Ronai and Ronai
AMERIKAI

Buják Attila: Hírcenter 2013. november 14. csütörtök 3:14

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Buják Attila: Hírcenter

Olyan nyugodt az Őrség, néhány elárvult fakopács dübörög az erdő-mélyen, a szinte koromig füstös csehóban rozsdás játékgép vár jobb időkre, gondolom arra, hogy a kormány a népnek, az istenadta népnek is megadja a jogot arra, hogy kaszinólátogató, nagykorú magyarok után szegény falusinak is legyen hol elcsesznie vacak fémszázasait, fél perc reményért.

Kinn az erdőn a gomba gyönyörű, friss, nedves, avarillatú, a világ is csupa egyenesség, méla derű, ha csatakos, széljárta anorákunkban este a tévé elé dőlünk, hogy megismerjük az „igaz Magyarországot”. Híradószerű képződmény csak egy van erre, a királyi, a Nemzeti Hírcentrum nemes produktuma. A kereskedelmi csatornán néhány felfordult kamion, síró arcok, letakart, néma test, helyszínelő rendőr, trendi divat, nemzetközi havária, tájfun.

A királyi – a magyar lakosság jelentős (negyven) százaléka nagyjából ehhez jut hozzá – egy megnyugtató, fejlődő, kiegyensúlyozott, boldog közép-ázsiai kánság képeit sugározza. Orbán, a kazahok emírje biztosítja az indiai energetikai fórumot, hogy ha Magyarország öt éven belül felhúz egy, maximum kettő atomerőművet, teljesen önellátók leszünk villanyból is, továbbá gabonából, pénzből, MOL papírból, takarékbankból, műfüves stadionból, Bethlen István- és Horthy-szoborból. És ha gondok lennének, feltámasztunk pár komlói vájárt (azok egy jó ideje meg vannak halva), s ideiglenesen megnyitunk néhány bezárt szénbányát, hogy olcsóbban kapjuk a villanyt rezsicsökkentés idején. A lényeg, hogy önállóak legyünk, bezárva a kicsi, de szuverén, pálinkagőzös, otthonos hazában.

Oly megnyugtató ez a villódzó esti fény. Selmeczi Gabriellát látjuk újra (nem akármi), felolvas egy rövid, előre írt közleményt a honáruló baloldal alantas terveiről, arról, milyen kerülő utakon akarják hazánkra rávezetni Brüsszel banki pénzen felbérelt kéksisakosait, hogy ellopják a somogyi cigányok elől az árokparton tenyésző vadsóskát és papsajtot. Templomot szentelnek Abádszalókon. Semjén Zsolt nyilatkozik, Kövér harminc ezüstpénzre bírságol és személyesen korbácsol meg egy molinózó DK-s képviselőnőt az Országgyűlés Vadásztermében, veri a Balogh a Terikéjét, kizárják a frakcióból (a Terikét) és a túlhevült honatyát. A Vak Komondort elaltatja a fülöpházi kutyapecér. Időjárás palócos tájszólásban, még egy homályos ígéret arról, hogy megoldják a frankhitelesek gondját, majd reklám, Magyarország jobban és egyre jobban teljesít.

Még nem az igazi, de a következő négy év meghozza az áttörést. Indul a négyes metró, ötezerrel többen vállaltak munkát. Olyan nyugodt, párás az erdő, olyan hideg és dermedt az éjszaka, mint a sötétségbe zuhanó Magyarország. Amely új ébredésre vár.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +87 ( 93 szavazatból)
Buják Attila: Hírcenter, 4.9 out of 5 based on 43 ratings

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Ez mind azért van, mer Magyarország jobban teljesít, de jön a választási kampány és majd megmagyarázzák, hogy ez meag azért van, mert Orbán jobban teljesít. Eddig is mondták volna, de nem lehet mert ez azt sugallja, mintha eddig Orbán nem teljesített volna jól csak most kezdene. Akkor mit csinált eddig?
    .
    De ne aggódjunk majd jönnek az atomerőművek is.
    .
    Most készül Orbán Japánba ahol Szerdahelyi nagykövet fogadja királyi pompával és elmeséli neki, hogy szokatlan módon pár év kihagyás után ő azért lett nagykövet másodszor is (ami nem szokás általában) mert annyira nélkülözhetetlen, hogy rajta kívül senki nem tudja kezelni a japán-magyar kapcsolatokat és senki nem tud annyi pénzt elverni.
    .
    Ezután Orbán kedvesen megkérdezi mennyi a nagykövet felesleges személyes luxus kiadása havonta az adófizetők pénzéből és ugyan miért.
    .
    Ezután Fumio Kishidával fog találkozni. Remélem nem nyálazza össze a bátyót kézcsókjaival mint Sonia Gandhit, felajánlja neki, hogy jöjjenek Magyarországra mert az Európa kapuja, – Cameronnak is ezt próbálta beadni, – majd felajánlja, hogy a japánok építhetik a magyarországi atomerőművet ha Kishida odahat, hogy a Panasonic és más japán cégek ne menjenek el Magyarországról.
    .
    Ezt követően végignyalogatja a japán nők kezét a minisztériumban, bemutat néhány nyelvöltögetési nyelvcsapásos gyakorlatot ami szerinte nagyon szexis.

    Eszik egy tonna szusit és közli a japánokkal, hogy mi testvérek vagyunk, egy vérből valók vagyunk mert a magyar az fél ázsiai azaz a japán az fél magyar mert nekünk mind ott van az a bizonyos folt a fenekünkön. Ezt demonstrálandó, letolja a nadrágját, amikor is kihívják a rohammentőt, felteszik őt a gépére és hazaküldik.
    .
    Hazajön és a repülőtéren nyílt beszédet mond, háborúba hív, toboroz, közli,hogy Magyarország világbajnok, majd felhúzza a gatyáját és hazamegy.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (58 szavazatból)
  2. Bujáki Úr!

    Kiváló cikk.

    A baj azonban az, hogy amiről ir, azt 1-1.2 millió ember fenntartás nélkül “megeszi”.

    És elmegy szavazni….

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  3. http://m.hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  4. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .

    .
    És ez még mind semmi !
    .
    Akkor ott vannak még a magukat önálló cstornaként aposztrofáló “magán” rádiók, akik azzal leplezik az emberek becsapására kotyvasztott bűnös mesterkedéseiket, hogy úgymond; “következnek az MTI hírei” vagy, hogy “az MTI Hírcentrum híreit hallották”.
    .
    Isten az embernek szabad választást adott – büntetésül a tiltott gyümölcs fogyasztása miatt – de arra Ő sem kényszerít, hogy egy magát istennek minősítő despota a maga . c e n t r á l i s . e r ő t e r é b e n . úgy manipuláljon egy egész országot, hogy csak az ő érdekének és izlésének megfelelő módon megfogalmazott hírmonopóliumot önt a fejünkre választék gyanánt, hogy ez van, ebből válszthattok – szabadon. Ha csk öt perc is az adott állomásra kiszabott hír penzum, az alatt úgy “szabadon” válogathat a Centrum “híreiből” politika és bulvár között, ahogy neki tetszik.
    .
    Ezek a kis milliárdos rádiócskák pedig, mentegethetik magukat azzal, hogy egy valódi hírszerkesztőre nincs létszámunk, mert “a mi profilunk nem a tájékoztatás”, nem a felvilágosítás – nem az igazság [ a valóság ] terjesztése, hanem a rock, a klasszikus zene, vagy a lakodalmas házimuzsika zúdítása a hallgató butuska kobakjára… Megjegyzem, jobb is ha csak zúdítják, mert ha közben meg is szólalnak néha, abban ugyan nincs, nem lesz köszönet…
    .
    Persze arra azért mégiscsak akad létszámuk, hogy – csak példának okáért – a Klasszik rádióban bődületes marhaságokkal beszéljék tele a fejünket Kínáról és környékéről, a Nemcsak rizsa, és hasonló blöffparádéikban. Nyilván összeköttetés útján erre kaptak . m e g b í z á s t . és . p é n z t . Szíjjártó utazó kínaügyi államtitkár úrtól, ami viszont, bármennyire is nyüzsögnek kultúr-műsornak elhazudni, színtiszta politika, diktatúránk megálmodott kitörési pontja Kína az európai karanténból…
    .
    Egy önálló hírszerkesztőre, aki pl. a Világháló segítségével maga állítaná össze és mondaná el az óránként, és nem a “Hírcentrum” hazug hír fogalmazásait – arra nem jut … Sok kis “szerkesztőség” még a bemondó hangját is az MTI Hírcentrumtól kölcsönzi…
    .
    Egyszóval ennek az állami intézménynek a bevezetésével már nagyüzemi n é p h ü l y í t é s . folyik. Nincs az a tulaj’, amely a saját költségén hírszerkesztőt, ’sten bocsá’, hírszerkesztőséget tartana fenn, amikor . a . d i k t a t ú r a . munka és energia befektetése nélkül is . s z o l g á l t a t j a . számára – az óránként kötelezően előírt – hírműsort talán ingyen(?) is, mert megéri. Legalábbis Orbanisztánnak, de annak nagyon.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  5. Amiről nem hallhatunk, az nincs is?
    Szerencse, hogy vannak akik figyelnek:
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1003017-bankkomunikacio

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  6. Még mindig nem elég borzasztó, de majd a következő négy év a narancs-birodalomban felébreszti a zembereket, kell ez a szükséges rossz, amikor már a fanokra sem lesz szüksége a vezírnek és ők is lapátra kerülnek!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/elborzaszto-szamok-orbanek-magukra-hagyjak-a-szegenyeket/1193161/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Mindezt valahol jogosnak érzem.
    Hogy miért?
    A magyar népléleknek ez kell.
    A magyar ember nem lázad, hanem meghunyászkodva kivár,de előbb biztos ami biztos, lefekszik a hatalomnak, uram bocsá’ még jó képet is vág hozzá, és hirdeti a hazug propagandát.
    Mindezeket cáfolja valaki, ha tudja. Sajnos nem lehet…
    .
    1 A NER bevezetése után az ellenzék, mintha az lenne a dolga tovább is folytatta a nyuszis politikáját. Ami abból állt, hogy inkább hagyta magát alázni, mint önérzetesen inkább ott hagyta volna a fülkeforradalmárokat rohadni a parlamentben, mondván, akkor egyétek meg amit főztetek!
    .
    2 A Tv csatornák bevétele is úgy kezdődött hogy nem volt 300 ember legalább, aki megbénította volna a hazug hírgyártást. Amikor dobálták ki a nekik nem tetszőket, a kollégáknak nem volt merszük Nagy Navarroék mellé állni.
    .
    3 Aztán a szakszervezetek. Mit csináltak? Volt aki négyszemközt tárgyalt a fülkeforradalom vezetőjével, a többi meg áttételesen a megbízottjával, így árulva el a szakszervezeti tagságot minden területen,beleértve a jövőt is.
    .
    Csak 3 példát soroltam fel. Tovább is van, mondjam még?
    Nem mondom.
    Itt a példa, hogy hogyan lehet egy országot tönkre tenni, ha lélekben megnyomorodott alattvalók lakják, akik tán sosem voltak egészséges lelkületűek.
    Lehet cáfolni ha valaki úgy érzi, mindez nem igaz amit leírtam!
    A “slusszpoén” meg az, hogy az ellenzékben még csak egy egészséges veszélyérzet sincs!
    Megakadályozhatták volna, hogy az előzetes letartóztatás határozatlan idejű legyen, de még erre sem voltak képesek!
    Így dobták oda a fülkeforradalom vezetőjének azokat, akiknek “még” vannak gondolataik, és ki is merik mondani, vagy leírni.
    Na így kell egy ország gerincét megroppantani!
    Elárulni mindenkit, aki még hisz a demokráciában,és annak jövőbeni létjogosultságában.
    Ilyenkor bizony szégyenlem a magyarságomat…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (56 szavazatból)
  8. Úgy látom kezdődik a minuszolás. Csak hogy tudjátok: mennél több mínusz van a kommentem alatt, az azt jelenti, hogy igazam van.(magyar néplélek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (32 szavazatból)
  9. bruckenbacker kapitany

    Az unio elso fasiszta allama…de mint lathato a gyilkos kor kezd terjedni pl a pl magannyugdij penztarakat is kebelere olelne a lengyel allam. A tumor atteteket ad agz eu teruleten ebbol ha nem akar mindenki pusztulni csak a radikalis beavatkozas segit. Re
    Melem nem usszak meg azt a sok lopast es minden emberi erteket felszamolo embereket megsemmisito remuralmuka t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  10. “gyilkos kor kezd terjedni” és ezért Orbánista és Vonapatáj felelös!( itt megjegyzem a többi pártot is de nagyon!) Remélem hamarosan felelnek BÜNEIKÈRT mely milliok életét tették, teszik tönkre! Csak azt nem értem, hogy értelmes emberek hogyan kerülhettek be ilyen aljas Ördögikörbe! Nincs ezeknek családjuk gyermekük, hol a felelöségtudat! Jönnek itt a Nemzetivel!, hollott ez nem igaz . Itt ismét megjegyzem a nagymagyarok kevert vérét, szégyen amit müvelnek a nemzeti alatt!!. Ök is tudják csak a sok birkát ezzel lehet széditeni, de meddig!!!! Addig amig jo nagy pofontot nem kapnak, a világ szeme rajtuk ! Sokáig nem fogják elnézni! Ez biztos!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  11. A Kossuth rádió – a név eredeti viselője forog a sirjában! – is nagyjából ez: – orbánia jobban teljesit! (Demagógia bőlére eresztve, baromsággombócokkal.) – A határon túli fajmagyarok iszonyatos szenvedései, különös tekintettel a nemorbáni kormányok idejére. – székfejmagyar: a felsőbbrendű faj, amelyik igazából megvédte Európát a töröktől, sőt, az már ide se jutott be, a mohácsi csatavesztés Gyurcsány zsidó komisszárjainak sikere… – székfejmagyarok sajátosan magyar alkotóművészete, és persze ennek meg nem becsülése szociban ill. nyugaton. – trianon-óra, avagy horti jófej, mindenki más köcsög, trianonban pedig szinmagyar országrészek vesztek oda, a la Bayer Zsolt, “Ötmillió magyar miniszterelnöke”… – orbánia jobban teljesit2 ezúttal a matolcsi-féle unortodoxia iránti szkepszis mint keresztényüldözés és magyargyűlölet bemutatva.
    ŐRÜLET!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  12. Bocs, kicsit OFF, de ezt találtam: http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131112-leallhat-a-kereskedelem-januarban.html
    Az agyonadóztatás immár bedrótozva – roppant sokat “javit” a gazdaságon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. 23 év alatt tettünk egy kört és most a Fidesz jóvoltából visszajutottunk az állampárti cenzúrázott média működtetéshez..
    Most az MSZMP mintájára szintén az illetékes Fidesznyik elvtárs mondja meg azt,hogy mi a jó és mi a rossz nekünk.

    Gyurcsány igazmondásra felszólító öszödi beszédét ma má raz oligarhákra mutyistákra és egyéb milliárdos nagyságrendű lenyúlásokra ki kell terjeszteni . A Zuschlag 70 milliója amiből 50-et visszafizetett porszemnek tűnik a Mutyisták 10 meg 100 Milliárdjaival szemben.
    Úgy tűnik még tűr a nép de ennek nagy balhé lesz a vége!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  14. Most olvasom, hogy már a BKV is jobban teljesít, és bérlet ár csökkenés várható jövőre, akkor amikor a BKV-nak a felvett hitelek finanszírozására nincs meg a fedezete. A BKV jegyárat be kell az alaptörvénykönyvbe rakni, azzal a kitétellel, hogy csak csökkenhet.
    A Gonosz szolgáltató cégek meg ezentúl nem vehetik fel a nyereséget, hanem vissza kell forgatni.
    A diplomás munkanélküliek tömege kap digitalizálási munkát, legalábbis a választásokig, minimálbér alatti díjazással.
    A hajléktalanok meg mennek a Hungexpo területére, mint kiállítandó műtárgyak.
    Szóval ezerrel megindult a választási osztogatási (minden szép és jó) kampány.
    .
    A statisztikai számítás módszereit megváltoztatták és így kihozható a
    ……………………………… Minden Jobban Teljesít.

    .
    A megnyert választások után pedig majd kétszeres erővel beindul újra a Nyílt Fosztogatási Rendszer. emelt szintű tagozata.
    Azzal fenyegetőzött a Kövér, hogy áttérnek a rendeleti kormányzásra. Ha alaposan végig gondoljuk a jelenlegi kormány működési technikáját, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy most is azt csinálják, csak az egyéni képviselői indítványok közbeiktatásával
    .
    Lelki szemeim előtt felsejlik a Városligetben lévő ‘mikor hogy hívják utcán’ szabad akaratból kivonult emberek (BÉKAMENETESEK) hömpölygő tömege, amint az ORBÁN képével felékesített zászlót jobbról-jobbra (balra tilos) lengetve élteti az Újmagyar Nemzeti Demokráciát.
    .
    És közben lelkesen várjuk az ÚJ MAGYAR SÁMÁN felavatását, egy korona alá helyezéssel. Már csak a Duna jegének kellene befagyni de ha nem akar, majd az alaptörvénykönyvbe foglalása a Duna jegének kötelező befagyásáról, megoldja a helyzetet ,természetesen egy képviselői indítvány által.
    Oszt JÓNAPOT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Magyarország egyre jobban teljesít, kettőre pedig már……
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/14/lyukas-cipok-ozonet-zuditottak-az-ngm-ele/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. És a valóság 2013 november:
    http://hvg.hu/itthon/20131114_Video_Igy_cipelik_el_a_rendorok_a_Varosha#utm_source=hirkereso&utm_medium

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Az a komlói bányász él még, aki szájon vágta a komlói fideszes polgármestert….Esetleg rá bazírozva akarják újra nyitni a bányákat, amiket egyébként ezerszámra jövő-menő teherautókkal hordott szeméttel, kővel, a sturcról odahordott meddővel betömtek…Aknatornyok, szénosztályzó felrobbantva. Altáró betemetve, helyére pláza építve…Azért az illúzió meglesz, mert most változtatták meg a Fürst Sándor utca nevét Bányász utcára a komlói önkormányzat nagy tudású tagjai…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. Mínuszolók!
    .
    Kik vagytok ti, hogy nem tudjátok elviselni, ha valaki másképpen gondolkodik?
    A mínuszokból csak arra lehet következtetni, hogy nagyon gyáva alakok vagytok.
    Élvezitek a név és érvek nélkül megtehető ellentmondást, gyalázkodást. Ezt feladatul kaptátok, vagy magatoktól vagytok ilyen gyűlölködők?
    Ha pénzért teszitek, azt még meg lehet manapság érteni, de ha meggyőződésből teszitek, akkor ide teszek nektek egy idézetet: „Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Albert Einstein).
    Én meg abban nem vagyok biztos, hogy ezt megértettétek.
    .
    A mínuszolásban van még más is a gyávaságon kívül: a rombolás perverz élvezete.
    A hozzászóló alkot. Hozzászólása egy intellektuális, építő szellemi teljesítmény, amivel érveléssel lehet egyetérteni és lehet egyet nem érteni. De nektek nincsenek érveitek, gondolataitok, szóval nem tudtok konstruktívan alkotni. Csak rombolni. Brrrr… Undorodom tőletek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  19. Kedves odster…
    Kaptál tőlem egy plusszt, mert ekézted a mínuszolókat…Engem egyáltalán nem zavarnak, sőt jól szórakozom az erőlködésükön. Egyébiránt az általam leírtak még csak nem is a véleményemet tükrözik, ezek ténykérdések, amiről bárki meggyőződhet, aki netán Komlóra tévedne…Mégis akadt 2 db jámbor lélek, akinek ez nem tetszett…A komlóiaknak sem tetszett annak idején az a rombolás és pusztítás amit egyébként a szocialista kormány idején elkövettek…Milliárdok vannak ott eltemetve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. 1/2 ázsiai söperdék

    oldster
    2013. november 14. csütörtök
    17:17

    Elismerés a mínusz, mert vicsorogva a monitor mögött, habzó nyálukban fuldokol az államosító nyilas csürhe és a bérenc talpnyaló
    :)))
    orbán megy a börtönbe velük együtt, életfogytra, aztán ott max a falra minuszolhatnak kínjukban :D:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. 1/2 ázsiai söpredék

    ílyen a nemzeti dakota tekintete: eszelős
    :-)
    ezzel hajtja igába egész Európát és a világot
    :-)
    http://www.independent.co.uk/incoming/article8538180.ece/BINARY/original/viktor-orban-afpgt.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Ady Endre írta a Nagyváradi Naplóba 1902. január 31-én:

    “Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis ittfelejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket, mintha itt sem lettünk volna.
    Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

    Menünk vissza szeretett úri véreim! Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!”

    Úgy látszik, mintha Orbán és környezete meg akarná fogadni Ad tanácsát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  23. 1/2 ázsiai söpredék
    .
    Eldradnak aranyat ér az elemzéshez a linken látható OV-fotó, feltéve, ha észreveszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Jó kép…
    HEHEHEhehehe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. 1/2 ázsiai söpredék

    örülök, hogy örömet szereztem :-)
    itt a másik
    púpos orbán interpolos haverjai
    hernádi után
    http://cink.hu/hernadi-zsolt-es-orban-viktor-az-interpol-ellenere-have-1446194812/@klagdavid
    egy másik jómadár
    a “nemzeti” becsődölt légitársaság
    az egész fideSS az Interpol listáján landol lassan
    http://index.hu/gazdasag/2013/11/14/zuros_cel_zuros_mult_solyom_uj_magyar-afrikai_tulajdonosa/
    azután mennek a börtönbe
    az államosító-fasiszta csőcselék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. 1/2 ázsiai söpredék
    Mínuszék pedig ezért az izéért törik kezüket-lábukat, cöfögnek ha kell, akár Brüsszelig, hogy bizonyítsák, mennyien szeretik!
    -
    Szomorú ebben a történetben – hogy ezt a hazugságot, ezeket a pénzen vett bérmenetelőket, lengyeleket, románokat még vannak (EP), akik komolyan veszik!!!
    Ám ha nem, akkor ez még elkeserítőbb….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Az ATV-n is megy a kormány hirdetése, sőt több is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. .
    .
    Tisztelt “1/2 ázsiai söpredék” !
    .
    Kösz a fotót a két jómadárról.
    Azért tartom jó ötletnek e fotó leközlését, mert
    1. Eddig a nemezetközi körözésben nem tettek ki róla profil fényképet.
    2. Így együtt idáig, ebből szögből a bűntársa fotóját sem közlte a köröző levél.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. 1/2 ázsiai söpredék
    Már ideje lenne, ha a bújtatót is keresné az Interpol, gondolom Hernádi nem magától döntött úgy, hogy nem jelentkezik!
    Tegnap egy filmben az Interpol megtalált egy keresett embert – hát én nem lennék a Hernádi helyében, de még a bújtatójának a helyében sem!
    Hernádi itthon fogoly, a bújtatója még utazhat, míg “véletlenül” le nem kapcsolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Adalék a csütörtök> 7,45-ös bejegyzésemhez:
    .
    .
    TEGNAP & TEGNAPELŐTT
    a “”Klasszik”" nevű rádióban naponta többször is Szíjjártó Péter utazó kínaügyi népbiztos személyes közreműködésével adtak helyszíni tudósítást Honkongból és Szingapúrból

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos