Ronai and Ronai
AMERIKAI

Balekok a pályán, baromarcúak a lelátón 2013. szeptember 7. szombat 8:01 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Balekok a pályán, baromarcúak a lelátón

Kikaptunk 3-0-ra a románoktól. Nem tragédia, ki lehet kapni bárkitől, a vereségből is lehet tanulni, és különben sem lehet mindig győzni. Most azonban kiderült, mellesleg már sokadszor, hogy Magyarország a futballban épp olyan rosszul teljesít, mint az oktatásban, az egészségügyben, a kultúrában és minden másban. Nem azért, mintha tehetségtelen, semmire sem jó nép lennénk, hanem mert olyan vezetőink vannak, akikkel csak ennyire lehetünk képesek. Csak a szövegek szintjén jók, ám a szavak mögött hazugság van, nem teljesítmény.

Sehol sem volt pénteken este a magyar válogatott, elképzelés nélkül játszott a csapat. A futball is olyan, mint minden más: nem elég, ha valamit nagyon akarunk, és valamiről, ami nem jó, nagyon sokszor elmondjuk, hogy nagyszerű. A futballban sincs helye az unortodox megoldásoknak, itt nagyon gyorsan lelepleződik a hazug tündérmese.

Lehet ígérni becsúszó szerelést, őrdöngős cseleket, bombagólt és pontos, tért ölelő átadást, a hármas sípszó után mindig kiderül az igazság. Mint ahogyan egyetlen új munkahely sem lesz magától, nemhogy a beígért egymillió. Ahonnan menekül a tőke, mert kiszámíthatatlan a gazdasági környezet, az az ország nemhogy jobban, de sehogyan sem teljesít. Egy olyan országban, ahol visszamenőleges hatállyal törvénykeznek, helyi kiskirályok osztják egymás között a földet és a trafikot, ahol mindennapossá válik a mutyi, és semmire sem jó stadionokra költik az adófizetők pénzét, ott senki se csodálkozzon, ha kikapunk a románoktól.

Az elmúlt évtizedek leggyengébb román csapatától, tegyük hozzá a teljesség kedvéért.

Lehet persze, megint az elmúlt nyolc évre hivatkozni. Hogy a bukott baloldal miatt van minden baj, s titokban még az IMF is Budapesten járt, hogy ártson a magyar futballnak.

Mindent lehet, de a legjobb lenne szépen elhúzni valamerre.

A külügy is sáros ebben a történetben, nem kicsit, nagyon. Nem lett volna szabad a magukat szurkolóknak nevezett csürhét kiengedni Bukarestbe. A balhé kódolható volt, és senki ne értetlenkedjen, ha most majd jön a szigorú és jól megérdemelt büntetés. Mert azok a baromarcúak, akik Romániába Nagy-Magyarországos öltözékben mennek, árpádsávos zászlókkal a kezükben cigányoznak, és a románokat szidják, megérdemlik, amit kaptak.

Mi nem érdemeljük meg, többiek, akiknek nincs bajunk a románokkal, sem semmilyen más nemzet tagjaival. Nem érdemeljük meg, hogy a magát magyarnak mondó csőcselék a mi nevünkben fütyüljön és fordítson hátat a pályának a román himnusz alatt. Nem mentség, hogy a románok is fütyültek a magyar himnusz közben – legyen ez az ő szégyenük.

Nem csak a magyar futball, de Magyarország is leszerepelt pénteken este. Lehet azt állítani, hogy Magyarország jobban teljesít, mert mindig lesznek emberek, akik elhiszik a hazugságot. Lehet nagyot álmodni, de előbb, vagy utóbb, muszáj lesz ránézni az eredményjelző táblára: Románia-Magyarország 3-0.

Van kérdés pajtások?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (66 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +103 ( 121 szavazatból)
Balekok a pályán, baromarcúak a lelátón, 4.7 out of 5 based on 66 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Orbán népe, a felcsúti színvonal……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  2. “Nem csak a magyar futball, de Magyarország is leszerepelt pénteken este.”
    Nem először és gyanítom, hogy nem utoljára, és én ennek nem örülök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. A csurhe nem tanult Pozsony, Dunaszerdahely utan Bukarestben is feladtak a
    magaslabdat! Amit a rendorseg leis utott!
    A jatekrol meg csak annyit, hogy gratula roman csapatnak! Sportszeruen jatszottak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  4. Szégyenlem magamat ezek miatt a vad magyarok miatt ,Bukarestből Budapestig ráadásul még szétvertek egy teljes vonat szerelvényt.

    Ez lenne a Fidesz forradalmár bázisa ? Ezek a bérforradalmárok gyújtották fel 2006-ban az MTV székházat és ezek verték szét 2010 előtt minden nemzeti ünnepünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. De bizony tanult a csürhe Pozsonyból. Amikor a meccs elején megjelentek a rendfenntartók gumibotokkal, pár perc után fülüket farkukat behúzták. Gyáva népség, csak akkor bátrak ha többen vannak vagy ha a magyar rendőrök védelmét élvezhetik. Az már más kérdés, a vonaton mit csináltak. Szerintem ezen a románok csak röhögtek (mint a válogatotton is), a rongálás legyen Orbániáda gondja, kára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Amilyen a foci, olyanok a szurkolók, és fordítva. Megérdemlik és kiegészítik egymást. Egyedül Magyarországnak nem hiányzik ez a cirkusz. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (vagy, hogy hívják) helyébe, már rég kizártam volna, vagy 10 évre a magyarokat, minden nemzetközi foci eseményről. Cigányozzanak, qurva anyázzanak, zsidózzanak itthon egymás között. Foci sem kell hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Tegnap irtam a MAGYAR NEMZET-be a focival kapcsolatba. Kritizáltam óket,hogy a magyar vandálokról nemírtak semmit.Az lett a eredmény,hogy letiltottak a oldalukról. Innét úzenem nekik,nembaj,ez csak segít a egéségemnek,mindig folment a vérnyomásom,ha titeket olvastalak. Itt a cikk: Nem kedves Admin,cenzor,vagy akárhogy is hívnak,ilyen ujságot mind ez ritkán találni. Mit csináltok? Hol van a szólás szabadság,ha betiltottátk a hozzászólást a focihoz.Azzal a urugyell,hogy nem megengedett szavakat használok. Hazugság,szégyeljétek magatokat. Ilyen cenzúra még a Sovjet Pravdába-se volt.Érdekes,hogy erról a témáról,fóleg a úgynevezett magyar szurkolókról,nem írtatok semmit. Amikor ugyan ez a banda Dunajská Streda-ban csinálta a balhét,arrol naponta írtatok,tart a mai napig,-sokszor elóveszitek. De a mostani balhéról,kussoltok. Pedig megint verték a Magyart,–szerintem keveset.,sokkal jobban kollot volna elbánni azekkel a idiótákkal.De viszza hozzátok,: milyen szemét újság vagytok? Tik akik itt dolgoztok nemszégyenlitek magatokat? TISZTA HUJÉKET AKARTOK CSINÁLNI A MAGYARKBÓL?. I

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. J A V Í T Á S……………..bocsánat, nem a Magyar Nemzet hanem a M A GY A R H Í R L A P.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. szégyen! szégyen! szégyen!
    se a csuti menekült, se a válogatott részéről, se egy sportvezető, senki egy büdös szóval nem illette őket, hogy erre mi szükség volt?
    vagyis tetszett nekik, amit az a csürhe müvelt!
    nagyon drukkoltam, hogy a román csendőröktől megkapják rendesen, azt ami ezeknek már rég kijár!
    ezek szerint sikerült, mert hazafele már nem cirkuszoltak, csak egy kicsit tönkretették a magyar vonatot, biztos a románok elleni dühükben!
    és kikérem magamnak a Magyarország pólót, meg azt, hogy ezeket szurkolóknak titulálják!
    tessék őket a nevükön nevezni: pusztulásra érett csürhe!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Ilyenkor mantrázom azt hogy: “sváb, vagyok, sváb vagyok, sváb vagyok”…
    nagyon sajnálom…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. janosik: Egy hülyeség mindkettő. Én összefoglaló néven Völkischer Beobachter néven szoktam őket illetni… (MH, MN)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Románia előttünk jár futballban (lásd az eredményt), demokráciában, és a diktatúra elleni harcban (1989.12.25 óta)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos