Ronai and Ronai
AMERIKAI

Buják Attila: A robbantómester 2013. december 26. csütörtök 0:39

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Buják Attila: A robbantómester

Pont kerül a történet végére, legalább is három pont, mert nyilván lesz még folytatása is. Az év közepén kierőszakolt arcátlan államosítás után 2014. március közepére (három héttel a választás előtt) az állam eladja „a kisember bankját”, a magyar vidékiesség utolsó szimbólumát, a Takarékbankot is. Valami gyanús konstrukció keretében a bankhálózat a Magyar Postával (illetve annak csontvázával) is összebútorozhat, de ez most mellékes körülmény. A lényeg: itt is egy sereg munkavállaló kapja meg a felmondólevelét. Amit sokan sejtetni véltek, a kamu duma, hogy „a tőkeszegény takarékszövetkezetek” megerősítéséről, a valóban hazai tulajdonlású magyar bankrendszer megerősítéséről lenne szó, megdőlni látszik. Németh Lászlóné a „néma miniszter” januárban nemzetközi pályázatot ír ki a bankhálózat privatizációjára és március 15-ére le is bonyolódhat a tranzakció.

Hogy ki lesz az az őrült vevő, aki a mai magyar gazdasági és hitelezési viszonyok között, a magyar kereskedelmi bankok fekete éjszakájának közepén üzleti lehetőséget lát a jelentős, 51 százalékos tulajdonrész megvételében, kérdés. Nem fognak sorban állni a külföldi jelentkezők. Igaz, sorban állásról valószínűleg szó sincs. Ahogy a magyar pályázatoknál szokás, levajaztak mindent egy baráti beszélgetés keretében. Valószínűleg strómanról van szó, aki a felvásárolt holmival dekkol egy kicsit, elad mindent és gyorsan elszelel. Azt már korábban rebesgették, hogy a bank ezen meg amazon részére kinek fáj a foga. Hogy Garancsi vállalkozó, az Orbán FC, vagyis a Videoton tulajdonosa (vélhetően szintén csak stróman), a VIP páholy fejedelme, ezt meg amazt a falatot szeretné a bankból, de ez is csak szóbeszéd volt. A takarékbank szomorú sorsa beszédes példa arra is, miért rühelli a hazai bankvilágot Orbán. Mert nincs a hatalmában, mert független és néma, mint a szfinsz, mert politikai akciók meg sem rázzák, mert a felhalmozott virtuális pénzkötegek nem kezdenek baráti susogásba, ha Miniszterelnök Urunk szólni kíván.

Olyan bankmenedzserrel is beszéltem már, aki elárulta: jelképes, egy forintos áron cége szabadulna hazai leányvállalatától, ha akadna rá vevő. Mert csak úgy kivonulni kockázatos dolog, mindenkinek negatív üzenet. Marad a küszködés, a leépítés, a kapacitásszűkítés, a bankok filozófiájával (és létük lényegével) ellentétes „nem hitelezés”, a látszat létezés. A vagyonőr áll a fiók előtt, a bankban nagy a sürgölődés, míg a magyar tőkepiac lefagyottan haldoklik.

De ki az ördög szánja a bankokat? Amit fentebb ábrázolunk, csak állapotleírás. A beteg magyar kapitalizmus egyik eleme, ami – sok mással együtt – nemigen működik. Érdekes rendszert sikerült alkotni: Magyarország létrehozta a kapitalizmust „das kapital” nélkül. Száznyolcvan éve még mindig Széchenyi dilemmája körül tapicskolunk. Hitel nélkül nem működik a gazdaság. Hitel nélkül a lefagyott cigánysoron fát lopni indulnak az emberek. Hitel nélkül olyan reménytelen az élet, mint Tevje faluja, Anatefka, ahol hétezer  zsidó él abból, hogy mindenki a másiknak adjon el valamit.

A takarékszövetkezetek sorsa fél év alatt beteljesedett. Ó, de most jut eszembe: sunyiban, egy kósza szavazással, visszaállamosították a tankönyvpiacot. Egyre őrültebb iramban forog és őröl a gyilkos kerék, mert nem hisszük, hogy a Vezér a megnyert választás után egy percig is lassítani tud. „Beállt” pszicho és szociopataként hullámszerűen törnek rá aktivitási rohamok. A szerkezet csikorog és kattog, míg be nem következik a senki által nem várt robbanás.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +65 ( 73 szavazatból)
Buják Attila: A robbantómester, 4.7 out of 5 based on 44 ratings

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. … Es ennek a robbanasnak remelhetöleg nem lesz sok fustje, langja, de annal nagyobb hatasfoka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. Aki nem látja,át és nem érzékeli,hogy milyen cél vezérli, Orbánt és rabló bandáját
    az egyre gyorsuló államosításban azt csak lesajnálni tudom.Mindazokat a területeket,amelyeket állami fennhatóságuk alá vontak,rövid időn belül,Orbán és baráti körében fog landolni,Akár írnak ki pályázatokat eme egységekre,akár nem.
    Ugyanaz a rabló gazdaság folytatódik,amit a Fidesz párt már húsz éve tesz, zavartalanul, büntetlenül,hogy ez mennyire igaz,misem bizonyíthatja jobban mint Debreczeni József nem régen megjelent könyvének,el hallgatása sumákolása,a hazug médiákban.
    —-MÁS,,–
    ———————-Idézet————–

    —-A szerkezet csikorog és kattog,míg be nem következik a senki által nem várt robbanás—–Kedves Attila hát nem ismersz minket??–Minálunk ez öröm ünnep lesz,–ezután lesz nyakon ragadva a diktátor és üzleti körei,rázva és rázva lesznek amig az utosó lopott,közvagyon ki nem esik a zsebükből .
    Végezetül !,,hogy ki lesz a bíró???az meg attól függ…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  3. Lássuk már meg! Orbán ismétel!
    A Postabankba mennyi milliárdot nyomott,(125?135 milliárdot?) amikor Auth Henriket odarakta? És a Postabank megszűnt létezni.
    Hónapokkal ezelőtt lehetett olvasni a takarékok nevében valamelyik tótumfaktum felháborodását, mert Orbán (megint) 135 milliárdot akar a pénzintézetbe tolni.

    A felháborodás oka az volt, hogy rengeteg pénz van a takarékokban, mert nem tudják kihelyezni a vállalkozásoknak a jogszabályok betartása mellett.
    Akkor miért is kellett azt a 135 milliárdot oda kényszeríteni???
    A szokásos gazemberség. Ezt is megkapja valamelyik haver egy kibogozhatatlan offshore tulajdonlású cégen keresztül.
    A szemünk előtt lop, csal, rabol, és nincs ki pofán verje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (56 szavazatból)
  4. Drámai az a felesleges oktalan roncsolás amit ez a bűnszövetkezet véghez vitt. A robbanás elkerülhetetlen. Kik lesznek a szerencsésebbek? Akik túlélik, vagy akik meg sem élik?
    .
    Már csak azon gondolkozom, mekkora lesz a robbanás és meddig ér el. Ez a pusztító folytam óhatatlanul fel fogja enni önmagát is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  5. olyan mint egy terepasztalt építő /hülye/gyerek BANKOM IS LESZ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  6. stratégia háborús játék ? ha szereti bajban leszünk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. nézd anyuci milyen ügyes a viktojka !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. @emigrant

    Máshogy nem megy, nyernie kell a fidesznek, mert csak így szabadulhatunk meg végleg tőlük. Hát igen ehhez gyomor kell, de gondold csak végig. Ha ellenzékbe küldjük a mitugrálszt akkor mi lenne? Szabotálna mindent, lázítaná a népet, még forradalmat is képes lenne kirobbantani, simán, mert megalomán szociopata, mint tudjuk. A nép meg sajnos hülye úgy általában, ahogy a példa mutatja, tehát vidáman követnék… Még élveznék is szerintem. Na, hát ilyen környezetben teljesen lehetetlen kormányozni, bármit is létrehozni amitől jobb lenne. Kár is erről ábrándozni. Mert ha nem puccsal korábban, akkor négy év múlva 18-ban megint viktátor nyerne és megint kezdené építgetni a rezsimjét. És ez így menne … meddig is? Még 20-30 évig akár! Hát ez nagy baromság lenne, jól kib@sznánk magunkkal. Ez van. Nyerjen a csutibunkó 14-ben lehetőleg 2/3-dal, hogy egyértelmű legyen a felelőssége. Törvényszerű, hogy rá fog dőlni az egész sz@r amit az országból csinált és csinál. Majd akkor kezdhetünk építkezni, majd akkor, amikor már nem lesz sem orbán, sem fidesz, és akkor amikor a nép észhez tért végre és tudja/akarja a saját érdekét. Ne gratulálj, inkább szavazz a fideszre te is …;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  9. Ide kívánkozónak tartok egy idézetet, amit nemrégen hallottam.
    .
    „Ne féljetek a barátaitoktól, mert a legrosszabb esetben elárulnak; ne féljetek az ellenségeitektől, mert a legrosszabb esetben megölnek; de féljetek a közömbösöktől, mert az ő hallgatólagos beleegyezésükkel árulnak el és ölnek meg benneteket.”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  10. Orbán rendszere csak egyirányba tud felborulni.
    Jobbra.
    Ha bukik -, szerintem -, az nem a baloldal erősödésével történhet, hanem a jobboldal erősödésével.
    Ez a baloldal hibája. Nincs kellő programjuk.

    Az orbán ellen szavazók jobbra fognak szavazni.

    A baloldalnak tömör, rövid mondatokban megfogalmazott programpontokat kell közzétennie.
    Például.:
    1. Adunk tüzifát !
    2. Adunk gyógyszerpénzt !
    3. Adunk beiskolázási pénzt
    4. Munkanélküli segély nyolchónapig.

    Az emberek csak erre figyelnek.
    Nem értik, és nem is érdekli őket a demokrácia és az alkotmány tartalma, állapota, nem tudják mit jelent a szekularizáció, és a horthy rendszerről se tudnak semmit.
    Hiába van benne az EGÉSZ József Attila költészetében.

    Ha orbán bukik -, jelen állás szerint -, az csak a jobbratolódást jelentheti.

    Ha csak a baloldal nem tud valami meglepő csodával határos módon előrukkolni valamivel.

    Erre semmi esélyt nem látok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  11. Teljesen mindegy megnyeri a választást vagy veszít, ebben az országban addig fű nem sarjad amíg az Orbán klán egyetlen tagja is lélegzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  12. @ Horváth Gábor
    A Próféta szóljon belőled! De ha Orkbán megérzi a pajtásain, hogy ellene fordulnának, jó diktátor módjára egyszerűen elTEKíti őket, oszt jónapot! Megteheti, a kulcspozíciókban tapasztalt maffiózók vannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. oldster
    Dettó ugyanaz a dilemma.Mind a ketten,meg még többen is csak mondjuk a magunkét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Horváth Gábor
    Úgy tűnik csak álmodozol…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Ezt a képtelenséget!
    Hogy azért szavazzak valakire, hogy megbuktassam, az már egy rémálom!
    A mai jobboldalra szavazás, az ország teljes ellehetetlenülése!
    Nemzetközi kapcsolataink minimális szintre süllyedése, amelynek a folyamata már megkezdődött, de amely folyamat, az ország kirekesztését és ezáltal totál elszegényedését jelenti!
    Erre szavazni, hogy egyszer csak úgyis fellázadunk, ez azért nem semmi!
    Ahelyett, hogy azokra szavaznánk, akik már eddig is bizonyítottak, akiket a középszer csupán azért átkozna ki a politikából, mert nyomorult székeiket és mindennapi kenyerüket féltik, és ezért képesek eladni a saját lelküket is, arra buzdítunk másokat, hogy ők is adják el a lelküket, mert ezzel meghozzák a kánaánt?
    El vagyok képedve!
    Innen tényleg el kell menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. Mikulasche
    “Nem értik, és nem is érdekli őket a demokrácia és az alkotmány tartalma, állapota”
    .
    Orbán szektájának és a hazai egyházak híveinek elég annyi ismeret az orbánista alaptörvényből, hogy az első sora: “Isten áldd meg a magyart!”
    Nekik ennyi már elég Orbán feltétlen támogatásához, a további oldalakon leírtak nem érdeklik. Vagy nem értik, vagy nem is akarják elolvasni, mondván, úgysem értenék meg a leírtakat.
    Ez Orbán szerencséje és a demokraták szerencsétlensége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Gyöngyi Péter
    Nem akarlak megsérteni, de két véglet vagytok. Te Gyurcsány mellett, Gábor meg Orbán mellett.(kérdés milyen szándékkal!) Látszólag…
    Mindketten szavazásra buzdítotok, csak kétfelé.
    Jól jellemzi a megosztottságot.
    Én ennek ellenére maradok a saját véleményem mellett.
    .
    ÉN NEM SEGÉDKEZEK SENKINEK, HOGY LEGITIMÁLJA AZ ORBÁN ALJASSÁGÁT!!!
    .
    Az én x-emre ne hivatkozzon senki akár bukik, akár nyer,mert az egész eljárást törvénytelennek tartom, az alkotmány egyértelmű öncélú megsemmisítése végett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. Mi van ha olyan helyzet áll elő, hogy az ellenzék nyer, a fidesz meg kimondja a NER érvénytelenségét, mert valamelyik kutyája akkor kér majd alkotmányossági vizsgálatot,és aszerint érvénytelen lesz a szavazás?
    Tudja egyáltalán az ellenzék mit művel?
    Amikor 2 nap alatt születnek törvények, és értelem szerint ami ma törvényes, az holnapután nem biztos hogy az lesz, akkor is a választásra buzdítanak?
    Felmérték egyáltalán a választási törvény csalárdságát?
    Nem hiszem, mert akkor nem állnának bele ilyen törvénytelenségbe!
    .
    Meg egyáltalán!
    Azt sem veszik tudomásul, hogy most MILYEN helyzet van!!!
    Nem mondják ki egyértelműen hogy diktatúra van, és azt sem, hogy ennek megfelelően politizálnak!
    Egyiktől sem hallok semmit a jogokról, amik már nincsenek,és a hatalmi ágak alól kiszervezett döntéshozói kompetenciáról!
    .
    MI KÉSZÜL ITT TULAJDONKÉPPEN??????????????????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Az orszag gazdáagi, politikai, erkolcsi, szocialis, jogi,tarsadalmi kulpolitikai, es meg sorolhatnank milyen csodben van. Es tenyleg arrol kell vitazni mik a valasztasi eselyek? Mintha a felszamolasra kerulo cegben azt probalnank megfontolni, hogy melyik mobilszolgaltatonak kedvezobb a vallalati flotta dijcsomagja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  20. Horvát Gábor

    Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ezeken az oldalakon kulturált emberek cserélnek véleményt, azzal lehet egyet érteni vagy elvetni, de mindig a tisztességes hang határán.
    Fogadj meg egy tanácsot!
    Sose törekedj arra ,hogy mindig igazad legyen, hanem próbálj meg tanulni a vitákból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Kedves kommenttarsak.
    Ne doljunk mar be a trolkodasnak.
    Latszik idealistak vagyunk, hisz meglepett minket a mainstream komment-stilus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Kedves H. Gábor!
    Fenti hozzászólásod annyira hemzseg az észérvektől, hogy teljes feldolgozásuk meghaladja a képességeimet. Ezért nem is vitatkozom veled, inkább elmegyek hamut szórni, zacskót húzni a fejemre. Azt azért elárulhatnád, mi vezetett téged ehhez a csordához, hogy szórjad ránk szellemd megfizethetetlen sziporkáit? Csak nem a szelleme, szellemisége?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. öregszeder
    H. Gábor ma 10:27-től nyomatja az ÉSZÉRVEIT,hogy miért lesz az nekünk jó, ha a fideszre szavazunk. Okos fiú…Egyszerű mint a faék, csak egyet hajt.
    Bonyolultabb dologgal, mint a tolerancia nem szabad terhelni.
    Én már unom.
    Jó éjt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. H.G.
    Mán mibe kéne komple…, kopto…, na, komponensnek lenni itten?
    Iilyet mi nem tartunk, úgyhogy el is húzhatsz innen a jó francba.

    Kedves admin!
    Nem kéne már H.G-re egy kis figyelmet fordítanod, mielőtt átveszi tőled ezt a fórumot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Kedves öregszeder, bumburi!
    A troll ellen a legjobb módszer, ha átugrod a kommentjét, ha levegőnek nézed. Nem szabad válaszolni neki, mert az élteti.Lekopik majd magától is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Elnézést, azt hiszem, ide illik:

    Romhányi József
    Tanulj, tinó!

    Egy tinó tanult, hogy ökör legyen.
    Gyötörte agyát könyörtelen.
    Mikor tudta már nagyjából,
    hogy díszítőjelzője a “jámbor”,
    megalkotta az ökörlét
    három alaptételét.
    Egy:
    Ha doronggal vernek, az kegy.
    Kettő
    Hogy szaporodj, azért lettél meddő.
    Három:
    A boldogság kulcsa a járom.
    Így lett a legnagyobb ökör a világon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. mozigépész

    Bravó! +++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Eagle
    Jó türelmed van, hogy még elemezgeted is ezt a trollt.
    Elég hamar nyilvánvaló lett a szándéka, ennek ellenére én türelmesen reagáltam,míg el nem vetette a sulykot.
    .
    Egyébként én is ismerek olyan embereket,akik szabály szerint gyűlölik Orbánt,és az a véleményük, hogy meg kell nyeretni vele a választást, hogy finoman szólva egye meg amit főzött.
    Arra persze nem gondolnak, hogy nekünk kell megenni, mert ő nem fogja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. @bumburi

    Inkább csak az agymosás technikáját. Ezt is be kell mutatni sokaknak mert sok a jószívű, jóhiszemű olvasó.
    .
    Amit mondasz igaz, azért is írtam a vízcsap hasonlatot, hiszen úgysem fog belefulladni, de ne felejtsük el, hogy nem a saját, hanem a MI lakásunkban nyitja ki a csapot.
    .
    Valójában azt hiszem segíteni kell az embereket, hogy átlássanak a megtévesztő technikákon. Nem könnyű folyamat, sok a rossz beidegződés de végül is mindannyian ezt tesszük itt az ANen Bartussal az élen. Remélem sikerrel járunk. Meg kell tanulnunk immúnissá válni, immunrendszert kifejleszteni. Ha egy valaki meg tudja csinálni akkor mindenki. Az én mottóm mindig az volt ” egy fecske is csinálhat nyarat “.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Nem tudom sajnalni a bankokat. Nem, nem azert mert fogalmam sincs a gazdasagi folyamatokrol, vagy mert bekemenetelek, mas az oka.
    .
    Ha egy bank, nagyvallalat, akarmi, ami milliardok es ezer ember felett diszponal nem kepes a penzevel es a hatalmaval semmi perc alatt eltuntetni neki nem tetszo politikusokat (ebben az orszagban), vagy 3 nap alatt nem tudje ugy reorganizalni a szervezetet, hogy 4. nap mar kulfoldon, civilizalt orszagban szolgaltasson a beteteseinek, akkor tenylegesen eletkeptelen.
    .
    Probalna elvenni orban es simicska az en bankomat vagy nagyvallalatomat. Hajaj, semmi perc alatt kimenekitenem a vagyont 3 Ft-ert eladnam az ingatlanokat (ugyvedi irodanak – nyilvan elotte vastagon lepapirozva), fizetnem az alkalmazottaimat kintrol, es csak huzgalnam ki a napokat egy naptarbol, amig baleset nem eri a felelosoket. 7-nel tobbet nem kellene kihuznom, azt garantalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. @Hungarian citizen

    Ez igaz és egyben kevés is. Meg kell találnunk és ha lehet adni a választ, hogy hol van Magyarország és Orbán helye ebben a stratégiai játszmában, hogy végül is nem csak a bankok és a multik akikkel Orbán kibabrált, de a politikusok köztük Putyin , Merkel csak egy legyintést kellene, hogy adjanak vagy egy biccentés, és elfelejthetjük Orbánt.
    .
    De ne, senki nem teszi meg. ugyan miért?? Erre is kell választ adnunk.
    .
    De , ki tudja mi készül???
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/tek-orban-hazanal-gordulo-lezaras-vegtelensegig-122100.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Hungarian citizen
    “Nem tudom sajnalni a bankokat.”
    .
    Nem is kell, de a behajthatatlan kintlévőségüket, ami jelenleg minimum 20%, képtelenek lenyelni, hacsak nem a betéteseik terhére. Azzal ki értene egyet, ha veszélyben lenne a bankbetétje? A bankok kénytelenek kivárni és a bankköltségeket növelni.
    .
    “Ha egy bank, nagyvallalat, akarmi, ami milliardok es ezer ember felett diszponal nem kepes a penzevel es a hatalmaval semmi perc alatt eltuntetni neki nem tetszo politikusokat (ebben az orszagban), vagy 3 nap alatt nem tudje ugy reorganizalni a szervezetet, hogy 4. nap mar kulfoldon, civilizalt orszagban szolgaltasson a beteteseinek, akkor tenylegesen eletkeptelen.”
    .
    A bankok nem alvilági egyedekkel szövetkeznek, hanem az ügyfeleik pénzkezelésével foglalkoznak, ami nem csak az ügyfelek, hanem a saját érdekük is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. hogy miért érinhetetlen ? a hitler elleni merényletek száma negyvenkettő 42

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos