Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tovább gyűrűzik a trafik-botrány 2013. április 27. szombat 6:34 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tovább gyűrűzik a trafik-botrány

Budapest – Karácsony Gergely független képviselő szerint a trafik-ügy kapcsán a napnál is világosabb, hogy egy újabb korrupciós botrány robbant ki. Közben a hvg.hu Fidesz-közeli források alapján azt írta, hogy a párt helyi központjaiban döntöttek a dohányboltokról. A trafikok mostani tulajdonosait sorra keresik fel a nyertesek, hogy átvennék tőlük a boltot. A botrány fokozódik, Lázár János extra-profitot ígért a leendő üzemeltetőknek.

Karácsony Gergely hazugságnak nevezte, hogy kisvállalkozások jutnának hozzá a dohányforgalmazási lehetőséghez. Ezzel szemben Fidesz-közeli vállalkozások, CBA-vezérek, fideszes politikusok rokonai és üzletfelei vitték el a boltok jelentős részét – sorolta.

A független képviselő hozzátette: az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség a leghatározottabban tiltakozik ez ellen a korrupt gyakorlat ellen, felszólítják a kormányt: hozzák nyilvánosságra a pályázati eredményeket. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt.-t pedig arra szólítják fel, hogy a pályázati eredmények nyilvánosságra hozatala előtt egyetlen pályázóval se kössenek szerződést.

Karácsony Gergely végül Lázár Jánost lemondásra szólította fel, mivel szerinte világossá vált, hogy parlamenti képviselőként és államtitkárként nem a magyar adófizetők, a kis és középvállalkozások, a magyar polgárok érdekeit képviselte, hanem a Fideszét. Csak a Fidesz, úgy látszik ez Lázár János filozófiája is – utalt a nagyobbik kormánypárt választási szlogenjére.

Ha pedig mégis lesznek szerződéskötések, akkor a pártszövetség feljelentést tesz azokban az ügyekben, ahol nyilvánvaló bűncselekmény előzte meg a koncesszió odaítélését – jelezte.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +29 ( 29 szavazatból)
Tovább gyűrűzik a trafik-botrány, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Arra szólít fel…tiltakozik…ha pedig…
    Most akkor mi van??? De nagyon meg fog ijedni a fidesz ettől a fenyegetéstől!Eddig kinek az érdekeit képviselte a fidesz?A fideszét!
    Kisfiam! Ébresztő már! Ki az utcára, mindenki! Ott kell összefogni, nem a tárgyalóasztal mellett!
    Érdekes, hogy úgy az mszp, mint az E2014 eddig ekézték a fideszt, de megmozdulásokat nem képesek szervezni ellenük?Miért?
    Nincs még itt az idő???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  2. Bächer Iván: A művelt trafikos
    http://nol.hu/lap/hetvege/20130427-a_muvelt_trafikos#

    Javaslom, hogy az olajat, amit a főzéshez használunk, olajboltokban lehessen csak kapni. Hozzá lehet csapni, a zsírt, vajat, margarint, hogy jövedelmezőbb legyen a boltocska.
    .
    Kenyeret, pékárut csak pékségekben.
    .
    .
    Pia boltokat szintén el lehet különíteni, és még annyi lehetőség van.
    .
    És az emberkék mire beszerzik a szükséges kellékeket az életben maradáshoz,
    (ha ugyan még lesz kedvük hozzá), már olyan fáradtak lesznek, hogy magasról sz……..k a politikára. És akkor mennyi mindent lehet még kitalálni.
    .
    JA, és ……………………….CIPŐT A CIPŐBOLTBÓL

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  3. A FidSS igénye a nemzeti dohány (és egyéb) monopóliumra teljesen jogos.
    *
    Éspedig azért, mert ők egyrészt a Horthy éra örökösei. Az az ellenforradalmi rezsim pedig szintén osztogatott. Osztogatott vitézi birtokokat az ellenforradalom hőseinek. Valamint osztogatott trafikokat a világháború rokkantjainak, hogy annak jövedelméből fenntarthassák életüket – na persze a több-százezer sérültnek nem juthatott ebből a jótékony adományból, azok – a maradék százezrek, akiknek nem jutott trafik – viszont (hatósági) koldulási engedélyhez juthattak, amelyből legalább műlábat, stb. vehettek maguknak, ha az is elkopott…
    *
    Másrészt a FidSS bagázsnak, mint a Fülkeforradalomban mégiscsak sérülést – legalább is agyamentális sérülést – szenvedett társadalmi csoportnak kijár a nemzeti trafik nyeresége azért, hogy a fülkeharc során elszenvedett sebeiket, valamint a vezetőik se@geit ebből nyalogathassák. Ez így igazságos, szemben a többi, a teljes társadalom 80%-át kitevő szerencsétlennel, aki nem érdemel egy rohadt vasat, pláne egy fitying dohányt se, hiszen ő nem, de legalább is nem a FidSS-re szavazott…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  4. *
    Abban az időben fából, főleg kézi munkával készült a műláb, amely akkoriban sokaknak nyújtott munkát és megélhetést > A Horthy rendszer, az volt igazán a munka társadalma > díszmagyar és művégtag > Hol van még ettől Orbanisztán ? Ahhoz előbb rá kell támadni a szomszédokra, hogy háborút arathassunk. Így függ össze minden mindennel az Ő elképzelése szerint.
    *
    Egyébként friss hír, hogy a kormány felgyorsítja a Romániába vezető autósztráda építéseket… Hogy ez mennyire hajaz Hitlerre…, megáll, illetve megállt az ész !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  5. Nagyban megy itt a forradalom és szabadságharc. Még az átkosban állandóan azon sopánkodtunk, hogy 25 üzletbe kellett menni, hogy mindent beszerezzünk a vasárnapi asztalra. Na, végre ez a 90-es években a multikkal enyhült, végre egy helyen megkaptunk mindent. nem kellett órákat ingázni üzletről-üzletre. Több időnk maradt a családra, pihenésre, szórakozásra.
    Most megyünk vissza a múltba, bravó! Micsoda fejlődés! Magyarország megújult!
    Nem kellene ezeket elküldeni Afganisztánba harcolni, hogy ott gyakorlatozzanak és harcoljanak????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. KORDON BLUED! nekem lenne ajánlatom, hogy mit nyalogassanak ezek az új “vitézek”! Ha meg lehetne oldani, bojkott minimum három hónapig, senki ne vegyen dohány árut, ezek után a csicskák fognak fellázadni a csuti turha ellen, vagy csak colos csővel verik ki belölle az elmaradt hasznot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Ha lenne civil kurázsi,akkor a dohányosok befejeznék szenvedélyük gyakorlását,
    és italt sem ezekben a sátánkerekben vásárolnák az azt kedvelő fogyasztók.Akkor ott rohadhatnának meg a tetves fidesznyik aljadékok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. Látszik, hogy a hozzászólók jelentős része sohasem szívott egy slukkot sem.
    Mit gondoltok, mit szólna ehhez egy dohányzó.
    AZ ELLENZÉK MÉG EZT A MEGMARADT KIS JÓT IS EL AKARJA VENNI!
    Be kell látni szavak és tettek előtt jó lenne gondolkozni. A jelenlegi helyzet
    szerintem az ital és a drogok irányába hajt. Miért pont a dohányzás csak a
    probléma? Hiszen attól élvezői nem kerülnek állandóan kábul állapotba, mint
    az ital és a kábítószer hatásától. EZ KELL A NÉPNEK!
    Nem célom a dohányzás dicsérete, de jó lenne mindent helyén értékelni.
    .
    Szerintem ugyanis ami most folyik, ahhoz semmi köze a dohányzáshoz, mit
    szenvedélyhez.
    ITT AZ ÁLLAMILAG MONOPOLIZÁLT VAGYON FELOSZTÁSA FOLYIK A
    CSÓKOSOK RÉSZÉRE. TALÁN AZ ÚJ TULAJDONOSNAK NEM LESZ ÉRDEKE
    A NAGYOBB BEVÉTEL?
    .
    Tegnap hangzott el, milyen jó lesz a trafik mint állami propagandát terjesztő
    találkozási pont. Az új tulajdonosok az ajándékot meg fogják hálálni. Ugyanis
    a trafikkal nem csupán egy csöppnyi – kioszk szerű – egyszemélyes dohányboltot kaptak, mint az első világháború hadirokkantjai. Jár hozzá az ellenőrzött alkalmazottakat foglalkoztató munkáltatói jog is. Nagy öröm a családban.
    Megszűnik a munkanélkülivé válás fenyegetése akár egész életre. Gondoljátok
    el mit jelent ez vidéken a leendő választás előtt.
    SZÓ SINCS ARRÓL, HOGY VALAKIT VÉDENÉNEK A DOHÁNYZÁSTÓL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. Balogh de nem balga

    Szeretnék valamit kérdezni. Szerintetek melyik a magyar baloldali média?
    Eddig úgy, ahogy az ATV-ban bíztam, de tegnap óta? A Rónai Egon műsorában a Portik és a Trafik pályázat volt a téma. Az még csak hagyján, hogy odahívják a jobboldali bérenceket, de amit a Rónai művelt, az már csúcs.
    A lényeg az, hogy többször előhozakodott avval, hogy a Portik-Labancz találkozó az micsoda tűrhetetlen botrány. Természetesen az nem gond, hogy a teljes anyagot nem ismeri, de ítélkezni tud. A trafik ügyről meg felvezette, hogy nincs is botrány, mert csak pár egyedi esetről van szó. Nos Őt mint újságírót úgy látszik a hírek nem zavarják. Baloldalinak titulált újságírót meg pláne nem zavarja, hogy hány kisember vesztette el a megélhetését? szerinte ez nem probléma, bezzeg…. Sajnos már régóta figyelem és az a véleményem, hogy nagyon bűzlik a szája a nyalástól. Kezdem érteni, hogy miért küldték el a Désiéket és miért jött elő Ő a semmiből. És attól mindent Ő csinál, Mister Universal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  10. A kutya ugat, a karaván halad. Majd elül a botrány, a pénz meg marad.
    Jó lenne, ha a kutya végre felismerné, hogy nem ugatni kell, hanem harapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  11. Megoldás az , nem kell rágyújtani legfeljebb egy nótára ;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (12 szavazatból)
  12. Lázár megmondta korábban ; mindenki annyit ér amennyi dohánya van :-(
    De viccben kívül: ha ez nem államilag szervezett es jóváhagyott korrupció akkor mi az? Ez szervezett bűnözés különösen nagy értékre elkövetve ! Az írta a tv-t aki a legnagyobb nyertese? Es ezt nem tudja kihasználni az ellenzék ? Lázár beismero vallomást tett hogy 10 százalékra emeli a haverok profitját. Ennyire pofátlan bagázs ez. Mar a látszatra sem figyel, teljesen hujenek néznek minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Es ez a trafik maffia sztori meg egy dologra rávilágított: a fideszen belül a Lázár es Rogán vonal egyre erősebb, megkapta a dohanybizniszt, a simicska, Fellegi vonal ellenében. Talan ezert is lottek ra s fideszen belul most a luxuskoltes miatt, hogy toni vegyel vissza, mert rolsd is lehet tudni, hogy ki vagy. talan ezt uzenhette simicska, hir tv is eleg furan -eliteloen- szamolt be a sztoritol. Es polgármestereknek kellett adni valamit hogy 2014 utan bevételkiesésuk lesz. CBA bagázs (parton belul szélsőjobb ?) továbbra is spiccen van. Sajnos
    Meg egy végkövetkeztetés: minél közelebb 2014 annál pofátlanabb módon fognak lopni- törvényes látszatot fenntartva.
    EU vizsgálat kell, mert ez a trafikk maffia sztori a kiskereskedelmi viszonyokat feldúlta es torzította.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. A beérkezett pályázatokat betáplálták egy kompjúterbe, majd a megfelelő program segítségével összevetették a KUBATOV listával majd a gép kidobta, hogy NYET tehát nem nyert, modhatnánk úgy is, hogy “B” listára került. Tehát ez az “B” lista a Rákosi et. idejében akik még emlékeznek rá tudják mi az, tehát mehet a só hivatalba a pályázó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. Ennél ügyesebb módszert a lakosság kriminalizálására keresve sem lehetett volna találni: újra eljön az ukrán “Priluki” (ami viszonylag minőségi, mert helyi Philip Morris-leányvállalat) ill. a Szerbiából becsempészett, a hivatali árhoz képest olcsó cigaretták dömpingjének kora, mert a magyar árérzékeny. (Lehet hazugul “középosztály” “létéről” göbbelskedni, de fölös fecsej.) Ergo: a monopóliummal, amely számtalan községben megsemmisíti(!) vagy még jobban megdrágítja a dohányárusítást,
    Orbánia meg majd azt mondja: “hazafiatlan kutyák, áruló pirézbérenc kozmopoliták, hogy megpróbáltok kibújni az igazságtalan adóztatás alól, és nem vesztek méregdrága sz.rokat az olcsóbb helyett, hiába érzelmizsarolunk titeket a ‘nemzetáruló’ szóval!” Igen, mint tavaly nyáron is megkaptuk, hogy árulók és hazafiatlanok vagyunk, mert a külföldi dömpingalmát vesszük 99ft./kg-ért, és nem a szabolcsit 149ft/kg-ért, mert másra is kell még az ötven forint is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Mi történik, ha korlátozzák a legális kereskedelmet? Fellendül az illegális. Az egyébként is virágzó cigarettacsempészet még jövedelmezőbb üzletté válik. Ha én keresztapa és belügyminiszter lennék egy személyben, akkor megbízható kezekbe adnám a trafikengedélyeket, és ugyanott tudnám a csempészcigarettát is árulni, mint az adózottat. Esetleg eredetinek látszó zárjeggyel látnám el a feketeárut. A NAV meg nem menne ki ellenőrizni, csak nagy néha, de akkor szólna előre. A határhoz közellakók egyébként ezután nemcsak az üzemanyagot, hanem – ugyanannál a benzinkútnál – a füstölnivalójukat is megveszik, ha eddig nem tették. Érdekes, hogy a német szupermarketekben árulnak dohányárut. Meg benzinkútnál. Meg automatákból az utcán. Persze nekik nem kedves az egészségük, vagy felnőttnek nézik az állampolgárt, aki el tudja dönteni, hogy vesz-e cigarettát, és ha igen, akkor mindegy, hogy hol. A trafiktörvény pontosan annyira segíti a dohányzás elleni küzdelmet, mint a békeharcot. Az én tippem az, hogy a megbízható kereskedőkön keresztül ellenőrizhetetlenné akarják tenni a forgalmat, és a jövedéki adó valódi nagyságát. Azaz lopni akarnak. Ha nem így lenne, nincs ésszerű magyarázat az egész intézkedésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Kíváncsian várjuk, hogy szívnak vagy nem szívnak a megszívatott volt
    dohányárusításra jogosultak. Akik jelentkezhetnek az új tulajnál TRAFIKOSNAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Minden megy a maga útján…mire számitott itt valaki,hogy majd a terhes
    anyák,a gyesen levó kismamák nyerik a milliárdos bizniszt?Baromság.
    Ez pontosan beleillik a képbe.Alkkor kellett volna meglepödni,ha tisztességes
    pályáztatás történt volna orbániában.És ez még csak bemutató,izelitö,ami
    az országra vár 2014 után,mivel a dobozosdiktátor megnyeri a választást
    a jelenlegi állás szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Lazar Jancsika egy borzasztoan korrupt politikusss! Tehetsegtelen , elvtelen , gatlastalan fehergalleros bunozo akirol minden lepattan es le is fog mivel a legfobb ugyesz is a Cosa Nostra jees kepviseloje egyenlore szabadlabon garazdalkodnak a fideszes maffiozok ! Portik ugyben Szilvasi vagy Szilvasy elmondta erdekes modon fidesszes ugyekben nem nyomoz soha az ugyeszseg ez igy volt a szoci eraban is! Korulbelul 5 eve hallottam hogy az ugyeszseg teljesen a fidessz iranyitasa alatt van! Ezek szerint ez igaz , igy aztan a Rogan , Lazar, Kosa, Simicska, Orban maffia csaladok fejei utan nem lesz soha nyomozas .Portik Tamas pedig tulajdonkeppen nagyon jol jon ra lehet kenni mindent amit csak a nagyfonok akar, olajos ugyekben szinte csak az Energolt nyuztak allitolag 6 milliardot csaltak el , namarmost egy masik szamitas szerint tobb ezer milliardert ertekesitettek uzemanyagot ado fizetes nelkul ezek utan logikusan hol a FESZKES FENEBEN A PENZ????? KI VOLTAK A VALODI HASZONELVEZOI AZ EGESZNEK VALOJABAN??? PORTIK , DROBILICS, FERENCSIK ATTILA CSUPAN SNECIK ES TULAJDONKEPPEN VEGREHAJTOK MEGHA MAFFIOZOKNAK IS NEVEZIK OKET AZ IGAZI COSA NOSTRA TAGJAI A POLITIKUSOK MINT ORBAN , ES AZ O VALOS BUNSZERVEZETE AMI MINDENT IRANYIT A BIROSAGTOL AZ UGYESZSEGIG! VALOBAN KOMOLY HATALOMRA TETT SZERT A MAFFIA MAGYARORSZAGON , CSUPAN NALUNK A VEGREHAJTOKRA MUTOGAT AZ IGAZI POLITIKAI HATALOMMAL IS RENDELKEZO COSA NOSTRA ,EZEK A SZERENCSETLEN KIS KALIBERU BUNOZOK VANNAK A MEDIABAN MINT PORTIK TEHETETLENEK TULAJDONKEPPEN KI IS LETTEK CSINALVA VAGY LELOTTEK OKET V FELROBBANTOTTAK PERSZE BANDAHABORUNAK ALCAZTA A POLITIKA PEDIG EZEK TELJESEN MASROL SZOLTAK ! Tettes sehol , ha meritunk a Hollywoodi filmekbol , csak a kormanyok tudnak ilyeneket csinalni ot nem derul ki soha semmi ! FENYO , BOROS , PRISZTAZS, SERES, STB STB UGYEIBEN SINCS SEMMI EGYERTELMU AZ UGY MIERT NINCS SEMMI! PORTIK PEDIG BEALDOZHATO , IGY LEGALABB RA LEHET KENNI MINDEN UGYET AMI FUGGOBEN VAN MARPEDIG CSAK FUGGO UGYEK VANNAK ERDEKES MODON EHHEZ NEM KELL WATSONNAK LENNI ES RAJOVUNK VMI KURVARA SANTIT NAGYON NAGY ERDEKEK VANNAK A HATTERBEN AMI A LEGTETEJEROL IRANYIT ! Don Vito az igazi keresztapa !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Trafikosok fogjak arulni csak az egetett szeszes italt is , a szerencsejatekot is majd a trafikokban lehet uzni ! Letrehoztak a nemzeti trafikokat amik nekik tejelnek es nem is trafikok lesznek a vegen ! Kozben tonkre tettek 40-50 ezer embert megint !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Tegnap megjelent az özletemben egy házaspár, nem dohánybolt hanem lottózó, akik közölték, hogy nekik kellene ez az üzlet mert ők nyertesek és itt nemzeti dohányboltot akarnak üzemeltetni. Kérdeztem, hogy trafikot?
    Közölték, hogy nem, hanem nemzeti dohányboltot. Elhajtottam őket.
    Ge azért néhány kérdés felmerült bennem.
    A helyiség 20 éve lottózó és újságüzlet, de önkormányzati tulajdonú bérlemény.
    Meg fogják hosszabbítani a bérleti szerződésemet agy vad fideszes kerületben?
    A másik, ami nekem szöget ütött a fejembe, hogy a pályázatoknak üzleti tervet kellett tartalmaznia. Nekem kereskedelmi végzettségem van, tehát van némi elképzelésem arról, hogy az mi fán terem.
    Nos egy ilyen üzleti tervet hogyan lehet elkészíteni, ha még azt sem tudja a pályázó, hogy hol lesz a boltja???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Nem sokáig kellett várni természetesen a már kezdetekkor sejthető politikai szálra sem. Előbb a Lázár János nevével benyújtott dohánytörvény egyik tervezetét író, Lázárhoz hasonlóan hódmezővásárhelyi kötődésekkel is rendelkező, a Continental dohányipari cégben érdekeltséggel bíró Sánta Jánosról derült ki, hogy a Dél-Alföldön jelentős befolyása lehet a dohány-kiskereskedelemben, majd a Continental további sikerei is napvilágra kerültek. Aztán előkerültek a fideszes családtagok – sőt, konkrétan fideszes politikusok – is a nyertesek között, nem csoda, hogy őrjöngenek a trafikosok
    .
    http://index.hu/gazdasag/2013/04/28/hig/
    Magyar “”index”" forrás mivel állítólag Magyarországon mindenkit feljelentenek ha írni merészelnek róluk…én nem az vagyok de ki tudja.Sok idős harcol értük megszokásból,hiszen kádárizmiusért is kiálltak ők…Ökölre mennének a 70-80 évesek a fiatalokkal mert az urukat aki ismét majd gondoskodik róluk, megmondja mikor ébredjenek.. ..st.. kérdőre merik vonni,A baj az ,hogy ez a nyugdíjas korosztály gyerekkorban élt ahol csajka zörgéssel jelezték a vacsorát, engedéllyel mehetett ki az országból, teljesen előírták neki mit tehetett és ezért kapott puliszkát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Egy kisvárosban, ahol 9 trafik lehet, 4-et elvittek valami ismeretlenek, mostmár
    tudjuk, hogy egy bpesti elvitt egymaga 3-at. Nem is feltűnő, hogy kb. 35 helyi vállalkozó pályázott, kutyát nem érdekli. Talán ha 1-2 ilyet becsempésztek volna, nem is lett volna feltűnő, de a felét?! Azok közül, akik az elején adták be, senki nem nyert, olyanok akik saját maguk írták meg, és a végén dobták be, utolsó nap,ök aratták le a babért. Az egyikkel beszélgettünk, és említettük, hogy Gyulai Zsolt nyilatkozott, ő megkérdezte, ki az?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Természeténél fogva legnagyobb üzlet a temetkezés.Várom,mikor jelennek meg az első fideszközeli “nemzeti elhantoló” vállalkozók.Szerintem már dolgoznak a törvényen,Lázár fogja bejelenteni,gyászszalaggal kidekorálva.De én ezeknek nem fogok meghalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. entropia
    Egy olyan ötletet hallottam, hogy a temetkezési díjat is csökkenteni fogják. (a rezsi része). A nyugdíjasoknak egy kicsit morbid ajándék, de nem baj, majd örülnek neki, akik aláírták az íveket.
    Ja és aláírást már az interneten is gyűjtenek.
    Persze én úgy gondolom, hogy a rezsim legnagyobb részét az ÁFA teszi ki, egy
    10%-os csökkentés sok mindent megoldana.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Majd Ausztriából és Németből hozom haza a cigit!Már majdnem egy árban lessz…kb 40 centel drágább kint,de akkor is onnan fogom hozni mert én biztos nem tömöm a zsebüket a rohadt férgeknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. A trafik-törvénnyel kapcsolatos Fidesz eligazítás megtekinthető ezen a videón:
    .
    http://index.hu/bloghu/cifrakaloda/2013/04/27/a_nagy_trafikrablas

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos