Szélsőjobber Zoli feljelentette az MTK kabalalibáját 2013. március 25. hétfő 0:06 Forrás: AN

Szélsőjobber Zoli feljelentette az MTK kabalalibáját

Budapest – Hülyeországban minden megtörténhet. Még az is, hogy még mindig szabadlábon lévő ostoba náci feljelenti Gedeont, az MTK kabalafiguráját. A feljelentő szerint a liba eltakart arccal és nyíltan neonáciként viselkedik a sportrendezvényen.

Ha nem ismernénk Hülyeországot, akár legyinthetnénk is erre a cinikus baromságra. Ám ismerjük jól az országot, tudjuk, kik a vezetői és mire képesek. Látjuk és tapasztaljuk, hogy miként értelmezik a demokráciát, és azt is, hogy mire használják.

Íme, Gyimesi Zoltán feljelentése. Ha többet is szeretnének tudni erről a deréknek egyáltalán nem nevezhető élőlényről, kattintsanak ide. Fogódzkodjanak meg, csak erős idegzetűeknek!

T. Rendőrség!

2012.11.03.-án elborzadva láttam a televízió képernyőjén egy új, igen veszélyes jelenséget. Ekkor került ugyanis bemutatásra 1087 Budapest Salgótarjáni utca 12-14. alatt található Hidegkuti stadionban az MTK új kabalaállatnak nevezett, nyíltan rasszista, neonáci kabalafigurája Gedeon, a liba. Azonnal előtört belőlem a rettegés, nem értem, hogy a helyszínen tartózkodó rendőrök hogyan engedhették, hogy ez a borzalom bekövetkezhessen. Gedeon bemutatkozása ugyanis a szabálysértési törvény 169. § -ba ütközően történt. A törvény szövege szerint: aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatálya alá tartozó sportrendezvényen az arcát olyan módon eltakarva jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását, szabálysértést követ el. A törvényben nincs semmiféle kitétel arra vonatkozóan, hogy kabalaállatnak álcázott neonácik szabadon takargathatják el magukat, tehát a törvény mindenkire kell, hogy vonatkozzon.

Azóta is félve kapcsolom be a televíziót, nehogy ismét előtörjön bennem a hatmillió legyilkolt áldozat emlékét megcsúfoló, hófehér tollazatú halálmadár iránt keltett rettegés. Ráadásul a halálmadár több felvételen is leplezetlenül neonáci köszöntéssel fogadja a sportrendezvényre kijáró szurkolókat, sőt a hátán neonáci számkombináció is található (88). A számot ügyesen elrejtette az 1888 kódban, de ugye mindannyian tudjuk, hogy ez nem a sportklub alapítására utal, számoknak ugyanis sokkal baljósabb a jelentése: valójában neonáci szimbólumok. A liba háttollazatán megjelenő 88-ban a nyolcasok az ábécé nyolcadik betűjét, a H-t jelölik, azaz a 88 jelentése HH, vagyis – még leírni is szörnyű – Heil Hitler. Gedeon ezekkel a szabálysértési törvény 170. § -ba ütköző garázda cselekedeteivel olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. Gedeon 2012.11.03. óta minden hazai MTK labdarúgó mérkőzésen folytatólagosan elköveti ezeket a törvénysértő cselekményeket.


Nyíltan mutogatja a “88″-as számokat.

A szabálysértési törvény 169. § és 170. § megsértése miatt feljelentést teszek. Kérem, állapítsák meg az eltakart arcú, veszélyes bűnöző személyazonosságát és a törvény teljes szigorával sújtsanak le a közveszélyes bűnözőre.

Levelem nem vicc, vegyék komolyan. Ha nem történik semmi az ügyben, akkor ügyészségi felügyeletet fogok kérni, és a Simon Wiesenthal központot is értesítem.

Budapest, 2013. 03. 21.

Gyimesi Zoltán

Címkék:

32 Reader’s Comments

 1. A rohadék a náciellenes harcot akarja komolytalanná tenni…
  Remélem, egy nap kap a pofájába…és a sajátjaitól.
  a) mivel a szám feltehetőleg a klub alapítási évét jelzi, ezért: honnan tudhatták volna szegény alapítók, hogy egyszer számkódos idióták is születni fognak?
  b) azt nem értem, hogy miféle magyarkodó újnyilas az, aki az angol ABC-t használja, és abban mozog? A magyarban ugyanis a 8. betű az “é”, ehhez viszont nem tudom, mi rossz asszociálható…
  c) az MTK-ra emlékszem, már Csurkáék is rászálltak vagy tíz éve…akkor volt már ez a kabala? Minden náci akkor ezen lovagol? Holgersson, aki nem javult meg…

 2. Terjed a vírus, klinikai eset .

 3. Ezt sem egyedul talalta ki! O csak a barom, akit elore toltak.
  Itt szeretnek mindenkinek , aki unnepli, nagyon bekes Pesachot kivanni!

 4. Akkor együtt fog ülni a liba a zöld sassal?

 5. GY.Z.-nek üzenete érkezett! Szeretettel öleli és várja lelki társa, vezetője és barátja akinél a száma 666.
  A Teremtője egészen mást üzen neki, persze ha volna füle a hallásra:
  Zsolt 1:1 Boldog ember az, aki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül;

 6. Ha az apja azon a bizonyos napon amikor megfogant valami mást csinál ma egy idiótával kevesebb lenne. Egyébként ez nem vicc. A vicc az, hogy egy láthatóan elme beteg ember szabadon grasszálhat, fröcskölhet.

 7. Jut eszembe: egy …….orszag nevu skandinav orszagban Jehova tanui ki akartak tilttatni Donald kacsat a tv-böl. Az ok: nyilvanos szemeremsertes. Donald ak ugyanis csak kabatja van, nadragja viszont nincs, akarki utananezhet.

 8. Ekkora ökörség láttán megállt bennem az ütő, alig tudok szóhoz jutni. Minden esetre, ha a hülyeség vájna, ez a Gyimesi Zoli ordítana a fájdalomtól.

 9. Tudnak valamit, amit az ellenzék nem akar tudomásul venni.
  Támadni, támadni, támadni. Mert most háború van.
  Lehet hülyeség, butaság, cél a gyűlölet fenntartása.
  És háborúban minden eszköz megengedett.
  A HÜLYESÉG is. (ala Simicska)

 10. Gyerekek! Nem lehet, hogy ez csak egy paródia?!!!

 11. Azért az vicces, hogy “nemzeti érzelmű honfitársaink” milyen reménytelen küzdelmet folytatnak a saját anyanyelvükkel minden olyan esetben, amikor valami bonyolultabb gondolatot próbálnak megfogalmazni, mint a “Mocskos zsidók!” :D

 12. Kedves találom!

  Paródiának viszont kurva szar… :)

 13. Hala Istennek, megerkeztek a profi minuszolok, mar hianyoltam öket.

 14. talalom

  http://topfoci.hu/index.php?heading_id=7&article_id=70491&title=Komoly!%20Feljelentett%E9k%20a%20neon%E1cik%E9nt%20viselked%F5%20MTK-s%20kabalalib%E1t

 15. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a MOB alelnöke…..és zsidó amit vállal is (én megjegyzésem ). Engedi a pályára lépjen ? Érthetetlen !

 16. Ezután beszüntetném az ovikban és a sulikban is a jelmezbálokat ! Mi az, hogy Kati néni nem tudhatja meg, melyik gyerek nem ette meg a spenótot, mert eltakarta az arcát? A felnőtt jelmezbálok kivételek, főleg a kormánypártiak…

 17. Balogh de nem balga

  Komolyan! Már nem tudom mit mondjak. Ilyen esetekhez mit lehet mondani? Most még várok. Azt várom, hogy mikor tartóztatja le az ügyészség a libuskát.

 18. Balogh de nem balga: Majd a TEK megy hozzá. :(

 19. nem tudom,de a FIDESZ minden választást megnyert a hét végén …Ok ??? ha valaki tudja.??

 20. Kilóméterekről látszik, hogy ez a feljelentés nem egyéb mint paródia amihez – feltételezem – a törvény szavait használta fel. Azért kíváncsi leszek, mi lesz az ügy folytatása. Ha megtárgyalják, akkor kabaré. De jó eséllyel elutasítják.
  Ezzel szemben nekem rosszabbul esett amikor Peresz úr kijelentette, hogy “… felvásároljuk Magyarországot…”

 21. Nagy az Isten allatkertje, remelem a rendörseg megbirsagolja a hülye viccert.

 22. nagy az Isten állatkertje :D

 23. hogy mik vannak má ebben a hülyeországba’..

 24. Báthory Ödönke

  Szerintem is paródia. Én is csináltam már ilyent: Feljelentés a csőcselék ellen http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=60558254&t=9153207

 25. "tisztelhölgyeimésuraim"

  Kedves Cikkíró!
  .
  Már bocsánat – most nem leszek népszerű – de igaza van a feljelentőnek. Ő csak egy egy magas labdát ütött le…
  Valaha, még a Horthy érában született az az aljas náci(!) jelmondat, hogy
  >>>>>>>>>>>>>>> KI A HIBÁS ? SWARCZ, A LIBÁS. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  .
  Ennek ismeretében egésze más megvilágítást kap a liba jelmez, mint az MTK jelképe… Valami ostoba fajankó kiagyalta,hogy a meccseken ugrabugráljon ott ez az egyáltalán nem humoros, ámde szomorú hagyományokat tápláló és elismerő jelkép. Nem csodálkoznék, ha ez a barom !!! az egyesület elnöki székébe ejtőernyősként pottyantott Deutsch Tompika lett volna, akit a Führer azért bocsájtott "az eltévelyedett nyáj" őrzésére, hogy azok, ha már "azok az elfajzottak" nem ismerik el Jézus krisztusi mivoltát, legalább ez terelő öleb vegye rá őket, hogy az ő vezérségét méltányolják…
  .
  Kedves cikkíró! Nincs önnek igaza, a feljelentő csak leütötte ezt a hülyék által feladott magas labdát… Megérezte, azt a rémes ellentmondást ami az antiszemitizmus elleni permanens harc és a zsidó önbecsülés között feszül.
  Én sem tartom sem szellemesnek, de méginkább humorosnak sem ezt az otromba bábfigurát, a libát, amely elismeri a "libás" megszólíttatás jogosságát, miközben annál nagyobbra értékelem, a múlt század eleje óta virágzó, a zsidó önirónián alapuló Kohn, Grűn és Móricka viccek egymás közt mesélt rendkívül humoros sokaságát…
  .

 26. "tisztelhölgyeimésuraim"

  .
  .
  UI.
  Ha kell, magamat gúnyolom, de hogy más tegye, nem hagyom !

 27. Gyimesi Zoltán

  Látom semmi humorérzéketek nincs. A “hülyeország”-ban hatályos törvények szerint, Gedeon törvényt sért. Nem én vagyok a hülye, hanem aki hülye törvényeket hoz. Halál Gedeonra!

 28. Ha 8-asokkal ilyen sok a baj, akkor a “póker 888″ játékot miért nem jelenti fel?
  http://hu.888poker.com/specials/Legjobb-Poker-Oldal_8/?gclid=COCvoKCinLYCFUmN3godVzIA7g
  Én azért annak örülök, hogy a hülyeség-betegség az szimplán nem fertőző !!!
  .

 29. "tisztelhölgyeimésuraim"

  .

  .
  “Gedeon” valóban . a g y a m e n t . ötlet !
  .
  Javasoljuk Dajcs Tompinak, hogy befolyását kihasználva a legfelső köröknél, inkább szavaztassa meg, hogy ezentúl a FidSS kabala állatkája a házipatkány legyen ! Sőt beszélje meg a társelnök Kubatov Gáborral, hogy az idei bajnoki fordulóan, már a Puskás Ferenc stadionban megtartandó Fradi-meccseken egy patkány jelmezbe bújtatott jobbikos aktivista ugrabugráljon árpádsávos karszalaggal, náci karlendítéssel, természetesen fején gárdasapkával… !
  .
  Mit is beszélek, nekik nem ahhoz jelmez…
  .

 30. "tisztelhölgyeimésuraim"

  (Kiigazítás a 9,43-hoz)
  .
  .
  Helyesen: De mit is beszélek, nekik ahhoz nem kell jelmez…

 31. Én is úgy veszem ki a “feljelentésből”, hogy az inkább egy paródia, mert hatalmas antagonizmus tombol abban, hogy egy állítólagos(!) zsidó csapat magát, mármár büszkélkedve, egy ilyen “kabalával” csicsázza azt üzenve, hogy “igen, mi vagyunk a libások”. Ez egyszerűen egy nevetséges baromság. Így aztán sose húzza föl magát az MTK szurkoló tábora azon, hogy a fradisták, vagy az újpestiek le-libásozzák [azaz lezsidózzák] őket ! Előbb talán tiltakozzanak Gedeon ellen!

 32. Izraelben,esetleg az araboknál van liba,egyébként nem látni.Tudta ezt valaki?Mi az hogy libás,hiszen a vallásos zsidók nem eszik.

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók