Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A Fidesz nevű bizniszegyház 2013. április 2. kedd 21:52

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A Fidesz nevű bizniszegyház

Magyarország tulajdonképpen a bolygó laboratóriuma, itt kísérletezik ki a nagy- és kishatalmak, hogy mit lehet megtenni az emberekkel, milyen gyógyszerezés mellett sikerül például kiiktatni a tavaszt, játékpénzzel fizetni valódi munkáért, pártoknak látszó csoportok kezébe adni a hatalmat, átépíteni a városokat titkos tervek alapján és nagyon rossz zenéket sugározni a rádiókban 24 órán keresztül minden nap. Kétségtelenül jól bírjuk.

A Fidesz nevű bizniszegyház ragadta magához a hatalmat néhány éve, és elsődleges küldetésének tekinti a totális háborút a bizniszegyházak ellen. Ez tökéletesen érthető, elég csak a nagyköltségvetésű tudományos-fantasztikus filmekre gondolnunk, ahol megérkeznek a tányérfejű megszállók a Szíriusz Bétája körül keringő bolygóról, de amikor éppen ideérnek, és belekezdenének a megszállásba, leigázásba és kiszipolyozásba, jön egy űrhajóflotta az Alfa Kentauri környékéről is, egy másik a Marsról, egy harmadik pedig Baktalórántházáról. Mindegyik a Földet akarja meghódítani, mert itt olyan nagyszerű az élet.

Egyetlen értelmes elfoglaltsága lehet a Szíriusz térségéből iderepülő megszállóknak: harcot hirdet a megszállók ellen, le a megszállókkal! – kiabálja, és helyes kis transzparenseket készít az embereknek, hogy tüntethessenek a többiek ellen.

Csak egy maradhat.

Az egykori fiatal demokraták bizniszegyház-jellege akkor domborodik ki igazán, ha beleássuk magunkat a social media mélyrétegeibe, és ott megtaláljuk azokat a csoportokat, mozgalmakat és egyedeket, akik Orbán Viktor szakrális küldetését értelmezik, akik egyértelműen dekódolják küldetését, és ha megkérdeznénk őket, hogy vajon az ország miniszterelnöke demokratikus politikus-e, akit az esedékes választásokon le lehet váltani, nos, egészen biztosan képtelenek lennének értelmezni a kérdést.

Egy újságíró hölgy például január folyamán mozgalmat kezdeményezett „fohász Orbán Viktorért” címen, minek keretében a követők minden vasárnap a déli harangszó alatt a miniszterelnökért imádkoznak, egyelőre ott, ahol éppen vannak, de ahogy a dolgok ma állnak, sűríteni kell ezeket az eseményeket, és megszabni valami kötöttebb formát. Az én szerény javaslatom az, hogy naponta háromszor imádkozzanak a hívek, természetesen letérdelve és a Lendvay utca felé fordulva, ahol a kormánypárt székháza található. A későbbiekben, amikor a kampány tetőzik, tarthatnának nagyobb összejöveteleket, zenével, tánccal, életnagyságnál nagyobb Orbán-bábú körbehordozásával.

Az isteni vezér méltatlan szolgálói sohasem fogják megérteni, hogy mi az a demokrácia, nekik ilyesmire nincs szükségük, ők parancsokra várnak. Most képzeljük csak el, ahogy ezeknek a barmoknak egy demokratikus politikus, közgazdász vagy akár újságíró megpróbálja elmagyarázni a rezsicsökkentés abszurditását és a Simicska-közeli Fidesz működésének visszásságait! Tökéletesen értelmetlen cselekedet.

Ugyancsak nagyszerű és nem kevésbé szórakoztató kezdeményezés a Mi, Asszonyok és Lányok Orbán Viktorban bízunk! csoport, ahol egyelőre csupán pár százan vannak, de sokat elárul Magyarország mentális állapotáról, hogy egyáltalán megalakulhatott (mármint nem jogi értelemben, természetesen, hanem intellektuálisan). Az csak apró adalék, mondhatnám bonbon a trágyatortán, hogy a csoportba férfiak is beléphetnek, minden bizonnyal azért, mert óriási volt az igény.

A Fidesz nevű bizniszegyház vezetője, teljhatalmú ura és parancsolója élvezi ezt a hangulatot, óvatosan minden megnyilvánulása alkalmával meglebegteti, hogy ő tulajdonképpen nem földi lény (legalábbis nem abban az értelemben, ahogy a liberál-bolsevikok elképzelik a földi lényeket), tudása több, mint az emberek kollektív tudása, eszméi magasabb helyről érkeznek, mint a közgazdasági és matematikai tankönyvek, kormányzása így nem ítélhető meg az Európai Unió bürokratáinak szűk szemléletmódja alapján, csak a hülye európai bürokraták, politikusok, magyar ügynökeikkel szövetkezve, ezt nem hajlandók tudomásul venni.

Még jó, hogy páran átlátnak a szitán.

Nekik aztán mondhat akármit az ellen, nem hisznek ezeknek a hangoknak, mert árgyélus királyfit ugyan ki lenne képes demokratikus úton elzavarni a pitlibe?! Harry Potter nem lehet ellenzékben!

A tudatlanok fölötti totális ellenőrzés megszerzése eddig az egyházak privilégiuma volt a világban, és ha néhány politikus megpróbálkozott ezzel, az nagyon véres háborúba torkollt, és/vagy megalázó bukás lett a vége. Reméljük az utóbbit. Azonban fontos megérteni, hogy a Fidesz ellenzékbe szorulása után ezek az emberek nem lesznek képesek betagozódni a társadalomba, nem fogják elfogadni a választások végeredményét, nem használhatók majd értelmes munkára, mert az ő Orbán Viktoruk nem politikus, akit négyévente megmérnek, és ha könnyűnek találnak, választanak helyette másikat.

Ez a fanatizmus előny mindenféle kampányban. Egy demokratikus elkötelezettségű állampolgár sohasem fogja valamelyik politikus képét tetováltatnia a homlokára, mert pontosan tudja, hogy neki és országának teljesen mindegy, hogy Mesterházynak, Gyurcsánynak, Bajnainak, Kónyának, Juhásznak vagy Schiffernek hívják a miniszterelnökét, ha jól kormányoz, és ugyanígy, érzelmi kitörések nélkül képes elviselni ezen szereplők kukába helyezését rossz kormányzás esetén.

Hátrány a kampányban, hogy nem vagyunk szerelmesek politikusainkba, de az élet minden más területén előny. Ezzel a boldog tudattal élhetjük le hátralevő életünket az egyre szarabb és egyre elmebetegebb Magyarországon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (157 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +257 ( 283 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A Fidesz nevű bizniszegyház, 4.8 out of 5 based on 157 ratings

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Köszi Para! Hosszú volt ez a hétvége nélküled :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (55 szavazatból)
  2. Harry Potter nem lehet ellenzékben! Óriási! Az egész írás óriási! Kár, hogy igaz is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +87 (89 szavazatból)
  3. Az első mondathoz egy vicc:
    Idős emberek kérdezik az ifjakat, hogy ők annyira már nem értenek a politikához, de szerintük politikusok vagy tudósok kísérleteztek a szocializmus felépítésével?
    A fiatalok szerint csakis politikusok!
    Az idősek azt mondják, így gondoltuk, mert a tudósok először patkányokon kísérleteztek volna!
    Az imádkozáshoz:
    Ha majd az ima sem segít, akkor az utolsó kenettel próbálkoznak?
    Nem tom’, azer kérdezem!))))
    Más:
    Tetoválás és bérbirkamenetelés sem merül fel a demokratikus elkötelezettségű választópolgárban, elfogadja, ha veszít, majd igyekszik jobban teljesíteni és a következő választásra gyúrni. Addig a fideszes bagázs pedig ötletel a választási törvénnyel – meg sem próbál a polgároknak jót tenni, az elcsalás lehetőségében gondolkodik! Mert nem adhat mást, mint lényege!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (69 szavazatból)
  4. Szepesi Györgyi

    Nemáááá!!! Ez a “Mi, Asszonyok és Lányok….” Ez komoly???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  5. Szepesi Gyorgy!”Nemáááá!!! Ez a “Mi, Asszonyok és Lányok….” Ez komoly???”
    Ez total komoly!Me’g a legremiszto”bb remalmom is szebb ennel!Ezek a kielegitetlen lanyok,asszonyok ugy imadjak a gurujukat(OV-t),hogy aka’r fakanallal vagy hu’sklopfolo’val is a vedelmere kelnek!Az ostoba,total hulye no”k hada sokkal veszelyesebb mint barmelyik kommandos alakulat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (62 szavazatból)
  6. “… ezek az emberek nem lesznek képesek betagozódni a társadalomba, nem fogják elfogadni a választások végeredményét, nem használhatók majd értelmes munkára…”
    Ezért csak remélhetjük, hogy az utóbbi.
    A szabad országgyűlésben kábé 1500 jogszabalyt kell az első ülésnapon elfogadni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  7. Jaj de jó, hogy felébredtél !
    A nép kezét tördelve vàrta màr az ûr-ci-fi folytatàsàt !
    Ez a fohàsz meg lànyok asszonyok izé ez igaz ?
    Ne vàlaszolj, csak bólints!….
    Amit írsz Orbànról és feltétlen fanjairól, az sajnos igen.
    Lehet szàmolgatni, hàny generàció kell màr megint, illetve most több, mint legutóbb, mert ennyi nem volt elég, és azt hogy lehetne kibekkelni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. Óriási a cikk!
    Csak azt nem értem, hol vannak az elmeorvosok? Vagy azok is egytől-egyig tébolyodottak?
    Európa közepén van egy ország, Hülyeország, elmebeteg vezetőkkel, agyalágyult hívőkkel, akik világtörténelmet írnak maguknak. Ezt hogy értelmezi a kulturált demokratikus világ?
    A napokban hallottam, hogy elindult egy újabb őrület: “vissza Trianont”.
    A végén majd úgy járunk, mint a szerbek, szétszabdalnak minket apró darabokra. Ha nem nyugszunk, ezt érdemeljük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  9. olah zsuzsanna

    Orulok, hogy nem vagyok otthon es annak is, hogy itt nem sokan tudjak honnan jottem. /szegyenlem/
    4 eve elindultam vilagga, akkor meg valamivel ill. mai szemmel visszanezve sokkal elhetobb elet volt , de ami azota tortent az hihetetlen!
    A fent remekul megirt cikk maga a valosag! Sajnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (40 szavazatból)
  10. Yessss….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Deviáns emberek deviáns hatalmat hoztak létre, így lett ez az ország is deviáns.
    Sajnos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  12. Telekis, szó sincs deviànsokról, ez sokkal súlyosabb .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Bocs Olah Zsuzsa, véletlen volt a minusz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Kedves Para !
    Nagyon szeretem a cikkeit. Mindig élmény olvasni, bármelyiket.
    Ne törődjön semmi mással, csak írjon.
    Amit ön csinál, az már a művészet.
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  15. Zsir a cikk.Sajnos igaz minden szó.A jobbikfidesz istenkirálya választáson-mivel
    szerintem nem lesz- le nem váltható.Tehát ha nem történik valami ,akkor ezekkel
    a vadbarmokkal az élen húzunk az unióból kifelé tiszta eröböl.Az eu ennyi idiótára
    nem volt felkészülve.Orbánisztán maga a borzalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  16. Szepesi Györgyi 2013. április 2. kedd 16:14
    A “Mi asszonyok, lányok..” még hagyján. De ellátogattál már a Viktor Szíve Szentegyház oldalára?
    “Fodor András könnyfakasztó, gyönyörű költeménye legyen az útravaló mindenkinek keddre.

    “Erős vár a Mi Istenünk! Talán azt izeni nekünk:
    Hogy maradjunk méltók arra, ahogy mellénk állt a bajba…
    Az első békemenetünk, megmentette, kit szeretünk:
    Mózesünket, Kossuthunkat, a mi Orbán Viktorunkat.
    Viktor Drága: Te se feledd: a Jó Isten addig Veled,
    Míg az Ő útját követed, művedet tönkre nem teszed,
    Hízelgőktől óvod Magad! A Jó Isten Veled marad.
    De ha nem hallod meg szavát. elveszted Magad, s a Hazát!
    Kétharmados felelősség: ez ígéret, ez reménység,
    Addig, amíg Isten velünk. Addig – tényleg – ki ellenünk?
    Kérjük hát, hogy el ne hagyjon, Orbán kormány megmaradjon!”
    Ehhez képest néhány asszonyka és leányka – netán férfiakkal is megtámogatva – elfér a levegőben. “Nagy az Isten állatkertje!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  17. Engem Baktalórántháza ütött szíven. Hát már Baktalórántháza is átállt a sötét oldalra? Para for President! (Megjegyzem, már most is ő irányítja az elnök kezét. János aláírta.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Tehát férfiakat is felvesznek az egyesületbe. Ez szerencse, mert nem tudnám elviselni a gondolatát, hogy egy ilyen haladó szellemű csoportosulásból végérvényesen ki vagyok zárva. Köszönöm “Mi, asszonyok és lányok orbánviktorban bízunk”! Ez ad nekem erőt a csüggedés közepette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  19. kekec (2013. április 2. kedd 23:13)
    Ilyet verset én is tudok!
    Ehune:
    .
    Orbán Viktor a mi várunk,
    Kire már régóta vártunk.
    Szocik, libsik, bolsik hada
    után nagyon kell a kata-

    rzis! De most már itt van végre
    Drága Viktorunk képébe’!
    Soha tőlünk el ne menjen,
    Szívünk csücskében pihenjen!
    .
    Megmentette az országot,
    Amely annyi sok bajt látott
    Most már ő a hazánk őre:
    Véssük fel a felvédőre!
    .
    Király helyett a királyunk,
    Szívszerelmünk, erős várunk
    A mindenünk Te vagy nékünk!
    Iránytűnk, s hajónkon lékünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  20. Grrrrr…
    FALVÉDŐRE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. Uhhhh.. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. “Az csak apró adalék, mondhatnám bonbon a trágyatortán, hogy a csoportba férfiak is beléphetnek, minden bizonnyal azért, mert óriási volt az igény.”

    :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Gondolom a ferfiak kozul a herelteknek elsobbsege van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Ego! Csak annyit árulj el, hogy ezt tényleg te írtad? A katarzis elválasztása Karinthy Illyés-paródiájára hajaz. Abszolút zseniális! Gratulálok! Persze az eredeti idiotizmus, amit most kekec prezentált, mindig röhejesebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Óh Para! Ha nem ébren lennék azt hinném, hogy ez az irás,csak egy kitalált regény -novellla, egy nem valos fanatikus országrol! Valahol Ázsiában vagy Afrikában a 15.században :-( De a valoság ez, a mai !!!!!!!!!!!!!
    Mgyarország!!!!!Kinte-Kunta láncot csörgetö csatlosokkal és rabszolgáival!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Kecskeméti Károly

    A remek cikk talán közeli jövőképet rajzol. Itt hívta fel a figyelmet valaki egy tavalyi, Lengyelormszágból küldött, sok aláírásos (közöttük egyetemi professzorok) levélre, amelyben Erópa megmentjeként, követendő váteszként dicsőítik a magyar miniszterelnököt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. emigrant (2013. április 3. szerda 07:23)
    Kedves emigrant,
    Tényleg én követtem el. Az ijesztő az volt, hogy gyakorlatilag gondolkodás és javítás nélkül, amint elolvastam az eredeti baromságot.
    És reménykedtem, hogy sikerült hülységben felülmúlnom a mintát…
    Ha Karinthyt juttatja eszedbe, ennél nagyobb dícséretet nem is kaphatnék :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Izzi, azért ebből a mondatból – “Az ostoba,total hulye no”k hada sokkal veszelyesebb mint barmelyik kommandos alakulat…” – bízvást kihagynám a “nők” szót. A többivel egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  29. A “Lányok asszonyok” egy f..búk csoport, ha jól láttam, most először sajnálom, hogy nem vagyok fent. :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Egy baj van csupán ezzel az írással,mégpedig az , hogy szóról, szóra igaz! Pedig mennyire jobban tudnám élvezni, ha mindez a cikkíró fantáziájának szüleménye lenne. Persze mi magyarok már csak ilyenek vagyunk , hiszünk a vezérnek, hittünk Horhynak ,hittünk Rákosinak, hittünk Kádárnak. Miért pont ennek a szép szál deli legénynek, ennek a Viktornak ne hinnénk? Az éhenhalás szélén aztán elszakad a cérna és elkezdünk lázadozni, lövöldözni, aztán meg menekülni. Pedig, ha csak egy kicsit is összefognánk és mindannyian megkérnénk ezt a futball fenomént, hogy a lehető leggyorsabban húzzon el -na nem oda-, hanem esetleg egy nyugati demokráciába mondjuk -korára való tekintettel- labdaszedőnek. Ott munkája mellett talán még az életében megtanulhatná mi is az a demokrácia! Semmiképpen se a pillanatnyi többség diktatúrája!
    “Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  31. Stáry Lóránt,
    A hülyeségnek nincs határa. Miközben erre a “Lányok, asszonyok” dologra kerestem ( és legnagyobb döbbenetemre meg is találtam, pedig először azt hittem, vicc, mint a Krisztus Szíve Mgtsz), ebbe is belebotlottam:
    http://www.facebook.com/pages/Orbán-lapjáról-kitiltottak-társasága/265440083472096
    Frenetikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A “Mi asszonyok, lányok..” kielégítetlen tagjai a Kedves Vezető arcképe előtt maszturbálnak. Mivel másféle élvezetben sosem volt részük, így szent meggyőződésük, hogy csakis az OVis képe előtt juthatnak az élvezethez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  33. Most komolyan:
    Ha az efféle jelenségeket nem tudjuk megakadályozni, csökkenteni, akkor növelni kell.
    Ezrével kellene hasonló csoportokat szervezeteket létrehozni.
    “imacsoport OV futballcipőjéért”
    “OV házikolbászát a szentlélek figyelmébe ajánlók szövetsége”
    Vagy hivatalos kérvényekkel bombázni a pápát, hogy hozzák előre ov szentté avatását, de a szabályokon ne változtassanak hogy tudniillik azt csak holta után lehet.Az igazi megoldás semmiképp sem lehet végül más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  34. Olvastam, hogy Győrben együtt tüntetettek Gyöngyösi ellen: pár politikus, pár civil +a polgármester.
    Egy jobbikos nő a hátsóját mutogatva azt kiabálta a tüntetők felé, hogy minden zsidónak elvágják a torkát! Feltört belőle a kultúrha…..
    Talán nem is olyan lényeges, hogy ilyen egy jobbikos nő….
    De az, hogy páran vettek részt ezen a tüntetésen egy százezres városban, hát azer az elgondolkoztató!
    Most ehhez ellenzék kell, hogy terelje ki a birkákat a tüntetésre?!
    Drezdában és Prágában sem kellett nagy szervezés, pillanatok alatt km-s sorba szerveződtek az emberek és nem engedték vonulni a barnaingeseket, mentek papok, politikusok, civilek és kimutatták, nem engedik ezt a vonulást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. csakén (2013. április 4. csütörtök 09:11)
    Majd tényleg elvágják minden zsidó torkát, és az egészet rákenik a zsidókra, hogy miattuk volt, ők provokálták bele az országot a gyilkosságokba, mert gaz módon nemzetközi összefogással a magyar nép ellen törtek.
    Aztán a tombolás évei után külső erők letörik a magyar fasizmust, megalakul az Új Szociáldemokrata Párt, ez a nő lesz a vezetője, teli szájjal pfújolja majd a fasisztákat, és közölni fogja, hogy ő mindvégig ellenálló volt. A zemberek (kösz, Bartus, nagyon kellett ez a fogalmi megkülönböztetés) pedig bambán el fogják hinni, pedig látták, hogy a besztercecseszneki megsemmisító tábor kápója volt.
    Végül pedig megalakul majd a Legjobbik, ez a nő a hazatérés boldogságával lép majd be, és az új fasiszta párt azt fogja mondani, hogy a zsidók maguk ölették meg magukat, csak azért, mert így akartak részvétet és óriási jóvátételi pénzeket kizsarolni a becsületes magyar emberekből.
    És a zemberek ezt is el fogják hinni.
    Zsidó ugyan addigra már egy szál sem fog maradni, de maradni fog a zsidózás. Kell a “zsidó”, mint egy falat kenyér, mint minden baj oka, akire a zemberek rákenhetik a saját disznóságaikat, hiszen a zemberek csak nem lehetnek okai semmi rossznak, igaz?
    Sok minden fog majd megváltozni, hogy valójában megint ne változzon semmi.
    Ez egy ilyen ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  36. Ego
    Ez van!
    Olvastam:
    Ma is gázolt a 3-s Metró.
    Egy olvasó: ja, kiugrott a sínről, hogy elüsse a peronon állót!
    Ilyen mindennapossá válik, hogy pl. nem közlekedik itt és itt a vonat, mert elgázolt egy embert!
    Még annyit sem mondnak, hogy nő vagy ffi az illető – már oly megszokott, biztosan szerelmi bánata volt! Mert tele az ország Júliákkal és Romeókkal!
    Az is, hogy kitiltják a templom környékéről a kéregetőt, mert a látványa zavaró, és nem az, hogy miért is kígyózik a sor ételosztásnál…ez egy ilyen ország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Mi sokkal olcsóbban adnánk tanácsot.
    Sőt akár ingyen.
    Első tanácsunk: húzzanak el, mint a vadlibák.

    http://index.hu/belfold/2013/04/04/otmilliardra_nott_a_szazadveg_megbizasa/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. 1. Üdv kekec! Már hiányoztál!
    2. Most mondja Matolcsy, hogyan akar seggére verni a pénzünk maradékának. A kérdések többsége meg arra vonatkozik, hogy hogyan lesznek megrendszabályozva a kereskedelmi bankok a hitelbírálatnál, meg stb-nél. Ami nem lenne baj, de ez fogyasztóvédelmi ügy lenne normális helyen.Meg siránkoznak a devizahitelesekért. Csak mondanám: aki jövedelemcsökkenés, munkahelyvesztés miatt nem nem tud törleszteni, az a kisebb részletet sem tudja majd fizetni. Viszont mi többiek megint fizethetjük a zemberek számláját.
    Hogy az a!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. Para végre teljesen kibontakozott. Régi egotripes világa végre a köz tripjévé alakult, s egyénieskedése helyett egyéni színt visz a mindennapi visszásságok életébe. Minden régi rossz írásod megbocsátva! Így tovább!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  40. Szuper ATV-s riport, Rétvári Bencével beszélgetett Mészáros Antónia!
    Rétvári:…mi minden ember életét meg akarjuk lopni…
    Antónia:..talán óvni?!
    Rétvári: Igen, óvni! Miért, mit mondtam?
    Freud mivel magyarázná ezt az elszólást?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Orbán Viktor felcsúti bárd

    O Óh, te istenségnek látszó csalfa tünemény!
    R Robespierre is így ragyogott egykor az ég delén,
    B Boldogság töltötte el az ő forradalmi szívét,
    Á Ám rosszul hitte, ő lesz ki megmenti népe lelkét,
    N Nemzete porba hullatta e nemes vezér fejét.

    V Vigyázz lator, nem bitorolhatod soká trónodat!
    I Ily hazug trükkök hosszasan nem érhetnek célt
    K Kitör börtönéből a kisemmizett, becsapott Nép!
    T Törni, szétzúzni fogja öntelt, zsarnoki hatalmad,
    O Oszt’ hiába mondod majd népednek: jó napot!
    R Reménytelenségbe vész a hőn áhított kormánybot!

    Arany János után szabadon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  42. Na mi történt, a minuszolók nem ismerik fel Para fényképét vagy elfelejtették, hogy melyik gombot kell megnyomni ?!
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. halandor: felismerik :-)
    Jelenleg -1 ponton állsz. Nem javítom fel, elrontanám a hülyeségük bizonyítékát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. nem olvasva egyetlen kommentet se, csak úgy, a hatás alatt már csak az fáj, hogy annyi vagyok, mint a Para, törpelányom van és nem érzem az erőt a Chile-Új-Zéland-Ausztrál sivatagok áttelepüléssel terhelt megéléséhez, azaz, itt fogok /többek közt/ mások miatt megrohadni, mint mellettem ez a szőnyeg, ami alig 3 éves, de beáztunk pár napja éjjel, megázott, és hiába a foltjavítás, szárazon is itt bűzlik mellettrem, mondtamvolt, rothad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Kérem, SENKI ne “ezegyilyenország” -ozzon!
    Nem túl régen volt valami váltás, amikor régiek mentek rendszerestül és újak jöttek rendszertelen.
    Volt lehetőség forradalmárnak lenni.
    Volt csőcselék is.
    Mindkettőből kevés volt, mert az ország is ilyen volt

    Most meg hirtelen begajdulunk és azt hisszük, hogy amikor NINNCS IS HELYZET, célszerű nekilátni forrni meg odacsapni.
    Figyelmeztetném a játékosokat,hogy a szabályok áthágásával még csak büntethetők, de a pálya elhagyása a játék /-szabály/ megszüntével jár, és az ismeretlen veszélyeket hordoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. CZIGLER ZSOLT (2013. április 5. péntek 16:31)
    Kifejtenéd közérthetőbben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Azt hallottam, hogy Parának szülinapja van. Isten éltesse sokáig! Magam annyira kedvelem őtet, hogy ha nő lennék, elvenném feleségül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Az összes istenek éltessék sokàig ( nekem is úgy rémlik, àprilisi – különben én is elég régóta üldözöm màr a “szerelmemmel” )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Orban egymaga a bizniszegyhaz, igaz Simicska intezi a lenyeget a penzek cegek mozgatasat , Orban pedig megprobalja bebiztositani az oriasi kozpenzszivattyu bebetonozasat ha lehet elete vegeig mert hat az eddig ellopott elcsalt 2-3 ezer milliard megsem eleg annal sokkal tobb kell! VEGUL is tobb nap mint kolbasz ,gondolja a felcsuti paraszt , naluk igy volt regen otthon .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. simicska közeli fidesz … nagyon jó! :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos