Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egy Nemzeti Érzelmű Modoros 2013. április 27. szombat 6:39 Forrás: AN

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Néha a legnemzetibb érzelmű motorosnak is elege lesz a világból. Ilyenkor magasról tesz mindenre, nem ismer se istent, se embert, nincs se haza, se magyarság, hősünk elengedi magát, és abba kapaszkodik, ami éppen kéznél van.

A világhálón olyan kép is van róla, ahol nem a fémrúd, hanem a saját szerszáma jelenti számára a fogódzót. Akinek van gyomra hozzá, megkeresheti, mi nem mutatjuk meg – még fejlődésben lévők is olvashatják az Amerikai Népszavát.

Ne vessük meg ezért Jeszenszky Sándort, a Nemzeti Érzelmű Motorosok vezetőjét, ő is ember, még akkor is, ha ezt olykor ügyesen titkolja. Például amikor az Élet menete napján Adj gázt! címmel motoros felvonulást szervez a zsinagógát is érintve. Mert ez olyan nagyon frankó dolog, és vicces is valamelyest. Stílszerűen szólva: kóser.

Jeszenszky Sándor nem mindig ebben a viseletben mutatkozik, ennél ő többnyire komolyabb szerkókat húz magára. De van olyan helyzet, amikor csak tangában elviselhető az élet.

Férfiember mi mást is hordana, mint női bugyit. Persze, ez Jeszenszky úrnak nem a mindennapi viselete, most is csak viccből vette föl, a kóbor apácák megtévesztése céljából. Pontosabban, ahogyan ő mondja: egy hölgyismerős bulijára készült valami kis meglepetéssel.

Nyilván a hölgy is nemzeti érzelmű, talán maga is motoros. Motorosok között lehet bevett viselet a tanga, mindkét nem részéről praktikus, mert nem lobog a szélben.

Jeszenszky Sándor egyébként közleményben magyarázta a magyarázhatatlant. Hogy nagy, nemzetközi összeesküvés áldozata lett, ellenfelei lejáratására törekedtek, karaktergyilkosságot is emleget.

Nyilván a politikai ellenfelek adták rá a tangát, és ők vették rá Jeszenszky urat, hogy ebben a mulatságos pózban illegesse magát.

Gyurcsánytól minden kitelik.

Ja, és köszönet az Anonymus csoportnak,. Ők törték fel Jeszenszky úr számítógépét. Ha nem teszik, a világ most szegényebb lenne egy nemzeti érzelmű motoros tangás képeivel.

A teljesség kedvéért közzé tesszük Jeszenszky úr közleményét. Olvassák figyelmesen, mert – ahogyan Karinthy írta Szabolcska Mihályról írott paródiájában – Nincsen benne semmi, ámde az legalább érthető.

Jeszenszky Sándor közleménye

Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez.

Mivel a tisztességemet nem tudták kikezdeni, a sok évvel ezelőtti magánéletemnek próbáltak nekiesni. Egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés “Full Monthy” műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján. Az internetre feltöltött, kiszivárogtatott képek ott készültek 2006 körül.

Ekkor még nem volt kapcsolatom a motoros egyesülettel sem. Eleve nem számítok politikusnak, mivel jobbikos kerületi elnöki tisztségemről való lemondásom után a pártból is kiléptem már.

Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.

Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

Kérek minden jó érzésű magyar embert, gondolkozzon el ezen, ezzel is akadályozva az engem támadók céljának elérését. És ezt gondolják át azok is, akik ítéletet készülnének mondani mások felett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 7 szavazatból)
Egy Nemzeti Érzelmű Modoros, 3.4 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. 139. galacsinhajtó a “nemzeti” mankóra támaszkodva hirdeti, hogy ki a magyar!
    Pfuj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. A valószínűleg szintén nemzeti érzelmű hölgy köszöntése egy bordélyszínűre festett falú helyiségben történt, ahol mindjárt volt körültáncolható rúd is? Továbbá: az is a hölgy szórakoztatására történt, hogy a nagyon macsó motoros-jobbikos magán matat, a tangájában mélyen belenyúlva, valamint, amikor teljesen meztelenül teszi ugyanezt? Hallgatni kéne inkább. A magyar politika olyan mélyre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik, Jeszenszky úr? Az Anonymus csoport nem politikai formáció, ha eddig nem tudott róla, akkor most felvilágosítom. Egyébként meg: fujjjjj. De vigasztalja, hogy szíve csücske pártjában nem ön az egyetlen, akiről ilyen képek kerültek elő. Úgy látszik, önök felettébb különös vonzalmat éreznek minden hasonló dolog iránt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  3. Nincs ebben semmi, na!!! Néha ki kell ereszteni azt a nagy nemzeti gőzt az embernek magából! Neki meg pláne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. Ez a Sándor nem rokona véletlen a Gézának? Mert Ő is hasonlóan magyarázta annak idején a bizonyítványát és ilyen metodika szerint kezdte szétbogozni a magánélet és a közszereplés összekuszálódott szálait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. Nem tudom eldönteni, melyikük klasszabb pasi, Jeszenszki, vagy Szávay “Pumpás” Pista?
    Érdekes módon mindketten azonos helyen keresgélik a nemzeti érzelmeiket :-)
    Orbántól sem idegen a dolog, de ő legalább talpig öltönyben teszi ugyanezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. Aljas sunyi támadás? Miért? Nem ő van a képen?
    Ember! Ez vagy te! A nemzeti érzelmeddel, meg a farkaddal való magamutogatásoddal!
    Mit kell ehhez magyarázni? Az eszmetestvéreid is mind ilyenek, mert ha nem ilyenek lennének, kerülnének mint a leprást!
    Elmehetnél jobbik logónak ezzel a képpel! Ilyenek vagytok,ezt szégyenled, és mentegetődzöl?
    Lejárató, azt mondod? Te járatod le magadat a nyálas közleményeddel!
    Szerencsétlen! Ha nyilvánosságra kerül a teljes valód, már nyüszítesz???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  7. egy iskolázatlan, ösbunkó is vágyik arra, hogy kitünjön. szereti ha félnek töle és beszélnek róla. a figyelemfelkeltés egyik leggyorsabb és legegyszerübb módja “nemzeti érzelmü motorossá” válni. összeáll néhány tucut ebböl a fajtából és azonnal be tudnak kerülni a híradóba, tényezökké válnak. semmilyen elöképzettség nem kell hozzá. villámgyors kiugrás. egy perc alatt feloszlathatók és eltüntethetök lennének, ha ez nem lenne ellentétes a fidesz-orbán aktuális érdekeivel. gondolom senkinek nem újdonság, hogy ezeket is orbántól kaptuk. ha a magyar nép orbán eltüntetését “demokratikus választásokon” képzeli el, akkor még jó sok hangulatos, motoros felvonulásra számíthat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. Buzeráns. Kétség nem fér hozzá. Ez persze nem bűn, csak megjegyeztem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Pitralon!
    Ha csak az lenne, az tán még baj sem lenne. :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a pasas egy beteg, szánalmas, önmutogató barom. Életében nem sok sikerélménye lehetett, valahogyan kell, hogy produkálja magát, felfigyeljenek rá, a figyelem középpontjában legyen.
    Bizonyára gyermekkori rossz emlékek, családi konfliktusok lappanganak a mélyben.
    Ez nála egy kitörési vágy, ahogy elvbarátainál. De, hogy ennyi beteg ember egymásra találjon, az már kóros eset. Szomorú, hogy vannak követői!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Erkölcstanárnak még jó lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  12. Ennek nem motor való, hanem, HOMOKfutó, látszik hogy ő is a saját neméhez vonzódik.
    addig nem is volna vele probléma (amíg engem nem zaklat) de amikor a melegek felvonulást tartanak, biztos ő hőzöng a legjobban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Llanfair
    2013. április 27. szombat
    11:43
    ” Erkölcstanárnak még jó lesz. ”
    -Oda is legfeljebb Pistának…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Kecskeméti Károly

    “Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik.”
    Igaza van!!! Nagyon szomorú! Tőle olvasni azért kissé furcsa, mert ezek szerint, az, hogy “Adj gázt!” címen a zsinagógát érintő felvonulást szervez, majd a későbbi kijelentéseivel egyértelműen belerondít mások legintimebb szférájába, rendben van.
    “Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam…..”
    Kár, hogy nem maradt az!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  15. A nemzeti tanga-motorosok megkaptak az engedélyt, orban pavatancostol, vonulhatnak, de ezek utan nem kéne annyit magyarazkodni, nyugodtan vonuljanak tangaban, rogan majd megrendeli a louis vuitton tangakat nagymagyarorszggal az elején, vagy hol… ez van, nem kell ezt szégyelni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. A nemzeti- es vegyes erzelmu rudtancos ugy gondolta, legjobb ha a privat szferajat csak egy bugyi takarja, aztan meg az sem. Az emlitett holgyvendeg, a barati kor unnepelt holgy tagja jelenlete ketseges, ilyen exkluziv helyeket tobbnyire him tagok es holgynek oltozott urak frekventalnak.
    Jo buli volt Sanya, fogadom, azota sem erezted olyan jol magad. Amugy meg legy hu magadhoz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. kurvainfós retek, énekeld picim a széklet-himnuszodat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Először is nem “Full Monthy”, hanem “Full Monty”. Ha már hochmecol (pardon…), akkor legalább tudja, hogyan kell leírni.
    Másodszor pedig már nagyon unom, hogy ha valamelyik fidesznyikről vagy náciról kiderül valami disznóság, akkor az nem disznóság, hanem politikai támadás. Mert az mindjárt másképp hangzik. Mert náluk nincs olyan disznóságnak látszó dolog, ami egyszerűen az, ami: disznóság. Minden sunyi kifogáskeresés nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. Leírom mégegyszer. Az a szemet ember, aki az élet menetet meg akarja zavarni, az a szemet ember, aki egy naci part tagja, az a szemet ember aki a feleséget / nőjet mással dugatja (swinger), es ezt nézi miközben a más nővel dug, az SEMMIFÉLE tisztessegről ne ugasson. Csak óraadó tanárnak meg ne hívják erkolcstant tanítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. Es köszönöm az Anonymus csoportnak, mert bar nem kóser amit csináltak de ez ilyen ferget csak igy lehet félreállítani ( jog sajnos ot védi ) , hogy KOZROHEJ tárgya lesz, lejaratodik, erkölcsileg megsemmisül es ez meg semmi ahhoz képest, hogy ezek a nácik fizikailag semmisítenek meg a nekik nem tetszoket, ha tehetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  21. Ha ilyen a nemzeti , akkor milyen a nemzetiszocialista ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. Ezt az embert egyszer a VÖRÖSMARTY téren láttam fagylaltozni, csak úgy tömte magába BICSKÁVAL a fagylaltot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. itt a párja, http://www.borsonline.hu/20130427_barhol_felbukkanhat_a_fegyveres_tamado

    A Bors úgy tudja: a férfi szélsőséges motoros rendezvényeket látogatott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Azért gépet feltörni nem illik.
    http://propeller.hu/itthon/2682661-gepfeltores-belepo-mail

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Kötelező alapok a “gay nazi biker” és a “leather fetish” témákhoz! http://www.imdb.com/title/tt0058555/plotsummary?ref_=tt_ov_pl (Scorpio rising, 1964 Meleg-bőrfétises biker kultfilm.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Andy, az Anonymous nem jart erkølcstan orara, ezen lehet ragodni, hogy illik-e vagy sem, de køzmunkasok gépét nem tørik fel, nekem mar ez is elég…
    Diktaturat illik-e megtørni?? Ha nem, hat nem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Jaj gyerekek! Ne legyünk már prűdek! Ez nem olyan gyomorforgató felvétel, mint az a másik az egymás hegyén hátán. Ez egy elég jóképű pasi – bár nem az én ízlésem -, de van az egész történetben valami érthetetlen számomra. Az egyik info szerint az Anonymus csoport törte föl a gépét, közleményében Jeszenszky viszont azt állítja, hogy ők töltötték föl az internetre. Na, ez utóbbi az, ami miatt ez az ember nincs rendben – egyébként sokmillió társával együtt. Egy zártkörű buli intim képeit mi a bánatos francnak tölti föl a netre, ahol millióan hozzáférnek. Nyilván villogni akart vele. Ennek a korosztálynak jó része nem képes nemhogy kézben tartani, fölfogni sem, milyen következményekkel járhat ennek a szinte korlátlan nyilvánosságnak a használata, és lenne egy fogadásom, hogy bármikor találhatunk hasonló felvételt egy baloldali, liberális felfogású fiatalról is. A dolog veszélye, hogy nem amiatt bíráljuk a pasit, amiért kellene: tudniillik nézetei tarthatatlansága miatt. Pedig ez a kép még eléggé szolíd is, ha valamiért kellene szégyenkeznie, az nem ez, hanem az Adj gázt! kitalálása.
    Mellékesen: adjunk hálát a sorsnak, hogy a mi időnkben még nem volt ilyen fejlett a technika: a papírképeket, filmszalagokat viszonylag egyszerű eltüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Na most kene valamelyik tokos balos erzekkel rendelkezo milliomos formanak felajanlani 1milkat (mint Larry Flynt anno – Clinton ugyeben) annak, aki bizonyitani is tudja, hogy egyutt volt ezzel a tahoval – es persze ferfiember legyen – es persze minden hangszeren jatszon ezugybol kifolyolag!?.

    Es akkor egyszer s mindenkorra bekussolna ez a suttyo meg a hozza hasonloak is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Ez is egy provokáció.Sőt nagyon ravasz húzás.Ugye Budapesten minden évben megrendezik az azonos neműekhez vonzódók felvonulását.Ez sok embernek nem tetszik mert átlépi az inger küszöbét mivel és én is ezt vallom hogy egy férfinak nő a párja.Amikor ezek a felvonulások történtek mindig a szélsőjobb volt a legagresszivabb ellentüntető.Na de mi van akkor ha szándékosan maga rakta fel a képet persze ez nem biztos és tényleg nem ő volt tehát semmi köze hozzá de képzeljük el ha mégis.Akkor valószinüleg arra számitott hogy majd az ilyen képek láttán a demokrata hivek ugyan úgy el kezdenek “buzizni”tehát a másságot nem elfogadni.Szerintem ez csak egy hülye piás buliban történt viccnek szánt tett.Végülis mindegy ki szivárogtatta ki a képet provokációnak szánta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Egyszer hallottam a szépemlékű Slágerrádió Boros-Bochkor reggeli show.-jában , amint az idióta Bocskor a Harley-Davidson Sznobmotoros Jamboree.-n nyáladzott olvatagon.
    Ottan meg lehetett tudni pl. azt is hogy vérbeli sznobmotoros nem azért visel bőr-öltözéket hogy védje magát a hideg időben , hanem mert csak.
    Bőr sapka van még a bukó alatt is valamint a bőr-sznob házaspárnak a motoron cipelt csecsmőjén is bőrpelenka van.
    Mert az a módi.
    ( Én pl. rühellem a bőrnadrágot , csak 13 Celsius és 21 Celsius fok között viselem , átmeneti időszakban, illetve nyáron éjszaka mert olyankor erős hidegérzet tud kialakulni a nappali kánikula után.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Nem értem mi ezzel a gond. Kicsit viccelődtek, ahhoz meg mindenkinek van joga.
    Amikor azonban ezek a viccek nyilvánosságra kerülnek a vicc elkövetői (legalább is rendes helyeken) le szoktak mondani, és visszavonulnak a politikától.
    Egybként a nemzeti érzelem lehet hogy azóta hatalmasodott el rajta, mert a tanga még nem pirosfehérzöld.
    A sexualitás pedig magán ügy (amig nem lesz nyilvános !)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Nem véletlen ez a hülye ratyi ott a képen, hát ezek lennének a Gay Motorosok, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Véleményem röviden: J.S. tangában (meg anélkül) rúdtáncolt valahol, valamikor, valamilyen bulin. Ez ízlés dolga, de magánügy. J.S. a fotókat feltöltötte az Internetre. Ez baromság, de még mindig magánügy. J.S. “Adj gázt” mottóval motoros felvonulást szervezett az Élet Menete napján. Ez durva és rasszista náci provokáció, és közügy. J.S.-t (és elvbarátait) ezért pellengére kell állítani, ki kell közösíteni és össztársadalmi megvetéssel kell sújtani. De KIZÁRÓLAG csak ezért! Tanga, rúdtánc, szerszámtapogatás, képfeltöltés, vélt vagy valódi homoerotikus hajlam miatt nem. Azok ugyanis mind-mind magánügyek. A “gázadás” nem az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Observer:
    .
    - Nem magánügy, mivel ezek az állatok és a hozzájuk hasonló bandák buziznak rikácsolva folyamatosan, pedig a többségük alighanem olyan meleg, hogy nem tud fürdeni, mert felforr a víz körülötte.
    .
    Egyéb aberrációkról nem is beszélve, mivel ezek a Zemberek nagyon betegek szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  35. Eldrad:

    Nem! Több okból nem értek egyet Veled! Mindenekelőtt: a homoszexualitás nem aberráció, hanem egy olyan hajlam, amely (bocs a kifejezésért) az adott ember génjeibe van “kódolva”. Az pedig, hogy ha ők buziznak, akkor nekünk is lehet. nem elfogadható. Akkor ezek szerint (legalábbis ebben) mi sem különbözünk tőlük??? Arról nem is beszélve, hogy pl. olyan közszereplők esetében, akikről ismert, hogy homoszexuálisak, ám nem a politikai ellenfél táborába tartoznak, nem beszélünk így (most szándékosan nem említek neveket, de jó néhány baloldali, vagy liberális politikus, művész, sajtómunkás, sportoló stb. tartozik ebbe a körbe). Vagyis, kettős mérce van: a “mi buzink oké, az ő buzijuk nem oké”… Ez számomra elfogadhatatlan! (A képek alapján pedig – bár ez most mellékes – egyáltalán nem biztos, hogy homoszexualitásról van szó: lehetséges, hogy J.S. például exhibicionista heteró, aki abban leli örömét, hogy hölgyek előtt levetkőzik. Amennyiben ezzel nem sért közszemérmet, megint csak magánügy. Az Internet ilyen szempontból “nem játszik”: rengeteg profi és amatőr kép kerül fel oda. Aki nem akarja, az nem nézi.

    Ha pedig nem ő tette fel a képeket, hanem a derék “Névtelenek” feltörték a gépét, és úgy kerültek fel a képek a netre, az bűncselekmény!!!

    Még egyszer: J.S.-t (és társait) nem J.S. szexuális irányítottsága miatt illeti közmegvetés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Observer, szerintem ebben a szituacioban az Anonymous akcioja sikeres volt, mert a nacik ellen az egyik bevethetø eszkøz a nevetségessé tétel. És ez sikerült. Ez az ember igy nevetséges és hiteltelen. Azon most nem vitatkozom, hogy «erkølcsøs» vagy sem, hanem a kérdést kikerülve az itt a lényeg, hogy ezek a képek a nacik ideologiajat mas fényben tüntetik fel : kiderül, hogy «bort isznak és vizet prédikalnak». Igy én nem érzem ugy, hogy csak ugy passziobol vajkalnak egyesek maganéletében. Példaul, ha arra gondolsz, hogy Alføldi Roberttel szemben a naciknak mi az allaspontja és ranézel ezekre a képekre, akkor mi jøn le neked? Az, hogy ez igy nevetséges. Nekem ez a fontos, de egyébként én sem vagyok hive a privat szféra kiteregetésének, de ez nem abszolut szabaly szamomra, ez kivétel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Røviden : a køzszereplønek a maganélete is része a køzéletnek, akar tetszik akar nem. Bar ezt csak ugy érdemes hasznalni, ha ennek politikai célja vallalhato, attol függ melyik oldal hasznalja, a naci vagy a demokrata, bar ez ellentmondasos, de nem baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  38. Mintahogy az sem maganügy, hogy zorban milyen pszichikai problémakkal küzd, de ha rudtancol vagy pavatancol, az is rajtunk csattan…Nem tudom, hogy a szemérmes demokratak vagy a nemzeti motorosok minuszolnak-e, de mindegy is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  39. Observer:
    .
    - OK, értem. Akkor másképp mondom:
    .
    Egy bőrtangában, rúd köré csavarodó, olajozott testű, hímringyónak látszó tárgy ne akarjon már helyes életről, erkölcsökről, meg “nemzetvédelemről” meg “konzervatív életmódról” ugatni…
    .
    Amúgy is, jó náci ilyet nem tesz. Mondjuk, fene tudja, mivel ismeretes, hogy hitler eredeti gyilkos bandája, az SA miféle alakokból állt. A Gay Mocisok meg ugyebár, hitleristák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  40. Jó test, más semmi. Pistának jó lesz. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Eldrad, miaszösz:
    Hát, kedves barátaim, nem mindig és nem mindenben értünk egyet. Általában és nagyon sokszor igen. De most nem mindenben. A célt illetően (a nácikat ki kell közösíteni) igen. Az ebben a konkrét esetben alkalmazott eszközt illetően nem. De ettől ,még elvbarátok maradunk (majdnem elvtársakat írtam…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Ja, majd elfelejtettem. Miaszösz, Orbán pszichiátriai problémája kicsit más, mint egy noname náci exhibicionizmusa. Lévén Orbán mégiscsak Magyarország miniszterelnöke, és (normális ország esetében) elvárható minimum lenne, hogy pszichésen rendben legyen. No de who the … is Jeszenszky????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Kedves Observer, az eltérés az csak annyi, hogy szerinted a miniszterelnøki szinnttøl kezdve lehet téma a tanga bugyiban valo tancolas, szerintünk ez egy kicsit lejjebb kezdødik…De mint irod, altalaban egyetértünk, de nem is baj, hogy nem mindenben, ez igy jo…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Kedves Observer, elofordult mar az is (tobbszor) hogy az ACLU a nacik vedelmeben lepett fel… es nekik sem volt igazuk. A politikailag korrekt gondolkodasmod az elvek es emociok teljes kiszuresevel talan a leg rombolobb szellemi iranyzat,
    Azok a hozzaszolok akik a borbugyis aktivistat gunyoljak, nem a homoszexualis vagy transzvesztita orientaciot kifogasoljak, hanem a minden merteken tulmeno Jobbik-fidesz kepmutatast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. A probléma az, hogy a képeken egyetlen hölgy sem látható, azonban egy vele szemben ülő meztelen férfi igen….

    Egy érdekes link – érdemes alaposan megnézni!

    http://cink.hu/kommenteld-szet-hol-vannak-a-baratok-akiknek-jeszensz-480611061

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos