Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vendéghy Kornél: Fodor Gábor megszólalt 2013. október 14. hétfő 15:00

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Fodor Gábor meg van döbbenve.

Magyarország mai állapotát nézve ezen nem lenne mit csodálkozni. Orbán lebontotta a demokrácia szinte minden jogállami garanciáját, elrabolta a magánynyugdíj-vagyont, visszamenőleges törvényeket hozott, klerikalizálta az oktatást, szinte megfizethetetlenné tette a felsőfokú képzést, a „mutyik” (helyesebben: rablások) sorozatával hozott létre új földesúri osztályt és nagyburzsoáziát, tönkretette a gazdaságot, létbizonytalanságba taszította a valahai középosztályt, a betegek és elesettek minél korábbi kihalására spekulál, csatlósainak juttatja az EU-támogatások nagy részét, az országot az egymillió  stadion országává tette, és folytathatnám a sort.

Fodornak tehát eddig is ezer jó oka lehetett volna tiltakozni, mégsem tette. Nem tiltakozott a demokrácia lebontása ellen, sem akkor, amikor 2006-ban és 2008-ban Gyurcsány-ellenes tüntetéseken Gyurcsány-bábut égettek el, hogy csak a legeklatánsabb példákat mondjam.

Ez a szent ember, ez a széplelkű „liberális” azon van megdöbbenve, hogy egy ellenzéki tüntetésen a tüntetők egy happening keretében ledöntöttek egy általuk készített Orbán-szobrot, amely Orbánt mint diktátort testesítette meg és az 56-os Sztálin-szobordöntésre utalt. Ez Fodor szerint „elfogadhatatlan trágárság, alpári stílus, ostoba szobordöntés”, lemenés kutyába. Ezt írja: „Sztálin az emberiség egyik legkegyetlenebb hóhéra volt, emberek tízmillióinak gyilkosa és életének megnyomorítója. Orbán Viktor rossz irányba vezeti Magyarországot, le kell váltani. De lehet Sztálin és közte egyenlőség jelet tenni?”

Attól függ, milyen jellemzőjük szerint. Bajuszméretben biztosan nem. De működésében Sztálin is diktátor volt, és az ellenzék szerint Orbán is az. Sztálin egy több száz milliós világbirodalomban nyomorította meg tízmilliók életét. Kis ország vagyunk, nekünk csak néhány millióra futotta a kb. 9 millióból. Arról már nem is beszélek, hogy Fodor szerint Orbánt „le kell váltani” – mintha le lehetne.

Ezt írja: „Én liberálisként tisztelem az ellenfelem, elismerem, hogy a hazánk jobbításán fáradozik és elvárom tőle, hogy ő is elismerje rólam ugyanezt.”

Fodor igazi „useful idiot” (hasznos idióta) – olyan ember, aki meggyőződésből vagy tájékozatlanságból támogat egy olyan ügyet, amelynek céljait nem látja világosan.

Egy igazi liberálisnak egyvalami ellen kell elszántan, körömszakadtáig küzdenie: a szabadságjogok elvétele ellen.

De ezt Fodor már soha nem fogja megtanulni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 46 szavazatból)
Vendéghy Kornél: Fodor Gábor megszólalt, 4.6 out of 5 based on 31 ratings

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Fodor Gábornak , az ő sunyi álhumanizmusával igen nagy szerepe van a mai állapotok kialakulásában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  2. Miniszternek is hülye volt, bárhová is állították. Jogásznak is idióta. Viszont bármikor kapásból folyamatos mondatokban tud beszélni a semmiről. Ettől politikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. Az ilyen Fodor szintű idióták miatt tartunk itt, hogy lábbal tiporhatja a felcsúti paraszt a jogállamot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  4. Az ‘írástudóknak’ (gondolkodóknak) van felelõssége … s bizony nem mindenki tud még ‘írni’ sem, aki hivatalba kerül(t). Elvárhatjuk ezután a felelõsséget ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  5. Biztos beijedt, hogy holnap az ő szobrát fogják ledönteni, egyben a hangját is hallatni akarta, hogy legalább akkora embert csináljon magából akivel már érdemes annyit foglalkozni, hogy szobrot építsenek neki legalább egy pár percre amíg ledöntik. De keserűen megállapította, hogy egyenlőre azért annyira senkit nem érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  6. Mit akar, mit remél ez az ember? Mit sertepertél a rég megbukott , elavult, unalmas szólamaival? Ennyire nem megy a privát életben való munka? Ajánlgatja magát meg a nem létező pártját mint egy kiöregedett prosti a régmúlt dicsőség romjain?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Hogy ilyen mértékű antiszemitizmus van, hogy egyáltalán megszólalhatnak a jobbikosok, hogy ott a gárda és nem tiltották be az első pillanatban (jócskán akkor, amikor ez miniszter volt) 90%-ban miatta, a nagy “szólásszabaccságvédő” miatt van.
    A helyében nagyon mélyen hallgatnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  8. Fodor kivívta magának a lehetőséget, hogy a futottak még kategóriában emlegessék.
    Ennyi, és nem több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. Fodor gerinctelenebb mint a HIBBANT. A HIBBANT fejében legalább tudunk “olvasni”, mert semmi kétséget nem hagy afelől, hogy mit gondol, hova tart. Ez a Fodor FÉREG egy “kis morzsáért” (cirka 700 millió “várományosaként”…, ugye ennyit kap, aki indít országos listát?) eladja a sátánnak a lelkét…hát ez is minden képzeletemet felülmúlta…tulajdonképpen nem csodálkozom, hogy “pont” most szólalt meg, és főleg ebben a témában.
    …Barátaim, a 700 milla az 700 milla, nem 1 milla…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Szerencsére kb. annyi szavazatra számíthat majd, mint az LMP Baján. Na jó, ne legyünk ilyen szűkmarkúak, és tételezzük fel, hogy legalább háromszor annyira. Elvégre egy ember, aki annyiszor kifejtette már, hogy mennyire büszke Orbán barátságára, megérdemel ennyi jóindulatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Hungarian citizen

    Vegleg megbomlott az elmeje ennek is. Viszont remek marker lehet a magunkfajtanak: orbannal egy fiuszobaban melegedtek, egyutt alapitottak a fidesz, stb. Namost latjuk fodor elmeallapotat, amit viszonylag stresszmentesen, kulonosebb frusztraciok nelkul szedett ossze mostanra.
    .
    orbanban viszont tobb a frusztralt agresszio, mint ahany egeszseges sejtje meg maradt… Na ezek ismereteben mennyire lehet tebolyodott? Kemeny dolgok ezek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Mit Szólsz Ehhez Gábor????

    “Nem indul baloldali ellenzéki a békéscsabai időközin
    * Index/MTI

    A békéscsabai időközi választáson az MSZP, az Együtt 2014, a PM, a DK és a Liberálisok – Magyar Liberális Párt közös jelöltet akart állítani. De Kovács Katalint nem vették nyilvántartásba.

    A helyi választási bizottság vasárnap a PM nyilvántartásba vételét utasította el. Gojdárné Balázs Katalin elmondta, a PM a jelölő szervezetkénti nyilvántartási kérelmében nem a törvényi előírások szerint igazolta működését. A PM közjegyző által hitelesített, nem jogerős bírósági működési másolatot csatolt beadványához. A jogszabályok szerint azonban olyan működési igazolás kell, amelyet a választás kiírásának napját követő harminc munkanapon belül – ebben az esetben október 10-éig – állított ki a bíróság.

    A törvény szerint ha több szervezet állít egy jelöltet, akkor a választás szempontjából egy szervezetként kell kezelni őket. Ha egyiküknek szabálytalan a beadványa, a közös jelölt kérelmét is el kell utasítani – magyarázta.

    A jelöltállítási kérelmek és a jelölő szelvények leadási határideje október 11-én, pénteken 16 órakor járt le. Az öt párt és a közös jelölt pénteken 15 óra 30 perckor egyszerre nyújtotta be jelölési kérelmeit és az ajánlócédulákat a helyi választási irodához.

    Az érintettek a Békés megyei területi Választási Irodához fordulnak jogorvoslatért, elutasítás esetén pedig a területileg illetékes bíróság dönthet.

    Békéscsabán november 10-én az ötös számú egyéni választókerültben tartanak időközi önkormányzati képviselő-választást Köles István (Fidesz-KDNP) képviselő halála miatt.” Index
    Ezek után elhiszi valaki, hogy 2014.-ben itt demokratikus választások lesznek? Ez már Diktatúra! Nem lesznek szabad választások. Fodor Gábor sem néz szembe a tényekkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. A fideszes választási bizottság nem engedi elindulni az ellenzéki jelöltet! Milyen választás az ilyen? Még, hogy demokrácia! Hol van itt demokrácia? Majd 2014.-ben is ott indulhat ellenzéki jelölt ahol a Vezír engedi, oszt jónapot, Színjáték és undorító az egész. Ebben nem szabad részt venni, de a Vezír vazallusai nem is engedik majd elindulni az ellenzék jelöltjeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Fodor amúgy rendes ember de ebben az iszap birkózásban alkalmatlan bármilyen képviseletre. hajóskapitány – “csak jó időben”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. Fodor ügyesen vívott számháborút, és lopott fogalmakat – a neonáci honlapok “adatait” idézve…
    Minél több Vonescu és Fodor van, egyre inkább sajnálom Sztálint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. “Ezt írja: „Én liberálisként tisztelem az ellenfelem, elismerem, hogy a hazánk jobbításán fáradozik és elvárom tőle, hogy ő is elismerje rólam ugyanezt.” Fodor bolond! Még hogy Orbán a hazánk jobbításán fáradozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Orbán az ország kirablásán fáradozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos