Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Zsidó vagy? 2013. augusztus 21. szerda 16:48

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Zsidó vagy?

Minél több embert sikerül bevonni saját paranoiás tévképzetünkbe, annál kevésbé tűnik pszichózisnak a pszichózis. Ha ácsorog egy ember a Hősök terén, kezében tábla, a táblán felirat: Az ufók irányítják az Európai Uniót, kondenzcsíkokkal mérgeznek minket és kezdődjék a szabadságharc ellenük!, akkor sokan lefényképezik, néhányan kinevetik, esetleg akad, aki orvost hív. Magyarországon ezt az embert kinevezik miniszterelnöknek, pártját megválasztják kormánypártnak és népszerűsége töretlen. Magyarország az idióták földje, de mielőtt túlságosan is beleélnénk magunkat, hogy egyedülállók és magányosak vagyunk ebben a megalázó szerepben, fontos leszögezni, hogy majd’ minden ország átesett ezen a krízisen. Nincs normális ország, csak működő jogrendszer, stabil demokrácia, független intézmények és végtelen türelem azok részéről, akik tudják, hogy az Európai Uniót nem ufók irányítják, a kondenzcsíkokkal nem mérgeznek minket, és szabadságharcot akkor kell vívni, ha van ellenség. Nem mondom, hogy könnyű.

A legutóbbi Fradi-meccsen a szurkolók egy hatalmas transzparensen emlékeztek a nemrég elhunyt háborús bűnösre, egy magyar gazemberre, aki mintegy 15 000 magyar ember bevagonírozásában segédkezett. 99 évesen halt meg, és csak reménykedni lehet benne, hogy élete utolsó szakaszában szembesült a borzalommal, amit elkövetett. 15 000 potenciális vagy valós halott kísértette éjszakánként, és nem tudott aludni. Arról nem is beszélve, ami odaát vár rá, ha igazak a romantikus elképzelések a túlvilágról.

A magyar köztévé élőben adta a meccset. A magyar köztévé a Fidesz tévéje, a Fradi a Fidesz csapata (többek között), a Fradi szurkolói a Fidesznek segítenek kisebb-nagyobb köztörvényes ügyekben, székházostromtól székházvédelemig. Hosszú másodperceken keresztül láthatták a nézők a Csatáry emlékére készült transzparenst. A kommentátor kussolt, az MTVA kussolt, a mérkőzést nem szakították félbe, a tüntetőket nem tartóztatták le, gyakorlatilag mindenki kussol, mintha ez csak valami apró kellemetlenség lenne, a részeges nagybácsi elfingta magát az esküvőn, nem történt itt semmi érdekes, menjen csak tovább a szertartás, emberek vagyunk.

Néhány éve ilyenkor még arról szóltak a felhorkanások, hogy miért hallgat a magyar jobboldal, elvégre elsősorban nekik lenne szükségük arra, hogy ne keveredjenek össze a nyilas csürhével, hiszen az európai jobboldaliság a harmadik évezredben nem arról szól, hogy zsidózunk, cigányozunk baromi nagy aranykereszttel a nyakunkban. Valami ilyesmit hittünk akkoriban.

Ma erről szó sincs, a nyilasok a kormány szövetségesei, néha rohamosztagként, néha zajos tömegként, néha szurkolótáborként erősítik a nemzeti együttműködés rendszerét, elvégre egy a tábor, egy a zászló, elférnek alatta a nácik is, hiszen rendes emberek ők a szívük mélyén, mivel utálják Gyurcsány Ferencet Bajnai Gordont. Vannak apró kilengéseik, holokauszttagadás, holokausztéltetés, de mit számít ez ahhoz képest, hogy velük megnyerhetik a választásokat!?

A balközép, liberális és baloldali média azonban ilyenkor felüvöltött, és – ha csak a jegyzőkönyv kedvéért is – leszögezte: büdös bunkó, aki zsidózik, háborús bűnösöket éltet, rasszista baromságokat üvöltözik, stb., stb..

Most azonban valami nagyon félrement, mert több lap is azt írta az esetről szóló tudósítás címében, hogy Csatáry éltetésével a Fradi-tábor a „zsidókat provokálta”.

Mi ez a baromság?

A „magyarok”, „cigányok”, „zsidók”szisztematikus és téves szétválasztása eddig a szélsőjobb privilégiuma volt, klasszikus viktimológia: az áldozat valami más, nem magyar, nem tartozik közénk, ilyeténképpen nem is tartozunk érte felelősséggel, vigyázzanak rá a sajátjai, védjen zsidót a zsidó, cigányt a cigány, mi majd törődünk a fajmagyarokkal, mert azt “báncsák” a legtöbbet!

Ha a Fradi-tábor a zsidókat provokálja, akkor minden rendben van, nekünk ezzel nincs semmi dolgunk, majd jön a Moszad, és elintézi, nehogy má’ mi izmozzunk, amikor nem is minket provokáltak, hol az a sör, asszony?!

Mi csak itt ülünk békésen, más vágyunk sincs, mint dolgozni, imádkozni és némi védhatalmi státusz, de sohasem hagynak minket békében, mert jönnek a németek, akiknek valami bajuk van a zsidókkal, aztán jönnek az oroszok, akiknek meg a németekkel van problémájuk, nem beszélve a zsidókról, akiknek a németekkel és az oroszokkal is, meg a cigányok, akiknek mindenkivel, mi meg nem nézhetjük nyugodtan a meccset!

Mi dolgunk nekünk a Fradi-tábor provokációjával, amikor nem vagyunk sem zsidók, sem fradisták?!

Legalábbis ezt sugallja a béna címadás, és ha ezt sugallja, akkor így is fogják érteni a nem elkötelezett náci, de lelkiismeretileg kihívásokkal küszködő, valamint végtelenül lusta olvasók, mert az igazi magyar nemzeti sport annak megmagyarázása, hogy nekünk valamihez miért is nincs semmi közünk.

Reggel felkelünk, és hálát adunk a mindenségnek, hogy nem vagyunk zsidók, nem vagyunk cigányok, nem vagyunk melegek, nem vagyunk menekültek vagy nők!

Elégedett, boldog senkik vagyunk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (140 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +191 ( 213 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Zsidó vagy?, 4.6 out of 5 based on 140 ratings

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Ilyenkor egy Benedek Tibor felszólalhatna…hogy tudják meg ezek a parasztok kikeket is becsmérelnek.
    De csak a nagy csend…
    +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (40 szavazatból)
  2. Martin Niemöller:

    Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
    csendben maradtam,
    hisz nem voltam kommunista.
    Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
    csendben maradtam,
    hisz nem voltam szakszervezeti tag.
    Amikor a szocialistákat bezárták,
    csendben maradtam,
    hisz nem voltam szocialista.
    Amikor a zsidókat bezárták,
    csendben maradtam,
    hisz nem voltam zsidó.
    Amikorra engem vittek el,
    nem maradt senki,
    aki tiltakozhatott volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +128 (144 szavazatból)
  3. Dodo

    Nemcsak Benedek, de pl. Káhpáthy Gyuhika is.
    De ő most “éppen meg van véve”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (35 szavazatból)
  4. Hamarosan már az ilyen esetek sem fogják az ingerküszöböket átlépni. Eljönnek azok az idők amikor a zsidók boltjait megtámadják majd elveszik és a többi. Az EU pedig fogja a pofáját és majd arra hivatkozik, hogy belügy, miközben nyomja a pénzt a palesztin terroristáknak. Persze az is lehet, hogy az ország jogilag is visszatér addigra Kelet Ázsiába ahova való!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (61 szavazatból)
  5. Látom a nácik megsértődtek. :)
    Avi!
    Azoknak a keresztényeknek is akik nem tagozódnak be a Rom.Kat.Egyh. alá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (28 szavazatból)
  6. Épp azt írja Para, hogy nem a zsidóknak kell megszólalniuk, tehát nem Benedeknek és Kárpátinak. Tessék odafigyelni a szerző szavaira! Egyébként szép keserű írás, mint ahogy azt mostanság megszokhattuk. Parából egyenesen az idők szava szól hozzánk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (63 szavazatból)
  7. Réges régen egy messzi messzi galaxisban. Zavar támadt a nemzeti erőben, de eljött Ő és egyensúlyt teremtett: “Csanád én vagyok a nagyanyád: ” http://www.youtube.com/watch?v=66pL-FLOmtE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. nem érzem jól magam a hazámban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (48 szavazatból)
  9. emigrant

    Odafigyelek a szerző szavaira is, csak Dodo-nak válaszoltam.
    A szerző szavaira pedig – bármennyire is odafigyelek – nemigen tudok reagálni, mert ez a “maszatolás” 40-50 éve megy a szemünk előtt és a fülünk hallatára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  10. Dodo

    Sajnos akik megszólalhatnának, azok szinte mindig hallgatnak.
    Akik meg viszont megszólalnak azokra meg nem igazán hallgatnak.
    .
    Amikor Karinthy Cini a Fradi vízilabda-szakosztályának vezetőségi tagja volt – és mint olyan a kispadon ült zöld -fehér fürdőköpenyben – amikor már bőven jelen volt a mérkőzéseken a k. anyád, egyszer sem fordult hátra.
    Figyeltem.
    Mélyen belenézett a vízbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  11. Amikor meg egy Fradi – Újpest jégkorongmeccsen nagy k. anyázós hangorkán közepette a mellettem álló Tandori Dezsőre tekintettem, csak egy kínos vigyor volt a válaszreakció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  12. Ma jött a hogy amikor a tévében feltűnt fennt említett felirat , a riporter szépen felvezette :
    “A szurkolók egy csoprtja megemlékezik a nemrég elhunyt Csatáryról.”
    Csak így egyszerűen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  13. “Az ufók irányítják az Európai Uniót, kondenzcsíkokkal mérgeznek minket és kezdődjék a szabadságharc ellenük!, akkor sokan lefényképezik, néhányan kinevetik, esetleg akad, aki orvost hív. Magyarországon ezt az embert kinevezik miniszterelnöknek, pártját megválasztják kormánypártnak és népszerűsége töretlen.”

    Orbánt nem az ellenség miatt választották meg, hanem amiatt amit a buszban mondott elszólásként “most sokan pórul járnak majd” . Ezt eszik sokan, ez tetszik nekik. Jujjj de finom….
    .
    Ő mindig ez volt, ez is marad, és ez az ami kell a választóknak, legalábbis azoknak akik elmennek, mert csak az ilyenek mennek el szavazni, a többi a valós kétharmad meg otthon marad a fotelban ülve. Lusta elmenni szavazni mert az olyan strapás, és aztán nyavalyog a nyomorúságos élete miatt, amikor se harcolni, sem vért folyatni nem kellene, elég lett volna felemelni a lusta petyhüdt seggét, elmenni szavazni és a jó helyre tenni az X et.

    De azt nem!!!!! Ahelyett, mindent megmagyaráz.. Mert mindent meg tud magyarázni, csak azzal még éppenséggel nincs megoldva a probléma.

    .
    És most engedelmesen eszi a szart kanállal amíg él és hagyja, hogy egy kisebbség uralkodjon rajta. Most már ha menne is szavazni kétséges, hogy hasznos lenne, mert Orbán már azt is jó előre meghamisította.
    .
    Na róluk beszélt Orbán, amikor azt mondta “most sokan pórul járnak majd”.
    Róluk beszélt, erről a nyolc millió tohonya, buta, okoskodó magyarról és most röhög a markába. De már nem a markába, már nyíltan kiröhögi őket.
    Azok meg otthon szenvednek és rendületlenül éneklik a ” hááát igen de,…” meg a ” háááát iiiigen ez van” című ősi magyar nótákat de nem tesznek semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  14. A gyávák tömege odavan a Barackfa dalért. Én a PIRÉZ, meg pofázok a zsidókért, a cigányokért, az éhes emberekért.Hülyének néznek.
    Ez csak természetes.
    Mint ahogy hülyének néznek mindenkit, aki ír, mond, vagy tesz ezek ellen az agyhalottakkal szemben.
    “Báncsák” igen a magyart. Mert azzá lett ami! Meghunyászkodó, kussoló véglény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  15. Nagyon jó ez az írás (is).
    Egy cím változat: “Zsidó-e vagy heee?”
    Köszönöm Para bácsi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  16. Nagyon fájdalmas igazságok, nagyon fájdalmas írás.
    De legalább veszi valaki a fáradtságot és beszél róla. Csak… édeskevés.
    Fejeknek kellene hullani a rendőrségnél, a Fradinál, az MTVA műintézménynél. Tudom, naiv vagyok, mielőtt figyelmeztettek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  17. http://kuriros.blogbox.hu/2012/12/09/hittanos-e-vagy/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Hol volt a bíró? Miért nem fújta le a meccset? Mert nem zsidó? Mit is akarunk mi, magyarok a világtól, ha még egy “maroknyi” nácit sem tudunk megállítani. Ezért lehet még mindig hallani a betiltott gárda avatgatásairól. Meg arról, hogy ott volt Vona is. A fideszes akárki miért nem teszi fel a kérdést, hogy mit sumákol a jobbik a gárdával, mi a szándéka? De csak az mszp-t tudja vegzálni, hogy miben állapodott meg az együtt-tel? És hogy hozzák nyilvánosságra. Elegem van ebből a nyomorult népből, akit mindenféle hatalom meg tud félemlíteni, aki nem tud kiállni magáért. És majd miránk fognak irigykedve nézni az EU-ből, mert mi aztán olyan mokány kis nép vagyunk – OV szerint. Ha-ha-ha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  19. Ha én reggel felkelek, első gondolatom az, hogy istennek hála már nem vagyok magyar. Volt idő mikor elhittem hogy egy kicsit magyar is vagyok, aztán rájöttem, hogy bennem semmi nincs amitől magyar lennék. Nem büszkélkedek avval, amit szégyellnem kellene, nem vagyok genetikusan alattvaló, nem kivánom ha engem valami baj ér, hogy “dögöljön meg a szomszéd tehene is.” nem irígykedek arra, akinek egy kicsivel több van, nem borulok le bőgve a trianon emlékműre, nemutálom a rácot, a tótöt meg az oláhot hogy elrabolták az országomat, na ésleginkább igen szerényen nem hiszem magamat mindenkinél különbnek. Életemben nem kerestem egyetlen petákot sem, mert tudom, hogy a pénzt csinálni kell. Ennek alapján akár zsidó is lehetnék, vagy mondjuk örmény, de egyik sem vagyok. Bennem anyám német vére folyik. Erre sem vagyok büszke, csak adottságnak, meg neveltetésem következményének tartom. A családomból én vagyok az egyetlen, aki még néha itt él. Gyerekemet és unokámat is exportáltam. Felesleges lenne itt szenvedniük. Magam pedig ha tehetem elhúzok ebből az országból pihenni valahol, mert zavar a sok frusztrált, űzöttképű szerencsétlen ember, akik ellepik a pesti utcát. Talán még megérhetem valamikor, hogy jól érzem magam abban az országban, ahol születtem. Halovány remény, mert a csuti berendzkedett it vagy húsz évre. Abban reménykedem egy kicsit, hogy a félelem előbb “sápad el” haraggá mint a csuti-banda sejthetné. és akkor a magyar az eredet Duce sorsára jut.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (51 szavazatból)
  20. Para! Ez nagyon OK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  21. Egy ilyen dolog elkepzelhetetlen mashol. A rohamosztaogosnak kellet volna beavatkozniuk, es mivel nem csak egy emberrol van szo az egesz szervezetet felderiteni es bortonbe veluk. Jo pelda egy sz@r orszag sz@r “embereire”, bar az ember szo fogalmat nem aljasitanam le ennyira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  22. Szerintem mindenki azt mond, amit akar, akkor is ha a normális ember nem ért egyet vele. Ez a lényege a szólásszabadságnak. Ha egy idiótának egy tömeggyilkos a példaképe, és ezt be is vállalja – hát tegye. Sajnálni kéne ezt a sok elmebeteget, nem büntetni. . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. A zöldrôl jut eszembe: nem-e rokonnya a Para ùr véletlenül a Zöld Parànak, mert akkor esetleg Öntet vàlasztanàm Yiddamul mindennapi làtomàsaimhoz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Tonó,
    sajnàlni nem elég, gyógyítani kellene ôket , felvilàgosítani, türelmesen újra és újra szàjbaràgni, érzékennyé tenni ôket a népirtàsok borzalmaira, mintha idegenek az ô anyjàt ràngatnàk ki éjszaka az àgyból és hurcolnàk el, mert balkezes, vagy mert októberben született, és most azokon a sor….
    Nekem is van ilyen lúzer ismerôsöm, akinek a tanulàs és a munka egyarànt büdös volt mindig is, és úgy maradt szegény. Alkalmi munka, segély, stabil alkoholizmus – egyébként meg a zsidók és a cigànyok miatt van minden…A gimiben még jófejnek és haladónak szàmított – 2010-ben màr a jobbikra szavazott és jövôre is ràjuk fog. És ô pl. egy igen tehetséges, értelmes valaki volt annak idején, de màra màr gyógyíthatatlan, azokra a szerencsétlenekre nem is érdemes gondolni, akik 70-es IQ-val indultak az életnek ( és a zsidózàsnak )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  25. “A rasszizmus a szegény (és buta) ember sznobizmusa”

    (Emberileg nem vagyok valami sikeres, és értékes ezért olyan dologért érzek büszkeséget amiért a kisujjamat sem kellet megmozdítani…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  26. Minden civilizalt orszagban tiltott a faji
    megkulomboztetes. M.o.-n nem? Hogyan legyek buszke magyar szarmazasomra amig kis Hazam tele van nyilas sopredekkel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  27. Mivelkitoroltétekamitirtammosteztmàsholismegiromjokissorozéstésfocizàstsràcok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. …..Esik eso, szépen csendesen, “Puskàs”-szeme, konnyes, Édesem………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. “A kommentátor kussolt,…” A kommentátort most Prima Primissima díjra javasolták! Lehet, ha nem kussolt volna, hanem megszólalt volna, ne adjisten elítélően, nem javasolnák e megtisztelésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Talán többet kéne elismételni, hogy Hitler fejében a kiirtandó népek között a magyar is ott szerepelt… nem a zsidó magyar, a cigány magyar, hanem a teljes halmaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos