A Fidesz ügyészsége a csőcselék pártjára állt 2013. március 26. kedd 8:20 Forrás: AN, MTI

A Fidesz ügyészsége a csőcselék pártjára állt
A gyilkosságért tíz évet ült, magát Fidesz szimpatizánsnak mondó Szőke feri társával rgyütt megfékez egy veszélyes bölcsészhallgatót.

Budapest – Néhány bölcsész elfoglalta a Fidesz székházának udvarát, s a hatalom ezt nem tolerálhatta: garázdaság miatt nyomoznak az ügyben. 2006-ban a csőcselék szétverte a fél várost, de a mostani hatalom fura urai akkor békés tüntetőkről és a rájuk támadó rendőrökről beszéltek.

Orbánt és köreit az sem zavarja, hogy 2013-ban köztörvényes bűnözők siettek a Fidesz segítségére. Szőke Feri, aki Kubatov bizalmasaként az FTC-nél szurkolói koordinátoként szerepel (értsd: hordát szervez, ha erre van szükség) ugyan gyilkosságért ült tíz évet, ám ez nem érdekes, hiszen érdemeket szerzett Orbán pártjánál: segített eltávolítani a “veszélyes bűnözöket”.

A nyomozás elrendeléséről a Magyar Nemzet nevű újság számol be. A napilapnak Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta: a Lendvay utcai épületnél történt cselekmények kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság március 22-én rendelt el nyomozást.

A tüntetők március 7-én hatoltak be a Fidesz-székház udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

Címkék:

45 Reader’s Comments

 1. A savazós szöveg és az hogy a fiatalember képébe nyomta a papírlapot, az rendben van, mivel békésen tűrte, talán el kellene ítélni?!
  2006-ban a több százmilliós kár a fővárosban az is rendben volt – az adófizetők pénzéből helyreállították, volt pénz, kifizették!
  Az IQ-nuku brigádnak Szanyi bemutatott – Ő már régóta tudja, hogy ezek a szóból nem értenek, de legalábbis kiforgatják az ellenzék szavait, hát a bemutatást megértették!
  A magyar parlamenti gombnyomók megítélésén már nem változtat, fognak még verekedni is – volt már rá példa, bár az még kint a folyosón történt…..

 2. Lehet hogy nem így van, én mégis úgy gondolom, hogy a mi pénzünkön bitorolt bármelyik épületbe bemehetnek a tiltakozók.Legyen az diák, földműves, vagy éppen más politikai párthoz tartozó valaki!
  Ha tiltakozni akar, akkor tiltakozzon!
  Pláne ha jogosan tiltakozik.
  Az már a fideszesek aljasságát bizonyítja, hogy kikkel veszik körül magukat.
  Nézzünk már szét!
  A fideszt kik alkotják?
  Ha Polt nem pihenteti elévülésig az ügyeiket, mindegyik fideszes nagykutya köztörvényes lenne!!!
  A zsák meg mint tudjuk a foltját megtalálja. Most még csak gyilkost alkalmaz… Kérdés hogy az alkalmazók mikor válnak gyilkossá? Ha így haladnak, ne legyenek kétségeink…
  Ha a fidesz vezér nyilatkozik,hogy nem habozik kinyírni az ellenfelet, és ezt csendben kussolva tudomásul vette mindenki, akkor most miről beszélünk?
  Egyenlőre nem piszkolja be a kezét. Rábízza szőkeferire a lájtosabb megoldást. Még…

 3. Eddig a római jog volt a jogrendszer alapja.
  Belépett egy új fogalom, érdemes lesz megismerni és megbarátkozni vele.
  A neve UNORTODOX jogrendszer. Lényege a Fidesznek és képviselőinek mindíg igaza van.
  Ha nincs, változtatnak, és új törvényeket iktatnak be.
  (Ennél a jogrendszernél nem az élet alkalmazkodik a joghoz, hanem a jog alkalmazkodik az elvárásokhoz.)
  Ha tetszik, elfogadjuk, ha nem tetszik, addig teszünk ellene, amíg lehet.
  Most még van talán egy kis (már nem sok) lehetőség.
  .

  Mélyen tisztelt ellenzékinek nevezett pártjaink vezetői!
  Méltóztassanak már eldönteni, hogy kit szeretnének legyőzni! A Fideszt, vagy egymást.
  Ha egymást, akkor hagyjanak minket békén, és a kocsmában folítassák a marakodást.
  Ha a Fideszt, akkor meg meg fogjanak össze, és EGYÜTT dolgozzanak ki egy stratégiát, és ha kijutnak a nagyvilágba, ott egyeztetett álláspontjuk legyen, és fogadják el a segítő kezet, tudomásul véve, hogy a népnek is fájni fog.
  És ne beszéljenek össze vissza hülyeségeket.
  Arra ott van jelenlegi pártunk és kormányunk , a pávatáncos piros pöttyös seggével, melyet a nyakán hord.

 4. "tisztelhölgyeimésuraim"

  .
  .
  Ezt a hiper-szellemes kép aláírást lehetetlen felülmúlni. Mindent elmond a mai magyarországról. És erre a FidSS-re szavaztak a szentenderei és a dunkeszi-i magyarok.
  A magyar név megint szép lesz ?
  Méltó régi, nagy híréhez ?

 5. Emeljuk fel szavunkat a kopasz, kigyurt, a rendet örzö önkentesek erdekeben. Ne hagyjuk, hogy negyvenkilos, uldögelö, passziv egyetemistak bantalmazzak öket!

 6. tisztelt….
  Igen és tapsolnak, békemenetelnek, olyanért aki 3xbóvliba vitte az országot, a pávatánca miatt pedig lassan egy normális politikus sem fog kezet vele.
  Ezek az igazi, mély nemzeti, büszke magyarok – akik engedik, sőt örülnek hogy hülyének vannak nézve!
  Az EU-nak az összes tagállamával nincs annyi gondja, mint velünk, mert annyi munkát adunk a gazdasági gondokon felül a többi más ténykedésünkkel is, hogy csak kapkodják a fejüket!
  Az EU elnöke magához vonta az összes velünk kapcsolatos kérdéseket, ilyen biztosan nem volt még az EU történetében!

 7. A Fidesz legmagasabb szintje és ez a csőcselék egy és ugyanaz a halmaz.
  Van a Párt, és van az ő ökle.
  Ennél az MSZMP és a Munkásőrség klasszisokkal volt elviselhetőbb és emberibb. És az a rendszer legalább szavakban a munkásosztályt szolgálta, míg ezek a maffiózó-milliárdosokat.

 8. "tisztelhölgyeimésuraim"

  .
  .
  A cikk rosszul tünteti fel az ügyész szóvivő nevét: Bagoly Bettina.
  Helyesen Turul Bettina. Ezt a poziciót poltéknál csak ősmagyar töltheti be.
  (Bár a Bettina név Inkább hajaz valamiféle bajor ősre… Na nem baj Gizella is bayer volt.)

 9. Ime egy rövidke videó a fideSS “ellentüntetőkről”, ahogy Ők nevezték magukat. Megdöbbentő az a tudatlanság és butaság, ahogy ezek az agymosott zombik viselkednek. Őrjöngő, magukból és emberi mivoltukból kivetkőzött nagymamák és nagypapák. Feltételezem, hogy ezek unokái nem a egyetem padjait koptatják, hanem valahol a magyar gárdában menetelnek a nagyszülőktől örökölt IQ-val.
  Félelmetes jövőkép!

  http://www.noltv.hu/video/4878.html

 10. Jól érzi a fidesz: legveszélyesebb ellenfelei a fiatal demokraták. Főképp ha megalakítják a Fiatal Demokraták Szövetségét!

 11. talalom
  Szuper +++++++++++++

 12. Kedves Szenzor !

  Jól összefoglaltad az elején.

 13. A centrális orbáni erőtér – amolyan magyar feketelyukként – pusztít el mindent, ami útjába kerül.

 14. Ez már államilag támogatott terror. Nem sok kell már, hogy ezek a csótányok szervezetten rátámadjanak a nem orKbán- hívőkre, és persze a zsidó honfitársaikra.
  .
  Tényleg itt az ideje, hogy Bibi izzítson pár Kidon- alakulatot, csak a biztonság kedvéért.

 15. kegyelem
  Köszönöm
  :-)

 16. Ha így jobban megnézem ezt a Szőke Feri gyereket össze tudnám “törni: kezét lábát” – csak a harmónia jegyében :)

 17. Orbánisztán alkotmánya két paragrafusból áll:
  1.§ A Viktátornak mindég igaza van.
  2.§ Ha valami fatális véletlen folytán nem így lenne, akkor az 1.§ lép életbe.

 18. Azt gondolom, hogy ha egy ország parlamentje felesküdik egy alkotmányra, majd azt megszünteti és olyanra cseréli amit rajtuk kívül senki nem fogadott el és ráadásul az nem felel meg az alapvető jogállami és demokratikus követelményeknek akkor azok a képviselők bűnt követnek el. A bűn neve esküszegés. Akik a demokráciára esküdnek fel és azt lebontják, azok a hatalommal való visszaélés bűnét követik el, amiért felelniük kell. Nem tudom mikor, de ezt egyetlen képviselő sem úszhatja meg. A hatalom kiszolgálói pedig mint tettestársak ugyancsak felelősséggel tartoznak. Mi következik ebből?
  Szerintem az mindenképpen, hogy az ilyen körülmények között hozott törvények és kinevezések érvénytelenek. Mindazok pedig akik arról papolnak, hogy a meghozott törvényeket csak kétharmaddal lehet megváltoztatni morálisan tévúton járnak, mert ez a demokrácia szabálya. Azok azonban akik kilépnek a demokrácia keretéből nem méltóak arra, hogy annak szabályait számon kérjék. A maszatolás és hezitálás ideje lejárt. Eljött a világos beszéd ideje.

 19. Így kezdte Hitler is….

 20. A Szabadcsapatok ezzel már a városban is elkezdték a tevékenységüket.
  Az Államot képviselő rendőrség pedig szó nélkül hagyja, vagyis összejátszik velük. A demokratikus ellenzék pedig hallgat, nem veszi komolyan a veszéjt.

 21. Hogyhogy a pártjára állt? Fordítva, a “csőcselék” áll az ő pártjukon. Ugyanis az ügyészség Polt odakerülése óta fideSS-párti, a “csőcselék” (helyesen: a rohamcsapat) az ő izomszervük.

 22. Ha valaki “gyilkosságért ült tíz évet, ám ez nem érdekes”.
  DEHOGY NEM ÉPPEN EZ A FELTÉTELE RÉSZVÉTELÉNEK.
  Különben bárki lehetne “az FTC-nél szurkolói koordinátor…”.
  Az ugyanis nem apácazárda.

 23. Majd pénzbüntetéseket fognak kiszabni, hogy elvegyék az emberek kedvét és bátorságát a tüntetésektől. Tudják a tetvek, hogy Csóróországban ez rohadtul húsbavágó. Újabban mindenkit pénzre büntetnek…….ez nem véletlen.

 24. Stealer ——– köszi a videolinket. Most lattam elöször es teljesen le vagyok döbbenve. Ha ezek az agymosott, bigott barmok (nem talaltam mas, jobb nevezöt) nem takarodnak el 14-ben, akkor az Isten sem mentheti mar meg ez a fatornyos hazat. Valahogy a labam sem akarom mostanaban betenni Magyarorszagra. Bocs, ha valakit megsertettem most.

 25. Ego 09:37
  Teljesen egyet értek a Fidesz és a csőcselék közötti viszony, azaz a PÁRT és a PÁRT ÖKLE értékelésével! E megállapításnak a hiteles voltát Debreczeni József: A 2006-os ősz (DE.HUKÖNYV, 2012) c. könyvében összefoglaltak már bebizonyították! De ezt látszik megerősíteni az is, hogy gyakorlatilag egyetlen Fidesz-fejes sincs, legyen az nagy, vagy akár csak a kicsik közül való is, aki szégyenérzetét fejezné ki, hogy a pártja, illetve az ő nevében közönséges bűnözőket és “hivatásos” futballhuligánokat bérelnek fel bármilyen szerepre is! Igen, mert ha lenne egyáltalán aki szégyenérzetére hallgatna, az szinte biztosan “összetalálkozna” maga is a Fidesz ÖKLÉVEL!
  E történést tehát önmagában is elegendő mértékben dehonesztálónak és önleleplezőnek kellene tartaniuk a “zembereknek”, de ez Magyarországon még sincs így! Félek, hogy ahogy a “legmagyarabb”, akként az apolitikus magyar emberek zömének az agya helyén is a szellemi munkára fogott agylebenyek helyett csupán formalin-kezelt marhapájsli található, és ez okból a kételkedés, az ok-okozati összefüggések feltárása, és a szuverén véleményalkotás iránti igény meg sem foganhat bennük. A neveltetésbeli hátrányokból eredő hendikepről nem is szólva.

 26. Egy fasizálódó diktatúrában mit kell ezen csodálkozni? Ez már hellyel-közzel a Szálasi rendszer…….

 27. Gyöngyi Péter

  A kép, mit ne mondjak, “kissé” megrendített! Ennek az embernek az arcára kell nézni, minden benne van, amiért mint egy harapós kutyát kikerülném az utcán.
  Ma már ugyan semmi nem lep meg, ami ebben az országban, politikai címszó alatt történik, de ettől görcsbe merevedett a gyomrom.
  Leginkább attól, hogy semmi jóra nem számíthatunk, mert nincs egy tisztességes, összefogni képes és erőt felmutató ellenzékünk, aki okos és önzetlen stratégiával a reménytelenség mocsarába süllyedt tiltakozó embereket tömeggé tudná kovácsolni.

 28. Az igaz MAGYAROK megtestesítői azaz a jobboldali kommunista párt
  1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

  2 Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

  3 Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője — volt KISZ-titkár

  4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

  5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

  6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

  7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

  8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

  9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

  10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

  11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

  12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

  13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

  14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

  15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

  16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

  17 Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára — volt MSZMP-tag, volt munkásőr

 29. Az itelligencia fokmérője az önuralom. / az intelligenciát/ a diákokra értettem a másik oldal bunkók és parasztok voltak!

 30. Hzzzz
  Türelem Rózsát terem. (Hoffmann Rózsát)

 31. Remélem kard által vész ki kardal él……………………………………….

 32. Ehhez még hozzátenném ami a Magyar -Román meccsel volt kapcsolatos ! Mivel a Népnemzeti gyaúrok elintézték a zárt kapus meccset hát meccs nélkül is neki mentek a galád rendőröknek ! A hírek szerint üvegeket is dobáltak rájuk -és károkat is okoztak ! ‘3-at bevittek de nem sokára kiengedték őket ! Bezzeg a Parlamentnél ücsörgő diákokat késő estig bent tartották ! Kinek-kinek érdemei (szolgálatai) szerint !

 33. Bocsi :13-at bevittek !

 34. Rátekintve a kedves Fürtös 1954 által feltett listára az jut eszembe, hogy a bűnözők, a gazemberek, a sunnyogó, az elvek nélküliek, a megalkuvásra hajlamosak, a gátlástalan és önző karrieristák kiszűrése az egyik legnehezebb feladat egy közösségből. Ez vonatkozna a felsoroltak múltjára. Ha viszont egy közösséget egy maroknyi privilegizált kiválasztott érdekeinek a kiszolgálása vezérli, ezért abba a nyilvánosság nem láthat bele, és abban a feltétlen hűség, a kéz-kezet mos elve, vagy az egymás kölcsönös sakkban tartása, netán a kölcsönös előnyök biztosítása képezi a vezérelvet, akkor pont az ilyen emberekre van szüksége az ilyen közösségnek! Orbánnak tehát pont olyan emberekre volt szüksége, akik hajlandónak mutatkoztak életüket és vérüket felajánlani Orbánnak, elősegítve Orbán személyes előre haladását és a feltételek számára kedvező alakulását a birtokolt kapcsolataikon és eszközeiken keresztül. Mintha egyre több bizonyíték gyűlne fel arra vonatkozóan, hogy csak a legvásottabb gerinctelenek hajlamosak és képesek a mundércserével új, a korábbival homlokegyenest ellentétes elveken/ideológiákon nyugvó karrierfeltételeket elfogadni, az emberi tisztességben hívők viszont még kényszer hatására sem.
  Én magam tehát nem azért tartom a felsoroltakat hitehagyott, megalkuvó, köpönyegforgató és érdekhajhász, azaz, hiteltelen embereknek, mert MSZMP tagok, vagy funkcionáriusok voltak, hanem azért, mert a “magyar nemzet” nevében fellépő, de a nemzetbe tartozó többséget valójában kijátszó, azt megszégyenítő, gátlástalan politikai kalandorok, valamint a gyászos emlékű nacionalista, irredenta, keresztény-konzervatív eszmék szolgálatába álltak. Ők Orbánnal, és a haverokkal együtt végleg eljátszották a becsületüket. Remélem, hogy sokan vagyunk így ezzel!

 35. Reagálva a Főnyálosi Gügyészség eljárására, illetve visszatérve a dolgokra:
  ..
  fideSS-székház előtt nagy a tömeg máma,
  Hatásos az ifjak spontaneitása.
  Ingerküszöböt (s)ért a demonstráció,
  Nem is késik sokat rá a reakció:

  Kopasz nácik gyűlnek gyorsan a színtérre,
  Nem bízzák a dolgot Pintérre-sintérre.
  Akciót vezényli Szabó-Szőke Feri,
  Kubatov gyilkosa, mindenki ismeri.

  A fideSS hálára kötelezett híve,
  Nem is titkolja el, közzéteszi, íme:
  “Én mint szimpatizáns, e nehéz helyzetet
  Orvosolnám gyorsan, ameddig még lehet.

  Nem Kubatov küldött, nem bízott meg más sem,
  Ám kötelességem, hogy őket segítsem.
  Híve vagyok én az Uralkodó Pártnak;
  Támogatom, ezzel segítek hazámnak.”

  Szudoplatov Feri! Történelemóra?
  Randalírozástok nem vezetett jóra
  Negyvennégy telén sem Szálasiék alatt..
  …Ilyeneknek, mint te, csak a bitó maradt.

  Fejlemények:
  Nyomoznak a békés tiltakozók után;
  Polpot Péter úgy hal meg, ahogy élt: bután.
  Köztörvényes gyilkos jó pénzért koordinál,
  Führere meg bent a T. Házban ordibál.

  Tahóság, gyűlölet üli most győzelmét,
  De egyszer grabancon ragadják Őkelmét,
  S vele bűntársait, a maffia-fideSS-t;
  A fasiszta csürhe nemsoká rajtaveszt.

 36. Orban pribekjei is a TEKHEZ tartoznak , csupan ok nem a berlistan szerepelnek hanem egy masik titkos listan Kubatovtol kapjak a boritekot ado mentesen . Orban egy igazi szornyeteg!!!!

 37. A fidesz parti onkenteseket onbiraskodasert es garazdasagert kell feljelenteni. Nekik semmilyen jogunk nem volt mé megerinteni sem, a bolcseszhallgatokat. A “rendrakas” kizarolag a rendorseg feladata, azt onkentesek nem vegezhetik, sem a garda sem a polgari korok sem a munkasorseg. Azt nem ertem hogy hogyan tortenhet ez meg a XXI sz.ban. Ja balkan. (es ha valaki reklamal a balkan miatt akkor kiegeszitem : szellemi balkan – balkani szellemiseg)

 38. Elnézve a cikkhez csatolt fényképet, bennem az merült fel, hogy ez a szurkolói koordinátor Szőke Feri -csupán az alapján, hogy saját maga által bevallottan fideszes- vajon jogosult-e arra, hogy bölcsész fiatalokat -vagy bárki tüntetőt-akárcsak megérintsen is? Ki hatalmazta fel őt (és társát…) arra, hogy ilyen természetű ügyekben eljárhat és cselekedhet bármit is?Jelen fénykép szerint, embert elcipelhet bárhonnan-bárhová?
  Nem csoda, hogy oly riadt a tekintete “szegénykémnek”!!!

 39. "tisztelhölgyeimésuraim"

  Túlavasút !
  .
  Helyes, nem véletlenül nevezik a FidSS székházát VILLA NEGRA-nak…

 40. foreigner:
  .
  “…Ha ezek az agymosott, bigott barmok (nem talaltam mas, jobb nevezöt) nem takarodnak el 14-ben…”
  .
  - Nem fognak. Sőt, rosszabb: ezek a szubhumánok testesítik meg a mai átlagmagyart. Akkor hogy gondolod, hogy majd ezek szavaznak orKbán és bandája, megy a nyilaspárt ellen?
  .
  Mordor többségi lakosságának értelmi- érzelmi állapota kortól, nemtől, társadalmi státustól függetlenül immár egy ősemberével mérhető össze. Ha valamelyik euro- atlanti egyetemről egy, primitív, kőkorszaki emberi létformákat tanulmányozó kulturantropológus nem akarna túl messzire utazni, hogy tanulmányt írjon személyes élményei alapján, Mordorba kellene jönnie.
  .
  Legfeljebb megírná, hogy az emberi fejlődés egy újabb zsákutcáját ismerhette meg.

 41. Eldrad: nyilván nem akarnak majd eltakarodni, de egyetlen zsarnok uralma sem tart örökké.
  attól meg óvva intelek, hogy azt a sötét képet fessed magad és mások elé, hogy a szubhumánok alkotják az átlagmagyart. Ez csak arra jó, hogy a saját látásod is elhomályosodjon és megerősítsd magad abban a hitben, hogy ez ellen nem tudsz tenni semmit.
  Just do it.
  mindig csak azt az egy lépést, amire lehetőséged van.
  koreai keresztényektől hallottam, hogy Noé bárkájának csak a tetején volt ablak, hogy a bárka lakói ne a külső végtelen vízözönt lássák, hanem az eget, hogy az Isten ígéretére emlékeztesse őket.
  A nem orbánimádó magyarok ma jobbára hallgatnak, mindenki védeni igyekszik az egzisztenciáját, nem ok nélkül. Igaziból fogalmad sem lehet arról, hogy a szájukat tartók közül hánynak van elege az orbánmaffiából, és a szőke-féle náci bűnözőkből.
  Legalább magunkat ne győzzük meg arról, hogy ők az erősebbek és úgyis ők győznek. A dolgok, mint tudjuk, fejben dőlnek el.

 42. adatbányász:
  .
  - A dolgok nem csak fejben dőlnek el. Ha egy egész társadalom (OK, annak a nagy része) elhatározza, hogy márpedig s…gfej lesz, akkor akárhogy kapálódzol, esélyed nincs.
  .
  Többször, részletesen leírtam, érvekkel, miért gondolom Mordor helyzetét teljesen reménytelenek; nem ismétlem.
  .
  “…nyilván nem akarnak majd eltakarodni, de egyetlen zsarnok uralma sem tart örökké…”
  .
  - Hacsak nem a többségi társadalom ülteti az ilyeneket a saját nyakára, és tartja ott az egész bandát – függetlenül az adott gengszterbanda gaztetteitől. Volt már ilyenre példa. Ez is pont ilyen.
  .
  “…Igaziból fogalmad sem lehet arról, hogy a szájukat tartók közül hánynak van elege az orbánmaffiából, és a szőke-féle náci bűnözőkből..”
  .
  - Tényleg nincs fogalmam se, arról viszont van, hogy a legalpáribb köztörvényes bűncselekmények sem generálnak össz- népi tombolást, tiltakozást. Mennyien vannak egy diákmegmozduláson? Négyszázan? Egy “éhségmeneten”? Pár százan? Mennyi mindennek a hatása? NULLA, qrva nagy nulla! Semmi. Volt több tízezres demonstráció? Igen, kétszer, egymástól függetlenül, és akkor sem értettem, ez hogy jött össze, de folytatása egyiknek sem lett, eredménye viszont igen;
  .
  orKbánék azóta tudják, hogy BÁRMIT megtehetnek, nem lesz következménye.
  .
  Na. Ebből cáfolj meg bármit is! Segítek; nem fog menni.
  .
  “…Ez csak arra jó, hogy a saját látásod is elhomályosodjon és megerősítsd magad abban a hitben, hogy ez ellen nem tudsz tenni semmit…”
  .
  - Tények sorolása nem elhomályosított látás.
  .
  Sajnálom, ez van. Mordornak lőttek.

 43. Eldrad
  Kezdem én is ezt gondolni – agonizálunk…a magyarokkal megásatták a sírjukat és még mindig nem látnak tisztán.
  Elhiszik, hogy nincs pénz, amikor milliókat kapnak térítésként egyesek.
  Jó az irány, elindult jó felé az ország, de a nyócévet nehéz helyrehozni, mert mindent elloptak (autópályákat is, a Mercit sem hozták ide), menthetetlen a nép.

 44. “A Fidesz ügyészsége a csőcselék pártjára állt ”
  A fidesz ugyeszseg nem csak a focihuliganok, de a koztuk levo bunozok partjara is allt.
  Az igaz, hogy a diakok engedely nelkul, de minden eroszak nelkul mentek be a fidesz szekhazba, de egy demokratikus part ilyen esetben elkuldi az egyik vezetojet, aki behivja a fiatalokat egy terembe es megmondja nekik, hogy amit tettek az jogtalan. Most eltekintenek a feljelentestol, de a jovoben hasonlo esetben mar nem es megkeri a diakokat, hogy hagyjak el az epuletet.
  Ehelyett odacsoditettek a tarsadalom mocskat, akik durvan kirangattak a fiatalokat az epuletbol.
  Na ezzel bizonyara sok hivet szereztek maguknak.
  Persze az osszeverodott szimpatizansaik, a venasszonyok es venemberek orditozasai is huen tukroztek a fideszesek gondolkodasat, kulturaltsagat.

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók