világháború közötti fasiszta rendszer legfőbb ideológusa az a Prohászka Ottokár volt, akit a hungarizmus megalapítójaként tiszteltek a nyilasok és utódaik, aki fajgyűlölő és antiszemita ideológiával alapozta meg a magyar nemzeti identitást. Lehetséges, hogy az antiszemitizmus elleni harc jegyében a jezsuita Rétvári Prohászka szobrát helyezteti a zsidó Marx szobrának helyére? Esetleg tartanak szokásuk szerint egy fekete mágiát használó katolikus szertartást, amelyen Marx Károlyt kiátkozzák?

A gyarmatosító katolikus egyház, amelynek hazaáruló ügynöke a hitlerjugendre emlékeztető Rétvári, osztotta azokat a nézeteket, hogy a kommunizmus és a szabadkőműves liberalizmus a zsidók műve. Tőlük vette át ezt az ideológiát a fasiszta Mussolini, majd a hitleri nácizmus. A kommunista tanok zsidó jellegére utaló egyik legfőbb érv az volt, hogy maga Marx Károly is zsidó. Zsidó családból szárnazik, rabbik és zsidó kereskedők leszármazottja. A magyar történelemhamisítók eljutottak oda, hogy az antiszemitizmusért, a zsidó népirtásért és a holokausztért is a zsidó Marxot teszik felelőssé, holnapután már természetes közfelfogássá teszik, hogy a kommunisták műve volt a holokauszt, a nácik nem mások, mint a kommunisták. Lassan ott tartanak, hogy az aljas zsidók náciknak álcázták magukat, és azért gyilkolták le zsidó testvéreiket, hogy utána a rendes “keresztény” emberekre fogják, és lejárassák a magyar népet, amely a német náciknak beöltözött zsidók megszállása miatt volt kénytelen deportálni elhanyagolható létszámú, mintegy félmillió zsidót.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem udvarán áll Aquinói Tamás szobra, akiről köztudomású, hogy antiszemita volt, kirekesztő fajgyűlölő, aki “A zsidók ellen” címmel könyvet is írt. Javasoljuk, hogy Aquinói Tamás szobrát távolítsák el a Pázmány Péter Katolikus Egyetem udvaráról, mert Rétvári Bencével együtt valljuk, hogy “egy demokratikus, polgári társadalomban kötelesség küzdeni az antiszemitizmus, a gyűlöletbeszéd, a kirekesztés és a rasszizmus minden formája ellen”. Márpedig Aquinói Tamás antiszemita nézetei határozták meg századokon át a zsidók üldözését. Egy művében azt írja, “hogy a zsidók bűnük miatt méltán lesznek vagy lettek örökös rabszolgává téve, ahogy a törvények mondják, így az ő dolgaikat a különböző országok uralkodói elvehetik, mint sajátjukat, de azzal a megszorítással, hogy az életszükségleteik semmiképpen se legyenek tőlük elvonva”. Ez a katolikus humanizmus: nem kell őket megölni, de jogaiktól és értékeiktől meg kell fosztani őket, örökös rabszolgává kell tenni őket. Itt tart az Orbán-rendszer, de ez soha nem áll meg ezen a szinten. Minden népirtásnak ez volt a kiindulópontja, mert egy idő után mindig volt, aki feltette a kérdést: miért ne kellene meggyilkolni őket? Csak a pápa gettójába zárni nem elég, végső megoldásra van szükség.

Követeljük, hogy az antiszemita Aqiunói Tamásnak ne legyen szobra Magyarországon. A katolikus egyház egyházatyái az európai antiszemitizmus és fajgyűlölet ideológiia megalapozói. Tiltsák ki a Vatikán ügynökeit a magyar államhatalomból, tiltsanak be minden olyan ideológiai pártot, amely az elmúlt korokban népirtások, máglyahalálok, inkvizíciós törvénytelenségek, tömeggyilkosságok  és pogromok ideológiai alapját adták. Ne lehessen bevett egyház olyan felekezet, amelynek kezéhez vér tapad. A nemzetbiztonságért felelős titkosszolgálatok derítsék fel az államhatalomba beépült idegen államok, így a Vatikán ügynökeit, és tartóztassák le őket, mint kémeket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +65 ( 77 szavazatból)
Már Marxra kenik a holokausztot, 4.7 out of 5 based on 48 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. “Ne lehessen bevett egyház olyan felekezet, amelynek kezéhez vér tapad”
    Éljen, és virágozzék az egyházak nélküli világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (58 szavazatból)
  2. Ezek úgy küzdenek az antiszemitizmus ellen, hogy közben pénzelik a budai kitörés emlékére szervezett megemlékezést, ahol a résztvevők közt fognak sétálni korabeli német, és magyar egyenruhát viselő – bozonyára – nem nácik. És a végén a távot sikeresen teljesítők közt vaskereszt másolatokat fognak kiosztani – nem neonáci indíttatásból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (38 szavazatból)
  3. Kotelezo olvasmany Retvarinak: Moshe Y. Herczl: Christianity and the Holocaust of Hungarian Jews. Ha nem tud angolul, majd a schmitt leforditja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (31 szavazatból)
  4. Csuti zsebdiktator, leeresztette a gatyajat Putyinnak, most anti kommunista kirohanassal probaljak ellensulyozni a führer kommunista diktaturahoz valo vonzalmat.
    Pontosan beleillik a FideSS politikaba, mast mond, es mast csinal,vagy mondhatjuk, bort iszik, vizet predikal, vagyis hazudnak gatlastalanul. A sok amputalt agyu meg tapsol, mint hajdanan Ceausescunak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (30 szavazatból)
  5. Gyerekek, ne süllyedjünk le idáig. Erre a gondolattalanságra nincs gondolat, nincs válasz! Nem kell idáig lesüllyednünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (22 szavazatból)
  6. A fidesz meg van kavarodva a saját hülyeségeitől.
    Mivel semmit be nem ismernek, csak a saját hazugságaikat nyomatják 1000-el igazságnak, aminek a lényege: fogd rá a nyuszira (zsidókra).
    A nyuszi mindig kéznél volt, van, lesz, így nekik áll a zászló.
    A buta magyar ember meg hisz, és követi őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (31 szavazatból)
  7. Régi dakota mondás:
    ……………………….Legjobb védekezés a támadás!
    .
    A NépNemzeti DakotaFidesz ezt a módszert használja.
    .

    Csak zárójelben merem megjegyezni, hogy jó a kampányfőnöke.
    (A vallási hovatartozására és nemi identitására kérdezzen rá a KDNP)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (22 szavazatból)
  8. jó ideje hangoztatom, hogy az ideológiai és stratégiai program tervezőműhelye a jezsuiták körül keresendő. ma már pontosan tudjuk, hogy kik ők, és mi a küldetésük: a katolikus egyház szervezeti felépítésének és hatalmának bármi áron történő védelmezése. a jezsuiták nevükkel ellentétben nem Jézus üzenetének közvetítői, hanem épp ellenkezőleg, Jézus legalantasabb árulói, mert nem Istent, hanem a katolikus egyház struktúráját szolgálják, ha kell, akár olyan áron is, hogy Jézus összes tanítását gátlástalanul megszegik.
    Ma Kelet-Közép Európa, főképpen Lengyelország és Magyarország a katolikus egyház rekatolizációs programjának előretolt bástyái, ahol a jezsuiták szabadon folytathatják gátlástalan társadalomátlakító (az emberek tudati szintjét az általuk idealizált középkori szintre visszasüllyesztő) lombikkísérleteiket.
    szerencsétlen magyaroknak fogalmuk sincs arról, hogy mindössze kísérleti patkányok egy egyházi világuralmi törekvésben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (28 szavazatból)
  9. Csacsicska Tamás

    Bármennyire is népszerűtlen lesz, amit állítok – vállalni kell a dolgot.
    .
    Egy olyan országban, ahol sültparasztok teszik ki a nép többségét, bármit lehet mondani. Ahol (csak a példa kedvéért) 25.000 ügyvéd, kb. 50.000 mérnök, több mint 100.000 pedagógus, megközelítően 60.000 orvos van, tehát az értelmiség száma messze több mint negyedmillió – és nincs egyetlen tiltakozó sem, nos, ott nincs miről beszélni.
    .
    Pontosabban: semmi sem veri ki a biztosítékot. Gerinctelen ország, ahol mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti és csak akkor háborodik fel, ha személyesen őt éri sérelem – ott nincs mit tenni. Magyarország még mindig nem tanult meg élni, legfeljebb túlélni. Ami nem egészen ugyan az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (51 szavazatból)
  10. Hűha, érdemes itt még pluszt adni, úgyis lehúzzák a jobbantak?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  11. Csacsicska Tamás
    január 18. 21:21
    millió plusz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  12. Ilyen pofátlan holokauszt-relativizáló, mocskos fasiszta provokációt egy szó nélkül tűrnek a magukat a magyar zsidóságot képviselőnek tartó szervezetek, a magyarországi holokauszt 70. évfordulóján…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  13. Hát ezt tényleg nem hagyhatjuk szó nélkül. Csak mondják meg hova és mikor kell menni tüntetni és én ott leszek. Hol lehet petíciót aláírni, és én aláírom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  14. Jimbo

    Pl. itt:http://www.peticiok.com/koveteljuk_az_afa-csalas_kivizsgalasat

    Tegnap néztem Rétvárit ahogy nyilatkozott,ahogy megláttam az aljas vigyorát beugrott,hogy ezt már láttam valahol.Amikor a Szent Korona beemeléséről nyilatkozott,amikor az alaptörvényről nyilatkozott stb. Lenne egy nagyobb értékű fogadásom rá,h pár napon belül megint téma lesz ,h a keresztényeket támadják…..

    És böngészés közben mit találtam :
    “Szerda, 2009. december 2.
    Azt állítja Rétvári Bence
    KDNP-s képviselő, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke, hogy a reménytelenség szomorú bizonyítéka az a csaknem százezer fiatal, aki az elmúlt öt évben elhagyta az országot.”
    http://www.168ora.hu/velemeny/kdnp-retvari-bence-mobilitas-munkaeropiac-kulfoldi-munkavallalas-47123.html

    “2013 .01.29
    Tegnap egy kormányzati PR rendezvényen kibökte, hogy mintegy félmillió magyar állampolgár dolgozik jelenleg külföldön. Ez a szám egészen megdöbbentően magas és ha igaz, az azt sugallná, hogy az elmúlt néhány évben óriási elvándorlás történt Magyarországról.Ha ez a szám akárcsak nagyságrendileg is igaz, akkor abból az következne, hogy az elmúlt három évben szinte egy kisebb exodus történt Magyarországon. Az előző évtized végén ugyanis még a mértékadó becslések arról szóltak, hogy a magyarok – szemben például a lengyelekkel – rendkívüli mértékben röghöz kötöttek és csak néhány tízezren élnek közülük az EU munkaerőpiacának megnyílása által adott lehetőséggel.

    A félmilliós szám ráadásul azt jelentené, hogy a statisztikák visszaigazolják azt a nagyon sok helyről hallott magyarázatot, miszerint sokan a Fidesz kormányzási kudarca miatt veszítették el utolsó reményüket abban, hogy Magyarországon belátható időn belül jobb lehet a helyzet. ”
    http://velemenyvezer.blog.hu/2013/01/29/matolcsy_elszolta_magat_felmillioan_dolgoznak_kulfoldon
    Szóval a Fidesz -KDNP alatt kiment 400 ezer ember csak munkatapasztalatért ment ki dolgozni,vagy ez a reménytelenség még szomorúbb bizonyítéka….
    Erre adj választ bocikám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  15. Szomorú nagyon,hogy nincs a hazánkban egy olyan újságíró,aki számon kérné ezen a ficsúron,ugyan mutassa meg hol olvasta MARX műveiben azt amit a TV-ben előadott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Megint vonulhattak a nácik Budapesten 2014. február 8. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos