Ronai and Ronai
AMERIKAI

A tündérmesélő a Magyar Nemzeti Bankba készül 2013. január 2. szerda 11:42 Forrás: Index, AN

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A tündérmesélő a Magyar Nemzeti Bankba készül

Budapest – Az Index értesülése szerint a kormányfő február előtt szinte biztos, hogy nem nevezi meg, hogy kit jelöl a jegybankelnöki posztra. Állítólag meglehetősen bizonytalan a helyzet, de – néhány jobboldali önjelölt készülődése ellenére – Matolcsy György az utóbbi hetekben már csapatépítésbe kezdett, hogy a számára kedvező (és az ország számára katasztrofálisnak számító) döntés esetén a számára megfelelő emberekkel foglalhassa el az MNB irányító posztjait.

Matolcsy távozása esetén elképzelhető, hogy Varga Mihály IMF-ügyi miniszter kerülhet az NGM élére, de vannak, akik szerint Csák János, a Mol és a Westel egykori elnöke, jelenlegi londoni nagykövet, illetve Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is szóba jöhet, mint lehetséges utód.

Ismét lábra kapott a már többször felröppent pletyka, miszerint Navracsics Tibor váltaná Martonyi Jánost a külügyi tárca élén. Az Index forrásai szerint a miniszterelnök időről időre belengeti Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszternek a posztot, ám Navracsics eddig sikeresen elhárította a neki  felkínált lehetőséget.

A minisztérium munkatársai bár tudnak a találgatásokról, nem tartják valószínűnek a minisztercserét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 15 szavazatból)
A tündérmesélő a Magyar Nemzeti Bankba készül, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. ” Matolcsytól ment meg Uram minket!”

    Pedig nagyon nem vagyok katolikus!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  2. Micsoda nagy államfiak ezek!
    .
    Amikor elesik az utolsó független csúcsezerv (az MNB), megnézhetitek, mi lesz a pénzpiacon.
    .
    Aki devizahiteles, és eddig nem volt bajban, az készítheti a kötelet magának, vagy, ha van még tartalék pénze, menekülhet külföldre.
    .
    Harmadik lehetőség nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  3. Még mindig nem érdekes a téma ? .. vagy ti is féltek ott kint , mint a hazai összes médium ?
    2013 01. 02. (atlatszo.hu)
    (…) December 7-én egy magánvádasnak indult rágalmazási ügy tárgyalásán az eljáró bíró mindenki számára váratlanul előzetes letartóztatásba helyezte, és elmekórtani kényszermegfigyelésre utalta be Borbély Józsefet, a Tempo Párt elnökét, önjelölt “kormányzót”, egykori gyáriparost, rögeszmés igazságkeresőt. A terembe három csuklyás kommandós lépett be, közrefogták és megbilincselték Borbélyt, aki eközben arra szólította föl az ügyészt, hogy „a törvényes állapotot állítsa helyre, és a zugbírót tartóztassa le”. A letartóztatott még a családjával sem tarthat kapcsolatot, és akár egy évig is húzódhat a fogvatartása egy olyan cselekményért, amiért még bűnössége esetén is valószínűleg csak pénzbüntetést kapna.(…) http://www.tempohirek.com/news.php?readmore=641

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  4. “Amikor elesik az utolsó független csúcsezerv (az MNB), megnézhetitek, mi lesz a pénzpiacon.”
    /
    /
    /
    Rovid tavon ( cca 1 de max 2 even belul ) semmi nem lesz mert a penzpiacok hajlandoak lesznek rovidtavu ( egy ev vagy kevesebb futamido) hiteleket adni hiszen van ra fedezet. Azonban ahogy eloszor finoman kesobb dinamikusan majd az utolso milliaredoknal mikor mar az “okosok” azt fogjak gondolni hogy most mar ugy is minden mindegy, no akkor meg orult tempoban fog fogyni eltunni a tartalekes ez az ido mikor irigykedni fog Magyarorszag a Gorogorszagi allapotokra .

    Perszxe a vezetes ezt nem fogja tetlenulnezni es surgosen egy ellenseget keres akire a nepharagot rairanyithatja. Zsidok ciganyok pirezek mindenki, barki veszelybe lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  5. A nemzetgazdaság tragédiájával lenne egyenlő Matolcsy MNB élére való kinevezése. Már az a kár is felmérhetetlen, amelyet eddig az országnak Orbán jobbkezeként eddig is okozott. Az biztos, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere, azaz fülkeforradalmi diktatúra bukása után hosszú évekbe és a magyar nép további keserves áldozatvállalásába fog kerülni a demokrácia és gazdaság helyreállítása.
    Az MNB mai vezetése felgyorsíthatná a döntést azzal, ha nem vállalna további sorsközösséget a Monetáris Tanács, kormány-delegáltakból álló, unortodox döntéseket hozó többségével. Simor András azonban – számomra érthetetlen okokból – nem képes lemondani elnöki tisztségéről, pedig szerintem ezzel sokat segíthetett volna az országnak, ahogy a régi alkotmánybírók is statiszta szerepet vállalnak a fülkeforradalom által oda küldött komisszárok mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  6. Én mindig mondtam, hogy Simornak ki kellene mentenie biztos helyre az MNB összes pénzét és aranykészletét mielőtt Matolcsy odaér.

    Általában olyan választ kaptam itt az AN en, hogy ez nem lehetséges, nem lehet megoldani. Most jön majd Matolcsy és megmutatja, hogy dehogyis nem és, hogy hogyan kell az egészet eltüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  7. Szerintem meg békemenetet kéne szervezni hogy Matolcsy “Tündémesélő” György legyen az MNB elnöke!
    .
    1. Nagyon jól kifejezné azt a fülkeforradalmi attitűdöt, ami arról szól, hogy az 53%-ból fakadó 2/3 azt tehet meg ebben az országban amit akar.
    .
    2. A magyar pénzügyi rendszer összeomlana. De ez még mindig jobb mint a polgárháború és ebbe is belebuknának a fülkeforradalmárok. Mindenki belátná, hogy ez az ország zsákutcába került és itt mindent előröl kell kezdeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  8. Sötétebbnél sötétebb alakokról van szó itt a cikkben, ami érthető, ugye similis simili gaudet……Áprilisra 350 lesz az Euró, ha Matolcsy lesz a befutó……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. Az lesz vég!
    Ellopják még azt a keveset, ami addig marad, aztán lelépnek,mert forró lesz addig a lábuk alatt a talaj…Kis pénzecske van valakiknek “biztos” bankbetétben, netán kincstárjegyben?
    Persze lehet hogy előtte még a nyugdíjakból is kifacsarják amit még lehet,akár adó, akár csökkentés formájában…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. “…Rovid tavon ( cca 1 de max 2 even belul ) semmi nem lesz…”
    .
    - A fenét nem, hát nézd már meg, ennél sokkal kisebb őrültségekre hogy reagál a pénzpiac! Kósza alajos, marga hihály, Kuszaszem, vagy orKbán (vagy bármelyik) beszól valami szokásosnál is nagyobb elmebajt, azonnal zuhan a forint árfolyama a keményvalutákkal szemben!
    .
    Két és fél éve naponta figyelem ezt a dolgot, és tisztán követhető, hogy mennyire így van!
    .
    OK, az igazi katasztrófa nem ez lenne, hanem ami az arany- és keményvaluta tartalék gyors, értelmetlen felélése, ellopása, elherdálása következtében történik majd. De Kuszaszem kinevezése önmagában megrengetné a magyarsztáni pénzpiacot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  11. Unortodoxiából jelentik: Tündérország tündérkirályának jobbkeze, Matolcsy tündér, hosszantartó, sorozatos, kemény csatákban visszaverte a támadó IMF-UNIÓ csapatait, és a belső erőforrásainak maximális kihasználásával földig rombolta saját hátországát. Komoly eredményként könyvelhető el, hogy gazdaságunkat sikerült megszüntetni, fiataljainkat külföldre kényszeríteni, bár egy része még szeretne itthon maradni, és itt tanulni, de már erre is megvan tündérstratégiánk (röghözkötés, és tündértandíj).
    A jegybanki alapkamatot a 0-hoz próbáljuk közelíteni,hogy minél többen helyezzék el nálunk a pénzeszközeiket. Az államadósságot tündérárfolyamon számolva, látványosan csökkentettük. És most jutalmul megérdemeljük a devizatartalékot.
    Van valaki aki másképp meri gondolni? Rögtönítélő Tünde, bocsánat. tündérbíróságunk készen áll a hathatós érveivel, melyek jó pár évíg meggyőző erejűek.
    Meddig? Amíg hagyjuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  12. Eagle
    A baj, hogy Simornak be kell tartania a szabályokat olyanokkal szemben, akik felette állnak a törvényeknek, mert övék a hatalom és mert az egyetemen a joghézagokat tanulták ki!
    Ez itt mindennel a probléma, ezek tesznek a törvényekre, de próbáljon meg más felülemelkedni, mert annak annyi, még azt is vezetőszáron mutogatják akire már az összes ellene valló visszavonta a vallomását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. @csakén

    Igen tudom. Huhhh sóhajtás!!
    .
    De mond mi van ha Simor nem tartja be, vagy mi vagy mi nem tartjuk be, vagy senki sem tartja be???

    Forduljanak ügyvédhez!!! De miből fizetik az ügyvédet, ha üres az MNB vagy minden kassza amihez nyúl????Tudom ez őrültség, de muszáj nekünk az ő logikájukat követni, az ő szabályaik szerint játszani???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Eleg felkegyelmu ahhoz , hogy barmit vegrehajtson amit Orban Nemzeti Fo Tolvaj mond neki! Maris megfelelt! Nem ert semmihez mint Orban, a nemzeti bank tartalekot elherdaljak a narancs nepszerusitesere! Pedig a mi gyumolcsunk az alma!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Olyan lesz, mintha Simicska, vagy Orbán ülne be a trezor közepére. Első duma: 5%-ot felhasználunk a gazdaság élénkítésére, a beruházások beindítására. Ezzel már próbálkoztak Simornál. Utánna jön a többi duma. Igazság szerint én az ellenzék helyében nem akarnám átvenni a kormányzást. Dőljenek a saját dugájukba. Addig, amíg a fanatikusaik nem végzik ki ezt a bandát, itt nem lesz megtisztulás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. Szeptemberre jelentős fizetésemelést ígért a neonáci rablóbanda a pedagógusoknak. Egyre nő a valószínűsége annak, hogy elrabolják az MNB 36 milliárdos EU tartalékát, negyedrészéből egyes csoportokat lefizetnek , a maradékot meg elrabolják, – természetesen előtte törvényesítik és elnevezik a rablást.
    A poitikailag analfabéta LMP és 4 K pedig változatlanul játssza magát. Ezeknek halvány gőzük sincs a politikához, egy általános iskolásnak is több esze van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. EdCarping!
    *
    Ha Simor lemondana, akkor nem teljesítené a reá ruházott valójában védelmi feladatot és pontosan azzal nyitná meg a rablóbanda útját a “nemzeti tartalék” felé. Simor nem mondhat le. Ugyanis senki nem állítja és nem is gondolja azt, hogy ő egy kicsit is együttműködne a Nemzeti Latrok Rendszerével.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. keddi !
    *
    Az LMP és 4K egyáltalán nem azok akiknek szerinted “halvány gőzük sincs a politikához” hanem ők teljesítik Őfelsége Udvari Ellenzéke szerepét.
    Hangsúlyozom, nem játsszák, hanem teljesítik !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. [kép aláírás]
    *
    Megérjük ezt is: a portré még változhat Orbánra.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. EdCarping!
    *
    Az MNB-elnöki cím elsősorban nem politikai, hanem kemény, következményeiben a reál szférát döntő erővel érintő [befolyásoló] hivatás, s csak aztán politikai. Szinte mérnöki feladat.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Na ez nem megy Matolcsynak Gordon Blue:). O csak atadja trezor kulcsot Orbannak! O meg nyalogatja majd a szajat, azt hiszi sosem fogy el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. ” A méregpoharat fenékig ki kell innia a magyxar népnek “…../ B.László /
    Hát kérem ez a következő korty !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. A kuszaszemü Matolcsira a jegybank hátsókapu őr-portás feladatát sem bíznám. Még a végén képes lenne e pozícióból befolyásolná az új jegybank elnökét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Kusza Szem és a sarki koldus között az a különbség, hogy az utóbbi jóval kevesebb hülyeséget mond, ergó sokkal jobban ért a pü, és gazd.polhoz.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. tempohírek
    Mit reagáljunk egy helyes lépésére az ügyészségnek? Ezt az “apostoli kormányzó urat” már régen zárt intézetben kellene gyógykezelni! Van elég bajunk a másik elmeháborodottal (Orbánnal) nem hiányzik még egy!
    EdCarping
    Miért kellene lehetővé tenni Orbánnak, hogy hamarabb nyúlkáljon a mancsával a NEMZET tartalékába? Simor azért tart ki, mint Gyurcsány: hogy Orbánt az ORSZÁG érdekében minél tovább távol tartsa! Ezzel bizonyítja, hogy hazafi, és nem hazaffy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Az univerzális fideSSesek mindenhez értenek, bárhova teszik alá tud írni!!!!!
    A nagy sakk játékos meg kedvére mozgatja a parasztokat a táblán, aztán csak azt halja MATT :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Egy megoldás maradt:
    Márciusig helyre kell állítani a demokráciát, stb…elzavarni a Fidesz-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Semekkora áldozat nem túl nagy azért, hogy megállítsuk a nemzeti trezor kifosztását! Szerintem már nincs min agyalognunk. Mindent kibeszéltünk, átbeszéltünk, megbeszéltünk. Tudjuk mit terveznek. Meg kell szervezni a cselekvést, mert különben beledöglünk! Orbánék éhen döglesztik a népet, eldózerolják és sóval hintik fel az ország romjait, ők meg lelépnek az irtózatos pénzzel. Rettenetes tehetetlenséget érzek, pedig szívesen cselekednék már!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Kedves
    Visszakézből,
    2013. január 2. szerda
    22:30

    Mire gondolsz?Kilövési parancsra?Úgy legyen!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Eagle:

    Az MNB tartalékai nem halomban állnak az MNB pincéjében, hanem többnyire külföldi bankokban, általában látra, vagy rövid távra szóló betétként vannak kihelyezve. Az MNB ezért kamatot kap – ez mégis valami – ha az MNB-t nem is veti szét az összeg (a betétek nagyságához képest).
    .
    A betétek fölött tehát az MNB rendelkezik – egészen pontosan az MNB mindenkori elnöke.
    .
    A tartalékok a HUF védelmét szolgálnák, egy esetleges HUF elleni „támadás”, spekuláció esetén. A tartalék jelentős része a 2009-ben felvett IMF kölcsönből származik, amit jövőre két részletben teljesen vissza kell fizetnie az országnak. Ezzel a tartalékok máris csökkenni fognak – a HUF potenciális védelme eleve gyengül. (Az IMF-fel való megállapodás ezt eliminálta volna).
    .
    Hogy Orbánék mit tesznek majd a tartalékokkal? „Osztogatni” fognak belőle – véleményem szerint 2013 őszére a mai tartalékok a felére csökkenek. Minden esetre törvényben gondoskodtak arról, hogy az MNB tartalékának felhasználása államtitok lett. Hogy ne tudd, ez mekkora összeg és mire megy el. A tartalékok csökkenése persze nem marad majd teljesen titokban – a bankok, ahonnan kivonják ezeket, tudni fognak róla. Csak te nem!
    .
    Akkor lesz gáz – ha Orbán rendszere addig nem dől össze. De ez nem a tartalékokon múlik, ha politikai okokon. Azon, hogy Orbán az elkövetkező hónapokban mennyire lesz erőszakos és a birkák meddig viselik el őt. Például a pedagógusok, akik a diákok szövetségesei lehetnének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Akinek ez kimaradt az életéből – a Magyarország nevű diliházból:

    http://index.indavideo.hu/video/Macska_eger_harc_lesz_es_mi_leszunk_a_macska?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Amikor ilyen híreket olvasok, örülök, hogy eljöttem Magyarországról. Vége van mint a botnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. ALVILÁGOSULT ABSZOLUTIZMUS. Éppen tíz éve jelent meg Magyar Bálint cikke az első Orbán kormány működésének logikájáról, amit akkor ő az alábbi találó szóvicc segítségével jellemzett:
    .
    <>
    .
    http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/magyar_balint_magyar_polip__a_szervezett_felvilag.html
    .
    Magyar Bálint helyzetelemzése azóta elavult. A demokratikus intézményrendszert, a köztársasági alkotmányt időközben sárba taposták azok, akik arra korábban felesküdtek. A nagyszabású közjogfosztási aktust – röviden: puccsot – követően Magyarországnak új államformája lett:
    .
    ALVILÁGOSULT ABSZOLUTIZMUS.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. ALVILÁGOSULT ABSZOLUTIZMUS. Éppen tíz éve jelent meg Magyar Bálint cikke az első Orbán kormány működésének logikájáról, amit akkor ő az alábbi találó szóvicc segítségével jellemzett:
    .
    “Demokratikus intézményrendszer keretei között maffiamódszereket alkalmazó állam, azaz a “szervezett felvilág” szisztematikus kiépítése.”"
    .
    http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/magyar_balint_magyar_polip__a_szervezett_felvilag.html
    .
    Magyar Bálint helyzetelemzése azóta elavult. A demokratikus intézményrendszert, a köztársasági alkotmányt időközben sárba taposták azok, akik arra korábban felesküdtek. A nagyszabású közjogfosztási aktust – röviden: puccsot – követően Magyarországnak új államformája lett:
    .
    ALVILÁGOSULT ABSZOLUTIZMUS

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. A fenti két bejegyzésem közül az első műszaki okok miatt hibás, a második a helyes. Alonzanfan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Tisztelt KORDON BLUED,
    A kormánypárti delegáltak túlsúlyával terhelt Monetáris tanácsban való asszisztálást én nem tekintem védelemnek, vagy ha mégis, akkor az Sziszüphosz vagy Sancho Panza erőfeszítésére, és értelmetlen küzdelmére emlékeztet. A jelenlegi MNB, Simor vezetésével képtelen eleget tenni törvényi kötelezettségének, azaz inflációt mérséklő intézkedéseket tenni, s ezzel ellensúlyozni a kormány esztelen gazdaságpolitikáját. Simor lehet, hogy harcol, de harca eredménytelen. Lemondása nemzetközi botrány lenne, és olyan reakciókat váltana ki a nemzetközi pénzvilágban, az Európai Központi Bankban és az EU-ban, amely Orbánt normális útra téríthetné. Mint írtam, ugyan ez a vélemény a 2010 előtt megválasztott alkotmánybírókról is, igaz ők nem csak sodródnak az eseményekkel, hanem állásfoglalásaikkal kiszolgálói is lettek ennek a rezsimnek, amikor elszabotálták több ezer beadvány megtárgyalását, köztük a magánnyugdíj-vagyon lenyúlását, a visszamenőleges törvénykezést, a kormány egyeduralmát megalapozó törvénykezéssel kapcsolatos beadványok érdemi megtárgyalását. Lemondásukkal ők illegitimmé tehették volna a fülkeforradalmárok által megszállt bíróság további működését.
    Látni kell, hogy a maradás a fülkeforradalmárok intézkedéseit a legitimálja, s ellehetetleníti, vagy legalább is jelentősen megnehezíti a kormányváltás utáni rendcsinálást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Ed Carping +++++++++++++!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    Ma reggel, egy órája az ATV-n két fiatal újságíró és Rónai műsorvezető a cikk témáján vitatkozott úgy, hogy “bekerül Matolcsi az MNB-be, avagy nem kerül be?”, vagy “Navracsics lesz a külügyminiszter, vagy nem ő lesz?” stb. Csak egyetlen dolog maradt ki a csűrt csavart művita sodrából; történetesen az, hogy a Fidesz . h o z z á n y ú l . e. a z . M N B . v a l u t a – t a r t a l é k á h o z , vagyis egyedül a lényeget hagyták ki.
    Ma már nem csodálkozhatunk az ATV politikáján, amely részeletkérdések szétcincálása mellett, a fő és igazán húsbavágó kérdések elkendőzéséből tevődik össze…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. “tisztelthölgyeimésuraim”

    Á, dehogyis nyúl hozzá!
    Megmenti, mint a magánnyugdíj-pénztár pénzét – tőlünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Az MNB felett a Fidesz mindenképpen átveszi az uralmat. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy Pöttyössegű Kusza Szem, vagy valamelyik másik Orbán-fabábu lesz az elnök. Nem véletlen, hogy még szóba se jön pl. Járay, akit pedig nem nagyon lehet azzal vádolni, hogy Fidesz-ellenes lenne. De ő soha nem lenne Orbán kesztyűbábja egy ilyen bankrablásnál (mert ez az lesz a javából), ravaszabb ő annál. Tudja jól, hogy ha beülne a székbe, majd segítene kifosztani az MNB-t, utána egyetlen komoly bankár se állna vele szóba. Ő pedig arra (is) gondol, ki tudja, mit rejt a jövő (Orbán után)…

    Amúgy pedig ha a kirablás valóban bekövetkezik, Orbánnak – és rendszerének – annyi. Biztos bukás jönne, méghozzá igen gyorsan. Nem részletezem, mi minden várható ebben az esetben, ám a vége államcsőd lenne. Rettenetes szenvedés (hiperinfláció, áruhiány, energiaellátási gondok, stb) szakadna az országra. Ezt azért még a csuti beteg se fogja felvállalni. Ami megvalósul majd, egy szokásos Fidesz-simli, némi lenyúlással. a ehhez viszont pont Matolcsy kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Előbb volt a kábítások és kifosztások éve (2010-2012),
    most az ígérgetések és némi visszaosztogatás következik (2013-2014).
    Kábul majd a magyar, hogy valamit neki is hullajtanak, miután sikeresen le- és kirabolták.
    Nem csináltak titkot abból, hogy az MNB-re fáj a foguk, hisz az egy tartalék rossz napokra, azokat éljük most, tehát …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos