Ronai and Ronai
AMERIKAI

Navracsics nem érti, mi a baj Magyarországgal 2013. május 18. szombat 9:56 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Navracsics nem érti, mi a baj Magyarországgal

Budapest – Eddig főként nagyköveteket kötelezett az Orbán-kormány arra, hogy nagy nyugat-európai és amerikai lapokban olvasói levélben védjék a mundér becsületét és magyarázzák meg a megmagyarázhatatlant. Orbán Viktor kormánya most arra kényszerült, hogy a lovasság után a nehéztüzérséget is bevesse, ezúttal Navracsics Tiborral írattak egy hűségnyilatkozattal felérő cikket.

Miért bélyegzi meg Európa a modern Magyarországot? címmel közölte a The Independent című liberális brit napilap online kiadása pénteken a közigazgatási és igazságügyi miniszter írását.

Navracsics Tibor a cikkben annak a véleményének ad hangot, hogy jóllehet a közép- és kelet-európai rendszerváltozások óta eltelt egy nemzedéknyi idő, Nyugat-Európa még mindig nem tudja elfogadni az európai újraegyesítés szellemiségét.”Hiába bővült az Európai Unió kelet felé, ahelyett, hogy Európa polgáraiként egyenlő bánásmódban részesülnénk, gyanakvással, vádaskodással és bizalmatlansággal találjuk szembe magunkat” – áll a magyar politikus írásában.

Számos EU-tagállam lezárta munkaerőpiacát a csatlakozó országok állampolgárai előtt, és ezután a szabadság bajnokairól kialakult romantikus képet lassan felváltotta a kép a lengyel vízvezeték-szerelőről vagy magyar pincérről, akik “csak azért jönnek, hogy elvegyék helybéliek munkahelyét” – írta.

A magyar miniszterelnök-helyettes cikke szerint az elmúlt negyedszázadban Bulgáriáról, Csehországról, Lengyelországról, Romániáról, Szlovákiáról, “sőt rólunk, magyarokról is deklarálták, hogy nem vagyunk demokratikusak, mivel a választók olyan politikusokat emeltek hatalomba, akiknek nézetei Nyugaton nem leltek tetszésre”.

Ugyanebben az időszakban többször is kirobbant a faji gyűlölet vagy az etnikai erőszak Franciaországban, Hollandiában és Nagy-Britanniában, de senki nem aggódott ezeknek az országoknak a demokráciájáért – olvasható a cikkben.

Navracsics Tibor emlékeztet: az antiszemita incidensek száma markánsan emelkedett Svédországban, mégsem tartja senki a svéd nemzetet antiszemitának.

Szélsőjobboldali pártok törtek fel Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban és Nagy-Britanniában, mégsem gyűjt senki aláírásokat ezen országok demokráciáinak megmentéséért – írta. „Nekünk, csakúgy, mint térségi partnereinknek, naponta kell bizonyítanunk elkötelezettségünket a demokrácia mellett, jóllehet nekünk ténylegesen meg kellett küzdenünk és harcolnunk a demokráciáért” – áll a cikkben.

A magyar politikus szerint a külföld bizalmatlanul méregeti a sajátos kelet- és közép-európai megoldásokat, és nem akarja megérteni, hogy a német, a portugál, sőt még a görög átlagkereset is a sokszorosa a 700 eurós magyarországi átlagnak.

Nem akarják megérteni azt sem, hogy ezeknek az országoknak a nemzeteit és szervezeti struktúráit sok esetben újra kellett építeni, mivel anyagilag kiüresedtek, a társadalmak demoralizálódtak és bizonytalanná váltak saját értékeikkel kapcsolatban is a szocializmus évtizedei nyomán. Mindezt gazdasági válság közepette, adósságteher alatt, tartalékok nélkül kellett végrehajtani – hangsúlyozza írásában Navracsics Tibor.

Európa ma nem azért gyenge, mert a kelet- és közép-európai országok szegények vagy gyengék. Az ok inkább az, hogy a Nyugat még mindig nem tud napirendre térni Európa egyesítése felett. „Az a puszta tény tartotta bennünk az erőt évtizedeken át, hogy mi is európaiak vagyunk, de Európa mindaddig gyenge marad, amíg a nyugatiak nem hajlandók erről tudomást venni”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -19 ( 25 szavazatból)
Navracsics nem érti, mi a baj Magyarországgal, 2.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Tipikus bértollnoki hozzáállás, másról beszél, mint Bodóné, ha kérdezik. Magyarországon az a baj, hogy Orbán Viktor rendszerszerűen lebontotta a demokrácia intézményeit. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  2. seggfej, nem is lesz más

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  3. A kettes számú fő amortizátor alighanem örökre eljátszotta a becsületét már korábban – most ráerősített.
    Van egyáltalán ovi közelében becsületes, erkölcsös ember, vagy csak prédikálni tudnak róla????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  4. Ha jól értelmezem Navracsics cikkét, azzal dicsekszünk, hogy sikerült minden ország egy egy hülyeségét összesítve törvényerőre, emelni.
    És még meg is toldottuk saját erőből nem is kicsit?
    .
    Az utolsó bekezdés a legszebb, azt sugallja, hogy a keleti blokk egyesítette Európát, és ez nem tetszik a nyugatnak.
    .
    És ezt képesek komoly pofával előadni. Nem csak fordítva ül a lovon, de a ló lábai égnek merednek. És akkor hol is van OVI?
    Ha időben megfordult , akkor a ló négy lába között A többit mindenki fantáziájára bízom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  5. Persze hogy nem érti! Ha ugyanis értené,akkor be kellene vallania, hogy megengedhetetlen az amit Orbán rákényszerít az országra,az olyan talpnyalókkal karöltve,mint ő is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. Ezek lebontják Európát is. Pont az a stílus, amit itthon használnak az ellenzékkel szemben, magukat takarni, másokat támadni. Ha majd ezt megérti Európa, akkor talán pofán vágják ezt a fasiszta bandát.
    De arra még várni kell, mert Európa még igyekszik, reménykedik……de minek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  7. A rossz tanuló felel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. “Maguknál meg verik a négereket!”

    Hát, srácok, ha ezek nyernek 2014-ben, itt tényleg újra szocializmus lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  9. Például az ilyen jogszabályok, melyek besúgásra alapoznak.
    ” a kormány arra számít, bőven ellátják információval a hatóságokat a helybeliek.”

    http://hvg.hu/itthon/20130518_zsebszerzodes_fold_ugyeszseg_tervezet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_5_18

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. Én viszont értem, mi a baj Navracsiccsal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Büszke lehet magára Navracsics! Miniszterként ennyi baromságot összehordani, leírni és elküldeni egy kultúr demokráciába, hát nem semmi!
    Ezt ő komolyan gondolja, vagy tényleg ennyire hülye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. Más sem:
    .
    “Schiffer: Orbán Viktort nem lehet antiszemitizmussal vádolni
    Schiffer András szerint Orbán Viktort és a Fideszt sok mindennel lehet vádolni, de rasszizmussal, antiszemitizmussal nem. Az LMP társelnöke, független országgyűlési képviselő ezt Martin Schulznak, az Európai Parlament (EP) elnökének Magyarországot antiszemita országként beállító nyilatkozatára reagálva mondta pénteken az MTI-nek.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=646531&referer_id=friss
    .
    Anyám!!!!!!
    Csak azt tudnám, miért köptem majdnem!
    Legyen szép a napjuk, nekem irány a levegő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. “Meg kellett küzdeni a demokráciáért”?!
    a) Horthy újratemetésével? Szálasiék díszsírhelyeivel? A baj az, hogy itt, keleten, a desztalinizáció az első perctől mint rehitlerizáció működött, nollé-vellé.
    b) Aranycsapat 2: egyszer volt egy majdnem bajnokcsapat, abból akarunk élni most is? Egykor tetszett a nyugatnak az a), hát most is abból akarnak megélni… Ez olyan, mintha az inkvizíció értetlenkedne, hogy miért tekintik őket gyilkosoknak, miközben párszáz éve még mindenki félt a “boszorkányoktól”, “eretnekségtől”, “sátánistáktól”, és most miért róják fel ezek írtását?
    Fejlődésképtelen hülyék vannak kormányon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Kecskeméti Károly

    “Navracsics Tibor emlékeztet: az antiszemita incidensek száma markánsan emelkedett Svédországban, mégsem tartja senki a svéd nemzetet antiszemitának.
    Szélsőjobboldali pártok törtek fel Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban és Nagy-Britanniában, mégsem gyűjt senki aláírásokat ezen országok demokráciáinak megmentéséért – írta.”
    Valaki, akire oda is figyel ez a nagy mellébeszélő, akinek abszolút indokolatlanul ad tekintélyt az egyetemi oktatói múlt, felvilágosíthatná, hogy ezúttal is tudatosan csúsztat, hazudik! Közhely, hogy kultúrnemzetekben (Izraelben is) létezik antiszemitizmus. Nem ez a gond, hanem az, ha az adott helyen és időben a hatalom, a kormányzat, a demokratikus pártok, a szeretetről papoló egyházak nem teszik egyértelművé azonnal és látványosan: undorodunk tőletek, takarodjatok a közelünkből!
    Navracsics pártja, véd-és dacszövetséges templomosai évek óta nem csupán eltűrik, de sunyi módon látszat berzenkedéssel tévesztik meg a figyelő külvilágot. AZ EU egyik gyengesége, hogy nem követeli kellő eréllyel ennek a nem odaillő szennyfoltnak az eltávolítását. A rezsim ki is használja a lehetőséget és engedi tovább megtartani a lakosság jelentős részében a Prohászka püspöktől napjainkig táplált zsidóellenességet. Ami azért is abszurd és méltatlan, mert aligha van ország, amely ilyen sokat kapott tőlük és amely ennyire készségesen elárulta őket.
    „Nekünk, csakúgy, mint térségi partnereinknek, naponta kell bizonyítanunk elkötelezettségünket a demokrácia mellett, jóllehet nekünk ténylegesen meg kellett küzdenünk…..”
    Ez az egyik legarcátlanabb hamisítás. Közismert, ennél nyíltabban és arrogánsabban sehol nem bontják le a jogállamot az unióban.
    És mindezeknek nincs következményük!
    Nem is lesz?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. 4 millioi magyar éhezik miközben sikerekről áradoznak
    egyszerűen erről a 4 millio magyarról nem akarnak tudomást venni

    élhetetlen országot teremtettek
    nincs munka közbiztonság jogbiztonság
    nincs demokrácia csak ennyi a baj
    egy lépésre vagyunk hogy embereket végezzen ki az állam politikai okok miatt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  16. kjhmm..

    http://index.hu/gazdasag/2013/05/18/nemeth_laszlone_30_szazalekos_is_lehet_a_rezsicsokkentes/

    de jó!
    jahoggígy:

    nemzeti fejlesztési miniszter szerint a további tíz százalékos rezsicsökkentés már biztosra vehető, de szerinte akár harminc százalékos lakossági árcsökkentést is el lehet érni a gáz és az áram tekintetében. Németh Lászlóné ennek fedezetét az energiaszolgáltatók eredménytartalékainak felhasználásában, valamint az oroszokkal való gázártárgyalások kezdeményezésében látja.
    D KZG20121012014
    Németh LászlónéFotó: Kelemen Zoltán Gergely

    „Nemrégiben megnéztem az egyik energiaszolgáltató éves beszámolóját, amelyben azt láttam, hogy miközben veszteséget könyveltek el tavaly, az előző évekhez hasonlóan most is több milliárd forintos osztalékot vittek ki az országból. A magyarázat szerint ennek a forrását az eredménytartalékból fedezték. Ha ők úgy gondolnák, hogy hosszú távon szeretnének ezen a piacon maradni, és támogatnák a kormány törekvéseit, akkor mondjuk két évet kihagyhatnának az osztalékfizetésben” – mondta a miniszter a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

    Németh Lászlóné ugyanakkor megjegyezte, hogy a kormánynak nem célja a külföldi vállalatok elűzése, az viszont „már egy vezetői döntés kérdése, hogy a külföldi anyavállalatok hajlandók-e velünk ilyen mértékben együttműködni” – fogalmazott. Az újabb rezsicsökkentés részleteiről a kormánypárt őszi frakcióülésén egyeztetnek majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Mi meg értjük hogy mi a baj Navracsiccsal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Hiryu2,0
    2013. május 18. szombat 14:39
    Ez szerintem az államosítás előjátéka, összekötve egy össznépi hülyítéssel a választásokig. És már egy ideje ez megy, a csúnya multik megadóztatása is erről szól. Amelyiknek nem tetszik, elmehet.
    És minden árcsökkentés magával hoz egy áremelést máshol.
    Közben ügyesen még amit ad az UNIO, azt is felmarkolják.
    Utána majd egymás között felosztják ami még osztható.
    Oszt jónapot.
    .
    Különben Magyarországgal egy gondja van csak a világnak, az hogy Árpád vezér megtalálta a Vereckei-hágót

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  19. az alkotmányt nem lehet önkényesen, másokkal való egyeztetés nélkül saját személyes érdekeink alapján átírni. és szintén nem lehet ezt négyszer egymás után megtenni. különben a demokrácia lebontásáról, megszűnéséről ír és beszél a világ. sok millió magyar lett kisemmizve ezzel.
    csak ennyi a gond navracsics.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Na, ha nem érti, akkor majd érzi!
    És persze mindenki más is, aki itt él és szintén nem érti!
    Azt elmondták, hogy Magyarország a tákolmányával már nem felelne meg az EU-s követelményeknek, tehát nem vennének fel tagnak!
    Ennek melyik része nem érthető a főamortizáló elvtársnak?
    Ennyi – amivel beléptünk, azt teljesen kiforgatták, ott egy ideig elnézték, de be kellett látniuk, hogy ezekkel nem lehet beszélni – majd éreztetik, hogy miről is lenne szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. ‘ „Az a puszta tény tartotta bennünk az erőt évtizedeken át, hogy mi is európaiak vagyunk, de Európa mindaddig gyenge marad, amíg a nyugatiak nem hajlandók erről tudomást venni”.’
    .
    Nagyon tetszik ez a felfogás. Ez a mafla azt gondolja:
    HA EGY SÜKETNÉMÁT FELVETTEK AZ OPERÁBA TAKARÍTANI, AKKOR AZ
    MÁR VILÁGHÍRŰ SZÓLISTÁVÁ VÁLT.
    .
    Nem elég – FÖLDRAJZILAG – Európa területén élni – VISELKEDNI IS – Európai
    módon illik! Azt, hogy ezt a porcelánboltba betévedt elefánt nem és ez nem
    tetszik a tulajdonosoknak azon nem kell csodálkozni.
    Nem valami jó védekezés az sem, hogy tegnap valaki már eltört egy tányért,
    akkor nekem miért nem szabad az egész étkészletet kipróbálni, hogy ugyanúgy
    törik minden, mint amit tegnap eltört valaki (véletlenül).
    Persze, ha az elefántot beengedték szétnézni és ő nem vette észre, hogy
    hová fogadták be, talán az jó védekezés, hogy elefántéknál nemzeti hagyomány meggondolatlanul viselkedni KÜLÖNBEN IS MIFENÉNEK ITT AZ A SOK KACAT?
    .
    EURÓPA NEM HAGYJA MAGÁT: “LEAMORTIZÁLNI”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Mindegy hogy ovi-nak vagy gyurcsi-nak hivják vagy lehet bárki az ország miniszterelnöke akármelyik párt győzhet a lényeg az hogy az utolsó idők elkezdőttek.Az vagy debil és értelmi fogyatékos vagy egyéni beszűkült világlátásából adódóan megmagyarázza a megmagyarázhatatlant ha azt mondja hogy ha én vezethetném az országot kilábalnánk a bajból.Ez már nem lehetséges.A hetvenes évek végétől felvett hitelek rendszerváltáskor még úgy tűnt visszafizethető lehet de utánna is csak növekedett.Lehettek itt bármilyen megszoritó csomagok ezen mit sem változtattak.Ezen sem anti sem horni sem ovi sem gyurcsi nem tudott változtatni mert azt a jogot én egyiktől sem vitatom el hogy azért az ország sorsát ne vették volna figyelembe.Az más dolog és a világon mindenhol igy van az hazudik aki tagadja hogy saját zsebbe is vándorol néha egy kis pénz.Magyarország sorsa a trianoni békeszerződéssel pecsételődött meg.Na kérem szépen valaki mondja meg hogy hogyan maradhat éltképes egy ország ha semmilye se marad amiből életben maradhat?Amikor Magyarországot szétszedték azonnal mindenből behozatalra szorult mert nem marad semmi ezen a meghagyott csöpp területen amivel európa egyik legkisebb állama lett.Igen bizony 1921-től gyakorlatilag ki voltunk szolgáltatva és ennek az agóniának elérkezünk napjainkban a végórái felé.Hamarosan megszünik ez az ország és még kétszáz év és magyar se lesz többé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (16 szavazatból)
  23. Balogh de nem balga

    Megint remekeltünk, akarom mondani remekelt a szabadságharcos. Ha nem lenne bunkó a “szeretett” vezérünk, akkor legalább a nőt tisztelte volna a Merkel asszonyban,ha már a németek önérzetét le se szarja. Így van ez ha valaki nem gondolkodik mielőtt kinyitja a száját. A németekbe miért kellett belerúgni? Mert sokat segítenek nekünk? Úgy emlékszem Ők feldolgozták a múltat. Ezt Európa meddig tűri? Nem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Kisértet
    Amikor összemossa a kormányok tetteit – akkor elég nagy tudatlanságról tesz tanúságot.
    Gazdaságilag is most tették csak igazán padlóra az országot, nem a válság idején, és a nem vettünk fel hitelt pedig megetetik a néppel!
    A fékek és ellensúlyokat sem az előzőek bontották le!
    Romokban a demokráciánk.
    Az egységes Európa kárpótolhatja az elvesztett területeket, mert bárhová mehetünk lakni, ahol élni és dolgozni szeretnénk, ennek gátja csak mi magunk vagyunk. Aki mindig csak a múltat fájlalja és nem tud a jelenben normálisan élni, a jövővel sem igazán foglalkozik, csak a múltban vájkál – hát talán nem is igazán “életrevaló”.
    A miniszterelnök lefélázsiaizta a népet – de én nem szeretnék félázsiaiként élni, én EURÓPAI EMBERKÉNT szeretnék élni és itt Európában!
    Ez a diplomáciai analfabéta társaság majd elintézi, hogy még kisebbek legyünk és akkor majd rinyálhatnak, hogy bántanak bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  25. Az én nevemben ne nyilatkozzon a fíreg! Kettesben maradnánk öt perc alatt megértetném vele amit eddig nem értet meg !!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. Rég óta úgy gondolom, hogy nincs értelme kutatgatni, elemezgetni Orbán és a haverok politikai szereplését és teljesítményét, mert ezek a kalandorok nem a tisztes neveltetésben részesülő, és az egészséges lelki világgal szocializált részét reprezentálják a magyar társadalomnak.
    Ezért mindig is irritált az, hogy Orbánékat bohócoknak, butáknak, vagy egyenesen hülyéknek állítják be, a helyett, hogy az önös célokat követő, gátlástalan, a lelkiismeret, a felelősségtudat nélküli gazembereket akarták volna keresni bennük! Főként pedig az általam már igen csak kissé tisztelt “elemzők”, “politológusok” és “politikai szakértők” irritálnak leginkább, akik a tudatos félrevezetés része ként nem az országjobbítás, az országgyarapítás mércéjével mérik a politikai elit kormányzási érdemeit, hanem ama torz, önkényesen kiválasztott mércén keresztül, hogy azok milyen sikeresen “adják el” magukat a választási harcokban, és hogy ezt hazudozás, demagógia és populizmus árán érik el, a társadalom hatalmas kárára, az számukra nem bír érdemleges tartalommal!
    Rég óta firtatom azt a szinte egyedüli, “nagy magyar képtelenséget” is, hogy egy egész társadalom elfogadhatónak ítéli meg azt, hogy egy egyetemi időkben verbuválódó diákcsoportból kinőhet egy olyan pártvezetői trió, amelyből majd később, egyazon időpontban, egyszerre A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HÁROM FŐMÉLTÓSÁGA kerül ki, EGYAZON ALOMBÓL NŐVE KI! Ennek a jelenségnek egy verseny- és teljesítmény orientált társadalomban 0%-s esélye lehet csupán, de a magyarok földjén ezt természetesnek fogadják el! Eme, abnormális jelenség csak is egy abnormális szervezeti-vezetői kiválasztódás következménye lehet!
    És lám, az Orbánék sátáni ihletésű ellenzékiségének és kormányzásának a konzekvens értékelése, az abszurditást idéző tapasztalatok mögöttesének az egymáshoz illesztése egyetlen, józanul megmagyarázható mederbe terelhető azzal, amire az alábbi pszichiáteri magyarázatok rávilágítanak Orbán és fő cinkos társak pszichikumát érintően.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szociop%C3%A1tia

    http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. Kecskeméti Károly

    Fura kísértet járja be a fórumot, ennyi zagyvaság egy szuszra már szinte üdítő!
    Most csak egy mozzanatra reagálunk: ennél nagyobb államadósság sem vészhelyzet, ha a gazdaság jól és egyre jobban teljesít. Erre volt esély 2002. után, egészen 2010-ig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  28. Az államadósság nagyobb ugyan mint Gyurcsány/Bajnai alatt volt de ezzel semmi baj nem lenne ha a gazdaság növekedési pályán lenne mert még most is az EU átlag alatti az eladósodottságunk. Ezzel a kormánnyal azonban semmi esélyünk sincs a gazdaságot növekedési pályára állítani mert ezeket csak az oligarháik és a saját zsebük megtömése érdekli.

    Ébresztő Magyarország ez egy hazug csaló Plágiumos Pali típusú szélhámosok telepedtek rátok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Amit ov csinált, az nem modern Magyarországot eredményezett, hanem egy visszafeudalizálódott, maffia által irányított fasiszta országot. Nem tudom, mit nem lehet azon nem érteni, hogy ez, amit rombolással létrehoztak, nem európai, nem XXI. századi. Csak kicsit gondolkodnia kellene Navracsicsnak, és rájönne. Nem ov ukázait kellene teljesítenie.
    Ha lenne valamennyi önbecsülése, nem tenné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  30. Csacsicska Tamás

    Orbán járná be Magyarországot, Orbán kísértete!
    .
    Ezek a „fiúk” évek óta pontosan tudják, hogy nem értenek a kormányzáshoz, az országot pedig secperc alatt tönkretették. Most már nincs más választásuk, mint a külföldre mutogatni, mint minden baj forrására. Befelé (és főként magukra) mégsem mutogathatnak, mert kellenének a választók – hogy az áldásos tevékenységüket meghosszabbíthassák. Hátha valami csoda történik és az újabb négy év alatt valahogy kikecmeregnek a sz@rból.
    .
    Továbbá kell nekik a haladék, mert sokat zabráltak – és nem szívesen hagynák itt a megszerzett javakat. Akár azért, mert el kell iszkolniuk az országból, akár azért, mert magához szólítja őket a Mindenható – persze nem párnák közötti szólongatásra gondolnak ők sem.
    .
    Ehhez teljesen mindegy nekik, kinek és mit hazudnak. Nem számít már Merkel sem, az Unió sem – a gyűlölködés az utolsó szalmaszál. Ahogy egy másik posztban írtam, ma nyilvánvalóvá tették, hogy bármikor gátlás nélkül hozzányúlnak a magánvagyonokhoz (Némethné) – már azzal sem törődnek, hogy mit szól ehhez a világ.
    .
    Az Orbánt körülvevő „politikusok” egyszerűen gengszterek, mert nem hiszem, hogy az ő képzettségi „szintjükön értelmezési problémájuk lenne. Pontosan tudják, hogy milyen játszma szereplői és tisztában vannak a lehetséges következményekkel is. Világos érdekük a diktatúra kiterjesztése és fenntartása, mert kizárólag ez menti meg őket az akasztófától. Teljesen világosan: az akasztófától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Mit nem ért a navrasincs? Én mindent értek! A magyarokkal az a baj, hogy nem maradtak az ázsiai sztyeppéken. Mielőtt ide betolakodtak itt normális népek éltek. A magyarok már akkor is csalók voltak. Szvatopluktól csalással elrabolták az országot. És erre még ma is büszkék! Ez semmit nem változott. Ma is a hitványságaikra a legbüszkébbek, meg arra, hogy mióta itt élnek állandóan veréssel kell őket móresre tanítani. Történetük során most vannak először olyan helyzetben hogy az európaiak, (leginkább a jóságos németek) segíteni szeretnének nekik. Ők meg most is szabadságharcot vívnak a jótevőik ellen. A szabadságharc szüneteiben meg elrohannak Brüsszelbe és követelik a további alamizsnát. Janus arcú navrasincs! Ez a baj veletek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Az uniós hivatalnoki rendszernek az a baja, hogy a hivatalokat betöltő személyeket nem fűti az az energia, amely a nemzetállami politikusokat; a nacionalizmus. Emiatt egy kissé mindig lépéshátrányt szenvednek ezekkel demagógokkal szemben.
    .
    Amíg a nacionalista mélységes leki “meggyőződéssel” védi a védhetetlent, a nemzetközi politikus csak jó hivatalnokként betű szerint védi a törvényt, miközben összefüggéseiben kevésbé tudja a jelenséget kiértékelni, mert kötik a szabályok. …És különben is ha lejár a mandátuma, ki tudja, látják e valaha is még őt Brüsszel tájékán…?
    .
    Ezzel szemben a nemzeti[-szocialista] politikust azon túl, hogy elhivatottságot érez az általa a nemzete elleni támadásnak beállított és kikiáltott kritikák visszaverésére, a megfelelés vágya is fűti, mégpedi országa politikai Vezérének való megfelelés vágya, amely elől kitérni sem lehet, persze nem is akar… [ld.: a mellékelt lépcső jelenet].
    .
    Az Unióban nagyon kevés az a politikus – mint Martin Schluz – aki valódi hivatástudatból adódó elkötelezettséggel védi az . e u r ó p a i . l é t . valódi bástyáját a Páneurópai Gondolatot, azt az . e l v i . védőhálót, mely nélkül egyetlen hivatalnok sem lesz képes a nacionalizmus népszerű vadhajtásai ellen harcbaszállni.
    .
    Az uniós politika efféle eszmei dilemmáira ilyen formán is rá kellene mutatni, melyben az ellenzéki sajtó volna hivatott publicisztikáiban nap mint nap megnyilvánulni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    A naiv politizálás káros következménye, hogy a korántsem naiv nácik kapva kapnak minden, a bénák által feladott magas labdán…
    Ezért nem csupán belátás és jóindulat kérdése a rossz, tehetségtelen politikus meghagyása, vagy elbocsájtása adott poziciójából, hanem bölcs stratégiai döntés dolga…
    .
    [Mesterházy Attilára gondolok]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. KISÉRTET!
    Amit Trianonban szétszedtek az sohasem volt Magyarország. Erdély önálló fejedelemség volt, és a huszadik század elejére többségében román lakossággal. Horvátország perszonálunióként volt a magyar korona része.A felvidéken többségben szlovákok (szlávok) éltek magyar elnyomás alatt. Ez azonban sokkal kevesebbet számított mint a magyarok bűnei. Magyarország kirobbantotta az első világháborút,. Szétverte a Monarchiát, kegyetlen nezeti elnyomás alatt szenvedtek a területén élő nemzetiségek, akik szabadulni akartak ebből. A magyar “Nemzet” elkártyázta az országot. Trianon rendet teremtett a Kárpát-medencében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Neveletlen!
    .
    Nem érted kissé félre Nagyracsücscs ambícióit ? Miért is kellene neki Orbanini ellenére bármit is gondolnia, pláne lépnie ? Ugyan már…!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ui.
    Nagyracsücscs a Csámpás királynő c. nagyoperettben, közös kettősükben (lásd: a kép) így udvarol Orbán nagyhercegnőnek:
    .
    ” Egy a szívem egy a vágyom,
    boldogságom tőled várom…”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Mit nem ért Navracsics úr ? Azt ,hogy más,országokban az olyan NSDAP-és naci felvonulokat azonnal lecsukják és nem mint maguknál szabadon futkorászhatnak ! Méghogy a nyugat nem érti Európa újraegyesítését ! Az európai unió gondolata é mint maga már akkor kialakult és volt amikor még ön azt sem tudta hogy ilyen létezik ! Hogy a keleti országokból százezres tömegek rohanták meg a nyugati munkaeröpiacot ezt gondolom ,hogy ön tudja ! Kérdem önt ha maguknál annyira modern és szuper minden akkor miért van az a nagy egzódus Austriába reggelente ? Mondja nyugaton nött a raszizmus ! Ez nem rasszizmus hanem az emberek megunták azt ,hogy a keleti hordák végigrabolják az országukat ! A tartományban ahol élek nem telik el olyan hét hogy legalább negy “becsületes modern embert ” az ön országából el ne fogynának a rendörök lopás és csalás miatt ezekhez jönnek a többiek !
    Tudja Navracsics ur mi nem tudjuk nyugaton meg´rteni az önök kétszinuségét !
    Hogy önök tehetetlenek és nem képesek egy országot a demokrácia jegyében irányitani azt önöknek kellenne megérteniük, vagy lehet hogy megértették csak nem akkarják belátni !
    A nyugatot lehet mocskolni ugye de a pénze az jó ,mi ? Na látja ezt nem tudjuk mi megérteni !
    Ha valamit még nem ért, mint egyszerü nyugati álampolgár segitek önnek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    KÍSÉRTET !
    .
    Ez a “csöpp” ország, ami maradt…stb.
    Svájc, sőt Ausztria is sokkal “csöppebbek”, s mégis prosperálnak, sőt jól is élnek.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Navracsics csúsztatásoktól, összemosásoktól, és félremagyarázásoktól hemzsegő írását pontról, pontra meg lehet cáfolni!
    Ne feledjük, nem az a veszélyes, hogy egyszer leír valahol egy ilyen méretes ökörséget, -azt majd helyén kezeli az európai olvasó-, hanem az, hogy ezt a súlyosan kártevő szemléletet több egyetemen oktatja is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. ” Miért bélyegzi meg Európa a modern Magyarországot? ”
    Csak nézzen a tükörbe és azonnal választ kap rá !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. Kecskeméti Károly

    “Kecskeméti Károly
    2013. május 18. szombat
    21:07
    Fura kísértet járja be a fórumot, ennyi zagyvaság egy szuszra már szinte üdítő!”
    REMÉLEM, nem voltam félreérthető!
    A megjegyzésemben a “kísértet” néven nem sokkal korábban beíró gondolatait minősítettem!!! (Abban reménykedve, hogy kiemelés nélkül is egyértelmű, róla van szó.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Ez a messziről jött senki akarja megmondani, hogy mi az az Európa.
    Semmi szégyenérzet nincs benne? Tisztességes, magára valamit adó ember ilyen feladatot nem vállal el, senki megbízásából, semmi pénzért.
    A legfőbb baj az, hogy a szittya gondolkodású magyaroknak több mint ezer év sem volt elég arra, hogy megértsék, hova nyomultak be.
    Az hogy ez az ország még létezik, csak a Habsburg birodalomnak (Európának) köszönhető, aki kiűzte a törököt innen, és benépesítette a területet. Különben már régen a térképen sem létezne.
    Az ország helyzete meg egyáltalán nem hasonlítható össze az általa felsorolt kelet-európai országokkal. Sem politikailag, sem gazdaságilag. Ők biztos nem kérnek ebből. Nem kell összemosni a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos