Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Brooklyn visszacsatolása és más történetek 2013. december 4. szerda 15:59

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Brooklyn visszacsatolása és más történetek

Radnóti kommunista volt, Pozsgay nem. Gyurcsány Ferenc kommunista, Szűrös Mátyás nem. Demszky Gábor kommunista, Kövér László nem.

Igen, jól látják, én írom a következő történelemkönyvet, és azért nyilatkozom róla egyes számban, mert nem lesz több, nem lesznek itt könyvek, csak a könyv. Már Marosán (még nem eldöntött, hogy kommunista volt-e vagy sem, csak holnap konzultálok Lázár Jánossal) is megmondta, hogy egyféle igazság létezik, ne csipkézzük az objektivitás fingját a szubjektivitás hímző készletével, mert valami vagy igaz, vagy nem, aki pedig mást mond, az kommunista (vagy nem).

A magyar lakosság elemi érdeke, hogy ne zavarjuk meg mindenféle árnyalatokkal, relativizmusokkal, egyrészt-másrészt jellegű okoskodásokkal, hanem tegyük le elé reggelire a történelmet, amit aztán örökölhetnek a gyermekek és unokák. Egy nép, egy párt, egy történelem.

Nyers Rezső például egészen biztosan kommunista, hiszen éppen a napokban vonták meg tőle a nyugdíjpótlékot, ami ebben a térségben egyetlen biztos jele az ilyesminek, Pozsgay Imrét viszont díszvacsorával várta Áder János, amiből megtudhattuk, hogy az MSZMP Politikai Bizottságának egykori tagja nemhogy kommunista nem volt, de valószínűleg az első fideszes lehetett, még 69-ben, amikor belülről bomlasztott.

Egyébként tényleg kínos örökség, hogy a Biszku-féle gazemberek kiemelt nyugdíjukat élvezhetik, miközben egykori áldozataik nyomorognak, azonban ennek rendezése talán még kínosabb, mivel a Fidesz egyesével válogatja szét az egykori komcsikat, aszerint, hogy pillanatnyi céljainak megfelelnek-e, vagy sem. Konkrétan: bárkiből lehet szemét tömeggyilkos kommunista, aki Orbán Viktor útjában áll, és bárkiből lehet demokratikus elkötelezettségű, csodálatos hazafi, aki hajlandó asszisztálni a totális hatalom kiépítéséhez.

Egyáltalán nem új keletű egyébként ez a szelekció, hiszen 56-os hőseink, halálra ítéltjeink megítélése is csupán a Fidesz-viszonylatában értelmezhető a mostani kormány számára, így lett Mécs Imre és Göncz Árpád komcsi, Wittner Mária viszont nem. Minden mindegy.

Szerencsére a magyar nép még választott vezetőinél is tudatlanabb, ezért olajozottan átmegy a köztudatba minden hazugság, leszámítva persze a kis példányszámú lapok és alig hallgatott rádióműsorok ellenállását, ami átmenetileg még néha homokot szór a gépezetbe, azonban ezek hatása elenyésző, nem beszélve teljes kiiktatásukról a 2014-es választásokat követően, hiszen, mint fent is említettem, egyetlen igazság létezik, és az momentán a hazugság.

Ne felejtsük el, hogy a magyar lakosság jelentős része egyáltalán nem tájékozódik, aki pedig mégis, az a közszolgálati propagandagépezetből, ahol már sikerült egységesíteni a szempontokat, csak akkor támad némi zavar, ha Orbán Viktor megváltoztatja véleményét péntekről hétfőre. Ilyenkor van ám nagy kapkodás, nyüzsgés, és néha napokba is beletelik, mire visszaáll a régi egységes hazudozás.

Természetesen Pozsgay nem egy Biszku Béla formátumú szemétláda, de azért vastagon benne volt a létező szocializmusban, olvasgatta a besúgói jelentések összefoglalóit és haszonélvezője volt a rendszernek. Semmi keresnivalója a hatalom közelében, de még az előszobájában sem, mert valamivel több bűne van, mint például Gyurcsány Ferencnek, vagy Bajnai Gordonnak, legalábbis a komcsi-antikomcsi relációban. Nyilván én is tisztában vagyok vele, hogy ha Gyurcsány Ferenc vagy Bajnai Gordon holnap bejelentkezne Orbánnál, mint aktív segéderő, néhány hét alatt át lehetne írni a történelmet, és Áder már rendelné is a baráti étteremből a díszvacsorát, mint jó szolgához illik, de ennyire egyszerű, kiszámítható és aljas még a Fidesz sem lehet, habár a törekvés egyértelmű és folyamatos.

Tényleg, Csintalan Sándor most éppen kommunista vagy nem kommunista? Elvesztettem a fonalat.

Mindezek fényében csodálatos a Nemzeti Emlékezet Bizottságának megalapítása, ami a kommunizmus bűneit fogja vizsgálni. A bizottság öttagú lesz, elnökét és két tagját az Országgyűlés választaná meg kétharmados többséggel, míg egy-egy tagot a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és az igazságügy-miniszter bízhatna meg. Kikötés, hogy a tagok egyike sem születhetett 1972. február 14-e előtt, vagyis nem lehetett 18 évesnél idősebb a titkosszolgálatok 1990-es átszervezésekor.

Ez látszólag arra szolgál, hogy még véletlenül se kerülhessen közvetlenül érintett személy a bizottságba, a valóságban azonban annyi értelme van, hogy meg lehessen mondani neki, hogy Radnóti kommunista volt, Pozsgay nem. Gyurcsány Ferenc kommunista, Szűrös Mátyás nem. Demszky Gábor kommunista, Kövér László nem. De ezt már leírtam valahol.

Néhány év kell még, hogy az emlékezők meghaljanak, a kínos könyvek elégjenek, a 72 után születettek pedig átírják a történelmet, együttműködve természetesen a Veritas Történetkutató Intézettel, ami a nagyobb összefüggéseken dolgozik a tervek szerint, úgymint: hogyan nyerte meg Magyarország a második világháborút?, hogyan menekült a török Mohácsnál?, és miként verte vissza 1956-ban Orbán Viktor egy szál alaptörvénnyel a ruszkikat?.

Trianonban már tanulnak magyarul.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (120 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +185 ( 195 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Brooklyn visszacsatolása és más történetek, 4.8 out of 5 based on 120 ratings

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Horváth Béláné

    Szerintem már azon a bizonyos szögön nincs is fej, hisz annyiszor eltalálta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  2. És ebben az a vicc, hogy meglehet, nem is vicc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. “Szerencsére a magyar nép még választott vezetőinél is tudatlanabb,”
    -
    Egymásra is találtak 2010-ben! Ezt a kormányt érdemli a nép, oszt jó napot!
    -
    A vekkeres fülkeforradalmárjait a tények soha nem érdekelték és azon a 8-10 évesek szintjén tartott beszédekből úgysem lehet kihámozni miről beszél nekik a vezír, mert másnap vagy azután megint másként beszél ugyanazon dologról, ki tudja ezt mind követni, az övéi biztosan nem!
    Na igen, csak az internetizé!
    De különben is, ne arra figyeljenek amit mond!
    Nézegessék milyen fess, fessebb, mint a pocakos tábornokok!
    -
    Köteleslaci pedig nem kommunista?))) Azer mert komcsizik?!)))
    A vezír szerint sokaknál a narancs színű gatya alól kilátszik a piros színű!
    Kikre érthette?! Én nem tom’?
    -
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125

    Na ez a dokumentum nem az internetizé korából maradt ránk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  4. Az élet azért nem ilyen egyszerű, persze megy ez így és nem csak ideig, óráig, de mindig eljő egyszer az igazság pillanata! Sztálinnál tapasztalhattuk, hogy hogyan fogyatkoznak évről,évre a közös fotókról a tábornokok képei. Végül a generalisszimusz meghalt és még én is vigyázzba gyászoltam az osztályteremben. Szinte még le se ültünk, szemünket is alig, hogy megtöröltük, máris sugdosták, hogy a népek atyja a személyi kultusz megszállottja volt.
    Ezért aztán már látom lelki szemeim előtt, hogy a mi Viktorunkból se marad más, mint egy tehetséges, ám kiforratlan harmadosztályú futballista, aki túl magasra mászott az uborkafán, aztán Istenem leesett szegény. Megesik ez elég gyakran!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  5. Ha a mocskosság és a köpönyegforgatás mértékegysége Pozsgay, akkor ez a kollégista rablóbanda csak gigapozsgaiban mérhető. A szomorú az, hogy az MSZP vezetése is legalább megapozsgai, pedig Pozsgay is elég volt az ország tönkretételéhez. Ő ma csak aszisztál a kirabláshoz.
    A történelem hamisítás pedig hazánkban világrekordot dönt, és ezt rendkívűl jólösszefolalja ai írás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  6. Tulajdonképpen azért lehet nagy dilemma, hogy ki a jó és ki a rossz kommunista, mert eleve ott kezdődik, hogy kommunizmus és kommunisták soha nem voltak Magyarországon. Annak idején is csak a szocializmust építgettük amúgy magyar módra. Szó szerint véve a mindent a népnek szólást. Tessék megnézni az akkor épült házakat melynek tégláiban talán most is látszanak a 43. Építőipari Vállalat pecsétje. Az akkoriban hatalomban lévő emberek vagy leszármazottaik nagy többsége a módszerváltást követően a jelenlegi pártokban megtalálhatók. A nemzeti kiegyezés arról szólt, hogy ami idáig a “népé” volt az ezentúl csak a mienk lesz. Akik abban az időkben komolyan is gondolták a rendszerváltást, ma már eltűntek a süllyesztőben. Az általános közmegegyezés az a 70-30 -s megegyezés lehetett, amit Orkbán megelégelt és mindent magának megszerzett. (Copyright: Dávid Ibolya). Így most azt kiáltanak ki rossz kommunistának aki megszegi az Omerta törvényét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  7. Megkérdezem testvéremet, aki már nyugdijas, érzi-e már az új szelek hatását nyugdijában?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Rogán Antal országgyűlési és fővárosi képviselő, V. kerületi polgármester, a parlamenti Fidesz-frakció vezetője, az Országgyűlés Gazdasági- és Informatikai Bizottságának elnöke, a Fővárosi Önkormányzat Gazdasági Bizottságának elnöke, és még ki tudja micsoda elemi felháborodásának adott hangot Eva Rezesová házi őrizetbe helyezése miatt.
    .
    Ezért aztán a másodfokú bíróság megszüntette Eva Rezesová házi őrizetbe helyezését és a csajt visszavitték a börtönbe.
    .
    Az viszont, hogy a fidesz egyik házi pénztárosa, Kulcsár Attila büntető ügyében már több mint tíz éve nem készült egy valamirevaló vádirat sem, az nem zavarja a derék honatyát.
    .
    Ezek után ha valakinek kétségei támadnának a bírók függetlenségében, a bíróságok igazságszolgáltatási feladatainak pártatlan ellátásában, – az bizonyára már 1972. február 14-e után született.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  9. csakén 2013. december 4. szerda 16:42
    -
    “Ezt a kormányt érdemli a nép, oszt jó napot!”
    .
    Sokszor megfordul a fejembe, hogy ennél ezért jobbat érdemeltünk volna, de végül, mégis csak ugyanerre a következtetésre jutok.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. Nem nem, nem tudatlanabb a magyar nép a választott vezetőinél, csak itt is prezentálva van Kertész Ákosnak az elhíresült “genetikusan alattvaló” mondása.
    Mit lát a magyar ember?
    Minden TV adón jobban teljesít az ország!
    Hát már csak nem hazudik minden TV?
    Márpedig amit a TV bemond, az úgy van!
    .
    Pont ma vitáztam erről egy vendégünkkel. Azt mondja az illető, hogy ne akarjam már kábítani, mert a TV azt mondta, hogy….
    4 órám ráment!!!
    A net-ről olvastam, mutattam a szerencsétlennek, hogy miről beszélek! Megérte!
    Ezeknek a lebutítottaknak szemináriumot kellene tartani napi gyakorisággal, fényképekkel,ábrákkal, és magyarázatokkal ellátva! Sziszifuszi munka az igaz. És nincs is idő már rá.
    .
    “Ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk!” Hofi az örök!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  11. A közel múltban tanúja voltam, hogy is működik a történelem hamisítás.
    Rónai Egon ATV. vendége volt Bencsik András és Pesti László ez a két gazemberek csűrték és csavarták és mindig a saját véleményüket akarták igaznak láttatni.a 2006 os őszi eseményekről.

    Vágó István kiválló szellemiségének köszönhető,minden állításukat meg cáfolt,némi gyors pillogás, mintha misem történt, és már kezdték is a következő, hamis állítást.és ez igy folytatódott,hazugság ,cáfolat ,pillogás.
    Bencsik már a megsebesült hőskén állítja be magát a disznaja.és talán a
    történelem könyvekben is meg emlékeznek róla.
    Végezetül, egyre több hason szörü madár jelenti be, hogy jelen volt az események kölömböző pontjain.na mi célból?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  12. PKI+++++++++++++++++++++++++
    A magyar történelem a szuper-infláció korszakába lépett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Bumburi

    Pontosan erről pofázok én is, mi az eredménye ha csak a közmédiából tájékozódik. én öket nevezem kisembernek,de nem sértésből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  14. MEGINT PARAJÓ !

    Emlékszik-e még valaki arra a 80-as évekbeli rádiós újságíróra, aki már akkor így élcelõdött (!) a történelem átírásról napi humoros kommentárjában (sajnos elfelejtettem a nevét, s már szó szerint se tudom idézni) : ‘nem lehet tudni, mit hoz a holnap a tegnapról’

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Néha teljesen lökött vagyok! – és nem tudom miért.
    .
    Itt fent, Rezesová házi őrizetéről szóló Rogán reakcióm – teljesen érthetetlen.
    .
    Nem történt semmi különös. Ez a mindennapok rendje. Így helyes minden ahogy van. Ez így természetes. Nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem továbbsétálni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. oldster: már miért volna érthetetlen? a dolog teljesen rendben van, tényleg nem kellett volna a nőcit kiereszteni, de egy vicc, hogy Rogán elordítja magát ezügyben, és egy óra múlva már viszik is vissza a tömlöcbe az illetőt. nem így kéne ennek működnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Kevesen tudják, hogy Nyers Rezső 1956-ban élelmiszeripari miniszter volt Nagy Imre kormányában. Gazdasági kérdésekkel foglalkozott, a légynek se vétett. 1968-ban megalkotta az “új gazdasági mechanizmust”. 1989-ben pedig az MSZP első elnöke volt. Alább pedig az olvasható, hogyan nyilatkozott Pozsgay Imre, Orbán Viktor kegyeltje és tanácsadója 1957. december 15-én az “Első Hazai Nemzeti Forradalomról”. Nyers Rezsőtől elveszik a nyugdíjkiegészítést, míg az elvtelen nyalonc Pozsgay, és ugyanúgy Szűrös Mátyás, Kádár János egykori moszkvai(!) nagykövete dőzsölnek. Mert Nyers Rezső ma is kommunista, Pozsgay és Szűrös pedig ellenállók voltak, akik megtértek a nemzet kebelébe. No comment.
    http://mandiner.hu/…/20131127_pozsgay_imre_forradalom...

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  18. Bocsánat, az előbb lemaradt a link vége.

    http://mandiner.hu/cikk/20131127_pozsgay_imre_forradalom_vagy_ellenforradalom_1957_december_15

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Nagyon súlyos, nagyon súlyos !
    Azt hiszem a Halandor nick-nevet H. Weiss Kunta-Kintére gyarmatosítom .
    ☺☻☺☻

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. gammasugar!
    Az idézet cikk egyik hozzászólásából-
    “@plater
    Nincs ebben semmi érdekes, folyamatosan idézgetik balliberális oldalról….
    Csak hát az a kérdés, hogy az idézgetők hol álltak akkor?”
    Na a mandiner.hu-t ballibsi oldalnak nevezni azt hiszem elég nahy merészség! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. “Szerencsére a magyar nép még választott vezetőinél is tudatlanabb, ezért olajozottan átmegy a köztudatba minden hazugság”

    Drága Para vigyazz, mert ilyen kijelentesek utan meg kell gondolni a kisbörönd becsomagolasat es felkeszulni arra, hogy menedekjogot kell kerni egy tengeren tuli orszagban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Á! Brooklyn… Nagyon jó. :) Ja, és szegény, hülye Csintalan. Hogy szinte csak őt csapkodták meg a bő húsz év alatt, mint politikust. Mondom ezt azért, mert nem állítom, hogy nem vigyorognék, ha pl. egy érpataki, csepeli, zuglói, józsef- vagy belvárosi aktuális polgármestert sötétkék monoklival a szeme alatt látnék a címlapon. Bármennyire csúf dolog is a káröröm, én örülnék nagyon. Mivel az igazságosztó ténykedését látnám ebben a dologban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Egy adalék : pontosan Kövér kardoskodott, hogy a KISZ-t ne dobjàk ki egy az egyben a szemétbe, hanem óvatosan reformàljàk meg. Az így létrejött reform félkommunista ifjúsàgi szervezetnek két alelnöke volt , az egyik ô, a màsik Gyurcsàny……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Mégegyszer mondom: Rezes Éva nem szlovák ,hanem MAGYAAAAAAAR. Hahóó!
    A francba ,egyszer már csak meghallja valaki!!!!
    FELVIDÉKI MAGYAR!!!! Magyar nemzetiségű szlovák állampolgár. Rozumis????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  25. Minden harmadik ember besugo volt. Minden Tuzep telepes, vice hazmester jelenteseket irt. Minden berhazban es Ibusz utazason volt egy tegla. Ha majdnem mindenki benne volt akkor mi ez a nagy tisztogatas Uraim?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. Nem volt rendszerváltás. A kommunisták vagy kik, már akkor ál-baloldali, ex-nyilas társaság 1990 után újra köpönyeget forgattak és elkezdték adni a nagy hazafit. Közben loptak rendületlenül. Ennyi lenne a történet nagyon röviden.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. Valaki azt írta a facebookon Gyurcsányra, hogy kommunista. Az alá a kép alá írta, ahol Áder éppen eteti a szolgai testtartásban hajlongó Pozsgayt. Tényleg nincs remény. (mondjuk én Nowa Scotia-ba szeretnék emigrálni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Most már nem lehet halogatni a Noé Bárkája projektet!

    Az Orbán-rezsim lenullázza a tényeket, és lenullázza a kultúrát. Ideje, hogy mi, akik megtehetjük, mert külföldön élünk, összegyűjtsük és megőrizzük, amit ők meg nem történtté akarnak tenni.

    Új, globális magyar nyilvánosságra van szükség. Kulturális folyóiratokra, online levéltárakra. Más, korábbi emigrációk meg tudták csinálni, pedig nem volt internet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Én nem voltam se kommunista, se besúgó. Balek az annál többször. Mindig palira vehettek. Igaz, két diplomával sem vittem sokra, mert mindig kirúgtak. De ma már nem is bánom. A Pozsgai egyszer pontosan velem szemben trónolt a villamoson: azt a képet nem lehet elfelejteni, egy az egyben az volt rajta, hogy mit keres Ő itt, a büdös prolik között. Már bocsánat, de tudok olvasni az arckifejezésekben. Olyan utálat és megvetés fogott el, hogy le kellett szállnom. Na, kérem: itt vannak a tanítványaik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. @emofree
    Mivel a magyar emigráció többsége – fájdalmas tapasztalatom szerint – fanatikus Orbán hívő, Horthysta, hungaronáci, újnyilas, nem tudom, kikre akarod építeni a Noé bárkája projektet. Épelméjű, demokrata magyar külföldön épp olyan kevés van, mint Magyarországon. A magyar külföldön is magyar… sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Kedves Oldberg,
    Emofree felvetése nem olyan rossz.
    ****
    Mondjuk az elôzô ( francia) vàrosban, ahol 14 évig laktunk, egy magyart ismertem csak, egy falubolondja kinézetû mûveletlen suttyó szélsôjobbert, akin segíteni nem nagyon lehetett, úgyhogy inkàbb kerültem szerencsétlent.
    Itt viszont, ahol most lakunk, tavaly összefutottam egy magyar hölggyel és a fiàval a környékünkön, akikkel azóta is jó viszonyban vagyunk.
    Egyébként gyakorlatilag soha nem nyikkanok meg, ha magyar szót hallok véletlenül az utcàn, de ôket rokonszenvesnek talàltam hàrom mondat alapjàn, és bejött.
    Ez utóbbi eset,valamint az An-en kommentelôk( és màs fórumokon hozzàszólók) nagy része szép lassan arról gyôztek meg, hogy nem is olyan sötét a kép, igenis vannak szép szàmmal értelmes demokratàk, normàlis emberek magyarbôrbe bújva szerte a vilàgban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Stáry Lóránt 2013. december 4. szerda 17:31
    Jó,jó, de azért nem szívesen várnék erre a bukásra 20-25 évet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Csak úgy eszembe jutott egy másik hír: Hegedűs Zsuzsa szerint Viktor a legjobb exportcikk. Imádom ezt a nőt, remélem igaza van és exportáljuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. eportőr

    Azt javaslom exportáljuk Pápua-Új -Guineába valamely benszülött törzsének,mint
    varázslót .az ott szokásos egyen ruhát a költségvetés terhére,a pénisz tokját
    magam faragom és finanszirozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Pontosítok: A magyar lakosság egy része igenis, tájékozott ! És nem a köztévéből.
    Ja! És független gondolkodó.
    Egyébként tetszik a cikk tartalma és stílusa, függetlenül attól, hogy a rendszerváltás előtt csak szocializmus építgetés folyt! A kommunizmus alapjainak lerakása és felépítése volt a távlati cél. Ez nem jött be. Ami most van, az pedig egy ideológiai káosz. Számomra ez tűnik ki a cikkből is.
    A szerzője jól rávilágít az igazság és hazugság kérdésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos