Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövérnek megint elgurult a gyógyszere 2014. január 24. péntek 9:18 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövérnek megint elgurult a gyógyszere

Budapest, Kecskemét – Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezete által szervezett országjáró kerekasztal-beszélgetés kecskeméti helyszínén azt mondta: „Akinek közösségei vannak, akinek van nemzete, akinek van politikája, ha el is bizonytalanodik néha döntése meghozatalában, van kire támaszkodjon, van kire nézzen”. Szerinte a baloldal azért nem szereti ezeket az embereket, mert nem lehet őket a tévén és az interneten keresztül manipulálni.

Még más érdekességeket is mondott a sajátos tekintetéről elhíresült házelnök: a baloldal utálja a középosztályt, uszítanak, amikor gazdagokról beszélnek. Amikor gazdagokról beszélnek, akkor azokról beszélnek, akiknek munkából valamijük van, és azokat próbálják az irigység és a gyűlölet középpontjába helyezni. Soha nem azokkal szemben, akik valóban haszonélvezői voltak az elmúlt évtizedeknek. Soha nem saját fajtájukkal szemben, soha nem a multikkal szemben, soha nem a nemzetközi tőkével szemben – mondta Kövér László. Ha visszajönnének, az lenne, ami 2010 előtt volt.

Kövér László emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy ő már négy évvel korábban is azt mondta, hogy az elszámoltatásnak meg kell történnie, de csakis a jogállami keretek között. Szerinte az esetek egyik részében „senki nem emlékezik semmire”, a bűncselekmények gyanúját bizonyító iratok pedig eltűntek. A nyomozati szakaszig lezárulnak az ügyek, a bíróságok azonban a függetlenséget gyakran a jogtól való függetlenségként értelmezik.

Kövér László szerint, a nemzetközi támadások mögött az van, hogy a legutóbbi választáson megbukott politikusok „a kommunista hagyományokat” követve a nemzetközi szervezeteket használták fel a hazájuk elleni támadásokhoz. Másrészt komoly küzdelem zajlik az Európai Unión belül, amelynek véleménye szerint színterévé vált Magyarország. Kövér László elmondta, hogy azért is támadják Magyarországot, mert kivettünk a vállalkozásaik zsebéből több ezer milliárd forintot, amit az önök zsebéből akartak elvenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 23 szavazatból)
Kövérnek megint elgurult a gyógyszere, 4.1 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. “Kövér László emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy ő már négy évvel korábban is azt mondta, hogy az elszámoltatásnak meg kell történnie, de csakis a jogállami keretek között. Szerinte az esetek egyik részében „senki nem emlékezik semmire”, a bűncselekmények gyanúját bizonyító iratok pedig eltűntek.”
    -
    HolPolt, HolnemPolt fiókjában keresték már?
    Szerveranti mit mond?!
    -
    Jogállami keretek között – életfogytig vezetőszáron, erre gondolt?!
    -
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  2. Kövér László most beismerte, hogy nálunk jelenleg nincsenek jogállami keretek.
    .

    Nincsenek is, nálunk most lexjog létezik. Ha valamit akarnak hoznak rá egy törvényt, ha visszamenőleg akarják akkor visszamenőleges törvényt.
    .
    Különben lenne elszámoltatás, hiszen minden pozíció az ő kezükben van, sőt meggyőződésem, hogy egyes inkrimináló papírok pedig a zsebeikben.
    Mitől félnek?
    Hogy esetleg a másik oldalon is van tele zseb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  3. Kövér marad az,aki volt. Régen sem tudta mindig mit beszél, és ez csak súlyosbodott azóta.
    Egy házelnökhöz méltó ez a beszéd?
    Amikor nincsenek érvek, akkor jön a mocskolódás. h
    Hát ez az ember ritkán mossa ki a száját, pedig már a hypó is kevés lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (51 szavazatból)
  4. Ettől a Köteles Lacától még soha nem lehetett hallani egy értelmes mondatot sem.

    Szégyen ,hogy ilyen emberek akár 24 éven keresztül ücsöröghetnek a magyar parlamentben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (46 szavazatból)
  5. http://www.stop.hu/belfold/orban-jezus-neveben-gunyolodott/837257/
    -
    Az internetre ami 1x felkerült, felejthetetlen és kitörölhetetlen!
    A nagyon mély, hívő keresztyén – szerintem pedig egy a szélkakas a minden sarkon álltak már párt tagjainak vezetője!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  6. Remelem, hogy a bűncselekmények (Ezusthajo, Tokaj-hegyalja stb.) gyanúját bizonyító iratok megkerulnek es a vadlottakat mind egy szalig lecsukjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  7. “…Remelem, hogy a bűncselekmények (Ezusthajo, Tokaj-hegyalja stb.) gyanúját bizonyító iratok megkerulnek es a vadlottakat mind egy szalig lecsukjak…”
    .
    - Ó, hát persze. Pont erre felé tendálnak az események orkbánföldön.
    .
    Egyébként, az átlagember kellőképpen deformált gondolkodása pont ez, amit ez a vadállat kövér barom tol folyamatosan, ami pl. ebben a cikkben is le van írva. Függetlenül attól, hogy totális ellentmondások, és a legnyilvánvalóbb hazugságok halmaza az egész.
    .
    Így aztán, marad, ami eddig: még nagyobb elszegényedés, még gátlástalanabb diktatúra – és az átlagzember még nagyobb – és még betegebb – öröme, hogy mindez így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  8. Ezek beszélnek munkáról? Azt sem tudják mi az. Mindig jó helyen álltak, közülük is sokan az elmúlt rendszer haszonélvezői voltak. Jó, legyen elszámoltatás! De csakis úgy, hogy a fidesz soraiban dekkoló volt “komcsik” szennyesét is kiteregetni! Kiteregetni a pápai szoci rokonságét, a kedves apukákét, nagybácsikét is.
    Kövért még a most is mszp-s rokonság is utálja. Ez is elmebeteg, paranoiás, félelmetesen gonosz, gyűlölködő.
    Nézzék meg a parlamenti gárda őrségváltó koreográfiáját. Tiszta röhej az az eklektikus koreográfia: görög lábemelés, é-koreai fejrángatás, magyarios csürdöngölés megspékelve egy kis ír tánccal. Mennyi pénzért bohóckodhatnak a bajszos (szerintem fogatlan is) rém kedvére?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  9. .
    .
    A fotó helyes szövege:
    .
    T ü k ö r b e . n é z v e
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  10. HH
    Ha csak nem ilyen tükörképbe – de különben szerintem már a borotválkozást csak emlékezetből végzik – tükörbe már régen nem néznek!
    Amelyiknek rossz a memóriája, azok kiszőrösödtek, mint az a bizonyos…..nehéz lenne megállni, hogy reggelente, még tiszta fejjel ne köpjék szembe magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Azt mondta egy idős, bölcs ember nekem: a magyar olyan, hogy amíg valamennyire jól megy neki, a családjának, a “klikkjének”, addig nem érdekli a többi ember. Nagyon buta, nagyon gyáva gondolkodásmód, amit ha belegondolunk, ezer éve nem lehet “kinevelni” a fejekből. Átadják az újabb generációknak. De minden mindennel összefügg és egy bizonyos pont után már SZINTE SENKINEK SE MEGY JÓL, KIVÉVE AZ URALKÓDÓ RÉTEGEKET! Vajon kiknek lesz jó Európában, ha nem túl soká Ukrajna és Magyarország polgárháborútól szenved? Mert nagyon ilyen irányba tartanak a folyamatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Tisztelt Amerikai Nepszava szeretnem megkerni onoket hogy a jovoben ne kozoljenek Koverrol egy sort sem ugyanis egy ennyire sotet , rasszista, taho nem erdemli meg hogy irjanak rola Kovernel alavalobb gazember keves van raadasul a picike magan serege evi 2.6 milliardba kerul nekunk ! Nem vagyok egy verekedos ember de ezt a legaljat agyon vernem legszivesebben megha ertelme nem sok lenne , maradjon lejaratni mar nem tudja magat azon mar reg tul van hortobagyra valo csikos legenynek de oda sem valo azok is rendes emberek na mindegy ez a maradi suttyovics elvtars nem erdemli meg hogy irjanak rola . Koszonom megertesuket . Pici Leo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. A partvis-szájú ékes bizonyítéka annak, hogy az agyhalál lábon kihordható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. …….az elszámoltatásnak meg kell történnie….. Valóban! Meg fog történni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. A szűk előember koponyája, a szűk, állatias tekintete… a gonosz korlátoltság ordít róla…és beszélni alig tud, hadar is…. lehet, őt is pszichopatára verték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. http://nol.hu/belfold/20140125-atomvillongas_jobbrol
    -
    Köteles, a hamvakkal futkorászó lojális a kormánnyal, még akkor is, ha
    “orosz-ellenes volt világ életében”!))))
    Nehéz a koleszosok, fidesznyikek élete, hol ehhez, hol ennek ellenkezőjéhez kell “lojálisnak” lenniük, csoda, ha gyógyszer kell ehhez?!
    Ha elgurult, sürgősen keressék meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Én bizony képviselőt nem is engednék másképpen a Parlamentbe, csak busójelmezben. Vajon rájuk ismernénk a munkájuk közben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Ezen az “ös hunon ” már gyógyszer sem tud segiteni ! Az agybaj az nagy baj !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. A médiának is van felelőssége, ahogy a vezér esetében is.
    http://endresy.blogspot.com/2014/01/miert-koz-lelettelen-orban.html
    amikor nem él a kérdezés lehetőségével.
    amikor nem kér fel akár külföldi elmeszakértőt.
    Amikor hallgat és elhallgat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Azt mondja a köteles,hogy azért támadják őket mert kivettek sok ezer milliárdot a vállalkozásaik zsebéből és áttették a sajátjukba.Nem is érti,hogy ezen miért háborodnak fel?Meg talán azt sem érti,hogy a demokrácia módszeres felszámolását,és a jogállamiság megszüntetése miért ütközik az európai normákba.Hát itt már kevés a gyógyszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. CSAKÉN-nek nagyon szeretem a beirásaidat,mindig fején találod a szeget,hajrá csak igy tovább JÓ egészséget.,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos