Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér szerint a csalás a baloldal vérében van 2014. január 26. vasárnap 13:56 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér szerint a csalás a baloldal vérében van

Budapest – Mi kérünk elnézést, amiért megint leírjuk Kövér László nevét. Nem szívesen tesszük, lenne jobb dolgunk is, és méltóbb alany is akadna. De Kövér László mégis csak házelnök, a Fidesz egyik meghatározó alakja és arca, nem lehet őt megkerülni. Kövér újra fajelmélettel állt elő, és ha figyelembe vesszük hallgatóságának téveszméit, hogy baloldalt a zsidókkal azonosítja, már nem is olyan értelmetlen az a szövege, hogy a “csalás a baloldal vérében van”. Adolf Hitler például azonnal értené.

Nem lehet könnyű ma Kövér Lászlónak lenni. Ha elhiszi, amit mond, akkor azért. Mert ebben az esetben tele van a szíve gyűlölettel és gyanakvással. Mindenki gyanús a számára, aki nem olyan, mint ő. Még a hozzá hasonlók is gyanúsak, csak az lehet feddhetetlen, aki épp olyan, mint ő maga.

Ilyen ember pedig csak egy van: Kövér László. A többiek legföljebb csak hozzá hasonlók, vagy jó esetben, egészen mások, mint ő.

Ha nem hiszi, amit mond, és csak szerep nála ez az egész, akkor még rosszabb a helyzet. Akkor az van, hogy naponta kell gyakorolnia a tükör előtt, hogy elpróbálja a hülye, eszelős ember szerepét. Nehéz lehet röhögés nélkül megállnia, fegyelem és nagyfokú koncentráció kell hozzá. Amennyiben ugyanis Kövér normális, akkor nem lehet könnyű neki az eszelőst játszani.

Eszterházy Péter írta, hogy nem könnyű annak hazudni, aki tudja az igazságot.

Kérdés, hogy Kövér tudja-e még az igazságot, vagy már maga is elhiszi, amit mond. Legutóbb a Lánchíd Rádiónak nyilatkozott a különös tekintetű házelnök. Érdekes dolgokat mondott, ha nagyon finomak akarunk maradni, azt kell mondanunk, sajátos megközelítésből.

A kampányról, a 2006-os eseményekről, az igazságszolgáltatás függetlenségéről és a német megszállás áldozatainak emlékművéről beszélt Kövér László házelnök a Lánchíd Rádió Szabad Gondolat című vasárnap reggeli műsorában.

Kövér László szerint a kampányban a másik oldal nem a józan mérlegelésnek lehetőséget adó hangulat megteremtését tűzte célul, hanem indulatokra, acsarkodásra, a gyűlölségre építve próbál meg bázist kovácsolni magának. Ezek részben új eszközök, részben nem, „a csalás a vérükben van”. Elég a kékcédulás választásokig visszamenni, mondta.

A házelnök szerint Gyurcsány Ferenc visszavétele és politikai rehabilitálása óta különösen komolyan kell venni Orbán Viktor korábbi szavait, hogy „ma is közibünk lövetnének, hogy ha tehetnék”.

Szerinte Gyurcsány Ferenc nemcsak a 2006-os rendőri erőszakhullámnak, „embervadászatnak” volt részese, miniszterelnök volt akkor is, amikor arról kellett volna gondoskodni, hogy védtelen embereket ne gyilkolhassanak meg pusztán származásuk alapján.

Kövér László szerint a pártatlan igazságszolgáltatás működése igenis hagy némi kívánni valót maga után. „A független magyar bíróság sem olyan lelkes a 2006-os történések rendőri túlkapásainak számon kérésében, mint amilyen lelkes volt akkor, amikor sorozatban vágta előzetes letartóztatásba azokat az embereket, akiket a rendőrök összevadásztak az utcákon” – fogalmazott.

Azzal kapcsolatban, hogy mégis a kormányt vádolják a bírói és ügyészi kar „lábhoz hajlításával”, azt felelte, a baloldalnak régi technikája, hogy azzal vádolja meg az ellenfeleit, amit maga készül elkövetni vagy már el is követett. Kijelentette: az igazságszolgáltatás függetlenségének értelmezésével kapcsolatban problémát jelent az, hogy a baloldal leváltással fenyegetőzik.

Kövér megosztotta a magyar emberekkel azt a vízióját is, hogy az ország gazdaságát ismét emelkedő pályára állították, növelték politikai és gazdasági mozgásterét. Eredményként értékelte, hogy a nyugdíjasok pozíciója megőrződött, sőt a rezsicsökkentés által még javult is, eközben valós segítséget nyújtottak a családoknak és a vállalkozások körében is sikerült elkerülni a nagyobb számú tönkremenetelt. Ugyancsak pozitívan szólt arról, hogy “minden áskálódás dacára”, rég nem látott mértékben áramlott a külföldi tőke az országba.

A német megszállás áldozatainak emlékművével kapcsolatban osztotta a miniszterelnök álláspontját, miszerint az emlékmű nem igényel magyarázatot. Hozzátette: a kormány világos tanújelét adta, hogy méltó módon kíván megemlékezni több százezer zsidó honfitársunk elpusztításáról. Közölte: a háború végkifejlete, olyan bűn, amely kitörölhetetlen a magyar történelemből, és ebben a magyar államnak is volt felelőssége.

Hazugságnak, „legjobb esetben a felajzott lelkiállapot számlájára írható tévedésnek” nevezte azonban azt, hogy az emlékmű arról szólna: a magyar állam el akarja hárítani a holokausztban való közreműködését, a felelősséget.

Miért ne mondhatnánk, hogy elutasítjuk, akár visszamenőleg is elhatárolódunk azoktól, akik kollaboráltak a náci Németországgal. Szerinte az, hogy a magyar lenne a második világháború egyetlen bűnös nemzete, joggal utasítható vissza.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 35 szavazatból)
Kövér szerint a csalás a baloldal vérében van, 3.8 out of 5 based on 22 ratings

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Kövér a provokációs játszma új szemét húzását adta elő
    http://endresy.blogspot.com/2014/01/kover-provokator.html

    amellett ő tudhatja legjobban mit tudhat a baloldal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (35 szavazatból)
  2. Ennek a szalonképtelen fazonnak az istállók környékén lenne a méltó helye valahol a magyar tarka faránál, gumicsizmában, vasvillával a kezébe. De a parlamentben semmi esetre sem. Ideje lenne már önkritikát gyakorolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (60 szavazatból)
  3. Baloldal? Hol van itt baloldal?
    Az MSzP és tsai (“összefogás”) biztosan nem az.
    A baloldal Bécsben és Prágában jól látszik, amikor tüntetnek a fasiszták ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (37 szavazatból)
  4. http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125
    -
    Tudom, már a könyökén jön ki sokaknak, de hátha még valaki nem ismeri!
    Köpönyegforgatás, vastag bőr – a hamvakkal futkorászó, akit a bajor házelnök nem fogadott, öregbíti a narancsok hírnevét!)))
    Gratula a jobboldal ízléséhez!
    Jól összefújta a szél a koleszosokat – érthetetlen a “finom, úri” jobboldalnak ezekhez van ingerenciájuk…Pfujjj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (47 szavazatból)
  5. Az analógia egyszerüen döbbenetes. Mintha Németországban élnék az 1920/30-as években.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (41 szavazatból)
  6. Oszt akkor!? Orbán meg akkor volt miniszterelnök, amikor a fidesz egy prominense azt mondta, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér. Nem hogy származásuk miatt néznek át a magyar embereken, hanem zsigerből taposnak el mindenkit. Az meg, hogy ki kezdett a gyűlöletbeszéddel kampányolni, megint csak nem kérdés. Ugyan ki volt az, aki a csürhét az utcára szólította újraszámolást követelni, mert nem tudta elfogadni a választási vereségét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (54 szavazatból)
  7. http://www.168ora.hu/globusz/csikszeredaban-ulesezett-magyar-orszaggyules-albizottsaga-123054.html
    -
    Hát ez csodás – de miért nem maradnak ott.
    Hamvak voltak-e?
    Ponta úr má’ meg mit szólt ehhez?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  8. Tibor
    Oszt mindez kit zavart? Hány százezren kérték ki maguknak azt, hogy félelemben tartják, lekezelik és hülyének nézik őket. Ja,ilyen nem történt? Érdekes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  9. Ez az ember különös tekintetű?
    Szerintem Lombrozo bűnözökről szoló
    könyvében biztosan megtalálható az arcképe.
    Egyébként jellemző. A z egyik őskommunista
    gyűlöli a többit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  10. Kövér elvtárs! Csak így tovább! Tanulni szeretnénk egy prominens balos embertől, mint Te vagy.
    Te aztán tudod a tutit!
    Hiszen olyan családban szocializálódtál, olyan korban nőttél fel, abban a korban tanultál meg hazudni, csak az nem jut el a tudatodig, hogy azt a mentalitást ha áthozod a kormányzásotokra, az már nagyon nem nyerő.
    Mondhatnám égő!
    Te, a Kádár kor dédelgetett gyermeke, igazán autentikus tanerő leszel ebben.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (52 szavazatból)
  11. A bajusz nem biztos hogy hazáját szerető
    magyart takar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  12. mondja ezt egy olyan “jobboldali, az a “jobboldali” kövér, aki orbán viktorral együtt egy újabb holokausztot készítenek elő
    kövér is gyilkos. orbán is az
    gettót csinálnak Magyarországból
    http://collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/6464349-container.html
    börtönbe velük , életfogytra !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (41 szavazatból)
  13. Győzike itt,Győzike ott – remélem Evelin nem fog itt kommentelni.
    Amúgy a Győzike-félék mindenhol megjelennek,persze csak jó pénzért és adót nem fizetnek,mert nekik nem kell.
    Na meg hol van az a százezer,akik félelemben éltek ?
    Most viszont van eltitkolt munkanélküliség,szépített adatok,négymillió szegény,kilométeres sorok ételosztásnál,elrejtett otthontalanok,dőzsölő
    Orbán-banda stb. !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (30 szavazatból)
  14. nos o mar csak tudja, hogy a csalas a baloldala vereben van, hiszen abbol fogant!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  15. Amikor kétségemet fejeztem ki orbánviktor betegségével kapcsolatban, kemény bírálatokat kaptam. Azt állítottam (s állítom most is), hogy lehet neki kisebb-nagyobb pszichés vagy szomatikus gondja baja, de annak semmi köze ahhoz, hogy ő egyébként (nem mellesleg) egy antiszociális személyiségzavarban „szenvedő” szociopata bűnöző.
    .
    Kövérnél más a helyzet. Kövér kóros személyiségzavarban szenved. Gyengeelméjű, elmebeteg vagy tudatzavaros. De ezt, csak szakember tudja megállapítani. Amihez viszont nem kell szakértőnek lenni, mert mindenki előtt nyilvánvaló, hogy ez az ember a GYŰLÖLET és a GONOSZSÁG maga. Az viszont nem megállapítható, hogy miért ilyen, mitől lett ilyen, és pénzért ilyen, vagy meggyőződésből. Szerintem az utóbbiból. És ez a rosszabb.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  16. Íme ennek a szép embernek a köteles beszéde, amit tagadnak hogy elmondta volna:
    http://www.youtube.com/watch?v=35Zd4uqq-5o
    Vele ellentétben, én azt állítom, hogy igenis bűnös nemzet vagyunk. Nem csak az elmúlt bűneink miatt, hanem azért is, hogy megtűrünk magunk között ilyeneket mint Ő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  17. na… ne bántsátok szegényt—-hiszen megvolt a Coming útja, bevallotta hogy a csalás a vérében van, (miként is kezdte?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  18. bumburi
    Az “ő” kis betüvel irandó, helyesírási és erkölcsi szempontok miatt egyaránt .Bocsánat, nem a személyeskedés kedvéért.
    Egyébként minden betüddel egyetértek.
    Addig, míg nem vagyunk hajlandóak szembenézni saját dicstelen múltunkkal, sőt mára már azon dolgozunk, hogy tisztára mossuk magunkat, nem hiszem, hogy dagadó nemzeti büszkeségünk akár fikarcnyi alapja is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  19. “Náci szennynek nevezték Vona Gábort Londonban” – népszava
    Itthon meg derék magyar embernek, ahogy őt Dr. Orbán Viktor Mihány minősíté.
    A különbség majdnem elhanyagolható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  20. győzike
    Minden tiszteletem mellett megjegyezném. Úgy írom ahogy, és akkor akarom.
    Itt például a nagy ember iránti “tiszteletből” kifolyólag.
    Akik évek óta idejárnak, szerintem ezt tudják is.
    Nem akarok megfelelni sem a helyesírási (néha önkényeskedek) sem az erkölcsi szempontoknak.
    Azért a legjobb tudásomat néha bevetem.Néha, amikor úgy tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (16 szavazatból)
  21. Ha meglátom ezt a fazont, Hofi szövege jut eszembe:

    Ennek több szar jön ki a szájából, mint a seggéből. (bocsi, igy hangzott el)

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  22. Kövér az MSzMP egyik intézetében dolgozott. Biztos teljes mell bedobással. Most meg ellenkező nézeteket vall, a baloldalt becsmérli.
    Akkor ki a csaló?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  23. bumburi 2014. január 26. vasárnap 14:40

    Az biztos, hogy a Fidesz vezetőinél jobban aligha ismerik sokan az egykori MSZMP-t belülről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  24. Obrigade, PONTOSAN ÍGY!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  25. Kövér munkáltatója az MSZMP Központi Bizottsága volt Acél György KB titkár személyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  26. Ő már csak tudja. Az egész rokonsága baloldali. örökölte ezt a vért. Kövér József, az MSZP pápai alelnöke Kövér László nagybátyja mondja, a Kövér családban túlsúlyban van a baloldal.

    Kövér László főként a “komcsikat” ostorozza. Pedig az önök nagy tradíciójú famíliája Pápán elsősorban baloldaliságáról ismert.
    Ez igaz. Mint említettem, apám tagja volt a szociáldemokrata pártnak – 1936-tól. A szakszervezeti mozgalomban pedig 1922-től vett részt. Később az MDP, majd az MSZMP tagja lett. Élete végéig párt- és szakszervezeti vonalon dolgozott. Anyám nem volt párttag, csak szakszervezeti aktíva – míg meg nem gyűlt a baja a Rákosi-féle kommunista párttal.

    Családjukban – a legendák szerint – vöröskatona is akadt.
    Ez nem ilyen egyszerű. Édesanyám családja vallásosabb volt, mint az apai ág. Anyai nagybátyám tehát nem elvből, hanem – mivel munkanélküliként nem tudott másként megélni – zsoldosként szegődött a Vörös Hadsereghez. Ugyanakkor vannak, akik azt terjesztik: Laci egyetemi felvételijénél jól jött, hogy van egy vöröskatona a felmenői között.

    http://www.168ora.hu/itthon/nem-rokonpolitika-2774.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  27. Sunyik, végtelenül sunyik.
    Ez egy ilyen hazudozó, sunyi bagázs.
    Itthon nyomják a szélsőjobbnak a szöveget, közben meg utasítják az ENSZ nagykövetet, hogy kérjen bocsánatot.
    Szó szerint idézve a hírt:
    “A magyar állam intézményei felelősek voltak a holokausztért – jelentette ki Kőrösi Csaba magyar ENSZ-nagykövet New Yorkban.”
    .
    Persze ezt először egy külföldi lapnak kellett megírnia, hogy egyáltalán lehozza az MTI hírnek. A vesztük ez internet. Bár a fideszbirka a Magyar nemzetből és a HírtV-ből tájékozódik, az internet számára egy “liberálbolsevikkomunistaszócső”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  28. Csacsicska Tamás

    Kövér a Fidesz Savonarolája. Hasonló sorsot kívánok neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  29. Suttyo rasszista proszto megint itt van:( Kover Laszlo . Szegyen az egesz orszagra nezve ez a senkihazi minkakerulo tetu.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  30. A családja, mivel szocialista nézeteket vallanak, nagyon toleránsak.
    Vannak családi összejövetelek és ott egészen jól “elvannak”, összetartó família – és nem erőszakolják egymásra nézeteiket.
    Köteleshamvakkal futkorászó köpköd, a család pedig elviseli, nekik is kijutott egy fekete bárány!
    Részvétem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Nos kinyalja az erdélyiek meg a többi valagát laci gyerek ???
    Ki pénzeli őket a mitőlünk ellopott pénzekből ??
    Akkor ki akar csalni te aljas senkiházi te

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  32. Dr.Balázs József

    Ő csk tudja.
    Ortodox kommunista caládból származik és aktív pártmunkás volt Ő is a kutatóintézetben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  33. Dr.Balázs József

    Ő csak tudja.
    Ortodox kommunista caládból származik és aktív pártmunkás volt Ő is a kutatóintézetben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  34. na jó, ezt egy blogból ( Villámnarancs) másolom:

    Kövér László ebbe hamarosan bele fog őrülni, aggódunk érte. Vigyázzon jobban az egészségére, házelnök úr!

    Ez a nap is jól kezdődött, Kövér László interjút adott a Lánchíd Rádiónak, melyben arról beszélt, hogy nem Magyarország bűne a holokauszt. Mindez természetesen a Szabadság térre felhúzandó megszállási emlékműről jutott eszébe. Ha Kövér mai szövegéhez még hozzáadjuk a Népszabadság szombati információit, melyek szerint a házelnök nem lelkesedik különösebben a paksi bővítésért, sőt még morgott is az orosz befolyás növekedése miatt, az meg aztán végképp nem tetszik neki, hogy az egész buliba az esemény után avatták csak be, akkor három következtetés adódik.

    1. Nem nagyon tudja tovább titokban tartani jól fejlett Ágnes asszony komplexusát, mert állandóan azt kajabálja, hogy mosom kezeim, mosom kezeim: nem én csináltam a holokausztot, miért engem vegzálnak vele, nem én hívtam be a ruszkikat, hanem a Viktor, ráadásul el is felejtett róla szólni, miért engem vegzálnak vele.

    2. A fentiekből következően Kövér nyilvánvalóan csak névleg a Fidesz második embere, valójában egy utolsó senki a pártjában, s bármelyik tányérnyaló csajának több szava van Orbánnál, mint neki.

    3. Kövér László ebbe hamarosan bele fog őrülni, aggódunk érte. Vigyázzon jobban az egészségére, házelnök úr!

    és e3gy komment:

    A lényeggel egyetértve szeretném jelezni, hogy Ágnes asszony nem a kezét mossa, mossa, hanem fehér leplét (s a futó hab elkapdossa). A kezeit Pontius Pilátus, Judea helytartója mosta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  35. Hiryu2,0, erről van szó:
    http://nepszava.hu/cikk/1009057-kanonban-gyalazzak-a-baloldalt
    -
    Epeömlés ellen szedjenek már valamit, mert ez kész röhej – ha olyan a baloldal, amilyennek ők látják, akkor miért kell vele foglalkozniuk?
    Lassan már azoknak is szimpatikusak lesznek, akik eddig nem foglalkoztak velük.
    -
    Foglalkozzanak a rájuk váró 4/5-s győzelemmel vagy pucolják ki a nyúlcipőt, csak már ne nevettessék ki magukat – ne röhögjön rajtunk a világ, végül is magyarok vagyunk, így együtt és keserű, hogy ilyenek miatt égünk!
    -
    Áprilisig teljesen be fognak ebbe csavarodni.
    Bár felőlem úgy szidják a baloldalt, amennyire tudják – de sokan, na nem mindenki, de látjuk, hogy ebben a négy évben hova juttatták hazánkat, az embereket és, hogy ilyen kormánya ennek az országnak még biztosan nem volt!
    Háborús pusztítást is helyre tudta ez a nép hozni, de amit most tettek velünk, ezt a megosztottságot, ezt a kifosztottságot – elképzelni nem tudom, hogyan lehet helyrehozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  36. http://hacsaknem.blog.hu/2014/01/26/kover_laszlo_es_a_magyar_nemzet_bune

    ….Drága barátaim a magyar nemzet kollektív bűnösségében! Akinek politikai ellenfele ellen irányuló egyetlen érve és megállapítása az, hogy még egy rendes lejárató kampányt sem képes végigcsinálni, attól naivitás elvárni, hogy bármiféle felelősséget vállaljon letűnt kormányok által elkövetett aljasságokért. Sokan már azzal is beérnénk, ha a felelősség áthárítása helyett legalább ne töltené el büszkeséggel a dolog.
    Mert lazán eljöhet még az az idő, amikor “Nemvagyunkfelelősek” Kövér Lászlót az elmúlt húsz év, és különös tekintettel a fülkeforradalom utáni négy év miatt felelősségre vonja az utókor. Vajon akkor is kéznél lesz kibúvó gyanánt a magyar nemzet kollektív bűne? Vagy netán a “más is kurva nem csak én” életfilozófiája?
    …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Ez az ember gyomorforgató már kinézetre is,hát még a szövege.Ezekből a műveletlen,ordenáré hülyékből áll a felcsúti paraszt vezérkara.Az okos főnök még nála is okosabbakat vesz maga mellé mert a jól végzett munka rá is dicsőséget hoz.Orbán annyira bunkó,hogy ezt sem tudja lásd hülye gyerek Kósa Lajos megszólalásait

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  38. Na persze: a választójogi tv. jól megbundázása nem csalás, hiszen legálisan szavazhatnak a magyar tv.-ről azok, akik nem tartoznak a hatálya alá.
    Egyet azonban elfelejtettek – tényleg jobboldal /on/ – ? számomra kérdéses az oldalasság. Mégpedig azt felejtették el, hogy külföldön élő magyar származásúaknak lehet bal felé is szavazni ezzel a módosítással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. de szeretném megérni, amikor köteles kövér elvtárs feláll és így üdvözli az ÚJ kt.elnököt
    akinek neve
    Gyurcsány Ferenc
    ígérem, minden élő közvetítést megnézek 2014 -ben !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  40. http://nol.hu/belfold/20140128-vizsgalat_indul_a_magyar_orvosi_kamara_ellen
    -
    Ott tartunk be ahol tudunk…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Szerintem meg Kövér vérében narancslé csordogál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. lovastengerész

    Kövér Laci akkor lett híres politikus amikor 2001-ben a híres köteles beszédében kötelet ajánlott azoknak a magyaroknak akik kételkednek abban ,hogy Magyarország 2016-ban olimpiát tud rendezni.

    Jól nézne ki Magyarország ha Kövérnek igaza lett volna és belevágunk ezekkel a tolvaj mutyista fasisztákkal az olimpia megrendezésébe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Sajnos ennek az emberkének minden porcikája gyülölettel van tele.Azt nem tudom megérteni,hogy korábban az MSZMP-ben jo pozicioban lévő egyén hogyan lehet ilyen gyülölködő tipus.Szemrebbenés nélkül hazudik ország-világ előtt.Ez,ha modja lenne rá a gyilkolásra is képes lenne.Ez kitünik a tekintetéből és a megnyilatkozásaiből.Azt sem szégyelli,hogy annak idején kötelet és szöget igért a baloldalon lévőknek.Én az ö helyében ki sem mernék állni az emberek elé,annyira szégyelném magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Annak azért van némi “pikantériája” amikor egy “bolsi-kápó” komcsizgat. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos