Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres 2013. március 10. vasárnap 1:03 Forrás: Fradimob

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres

Budapest – A Fidesz székháznál tüsténkedő gyilkos urat tegnap még a többi sajtótermékhez  hasonlóan mi is csak Sz. Ferencként említettük. Mára kiderült, hogy a magát a Fidesz szimpatizánsának nevező urat Szabó Ferencnek hívják. Barátainak leginkább Szőke Feri.

A Fradimob nevű blog ennél többet is tud róla. Például azt, hogy ezt a kedves, jó arcú urat milyen kapcsolat fűzi Kubatov Gábor parlamenti képviselőhöz, Fidesz pártigazgatóhoz.

Íme Szabó Ferenc, vagy ahogyan többen ismerik: Szőke Feri.

Szabó Ferenc egyik volt osztálytársa szerint fiatalon állítólag “Dózsa” szurkoló volt, de egy a “Dózsa táborban” történt konfliktus miatt bosszúból Fradista lett. Nem tudni mi igaz ebből, annyi biztos, hogy egy újpesti szakközépiskola tanulójaként ismerték meg a B-Középben.

Ott volt a híres 2-es szektor alakulásakor: fiatal volt és vékony, de verekedésre mindig kapható. A csoport legismertebb vezetője Hypos Feri volt. Hypos mellett a csoport másik ismert arca Sziszi”, azaz Szilágyi György, aki ma jobbikos képviselő.

Ezzel a csoporttal járt meccsekre Kubatov Gábor autószerelő is.

Szabó később különböző alvilági csoportokban “dolgozott”, a Tahitótfalunál likvidált Seres Zoltán katonája is volt. Ebben az időszakban Szabónak annyira kellett a pénz, hogy a 2-es szektor szinte összes tagját megtámadta különböző indokokkal és pénzt követelt tőlük. Volt olyan szurkolótársa, akit a budapesti Feneketlen tó partjára vittek le bűntársaival, és ott fegyvert sütöttek el a feje mellett, hogy ezzel bírják rá a fizetésre.

Szabó még Hypos Ferit is megtámadta, nem is akárhol:  a Simon söröző előtt, épp akkor, amikor kb. 200 fradista gyülekezett ott. Később onnan mentek az MTK-Újpest mérkőzésre, ahol a stadionból kiérkező lilákat verték meg.

Kubatov Gábortól is pénzt követelt Szabó, a Fradimob ennek okáról és körülményeiről a közeli napokban ígért tájékoztatást.

Szabó ámokfutását a börtön szakította félbe. Az egykori híradások szerint “A büntetett előéletű, pénzbehajtással és kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó férfiak az őket többször is becsapó főnöküket ölték meg. Ketten életfogytig tartó, ketten pedig összesen 21 évnyi börtönbüntetést kaptak.

Az ítélet szerint “Gózony Mihály pénzbehajtó és kábítószer-kereskedő, alvilági gúnynevén Olasz Misi több ízben is átverte embereit, így vált a leszámolás áldozatává. A vádlottak 1996 nyarán főnöküket üzleti ügyre hivatkozva a Pest megyei Szada község közelében egy elhagyatott helyre csalták, és több lövéssel megölték.”

Szabó 14 évet kapott, amiből feltételesen szabadult.

Szabadulása után előbb Tóth Csabát kereste meg, hogy rúgja ki soraiból Hypost, és dolgoztassa helyette őt. Nem volt igazán elegáns elgondolás, hiszen éveken keresztül Hypos testvére látta el csomaggal, pénzzel a börtönben Szabót. Hypos tudomást szerzett erről, gyűlölte is emiatt.

Később Szabó a Fradi Security tagja lett, több felvételen is a Fradi Security egyenruhájában látható. Ezt csak akkor tehetné, ha mint biztonsági őr dolgozna a cégnél. Priuszos múlttal ez persze nem lehetséges, ezért találtak számára egy új titulust: “szurkolói koordinátor”.

Kubatov klubelnök erről tud, de soha nem tett ellene semmit. Kubatov arról is tud, hogy Szabó a securitys fizetését, ami 400 ezer forint havonta, bűncselekményekből származó bevételekkel egészíti ki. Kubatov ismeri Szabó múltját is, hiszen őt is megtámadta, de Szabó azt mondta, hogy ezt ők megbeszélték”, és azóta család-baráti a viszony közöttük.

Szabó Szőke Ferencre tehát illik a megjelölés, hogy Kubatov kedvenc gyilkosa. A Fradimob további szaftos részleteket ígér, amelyek, mint írják, Kubatov Gábornak is kínos perceket szerezhetnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (101 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +133 ( 137 szavazatból)
Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres, 4.8 out of 5 based on 101 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Jó kezekben van az ország…….(ha ez mind igaz). Most már csak egy Franczia-Kiss Mihály szobrot kellene avatni Felcsúton Orbánék birodalmában…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +104 (118 szavazatból)
  2. Havi 400 (ezer) pengő fixszel, az ember könnyen viccel. Mondhatnám. De nem mondom, mert végtelenül elszomorít, hogy egy országot a maffia uralja.
    Át, meg át szövi, és ez értendő minden területre.
    Kedvenc gyilkosa Kubatovnak?És kik még a kedvencei? Feljebb is vannak? Mert ez csak úgy lehetséges, különben már rég lekapcsolták volna ezt a hálózatot!
    Ez a sok mocsok, meg szenny lepi el az országot, köszönhetően a politikusoknak, hogy hagyták! Mindegyik!
    Szégyenlem ilyenkor, hogy magyar vagyok! Mikor leszünk mi tiszta, becsületes nép?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +142 (156 szavazatból)
  3. Papíron 400, a többi zsebből zsebbe. Azért valami kell a nyugdíj miatt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (70 szavazatból)
  4. “Szégyenlem ilyenkor, hogy magyar vagyok! Mikor leszünk mi tiszta, becsületes nép?”
    Soha!!!
    Mikor voltunk azok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (100 szavazatból)
  5. A fentiek alapján érthető, hogy 2 hét alatt nem csökkent a bűnözés Magyarországon, hanem egyre nő!
    Tessék mondani, azért, mert nem loptam, csaltam, hazudtam és gyilkoltam, még maradhatok szabadlábon, vagy börtönbe kell mennem? (Hofi után szabadon)
    .
    Ez a magyar valóság? Minél bűnösebb annál feljebb?
    .

    Aki azért lop, csal….., hogy gazdag legyen az szabadlábon.
    Aki azért lop, csal….., hogy ne haljon éhen ő és családja az börtönbe kerül?
    Na brávó Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +103 (107 szavazatból)
  6. Erkölcsi bizonyítvány helyett, koordinátor…
    Jogészek a jogban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (71 szavazatból)
  7. A fidesz úgy látszik szereti a gyilkosokat, a kemény fiúkat, ha az ő érdekükben keménykednek.
    Baltás, és a többiek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +88 (94 szavazatból)
  8. Továbbra is “pénzt kért”, talán “védelmi pénzt” Kubatovtól. Mivel nem a sajátjából kellett, nem a sajátjából tudott adni, így adott is!
    Azétz megnézném, hogy kik és mennyivel támogatják a fradit, és tudják-e, hogy erre adják a támogatást!
    Kubatov Papa tudja, hogy mit csinál a fia?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (58 szavazatból)
  9. Szenzor
    Tiborc máig soha el nem évülő panasza…..aki száz meg százezert rabol bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (75 szavazatból)
  10. Hát már csak ne kelljen ennek a fiúnak hiányt szenvednie azért, mert véletlenségből egyszer megtévedt! Javaslom, hogy minden gyilkos kapjon havi 400 ezret, hogy ne érje hátrány őket a büntetésük letöltése után, és semmi se nehezítse a társadalomba való zökkenőmentes beilleszkedésüket. Elvégre minden magyar állampolgárnak jár az egyenlő elbánás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  11. csakén
    2013. március 10. vasárnap 11:33
    A mi panaszunk:
    Nem lehetne fordítva?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. Összeszorul a szivem, hogy ennek a szerencsetlennek ennyi penzböl kell tengödnie havonta. Orban helyeben rokkantbyugdijasnak nyilvanittatnam, megfelelö meretu jarandosaggal. Mert ami jar, az jar! (Pinter utan szabadon).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  13. orbánéknak a besúgóhálózat, a mindenre kapható oligarchák, és a nemzeti mázzal megvezethetők, zsarolható, vagy lefizethető hivatalnokok és háttérből támogató szélsőséges elemek mellett ilyen alvilági alakokra is szükségük van a hatalom stabil kézben tartásához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  14. Ez 2010-ben még akkora felháborodást váltott volna ki hogy bukott volna a fideSS, mára ez már csak kisebb réteget zavar, de azt nagyon!!!!!
    Az ORBÁNREZSIM =maffiával , kijátszották a kártyájukat, sajnos nincs kétség a leg sötétebb időket idézik, még a végén valamelyik rájön hogy az eugenika hasznos lehet a nyugdíjrendszerben és a barom arcú 2/3 meg is szavazza mert ezt akarta a NÉP!!!
    “ELLENZÉK” ezzel kellene igen erőssen visszavágni, a csapból is ezt kelleni folyatni hogy mindenki megtudja mi a “szabadság harc” eredménye, maffiózók járnak házról házra hogy beszedjék a védelmi pénzt állambácsinak!!!!!
    Érdemes várni 2014-ig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  15. Most értem csak meg, miért is akarják átírni Fityiszék a történelemkönyveket: kihúzva Mátyást, Dózsát meg Kossuthot, jut majd hely az ilyesfajta “hősöknek” és “nagy tetteik” legendáriumának…
    (Mellesleg a felsorolt maffiózók nevei és az infók róluk – kicsit mint az akháj vezérek seregszemléje az Iliászban… és mi, az ország többi lakója vagyunk a trószok. Gyújtsunk alá a falónak, azt mondom!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  16. Szenzor! – OK!
    Petőfi Sándor: Dicsőséges nagyurak….ebben már picit továbblépünk….
    Ők pedig felkészülnek a fideszes pártházak védelmére, savas lényekkel, 2006-os hugyenottákkal, gyilkosokkal a B középből!
    Ebből Magyarország már nem jöhet ki jól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  17. Már a kecskeméti maffiaperben is felmerült a FideSS vagy valamelyik fideSSes neve, ha jól emlékszem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  18. csakén
    Mikor is jöttünk ki valamiből jól?
    Nekünk kiváltságunk a vesztes oldalra állni, és utána rinyálni.
    Most is ezt tesszük, Húh, de utálom magunkat.
    De azokat sokkal jobban.
    Mi sajnálni szeretjük magunkat, de nagyon.
    Ja és a múlt sérelmein szenvedni, a jövőbe nem nézni.
    Bartus Laci ezt nagyon jól kifejtette, ha jól emlékszem a himnusz kapcsán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  19. Az ország fele számára ők az istenek. A szőnyegbombáznáson kívül minden más ítélet igazságtalan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  20. Orbán már annyira hasonlít Ceausescu-ra, hogy profilból meg se nagyon különböztetni őket, ezért kell szemben állítani a falhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (50 szavazatból)
  21. Kamupipőke
    Ez nagyon jó!)))))))))))))))))))))
    Csak finoman és nőiesen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  22. Szabo ur egyre kenyelmetlenebb lesz Kubatovnak es Orbannak. Konyen elofordulhat hogy eltunik vagy baleset eri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  23. Lajos Pál !
    *
    Tényleg naiv vagy, vagy csak játszod?
    *
    Akik egy Fradit képesek támogatni, azok nagyon is tudják, hogy kiket támogatnak. Ne féltsd te azokat. Nekik nagyon is megéri a többi gengsztert támogatni …
    *
    Az FTC-ről meg bármi jószándékot feltételezni, vagy hülyeség, vagy cinkosság.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  24. Szolid 2o13.o3.o4.

    Szolid 2o13.o3.1o.
    Szerintem a 4oo.ooo-ből csak úgy tud kijönni, hogy titokan egy kecskéje is van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  25. Ez maga a fidesz, ez maga az orkbán kormány. Bűnözők, útonállók, rablók, tolvajok, gyilkos-pártolók. Az EU pedig cinkos, mert hagyja. Már rég kemény intézkedéseket kellett volna tennie. Így válik az ország Európa szegényházává és gettójává.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  26. Azt én érdekesnek tartom ,hogy amikor megkérdezték miért ment oda a Fidesz székházhoz azt mondta mert egyetért a nemzeti vonulattal ezért állt ott a kerítésnél ahol a fiatalok bent voltak.Hogy is van ez?Bárki odamehet és elállhatja a befelé vezető utat ,ugye ezt senki nem gondolja.Szánalmas magyarázatok számító emberektől,idióta ellentüntetők akik magukból kivetkőzve pár forintért lejáratják az egész országot.Sajnos ez ma Magyarország ami anno volt az elfelejtve(2010 utcakő repül fej lehúz) ,és megérkeztek a brutálisan üllő tüntetők,és teljesen higgadt magukból kivetkőző mini Orbán Viktorok akik a gyűlölettől egy értelmes mondatot se tudtak kinyögni,persze plakátok a zsebükből elővéve spontán ott voltak.Milyen ország ez ahol elég komcsizni meg zsidózni amikor valaki valamiért tüntet,kordonbontó Viktor meg lapít pedig annak idején ő is törvényt sértett.Káosz van az egész országban ,és ami a legnagyobb gond hogy a fejekben is hatalmas a zűrzavar beérett a gyűlölet gyümölcse most már csak le kell aratni a termését……………………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  27. Nem csoda, hogy Erdő Péter is nyugaton szeretne dolgozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  28. tori
    Erdő Péternek lenne itthon is miért imát mormolnia – pécsi és győri püspökségek (ezekről tudunk) dolgaira gondolok, ahol nem csak sikkasztás, hanem Pécsen valami molesztálás is felmerült – és kimenekítették az országból azt aki elsikálta volna az ügyet….
    Ha megválasztják pápának ezen sarak ismeretében – akkor a pápának nem kellett volna lemondani, maradhatott is volna, secko jedno!
    Nehéz lesz tisztességes pápát választani, mert majd’ minden országban mentek az eltusolások, legfeljebb annyi lehet, hogy kisebb vagy nagyobb ügyek voltak?!
    Valami nagy-nagy változás kellene a katolikusoknál, mert szembe mennek a természettel…..ezzel hülyének nézve a híveket!
    Mire gondolok? A pápák gyermekeire, ami bocsánatosabb, mint a pedofil hajlamaik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. tori
    Addig jó nekünk, amíg meg nem válasszák pápának!
    Gondold el mi lenne itt? Már így is mindent szentelnek, a gyerekeket a vallás aklába akarják terelni a szülőkkel együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. Ha Erdő Pétert megválasszák pápának….még megérhetjük azt is, hogy a security mellény helyett, a svájci gárda egyenruhájában látjuk viszont kubatov kedvenc gyilkosát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  31. Egy gondolat:
    Ki fog kinek kezet csókolni?
    Orbán Erdőnek, vagy Erdő Orbánnak, vagy egyszerre????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  32. Ezt a hapsit jobb helyen egy vizesárokba koordinálták volna már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Mi ezen a csoda 2006-ban már láttuk milyen csőcselékkel szövetkezik a fidesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  34. Szabó Ferenc NAGYON VESZÉLYES,CSIRKEFOFÓS GYILKOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:-( >:-( >:-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos