Ronai and Ronai
AMERIKAI

Markó Beáta: Lázár János temetője 2013. december 15. vasárnap 23:39

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Markó Beáta: Lázár János temetője

„Mindenki annyit ér, amennyije van” – mondta másfél-két éve Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere, miniszterelnökséget vezető államtitkár és – feltehetőleg – a magyar kormányzó bal keze. (A jobb már foglalt, mint tudjuk, az Matolcsyé.) Még azzal is eldicsekedett, hogy az ő Boldizsár fia jó parti lesz, nem fog üres kézzel házasságra lépni. Nem is hitte, hogy ez a ma már halhatatlannak számító mondata, mintegy a Fidesz-kormány mottója lesz. A Fidesz emberszemléletének tömör összefoglalója: a kíméletlen embertelenség, a kegyetlenség, a cinizmus és az aljasság non plus ultrája.

A magyar parlament, vagyis a Fidesz gombnyomó gépezete megszavazta az úgynevezett „szociális temetést” a héten, miszerint azok a szegények, akik nem tudják kifizetni elhunyt hozzátartozójuk temetését, maguk kaparhatják el szeretteiket. Saját kezükkel. Mindezt 2013-ban! A Fidesz-kormány kegyelméből. A helyet is kijelölték: a csepeli temető egy elkerített zugában, amely majd holtában is megbélyegzi az ott nyugvó embereket. A magyar embereket. Nem szeretnénk belebonyolódni a részletekbe, milyen érzés lehet egy frissen gyászoló hozzátartozónak, aki épp elvesztette az édesapját, a feleségét, a testvérét, vagy bárkijét, akinek a fájdalmon túl még magának kell elvégeznie a halott mosdatását, öltöztetését, a sírásást és az egyéb, pszichikailag amúgy is igencsak megterhelő, valamint szakértelmet igénylő munkákat.

A magyar társadalom a tőle megszokott hallgatással és belenyugvással fogadta ezt is. Nem tiltakozott: ahogy könnyedén odaadta a kormánynak tíz éves nyugdíj-megtakarítását, ahogy csendben elfogadta a rokkant- és korkedvezményes nyugdíjak vagy a segélyek éhenhalás szintjére csökkentését. Ahogy szó nélkül tűri az emberellenes és értelmetlen közmunkát, és az ahhoz kapcsolódó megaláztatásokat. Hasonló mély hallgatásba burkolóztak az ellenzéki pártok is, amelyek állítólag a jelenlegi rezsim megbuktatásán fáradoznak. Nem csaptak világra szóló botrányt a „szociális temetés” törvénye ellen, nem zengett a parlament, a tévé, a rádió, az utca a tiltakozásuktól. Érthető, hiszen minden energiájukat leköti az összefogás, az pedig csendes munka, lássuk be.

Lázár János olyan magasra kapaszkodott, hogy nem csak azt felejtette el, hogy honnan jött, de egy nagy igazság is rég kiment a fejéből, mégpedig ez: a szerencse forgandó. Aki egyszer lent van, még feljebb kerülhet, és ugyanez megtörténhet fordítva is: minél magasabbra mászott valaki, annál nagyobbat zuhanhat.

Nem kívánjuk, hogy majdan, amikor eljön az ideje, szegény Lázár Boldizsárnak legatyásodva, mezítláb, lyukas nadrágban, kérges kezekkel magának kelljen megásnia édesapja sírját, lemosnia és felöltöztetnie a holttestét, majd a vállára vetve elcipelni a csepeli szegények temetőjébe és leeresztenie az általa korábban megásott sírba. S távozóban, visszanézve, elolvasnia a kapu fölötti „Lázár temetője” feliratot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (51 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +79 ( 85 szavazatból)
Markó Beáta: Lázár János temetője, 4.8 out of 5 based on 51 ratings

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. bruckenbacker kapitány

    Gyilkosok. Kegyetlen aljas gyilkosok a keresztényi szeretet jegyében Karácsony Ünnepe előtt ezt az ajándékot hozták.
    Remélem ha eljön az ideje megkapják ők is a méltó ajándékukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (55 szavazatból)
  2. Felejtsük el már végre az olyan sablonos semmitmondó, jelen helyzettel köszönőviszonyban sem lévő fogalmakat min parlament, szavazás, választás, demokrácia, képviselő, kormány, nyugdíj, segély, egészségügy, szociális struktúra, ellenzéki pártok stb.
    .
    Magyarországon egy rabszolgatartó rezsim, egy budapesti székhelyű nemzetközi befolyásra törekvő és azt építő bűnszindikátus működik és amíg ezek, a fenti cikkben jóhiszeműen leírt fogalmak közszájon forognak és belépnek az emberi elmékbe, addig a rabszolgalázadásra esély sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (57 szavazatból)
  3. Véletlenül korán nyomtam a gombot meg hozzá tartozik,
    .
    Amikor mi így beszélünk és gondolkodunk, az nem kevesebb, mintha az utcán körülvesz minket egy rablógyilkos bűnöző csoport, és mi értelmesen elkezdünk velük egy kilátástalan párbeszédet
    .
    ” de uraim, hát illik ilyet csinálni, elvenni mások pénzét, hát ez demokratikus kulturált viselkedés? Ejnye tessék rendesen viselkedni, nem szégyenlik magukat?? Na jó látom nem hat a szép szó tudok én kemény is lenni, tessék csak szépen ide félreállni azonnal és várjon csak egy kicsit, mindjárt telefonálok és kihívom ám a rendőrséget aztán bizony megkapják a magukét.”
    .
    Mit lehet ettől várni?? Kést a bordáink közé de azonnal.
    .
    Mit lehet tenni?? Aki tud elmenekül (külföldre ment több mint 5OO OOO magyar) aki nem tud az vegye fel a harcot. Nem biztos, hogy túléli, aki abban bízik, hogyha védelmi pénzt fizet és meghunyászkodik akkor túléli az téved, mert ez a rablóbanda nem egyszerűen pénzért öl, hanem mert ez örömet szerez neki.
    .
    Magyarok, válasszatok. Nem a parlamentben és a szavazófülkében, az már nincs, hanem most a fejetekben, hogy mit akartok tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (55 szavazatból)
  4. Helyesen:

    Nem biztos, hogy túléli, de viszont aki abban bízik,……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  5. Nyáron mer verseltem erről egyszer:

    NERisztáni életképek
    ..
    A DohányGate
    végre ismét megmutatta:
    Orbánisztán
    A fideSS-klán uradalma.
    ..
    Nem számít most,
    a fasizmust minek hívja;
    Az a lényeg,
    hogy a véred miként szívja.
    ..
    Padlót foghatsz,
    éhenhalhatsz, megdögölhetsz;
    “Zapatá”-nak
    s csapatának csak egy jó hecc.
    ..
    Hulláinkon
    át az “Ikon” vívja harcát,
    Napról napra
    megmutatva durva arcát.
    ..
    És ha már a
    diktatúra meghalasztott,
    Elkaparnak –
    már ha kapnak extra hasznot.
    ..
    Ha nincs pénzed,
    nem úgy végzed, mint a gazdag:
    Parcelládból
    vagy urnádból kitagadnak.
    ..
    Tetemedet
    temetheted potom áron; (Temetődbe temetődj be potom áron)
    Anyafölddel
    anya földel el a nyáron.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  6. “…Nem kívánjuk, hogy majdan, amikor eljön az ideje, szegény Lázár Boldizsárnak legatyásodva, mezítláb, lyukas nadrágban, kérges kezekkel magának kelljen megásnia édesapja sírját, lemosnia és felöltöztetnie a holttestét, majd a vállára vetve elcipelni a csepeli szegények temetőjébe és leeresztenie az általa korábban megásott sírba..”
    .
    - Nem kívánjuk???
    .
    Dehogynem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (52 szavazatból)
  7. Már megettem a kenyerem javát, de ilyen embertelen törvényt eddigi életem során nem tapasztaltam!
    Hogy képzelik ezt?
    A szegények temetésére nincs pénz, de milliárdokat költenek hiábavalóságokra?
    Akik részt vettek ennek a törvénynek akár az elfogadásában, akár tartózkodással, akár a nem gomb megnyomásával,azoknak nem kívánok mást, csak hogy részesüljenek abban a “kegyben” amiben a szegény embereket részesítik ennek az embertelen törvénynek akár csak a meghallgatásával is, nem még hogy betartatásával is.
    .
    Magyarország az árulók kezébe került.Elárulták a népet, aki bizalmat szavazott ezeknek a megélhetési politikusoknak!
    .
    Mert bár csak Lázárnak volt bátorsága kimondani a mindenki annyit is ér kezdetű aljasságot, de mindegyik úgy gondolkodik mint Ő.Ha nem így lenne, már ölre mentek volna az emberek védelmében…
    Szomorú,és döbbenetes, de ki kell mondani, hogy nem csak a kormány aljas, de az az ellenzéknek csúfolt oldal is.
    Ha nem azok lennének, akkor emberi tisztességük arra kötelezte volna őket, hogy már a NER elfogadtatásakor ott hagyják az a szégyenteljes épületet, ahol az ország népét ilyen szégyenteljes törvényekkel szabályozzák.
    .
    Lassan véget ér a ciklus,és másra nem tudunk gondolni, csak a megalázásra, amit nem csak a kormány, de az ellenzék (???) is ránk tolt 1000-el, amikor asszisztált minden agymenéshez,ami kipattant egy hataloméhes agyból, és annak környezetéből.
    .
    Magunkra maradtunk.A halottaink eltemetésével,a jogaink elvételével, az agyon adóztatásunkkal,és a nyomorunk növelésével ugyanúgy, mint az alkotmányunk semmissé tételével.
    .
    NEM VOLT DEMOKRATA A PARLAMENTBEN, AKI MEGAKADÁLYOZTA VOLNA!!!
    .
    És készülnek az újabb gyalázatra! Választással!
    Közben arra hivatkoznak, hogy nincs pénz… tájékoztatni az embereket, és ellenállni!
    Akkor, amikor a jobbik nevű förmedvénynek telik egy országos lapra, amit mindenkinek bedobnak a postaládájába akár kéri, akár nem, akkor az ellenzéknek nevezett politikusok pénznélküliségre hivatkoznak!
    Átvették a kormány kommunikációját, mert az aljasságuk lassan felér a kormányéval!
    Ne tessék felháborodni! Az ellenzék azért van, hogy ellenzékként működjön, és nem a kormány társtetteseként kellene nekik a parlamentben múlatni az időt.
    Nem csak a kormány ásassa velünk a sírt, mert ezt közös erővel teszik az ellenzékkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (46 szavazatból)
  8. Már kitaláltam, hogyan részesülhetek állami temetésben:
    szeretném, ha az urnám egy új stadion alapköve lenne! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  9. Eagle,
    Sok-sok pluszt szeretnék adni: +++++++++++++++++++….
    Másrészt szerintem jobb így:
    Nem biztos, hogy túléli, de aki abban bízik,……
    vagy így:
    Nem biztos, hogy túléli, viszont aki abban bízik,……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  10. @girbegurba

    Őszinte köszönettel. Sajnos alig van alkalmam magyarul beszélni, ( a passzív olvasás ezt nem helyettesíti ) és az állandó idegen nyelven, nyelveken való beszédem, gondolkodásom már meglátszik a szókapcsolásaimon és a szó sorrenden. Főleg amikor sietve írok. Ha rögtön utána átolvasom nem veszem észre mert még az van a fejemben amit gondoltam, esetleg később észreveszem.

    pl. Most nem is tudom , hogy jobb.

    A// esetleg később észreveszem.

    B.//később esetleg észreveszem.

    Sajna ez van, elég elszomorít engem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  11. Kedves Eagle,
    .
    Magyarországon a közvetlen környezetemet nem tudom meggyőzni arról, hogy a “de azonban” meg a “de viszont” fölösleges szóismétlés, aminek nincs nyomatékosító többlete, vagy stílusbeli haszna. Úgyhogy ez nem függ a távolléttől. Én is mondok néha ilyet, ha nem figyelek magamra, mert ezek a sablonok belémfolynak, rámtapadnak a mindennapokban.
    .
    Sem nyelvész, sem irodalmár nem vagyok, csak néha gondolkodom (sajnos nem elég fürgén).
    Az idézett A./ és B./ változat tipikusan a bizonytalanul értelmezhető eltérések, azaz nagyon szabadon felcserélhető kifejezéspárok közé tartozik, ezek között én biztosan a szövegkörnyezettől függően és az aktuális szeszélyemnek megfelelően döntenék, mert értelmük hangsúlyozással változtatható (vagyis attól függően, hogy melyik szót nyomjuk meg).
    Lehetséges értelmezések:
    - Az észrevétel később történhet meg (de nem biztos, hogy megtörténik), ez a későbbi időpontot hangsúlyozza, az észrevétel esetlegességét ismertnek feltételezi.
    - Egy későbbi időpontban az észrevétel megtörténhet (de nem biztos, hogy megtörténik), ez a későbbi időpontot feltételezi, és az észrevétel esetlegességét hangsúlyozza.
    .
    Azonban szégyenkezem, hogy ilyen hosszan elterelem a figyelmet a lényegről, Lázár János temetőjéről. A jövőben megpróbálom visszafogni magamban a nyelvművelőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. antikrisztusi , apokaliptikus ölő – gyilkoló szellem -lélek-értelem nélküli embernyuzó automaták , belül üresek – sötétek VIGYÁZAT NEM EMBER !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  13. megszereznek minden értékes tárgyat és birtokot és az emberek testét lelkét is csakhogy ebben az őrültségben nincs kielégülés nincs nyugvópont nem tudnak megállni ; a kínok kínjáig és tovább…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. igen eagle ! igen bumburi !
    eszkatológiai fogalmak megfelelően -ó borzalom – ezt leírják szerintem
    már végigzongoráztunk mindent ezerszer már mindent tudunk
    /ha nincsenek szükségben/ milyen nyugodtak okosak mindenen felülemelkedők a nők a gyerekek az élet magától értetődik számukra olyan nyugodtak mint a kövér milliárdosok
    védjük-e őket vagy még magunkat sem ?
    miért is várunk ölbe tett kézzel ?
    mert 9,9 millió is ELFOGAD egy életrendezőelvet – miért legyek tisztességes , hit a rosszban ,hazudni kell lopni seggetnyalni kell mert másként nem megy -és egy másikat a 0,1 millió / miért ne legyek tisztességes , hit a jóban / ?
    kotta szerepek szövegkönyv kiadva FÜGGÖNY !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  15. bumburi azt kívánja, hogy azok, akik ott a parlamentben elfogadták ezt a törvényt – ássák meg a maguk sírját.
    Én pedig azt tudom, hogy azok, akik a jövő évi választáson nem tudják, hogy helyesen mit kell tenni – ugyanígy fognak járni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. azt ne várjuk hogy egy hollywoodi vígjátékba kerülünk á la jóbarátok ez bizony horror de legalábbis Tarr Béla – aki kitűnő egyébként

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. oldster
    Én tudom, hogy hogy fogok szavazni!
    Sehogy!
    Nem akarom magamnak ásni a sírt, amit jobbról is, balról is ránk hárítottak a fent leírt módszerrel.
    Legyen bármilyen jó szónok valaki, mondhatja magát demokratának, de ha nem akadályozza meg amit ezek a gazemberek művelnek, ne várjon a szavazatomra!Mert neki van lehetősége, míg tőlünk hagyták elvenni!
    Hívjon az utcára, oda megyek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  18. Eagle !
    Nem kioktatni akarlak /hiszen minden elismerésem a Tiéd/ hanem talán segíteni.
    A magyar nyelvben általában a mondat első szaván van a hangsúly., tehát az a fontosabb !
    Üdvözlettel !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. @girbegurba,@heveske — Köszi :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Sajnos azon a temetőkapun az van felírva, hogy feltámadunk-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Elhalasztva az aljasságuk 2015 jan.1-re
    http://nepszava.hu/cikk/1005736-szocialis-temetes-elhalasztva

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Hát itt az unortodox kereszténység, a hozzá tartozó istent valószínűleg mammonnak hívják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. bumburi
    2013. december 16. hétfő 17:26
    Addig lehet tanfolyamot indítani, a halottmosás és öltöztetés valamint hogyan vigyük a koporsót a vállunkon idős korban és a sírásás és betemetés tárgykörökben.
    Aki jól vizsgázott temethet.
    .
    És aki tanfolyamra jár az emeli a Nemzeti Magyar Dolgozók létszámát.
    Bocsánat morbid voltomért, de ki kellett hogy jöjjön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Csipcsirip
    Én máris beiskoláznám az egész frakciót, aki ezt kitalálta!
    Ki tudja? Meneszthetők ,és akkor mi lesz velük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Csipcsirip,
    Milyen igaz! Sőt, a halott is beiskolázandó! Addig nem temethető el, míg ő is ki nincs oktatva, hogyan kell feküdnie a földben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. orbánék Mementót állítanak a megalázottaknak. Lelkük rajta. Legalább néha lenne igaz: Aki másnak törvénykezik maga esne bele!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Én azt kívánom, hogy Lázár Boldizsár köpje majd szembe apukát, forduljon el tőle. Egyedül haljon meg, és a keselyűk szedjék szét a földi maradványait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Az emberek nem tiltakoznak. …
    Mo.n nincs igazi civil mentalitás. még nem alakult ki. Eddig Magyarországon csak a fideszmaffia által pénzelt, ma már kormánypárti támogatást és korrupciós szemhunyást élvező álcivil szervezetek mozgatták meg a “népet”. Az ellenzék érvei nem kidolgozottak, nem közérthetőek a hétköznapok emberei számára. A demokratikus oldal még magával is elvitatkozgat a lényegen vitáikból a hétköznapi ember nem tudja levonni a következtetéseket. (Lást KR. hetes stúdió. Jó ha pár ezer ember számára átjön amiről egymás szavaiba belevágva folyamatosan überelik egymást. Valóban nem egyszerű demokratikus értékek teljes skálájának lefedésében minden szituációban helytálló igazságokat kifejezni, de aki valóban erre érzi magának hivatottnak, annak azért ennek kommunikációjára is oda kellene figyelnie, már ha fontos hogy vele tartsanak.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Állampolgári kötelesség hogy adózzunk. Miért nem lehet állampolgári jog, hogy valakit Végszükség esetén megillessen egy puritán de végtisztesség? Egy hazug köztársasági elnökre milliárdokat költünk haláláig. abból talán el lehetne tisztességgel temetni azokat akik egész életükben rengetegen alulfizetetten, akár társadalmi megbecsülésnek is híjján robotoltak, adóztak (és még egyetlen egy kilométert sem utazgattak, sőt egyetlen szendvicset sem fogyasztottak állami pénzeken a köz által fizetett adóforintjaiból)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Aljasok! Ennyi. Remélem, megérem, amikor a fidesz vezetői, az alkotmányos puccsuk és az egyéb aljasságaik következményeként kapott, jól megérdemelt, életfogytig tartó börtönbüntetésük során bekövetkező elhalálozásukkor kedves szeretteik fogják elkaparni őket a börtön egy elkerített részén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Bizony , a szerencse forgandó. Gondoljunk Hitlerre! Nem oly rég volt, amikor Hitlernek sok mindene volt. Pedig ugye eléggé alulról kezdte. Aztán, mivel gondolta mindenki annyit ér amennyije van, hát ráhajtott. Lett pénze, vagyona, kastélyai , egyeduralma, ugye a régi barátok legyilkolás árán, aztán szövege is volt, démoni. Hitler szájából harsogott a szöveg, jobban teljesitenek, olyannyira , h már Sztálingrádot is bevették. Aztán, ni csak mi történt? A sztálingrádi csatából a 280 000 német katonából 6100 fő tért vissza a hazájába. S persze Sztálingrádot sem tudták bevenni. A mindenki annyit ér amennyije van harcosok közül, szóval akik nem tértek vissza, hát azok bánhatják igazán, h benyalták Hitler szövegét. Szóval Lázár úr, akinek ugye már lézere is volt valamikor, biztos nem érzi ezt a szerencse forgandó veszélyt. Biztos arra gondol, nem érinti meg a sors büntető keze. Az idő megmutatja majd mi lesz vele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Eagle 8:51 Ha “mélymagyarjaink” tudnának így magyarul! (Már pallérozottság okán is fele annyian lennének :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. A Lázárt (alias Rapcsák fiókát) még én is segítek elásni! Szóljatok, jövök! (a többiket is, ha rászorulnának….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Csacsicska Tamás

    Ha a magyar állam minden elhunyt állampolgárát ingyenesen temetné el és minden egyes temetés 200.000 forintban kerülne, akkor ez a magyar államnak évi 22 milliárd forintba kerülne. Ehhez képest közel ennyit költ az állam stadionokra – pedig mennyivel humánusabb lenne, ha a családokat tehermentesítené ettől a gondtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Ha valaki egyedül van, nincs senkije, ássa meg előre a sírját és feküdjön bele, vagy másszon be önként a krematóriumba, hogy valaki majd csak kiszórja a hamuját valahova?
    Embertelen, aljas, cinikus, velejéig rohadt banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Javasolnám, hogy valamilyen civil kezdeményezésre, létre kellene hozni egy alapítványt, vagy inkább egy társaságot, és már az első szegény halottat igazán méltó magas rangúaknak is kijáró dísztemetéssel búcsúztatni megadva neki azt a végtisztességet, amit ez az aljas hatalom egyházával együtt megtagadott tőlük!
    Hiszem, gondolom, hogy erre a célra fel lehetne kérni Iványi Urat is, ha egyházi megemlékezést igényelnének az elhunyt hozzátartozói. Mert ugyebár a Krisztust “képviselő” egyházak nem sziszegtek, és nem álltak ki isten szegény gyermekei mellett hogy akkor majd ők pótolják azt amit a fasiszta hatalom elvett. mondván hogy Istennél minden ember egyenlő és nincs személyválo-gatás! Ők is az aljas hatalom részesei és pénz nélkül utolsó kenet sincs!!! Meg hogy is gondolná a szegény, hogy Ő a többi jobb módú elhunyt között nyugodhat!? Na ne már! Rezervált temetőt nekik!

    Na honfitársaim akkor ezt a temetőt népi összefogással kell olyan díszsírkertté varázsolni, hogy azon mindenki ámuljon. Én kész vagyok ezért áldozatot hozni!

    Szóval olyan temetést kell a sajtó jelenlétében megszervezni,hogy a hatalom rögtön magához nyúljon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Sidney , jó ötlet, de élve, nyakig, a többire meg kőzápor. Miért leszek ennyire agresszív, ha ezektől hallok? Még átkozódom is, Isten bocsássa meg….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Soha nem volt olyan időszerű József Attila minden sora, mint ma. Mi jut a szegényeknek? Külön melegedő télen, külön kórterem, külön temető, stb. Nem tudom ki volt az a tanácsadó, aki ezt a megoldást javasolta, de az sem lepne meg, ha egyenesen a miniszterelnöktől jött volna az ötlet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Azért ez a cikk többet érdemelne, még akkor is ha időközben a gyáva hatalom egy évet közben hátra léptette!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. gusztáv, egyetértek. túl hamar lekapták. az, hogy elhalasztották, nem jelenti azt, hogy a fidesz szemléletmódja megváltozott volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. zsazsa
    Ami ebben a kormányzati ciklusban történik nem a pillangót hozza elő az emberből!
    Komolyan:
    Ez meglátszik a napi gyilkolászásokból, az öngyilkosságokból, és mindenütt csak az erőszak, az arrogáns fellépés – a családban, a gyerekekkel szemben, a napi vásárláskor és az utakon, a közlekedési eszközökön.
    A rendőr agyonveri a 72 éves apját, pl. ez a mai nap egyik fekete krónikája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. ” A magyar társadalom a tőle megszokott hallgatással és belenyugvással fogadta ezt is ” Van ebben az országban egyáltalán ilyen? Ez nem társadalom, hanem egy atomjaira bomlott idióta csdürhe. Itt valamiféle ársadalom társadalomszerűség az úgynevezett szocializmus időszakában volt, amikor leginkább egy igazságosabb társadalom létrejötte érdekében az a társadalom képes volt fellépni, és kikényszeríteni a változásokat. Azóta ez az egység felbomlott, Ma egymással beszélni is képtelen hordák vívnak egymással kilátástalan és céltalan háborúkat valamiféle idióta nemzeti, vagy velük szemben demokratikus rendszer megteremtéséért. A maffiák eközben szétlopodják az országot, Akinek esze van, az már elment, vagy épen készül elmenni “Hunnia. úri trágyadombjáról.” A többiek pedig szépen készülnek szociális temetés rendezésére saját maguknak. Itt szabad akaratábol mindenkinek joga van megdögleni, mert élni már nem érdemes. Lassan sok kis magyar nemzet alakul majd Angliában, Németországban, Ausztriában, és a világ számos más részében, akik majd hazajárnak a honmaradtak sírjainak látogatására,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos