Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai kormánya jobban teljesített, mint Orbáné 2013. április 18. csütörtök 5:37 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai kormánya jobban teljesített, mint Orbáné

Budapest – A Medián közvéleménykutató cég közleménye szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök kormánya három év távlatából nézve népszerűbb, mint Orbán Viktoré.

Továbbra is a Fideszt támogatja a legtöbb szavazó, és a kormány megítélése mérsékelten javult az utóbbi hónapokban, de többen vannak azok, akik szerint a Bajnai-kormány jobb teljesítményt nyújtott, mint a mostani – ez derül ki a Medián márciusban végzett kutatásából.

Bajnai Gordon, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője a Medián adatai szerint a második legnépszerűbb politikus a köztársasági elnök mögött. A véleménykutató közleménye szerint a volt miniszterelnök kormánya három év távlatából nézve népszerűbb, mint Orbán Viktoré.

Az Orbán-kormány megítélése tavaly júniusban érte el mélypontját, amikor a 100 fokú skálán 28 pontra értékelték tevékenységét. Azóta enyhén javult, márciusban 34 pontot ért el, ami csaknem azonos a Bajnai-kormány utolsó hónapjában mért 36 pontos értékkel.

Idén márciusban a Medián által megkérdezettek 35 százaléka gondolta úgy, hogy Orbán Viktor kormánya rosszabbul teljesít, mint Bajnai Gordoné, 32 százalékuk szerint ugyanolyan és 29 százalékuk szerint nyújt jobb teljesítményt.

A Fidesz támogatóinak körében jelentős többsége van annak az álláspontnak, hogy Orbán Viktor kormánya teljesít jobban (83 százalék), míg az összes többi csoportban, beleértve a Jobbik szavazóit is, az a vélemény az uralkodó, hogy a Bajnai-kormány volt a jobb. A pártot választani nem tudó népesség körében az arány 33:13 a Bajnai-kormánya javára.

A szavazók mintegy nyolcadát, egymilliót tesz ki azok száma, akik készülnek a voksolásra, de nincs pártpreferenciájuk. Körükben is Bajnai Gordon vezet, 34:25 arányban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 13 szavazatból)
Bajnai kormánya jobban teljesített, mint Orbáné, 3.7 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Az Orbán kormány gazdaságpolitikája, árnyéka sem lehet a Bajnai gazdaságpolitikájának. Orbán több gőzt a sípra, mint a kerekekre elmélet alapján kormányoz, 80% hazugság, 20% valóság. Miközben ország- világ előtt dicsérgeti magát, feléli a MNYP. 3 ezer milliárdját, és elkezdi felélni az MNB deviza tartalékát. A gazdaság teljesítményét úgy értékelik, hogy 3 ezer milliárd pluszt termelt a gazdaság, miután a MNYP 3 ezer milliárdját költségvetési körbe vonták, temérdek pénz, ehhez viszonyítva a gazdasági teljesítmény CUDAR, csak sokan ezt nem veszik észre, vagy másként értékeli. ORBÁN és BANDÁJÁNAK mennie kell. Becsapja átveri az országot, a világot.,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  2. az orbán-kormány kétbalkezes, etatizmussal kevert neoliberalizmusa válthatta ki a megkérdezettekből ezt a bajnai-párti véleményt. külömben gordonka nagyon is fülsértően adta elő a herbert hoover elnök és brünning kancellár által “lejátszott” partitúrát. vagyis-, recesszió idején megszorítani. abban a két államban, ahol ezt a blődséget alkalmazták, két, egymással szöges ellentétben levő államférfi vette át a stafétát, éspedig f. d. roosevelt és adolf hitler. nálunk az utóbbira emlékeztető megoldást választotta az istenadta, nagyon is érezhető eredménnyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (16 szavazatból)
  3. A jó Kormány olyan, mint a jó futballbíró. Észre sem lehet venni a pályán, mégis flottul mennek a dolgok. A rossz kormány olyan, mint egy primadonna. A szereplés a fontos, és hogy más ne takarja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  4. .
    .
    ebben semmi újdonság nincs.
    csak aki végtelenül primitív barom, érzelmileg segge vége orbánnak, s a fasiszta bandának, az nem ismerte fel, vallotta be magának a budi mélyén nyakig a nemzeti szarban hemperegve ezt a TÉNYT.
    .
    TÉY azonban az is, hogy mielőtt Bajnait piedesztára emelnénk, vegyük figyelembe, hogy semmi mást nem tett, mint a Gyurcsány által elgondoltakat hajtotta végre jó katonaként. magyarul, hogy mindenki értse, a Gyurcsány volt az ész, s mikor a fasiszták karaktergyilkosság áldozatává
    tették – fizikai valójában nem merték meggyilkolni, bár erről álmodoznak éjt nappallá téve – a Bajnait tolta előre, s az ő neve alatt csinálta végig a háttérből irányítva.
    megjegyzem, Gyurcsányt sem szabad isteníteni hisz ő is csak egy gyarló ember, egyáltalán nem hibátlan.
    a magyarnak nevezett népség, horda szeret piedesztára emelni általa kiválasztott hősöket, akiket utána elvtelen rajongással csodál, imád.
    e megjegyzésemet csak azért teszem, mert szeretném felhívni a figyelmet Moldova György életrajzi regény sorozatára, melyben Nagy Imrének VALÓDI énjével is találkozhatunk. finoman fogalmazva árnyalja a róla kialakított képet!
    na ugyanígy senki se essen hasra Bajnaitól, ne higgyen benne feltétel nélkül, s ugyanez igaz Gyurcsányra is. orbán? szemétdombra való faluszéli tolval gazember, kinek kötélen a helye a koszos mocskos, alávaló haverjaival együtt.
    valaha indult – hogy milyen módon, körülmények között, kinek védőszárnyai alatt, azt most ne firtassuk – egy jó szándékú, tiszta szívű, hazáját szerető fiatal csapat. ebbe furakodott be a RÁK maga, orbán, kövér, simicska, stb, stb. aki nem volt hajlandó beteggé válni, az otthagyta inkább őket, hiszen agresszívan terjedt általuk a fertőzés. ez lett a mai fidesz. ezért kell őket VALÓBAN kiirtanii, fizikai valójukban, mert amíg élnek, fertőzni fognak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  5. Ez így nem teljesen fedi a valóságot, mert mint megtudtuk, a negatív eredmény is eredmény, és ha ezt abszolut számban nézzük, az Orbánék sokkal jobban teljesítettek, ugyebár.
    Sokkal nagyobb ugyanis a csökkenés abszolut értéke, mint a Bajnaiék növekedési eredménye volt. volt. (Igaz, kevesebb idejük is volt ezt elérni)
    .

    HA HARC, LEGYEN HARC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Csak nem mindegy, hogy mit hasonlítunk mivel. Megint ez a fránya statisztika
    A lényeg a szemszög, az Orbánék szemszöge.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Távol áll tőlem. hogy Bajnait dicsérjrm, deazt el kell ismernem, hogy ennél a mostani rablóbandánál az ő kormánya valóban egy klasszisal különb volt. Az idióta fülkeforradalmárok azonban bedőltek a csuti-banda hazugságkampányának, és evvel szakadékba taszították saját magukat. Őket egyáltalán nem sajnálom, mert azt kapták, amire vágytak. Volt azonban kb. egymillió normális ember ebben az országban, ők a többségben lévő idióták miatt szenvednek. Sajnos ez a polgári démonokrácia nevű rendszer már ilyen. A többség miatt szív a kisebbség. A szomorú az, hogy ez a szívás tzalán egymilió gazdag nyertes kivételével néhány évtizedig még eltart. Magyarország volt, de nem lesz. Egy halott ország. Életképtelen!. Jövője sincs! Akinek esze és tehetsége van, az már elmenekült, vagy már tervezi a menekülést. A mostani elitnek mondott gimnáziumok kiváló tanulóinak többsége már felkötötte az utilapút- Miért is tanulna itt, amikor az országban nincs egy valamirevaló egyetem. (A legjobb kétszázba se férnek be) És ugyanez történik az elkövetkező években is.mert nincs jövőképük. Az országot az elmúlt három évben anyagilag és erkölcsileg letarolták. Itt jövője csak a rablóknak van. Ezeket a fiatalokat erkőlcsileg még nem tudták annyira lenullázni, hogy ezt elfogadják. Én egyetértek velük. Igazuk van. Vissza se jőjjenek! A dolgok mai állása szerint a csuti-bandának sikerült megteremteni saját korlátlan és véget nem érő hatalmát. A csuti ahhoz ért, hogy az EU-ban kokikat meg sallerokat osztogasson. A saját országa meg K.O-t kapott tőle. EZ VAN..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. Bajnai politikájában sok mindennel nem értek egyet, ennek ellenére örülök annak, hogy a közvéleménykutatás szerint jobb a megítélése a fülkeforradalmárokénál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. Nyúl György

    Elfogadhatatlannak tartom ,mindazt amit leirtál.!!! Mi az ,hogy többség.
    1. 2.7 m ember ,nem a többség . Másfél millió meg végképpen nem az..
    2. Ez igenis NEM polgári demokrácia.
    3. Mi az ,hogy még évtizedekig.? Felháboritó.! Még a selmeczi vagy az a poszt -nyilas kocsis máté se mond ilyet.
    4. Halott oszág ,nincs jövője. Ha tényleg többségbe kerülnének az olyanok mint te vagy , akkor biztosan igy lenne. Ugyan 2014 -ben ezek el lesznek takaritva és pár év alatt már csak egy (rém ) álom lesz.
    Milliárdokat költenek propagandára, meghamisitott kutatásokra,hogy bizonyitsák ,mennyire legyőzhetetlenek. Te és még jó sokan ezt a szivességet
    ingyen és lelkesen megteszitek ennek a döglődő bandának. Nektek
    elment a józan eszetek !! Még ha igy lenne is ( DE NINCS IGY) ,akkor se mondanék ilyet. Rajta, riasszátok el mindenkit,ebből az országból, nyivákoljatok csak a führer zsenialitásáról ,a mindenek felett állásáról.
    Amit itt leirtál , az egy defetista s@ggnyalás o rbán felé. Szégyeld magad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (17 szavazatból)
  9. A Bajnai kormány nagyon rövid ideig volt hatalmon, nem sok ideje volt bizonyítani, és elég kellemetlen számukra kedvezőtlen légkörben került a miniszterelnöki székbe.
    .
    Én megkérdeztem sok magyar ismerősöm a Fidesz tevékenységével kapcsolatban, pont olyanokat akiknek az élete reménytelenné vált, tönkrementek elszegényedtek a Fidesz alatt. Kérdeztem kire szavaznának; vagy senkire vagy a Fideszre volt a válasz. Amikor megkérdeztem mit nyertek a Fidesz alatt ami vonzza őket, a válasz kikerülő volt, azt mondták, soha többet a Gyurcsányt meg a Bajnai, mert nekik nem kell az a nyomor újból. (De hiszen a Fidesz alatt fordult rosszabbra a sorsuk . )
    .
    Megkérdeztem konkréten mi volt a bajuk a Bajnaival, hát egyetlen értelmes érvet nem kaptam, csak, hogy azok nyomort hoztak. Hát én itt feladtam, nem is próbálkozok többet beszélni velük. Ez reménytelen.

    De nem azért mert imádják a Fideszt és mert gyűlölik a Bajnait, hanem mert halvány fogalmuk sincs róla miért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  10. Barry1.+++++++
    A fiatalokat itthon kell tartani és életfeltételeket biztosítani számukra. Nem olyan élet
    kell a számukra amilyen most itt van és ezen ez a kormány nem tud már segíteni.
    Bajnaizással semmiképpen nem oldódik ez meg. Mindezt a fidesz a bukásával kezdte.
    Leépíteni és lehetetlenné tenni Gyurcsány kormányzását. Már mindenki elfelejtette ezt a küldözgetett ciános borítékokkal és a többivel együtt. Csak azon csodálkozom, hogy még nem szabadult el a pokol és nem lett kitakarítva a parlament tőlük. Tényleg számító emberek -és persze buták is- vannak ebben az országban. Ezért tudja kihasználi ezt a kormány. Nem szabadna erről az országról és lakóiról olyan lesúlytó véleményeket megfogalmazni mint amilyeneket olvasni lehet itt. Nem kell általánosítani. Sérti a tisztességesen itt élő és dolgoó embereket. Van akinek semmi sem drága, sem a hazát sem lakót nem tiszteli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. Hát ez nem nagy felfedezés!

    Egy lapon sem lehet említeni a két kormányt, különösen a kormányfőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. “Csakigazmondó”-nak mondom
    Igazat mondasz,amikor azt irod:” Nincs Magyarországnak jövöje.” Csatlakozom a véleményedhez.Hozzá téve,hogy ennek az “idiota fülkeforradalmárok” és a “béka” (békemenet”-ben részt vevők miatt nincs.Sajnos Magyarországon nagyon sok a “Barry1″féle gondolkodó zember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos