Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rohadt, hazug, beteg propaganda 2013. március 17. vasárnap 17:00 Forrás: AN

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rohadt, hazug, beteg propaganda

Budapest – Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon. Meghamisítják a valóságot, növekedésnek mondják a csökkenést, feketének a fehéret, még az időjárásról és a közlekedésről sem mernek igazat mondani. Legutóbb Bombera Krisztina is a saját bőrén tapasztalhatta, hogy milyen is, amikor a lakájmédia tájékoztatja az embereket.

A korábban a közmédiában is dolgozó műsorvezető a Facebook-on kelt ki a félretájékoztatás miatt.

„Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Órák óta ülök az autópályán a két gyerekkel hazafelé Ausztriából, mert azt hazudták, járhatók ma már az utak. Egy órája, éjfélkor azt mondta be a Kossuth, hogy pár alsóbbrendű utat kivéve minden rendben. Egy perce, a hajnali 1-es Kossuth hírek azt mondta be, vannak még NÉHOL gondok, pl az m1-en, de a katasztrófavédelem TEGNAP négyezer személyautót mentett ki.

Ennyi. Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Ezek azt hiszik, nem olvasunk, hallgatunk, nézünk mást is, mint közmédiát?!?! A hvg és a normális többi online is mintha az utakon rekedtektől tudna csak tájékozódni! És nem járt itt az m1-en egyetlen rendőr sem, vagy bármi autó azt ellenőrizni, szorul-e bárki segítségre!!”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (83 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +123 ( 135 szavazatból)
Rohadt, hazug, beteg propaganda, 4.9 out of 5 based on 83 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. HA észrevettétek a mozgolódás megtörtént, csak az a baj, hogy akkor, mikor a kedves ME-k a nemzeti ünnep napunkon késő délután hazajött Brüsszelből / az fontosabb volt/. Ekkor más megindult a mentés. Erről csak annyi a véleményem, hogy akik itthon voltak, azok, miért nem mertek intézkedni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  2. Csütörtök du. még nagy ünnepségek között díjátadások voltak, ki a francot érdekelte, hogy mit hablatyoltak az időjósok (bumburi melléklete)!)))))
    Másnap délben felébredve, a káosz kellős közepébe kerültek az illetékes elvtársak – és mivel nem volt itthon az aki nélkül még p….ni sem lehet kimenni, nem is mertek intézkedni!
    Bombera Krisztina pedig szombat éjjelről beszélt – ami szintén azon alapult, hogy már lehet menni az M1-sen – ezt nem az ujjából szopta!
    Nem ő volt az egyedüli, aki ezt elhitte, hogy két nap után miért ne lehetne járható? Sokan elhitték – lett is sor, 7 órán keresztül….
    Kár fényezniük a felelősöknek magukat – sok-sok ember tudja mi az igazság – az interneten tájékozódva mindenki olvashatja, hogy nincs itt helye semmiféle önfényezésnek!
    A külföldi sajtót is biztosan a maszoposok vezették meg, és nem a saját honfitársaiktól olvasták a tudósításokat Magyarország katasztrófa sújtotta útjairól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. mi szombaton délben szerettünk volna bp-ről az m1-en kb 500m-t (lehet, hogy több kicsivel….) megtenni a budakeszi lehajtóig. az utolsó infónk az volt, hogy minden ok, csak az m0-on van valahol dugó. az M7-M1 szétválásánál eltereltek az m7-re a rendőrök. félreálltunk, férjem beszélt a rendőrrel, állítólag nem volt járható az m1….természetesen az érdi lehajtót javasolták, az m0-t, ahol DUGÓban ültünk 1,5 órát, amit azzal töltöttünk,hogy az autópálya és a rendőrség ügyeletével megértettük, hogy IGEN, DUGÓ van, és ráadásul odairányítják a rendőrök az autókat az m1-ről…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  4. A HVG közölt egy cikket, hogy a civilek milyen riadóláncot csináltak a facebookon. Több ezer ember segített már akkor, amikor a hatóság még fel sem kelt előző napi mámorából!
    Szerintem a haláluk is a facebook lesz!
    Ezeket rendesen le lehet járatni a tényekkel,de mint tudjuk, nekik a tények csak jelenthetnek… Ők alakítják a saját tényeiket. Már ahogy elfigyelhettük a Pintér aljas hazugságait….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. HVG.hu Lealázták a kormányt az önkéntesek a Facebookon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. a legundorítóbb rákosi időkre emlékeztető a kormány által működtetett és ellenőrzött média. ezért jók a közösségi oldalak ,mert itt a szabad véleménynyilvnítás teret kap

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Nehezebb utólérni a sánta kutyát mint a hazug fideSSest, elég ha kinyitja a száját .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos