Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mégsem kér az MSZP a Jobbikból 2013. szeptember 27. péntek 7:42 Forrás: AN

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mégsem kér az MSZP a Jobbikból

Budapest – Előző nap még az írtuk, mert ez volt a helyzet, hogy az MSZP más parlamenti pártokkal együtt a Jobbikos képviselőkkel közösen kérte egy vizsgálóbizottság felállítását. Egy nappal később azonban a szocialisták visszavonták ezt a beadványukat.

A vizsgálóbizottsághoz a képviselők egyharmadának aláírása kell, ezért volt szükség a Jobbikos képviselők aláírására is. Mostanra azonban kiderült, az így keletkezett politikai kár nagyobb, mint az ebből származó haszon, ezért az MSZP visszavonta a kezdeményezést.

A szocialisták véleménye azonban ettől még nem változott, s továbbra is választ várnak a korábban feltett kérdéseikre. Illúziói nincsenek senkinek: ahhoz azonban hogy az E.ON megvásárlásával kapcsolatos vizsgálóbizottság felálljon, a Fidesz néhány tisztességes képviselőjének a segítségére is szükség van.

Ez azonban csak költői felvetés, a valóságban semmi realitása nincs. Ha van is néhány tisztességes politikus a Fidesz frakciójában, ők ennek a vállalható magatartásnak mindeddig kevés jelét adták. Főként azért, mert akárcsak az emberek Orbán országában, ők is meg vannak félemlítve. Dakotáéknál ugyanis az a szokás, hogy ki rosszat szól, repül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 12 szavazatból)
Mégsem kér az MSZP a Jobbikból, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. *
    Borzasztóan . b u t a . e z . a . M e s t e r h á z y. Olyan, mintha annak idején Ernst Thälmannék és Hitlerék együttműködtek volna…
    *
    Történelmi tény, hogy nincs az a jó ügy, amiért nácikkal akár csak egy percre együtt szabadna működni.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  2. Én nem botránkozom meg, ha egyik nap így beszélnek, másnap másképp!)))
    -
    A fideszes fanok mindig is elfogadták a Fidesztől, hogy egyik nap ahhoz kellett tapsikolniuk, másnap már annak az ellenkezőjéhez és ezt szívvel, lélekkel minden gondolkodás nélkül, mindig megteszik!)))
    -
    A baloldal nem ilyen, ezért nehezebb az ellenzéknek is, hiszen nekik nem a vakegerek jutottak, hanem a gondolkodók, akik nem tapsikolnak az
    össze-vissza beszédhez és nem is díjazzák és nagyon odafigyelnek mindenre!
    Nézzük a jó oldalát ennek a dolognak is!
    Neveljük egymást gyerekek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  3. Szép jó reggelt!
    Én másképpen látom ezt, mint az MSZP.
    Véleményem szerint ma olyan idők vannak, ahol ezt a szocialisták nem tehették volna meg.
    Utálom ezt a náci pártot, de most van egy fogadásom arra, hogy ebből az E.On vizsgálatból semmi sem lesz.
    .
    Sajnálom a szocialistákat, de úgy látom, ráléptek a végleges bukás felé vezető úton. A meg nem állapodás, a régi arcok indítása a választásokon……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. Még egy nyilvánvaló bizonyíték, hogy csalnak, lopnak és sikkasztanak. Ha nem így lenne, akkor engednék kivizsgálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Egyetlen pártot sem lehet politikailag besorolni pusztán a neve alapján. Ez az MSZP-re is épp úgy igaz, mint az összes többi magyar politikai pártra. Az MSZP nevében a “szocialista” közismerten megtévesztő jelző: alapításuk óta túlnyomórészt nem szocialista politikát képviseltek. Sőt, a helyzet ennél még rosszabb. A magam részéről túl kevés valóban baloldali politikai állásfoglalást láttam az MSZP-től ahhoz, hogy őket baloldalinak soroljam be. Véleményem szerint ugyanúgy egy demagóg, szűk csoportérdeket képviselő, elvtelen politikai képződményről van szó, mint a FIDESZ esetében. Demokráciában ilyen “pártokra” nincs semmi szükség. A demokrácia alapelve ugyanis az, hogy a teljes népesség különböző, egymással ellentétes érdekei mentén képviseltetve legyen a politikai életben. Ez biztosítja a társadalmi ellentétek békés kezelhetőségét. Ez nem csupán a demokrácia működési módja, hanem legitimitásának alapja és mércéje is. Az állam és a jogrend stabilitását ugyanis nem az adja, hogy egy kézbe kerülnek a hatalmi ágak (törvényhozás – államhatalom – bíróság), hanem a rendszer legitimitása. Sajnos, Magyarország jelen politikai rendszere ennek a követelménynek nem felel meg, ezért – a látszólagos “erő” ellenére instabil. A társadalom széles rétegeinek érdekei nincsenek politikailag csatornázva, miközben az ország gazdasága összezuhan, a társadalom nagy részének puszta megélhetése is veszélybe került. A társadalom feszítő erői ezért a legváratlanabb helyeken törhetnek a felszínre, kiszámíthatatlanul és kezelhetetlenül. Ez a helyzet rendkívül veszélyes, mivel a feszültségek csak politikai földcsuszamlással / katasztrófával törhetnek a felszínre. Ezért megbocsáthatatlan a bűne a mostani magyar ellenzéknek, mert kollaborálnak a társadalmi törekvések, szükségek és érdekek elnyomásában, ahelyett hogy csatornát biztosítanának a demokratikus konfliktuskezeléshez. Szánalmas pojácák, akiknek történelmi lehetőségük van arra, hogy egy politikailag stabil, sikeres magyar demokráciát építsenek és tiszteletet szerezzenek a nevüknek, ehelyett pedig szétverik és elpusztítják még azt a keveset is ami megmaradt értékesnek ebben az országban. A világ nagyon gyorsan változik most. Az elkövetkező húsz év drámaian meg fogja változtatni az egész földet és az egész emberiséget (klímaváltozás, a világ népességének sokszorozódása, a hatalmi centrumok áthelyeződése, stb.). Az a feudális struktúra, ami már a két világháború között is elavult és alkalmatlan volt, ma már egyszerűen semmire se jó. A drámai változásokhoz való alkalmazkodáshoz az idő nagyon kevés és mi visszafelé megyünk, mintha a pusztulásba akarnánk belerohanni: katasztrófafilm élőben! Ébresztő! Ez a mi életünk! Nem tudunk kivonulni a világból egy szerzetesi cella mélyébe teljes ellátást várva teljes engedelmesség fejében. Csak hatékony gazdaság, oktatás, egészségügy és demokrácia létrehozásával van esélyünk a túlélésre. Aki ezt akadályozza,az nem akar jót nekünk. Annak félre kell állnia az útból végleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Mélységesen egyetértek azzal, hogy nincs az a mégoly nemes és jó cél, amiért a legcsekélyebb együttműködés is megengedhető lenne a nácikkal. Az más kérdés, hogy bizonyos dolgokról lehet nekik is ugyanaz a véleményük – arról nem tehetünk. Attól, hogy az ellenségem imádja a spenótot, nekem még nem kell utálnom. De nem fogok vele egy asztalnál, üdvözült mosollyal falatozni.
    .
    Milyen érdekes: a Kossuth Rádióban most egyszeriben tudják, hogy kell ezt csinálni (csak próbálnák meg egyszer Orbánnal!). Elővették a hanganyagokat és bejátszották, mit mondtak Mesterházyék annak idején a közös aláírásról egy papíron…
    Nagyon, nagyon szomorú, elkeserítő ez a táncikálás (pávatánc?). Akinek még lettek volna illúziói, azoknak ez az akció sokatmondó lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. A hírher tartozik, hogy az ügyet Schmuck Andor vitte be a közbeszédbe, akivel nem szimpatizállok, de tisztelem a nácikkal szembeni kérlelhetetlen elkötelezettségét. Ez az eset is azt tükrözi, hogy Mesterházy és pártja csak egy dologban következetes, abban, hogy ha mások fölé akar kerekedni, akkor az ördöggel is hajlandó összefogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  8. Most ezek vakok, vagy vakmerők?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Nem működnek együtt? De hiszen ott ülnek velük együtt a parlamentben! Akkor nem mindegy mit mondanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. A szocik a fideSSel is együttműködnek, például a rizsacsökkentésben. A magyar parlamentben igazán demokratikus párt nincs is. A fideSS nemzeti szinbe csomagolva, a jobbik náci a többiek pedig ál-demokratikus mázba csomagolva képviseli a globális finánctőke érdekeit. Verseny van ugyan köztük a nagyobb sáp megszerzéséért, de valódi demokráciáért egyik sem küzd. Az egyik mérsékelt jobboldali, a másik nacionalista-jobboldali, a harmadik nyíltan náci. Ahogy a magyar mondás jellemzi őket, egyik tizenkilenc, a másik egy híjján húsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  11. Az a baj, hogy az mszp-seknek soha nem maguktól jut eszükbe a helyes lépés. Csak amikor a külső felháborodás elér hozzájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Balogh de nem balga

    Igen. Borzasztóan buta az MSZP vezetése a Mesterházyval az élen. Tegnap láttam az ATV-n az Andorkát. Egy percig sem kétlem, hogy nem az Ő véleményének a hatására hátrált az MSZP. Úgy látszik még a lesajnált kis pártok vezetői is okosabbak? Hát?
    Más. A DK a biztos szavazók körében 5%-on áll, a Bajnaiék pedig nem ketten, hanem hármocskán vannak. Most mi újság? Attila felbontja a megállapodást, mert komolytalan, népszerűtlen pártokkal nem szórakozunk? Haha….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. 150 milliardos hutlen kezelesrol van szo !!!!!ERDEKES AMI TORTENIK! VEGYUK SORJABAN , A 150 milliardos tulfizetes jol jott az EONNAK IS AZTAN EGY KOZVETITO CEG AKI PAPIRON VOLT CSAK AZ, ELSO KORBEN NEM OFFSHORE HATTERU MINT KOZVETITO 75 milliardot kert az uzletet letrejotte utan igy az EON IS JOL JART HISZEN FELALLT EGY MEGBIZHATATLAN ORSZAGBOL ES MEG TUL S FIZETTEK KB 260 millio EUROVAL ! DE EKOZBEN A PENZTELEN BALOLDALON VALAKIK SZIMATOT KAPTAK HOGY ORIASI A PENZ AMIT ORBAN LE AKAR NYULNI ES ELJEZDTEK A MEFIAN KERESZTUL FENYEGETOZNI NYILVAN KELL BELOLE NEKIK IS ES MIELOTT NAGYOBB TUZ LETT VOLNA, MAR VOLT BIZOTTSAG NINCS BIZOTTSAG !
    FELJELENTEST KELLET VOLNA TENNI MINDEN IGAZ MAGYARNAK ISMERETLEN TETTES ELLEN KULONOSEN NAGY VAGYONI KART OKOZO HUTLEN KEZELESERT! EZEN KIVUL EJJEL NAPPAL MINDEHOL LEIRNI MEKKORA BUNCSELEKMENY TORTENIK A SZEMUNK ELOTT! FIDESZ VISSZAOSZTOTT MIELOTT LANGRA LOBBANT VOLNA AZ UGY BALOLDAL IS ELMEGY A SOHIVATALBA :(((((( ORIASIT CSALODTAM MERT BIZTOS VAGYOK ABBAN AMIT LEIROK MOST! MASIK FELELMETES KORRUPCIO AMIKOR VALAKINEK JOGOS HATRANYT OKOZ A KORMANY ES OK KIALLLNAK HOGY MEGALKUDTUNK A FELERE ES MILYEN UGYESEK VAGYUNK PELDAUL ALSTOM METRO UGY ! KOZBEN A HATTERBEN LEIROM MATEK PELDAVAL A KAROSULT KERNE 100 FORINTOT DE LAZAR EZT O INTEZI ALTALABAN AZT MONDJA KERJETEK 500FORINTOT MAJD LEALKUDJUK MI A NAGY FIDESZ FELERE 250 FORINTRA DE KERUNK BELOLE 75 FORINTOT IGY TI IS JOL JARTOK ES A KOMMUNIKACIOBA A FIDESZ IS NEM IS BESZELVE LAZARROL MEG A MAFFIA FONOKROL AKI NEM MAS MINT A FELCSUTI AMOKFUTO!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Politikai kar nincs! A HUTLEN KEZELES BUNCSELEKMENY MINDEGY KI VAN A BIZOTTSAGBAN ROSSZUL NEM SULHET EL !!! KAMU DUMA AZ EGESZ A FIDESZ VISSZAOSZTOTT MINT MINDIG !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Annakidején Churchill véleménye volt, hogy a nácik ellen még az ördöggel is hajlandó cimborálni. Így jött létre a szövetség a Szovjetúnióval. Jó lenne, ha a politikai vezetők, elsősorban Mesterházy legalább a politikai alaptörvényeit ismerné. Természetesen a jó ügy érdekében össze kellene fogni a Jobbikkal. Ez ma még kérdés? Egyébként a Jobbik, ha nem lenne rasszista, hozzászólásaiból ítélve igen jelentős párttá válhatott volna. Egyébként jómagam Gyurcsányista vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos