Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem a Coccolino-t nézték kokainnak 2013. január 2. szerda 16:50 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem a Coccolino-t nézték kokainnak
New York – A magyar sajtóban megjelent híradások szerint a Coccolino öblítő miatt nézték kokaincsempésznek azt a magyar férfit, akinek csomagjába nyomkövetőt tettek a Kennedy repülőtéren, majd a csomag felnyitásakor kommandósok csaptak le rá. A híradások szerint a “Coccolino” felirat alapján hitték a küldeményt kábítószernek. A nyomozati anyagok szerint azonban a repülőtéren a drogteszt pozitív eredményt mutatott, és becslés szerint 4,252 gramm kábítószert tartalmazott. A Coccolino Amerikában is kapható “Snuggle” néven.

A kommandó nem azért csapott le Brooklynban, mert a Coccolino öblítőről azt gondolták, hogy valaki felcímkézve így küld kokaint Amerikába. Amint az Deron James, a Homeland Security Investigations speciális ügynökének jelentésében olvasható, ez év november 12-én érkezett az express csomag a JFK repülőtérre, amelynek címzettje Berki Viktor volt, a cím pedig Brooklynban a Fort Hamilton Parkway egyik apartmanja. Ez a Boro Park része, ahol sok magyar él, főleg illegálisan Amerikában tartózkodók.
A csomagban találtak öt palackot, amely mosószernek látszott. Ebből négy palack volt a Coccolino, amelyről megállapították, hogy mosószer, annál is inkább, mert a Coccolino ugyanolyan dobozban kapható Amerikában is, “Snuggle” néven. A rutinvizsgálat során a négy palackban pozitív eredményt mutatott a kokainteszt. A speciális ügynök szerint a vizsgálat megállapította, hogy a négy palack körülbelül 4,252 gramm kokaint tartalmaz.
November 13-án a New York-i kerületi bíróság elfogatóparancsot adott ki a címzett ellen, és engedélyezte nyomkövető elhelyezését a csomagban. November 14-én postásnak öltözött ügynök kézbesítette a csomagot. A küldeményt egy “Attila” nevű férfi vette át délután 1 órakor, majd az ügynökök várták a nyomkövető jelzését. Délután 2 óra 50 perckor megszólalt a nyomkövető, ekkor berontottak a lakásba, és elfogták Berki Viktort a csomaggal a kezében.
A magyar férfi elmondta, hogy a csomag az övé, ő rendelte, és azt tartalmazza, amit kért. Majd úgy nyilatkozott, hogy az öblítőszerben nem rendelt kokaint. A küldeményt egy Czirják Bálint nevű ismerőse küldte az ő kérésére, mert allergiás más mosószerekre.
Czirják Bálint vallomást tett a budapesti amerikai nagykövetségen. Ebben azt nyilatkozta, hogy Berki már több mint egy éve él Amerikában. Az nem tisztázott, hogy eddig miért nem rendelt magának öblítőt, ha allergiás minden más mosószerre, ami Amerikában kapható, ahogy az sem, miért nem gondoskodott a két nap múlva lejáró vízuma meghosszabbításáról. Turistaként nem tartózkodhatott legálisan több mint egy éve Amerikában, mert a beutazási engedélyek 90 napra szólnak.
Czirják vallomásában azt mondta, tudomása szerint Berki azért tartózkodik Amerikában, mert egy ruházati kereskedelemmel foglalkozó céget akar alapítani. A gyanúsítottal a Facebook-on és telefonon tartott kapcsolatot, és idén nyáron ismerte meg, amikor Amerikában járt, és egy ismerőse mutatta be őket egymásnak. Berki négy liter Coccolino öblítőt, 1 flakon Baba tusfürdőt, 1 flakon Schauma sampont és két keresztrejtvény újságot rendelt tőle.
Czirják elmondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy csomagot kért Berki. Elmondása szerint Berki azt is kérte, hogy kap majd egy ismeretlen személytől egy ágyneműs csomagot, és azt is küldje el a részére. Czirják megkapta ezt a csomagot is, és felbontás nélkül hozzátette a többi küldeményhez.
Czirják azt állította, nem tett kokaint a csomagba, az ismeretlen férfitől kapott csomagban nem tudta mi volt, mert azt nem nyitotta ki. Az amerikai hatóságok nem a felbontatlan ismeretlen küldeményben, hanem a Coccolino öblítőben találták meg az állítólagos kábítószert.
Berki magyar származású ügyvédje, Peter Ronai tájékoztatása szerint a férfi szerepét december 3-án tisztázta a New York-i kerületi bíróság. Az állam nem folytatja az ügyet, nem emel vádat, az okot az irat nem tartalmazza. Berkit továbbra is börtönben tartják, az ügyvéd tájékoztatása szerint azért, mert a lejárt vízuma miatt közben illegálissá vált a tartózkodása. Ebben az esetben azonban emigrációs fogdába kellene kerülnie, ahonnan az első lehetséges alkalommal felteszik a repülőgépre.
Peter Ronai szerint azonban Berki Viktor menekültstátuszt akar kérni, mert az első magyar melegházasság tagjaként nem érzi magát biztonságban Magyarországon, ha vissza kell térnie. A menekültkérelem elbírálásáig óvadék ellenében elvileg szabadlábra kerülhetne. Ennek híján az első meghallgatást meg kell várnia.
Peter Ronai az ügy miatt perelni készül az amerikai államot, mert álláspontja szerint Berki Viktort a kokainbirtoklás- és terjesztés téves gyanúja miatt ok nélkül tartották börtönben, ezzel jelentős károkat okoztak neki. Emiatt napi 7500 dolláros kártérítést követel védence nevében.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.6/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 6 szavazatból)
Nem a Coccolino-t nézték kokainnak, 2.6 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Nem értem.
    1. Volt kokain, vagy nem? Ez nem derül ki a történetből.
    2. Mennyi (hány gram) mosószerben volt az állítólag 4 g kokain? Ha volt, akkor hogyan? Belekeverve?!
    3. Ha 2 nappal a vízum lejárta előtt letartóztatnak, és hónapokig fogva tartanak, akkor nyilván nincs módom elhagyni az országot, tehát nem lehetek felelős azért, mert tovább maradtam.
    Nagyon furcsa ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  2. Azért ez röhejes. Ha valakinek nincs vizumja, akkor minek neki az öblitö (Schauma sampon??)? (mellesleg én sosem hasznalok öblitôt) .
    Egyébként m i n d e n öblitö allergens. Az egész historianak se füle se farka, hacsak nem a kartéritést célozta ez az Attila vagy Viktor vagy ki. Tényleg röhejes. Na és persze a kokainra nem allergias az ur. Naszoval…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  3. Ahogy mondani szokták: a történet rendkívül életszerű. Öblítőt küldetek magamnak át az óceánon. Meg Schauma-sampont. Meg ágyneműt. Egy vagyonért. Mert ott nincs drogéria. A csomagban az óceán fölött valahogy belekerült az öblítőbe a kokain. És utána koktélt kevernek belőle? Ariel, Coccolino, egy kis Schaumával megbolondítva, és persze sok-sok jég, hiszen Amerikában vagyunk!
    Most pedig a krimiverzió: A kokainos öblítővel kezelt fehérnemű észrevétlenül drogfüggővé teszi a mit sem sejtő áldozatot. CIA-módszer, nemsokára Bruce Willis filmben találkozhatunk vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. ” Töpp dógok vannak Égen s Fődön Horatio , mit bölcselmetek felérni képes..”
    / Sékszpír , a Vili /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  5. Jó, de 4 gramm? Mire elég az? És hogy szedi ki az öblítőből? Ez hülyeség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Hacsak nemegy egy kis zacsóban volt a coccolínőban a kokó, akkor hogyan és főleg hogyan lehet kiszedni ? 5gr-ról van szó. Az usában a kokó olcsó. teljesen életszerűtlen a történet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  7. Nagyon zavaros a történet, az állam részéről az érthetetlen, hogy ha találtak kokaint, akkor miért nem emeltek vádat? Az allergia és vizum szöveg nevetséges a magyar fickó részéről. Elsősorban azt szerettük volna tisztázni, hogy nem a Coccolino felirat miatt teperte le ezt az embert a kommandó, mert azt gondolta, hogy az kokaint jelent. A Blikkben és több más újságban úgy állították be, hogy az amerikaiak ilyen hülyék. Ezt szerettük volna tisztázni. Másrészt, aki két nappal a vízuma lejárta előtt még nem tett semmit a vízuma meghosszabbításáért, de ágyneműt és öblítőt rendel, az nem véletlenül lett illegális, az illegálisan akart maradni. Állítólag turista vízuma volt, de az csak 90 napra szól, több mint egy évig nem tartózkodhatott eddig sem legálisan az országban. A novemberben lejáró vízumát senki nem látta, ez csak bemondás a magyar sajtóban.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  8. Én nem értek a kábítószerhez és a vegyészethez, de nehezen tudom elképzelni, hogy öblítőbe keverve ki lehet onnan nyerni kokaint. Lehet, hogy kimutatott valamit a teszt, de ezért nem emeltek vádat. De a fickó szövege teljesen életszerűtlen, hogy Amerikába ágyneműt kell küldetni, itt ezek olcsóbbak, mint Magyarországon. Sampont Magyarországról? Két keresztrejtvényújságot? A lakhelye közelében a Bartek Deli-ben (ez lengyel) és a Kék Duna élelmiszerboltban is árulnak Brooklynban a Boro Parkban magyar rejtvényújságokat, fillérekért. Az Amerikai Népszava is kapható ezekben az üzletekben, minden héten két egész oldal rejtvény van benne. :)) Coccolino – más néven – Amerikában is kapható. Egy év után vette észre, hogy allergiás az itteni öblítőkre? Amerikában minden kapható. Brooklynban az orosz negyedben, a Brighton Beach-en még szobi szörpöt is láttam, ami tudomásom szerint otthon már nincs. Nagyatádi csemege uborkát is vettem Brooklynban. Budán nem láttam soha.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. Lehet, hogy valamelyik jóindulatú haverja akart vele kiszúrni és esetleg mégsem sáros a fickó. Ez csak egy lehetőség a sok közül. Persze tényleg tudni kellene, hogy a kokain az öblítőben volt-e vagy külön ráragasztva egy tasakban. Mert ha külön, akkor más a helyzet. Akkor rendelésről volt szó. Bár én ehhez nem értek, de ha már hozzá lehet szólni… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Najo, azt azért pozitivumnak veszem, hogy nem Magyar Nemzetet meg a Hirlapot kérte…
    A 4 grammnak jelentösége van, valahol olvastam, hogy van egy hatar, amitöl felfelé a büntetés igazan érdemleges. Ugy tünik teszt volt, amit elsz@rtak, ezt valszeg matolcsytol tanultak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  11. Van itthon Szobi-szörp. Csak jelzem. Igaz az íze számomra egy kicsit más, de hát az élelmiszet-vegyészek nem tétlenkedtek az utóbbi 25 évben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Nem 4 gramm, hanem 4xxx gramm, azaz több mint 4 kiló cuccról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Szerintem 4.252gramm azaz tobb mint negy kilo kokainrol van szo.
    Nagyon zavaros a tortenet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Jesszus!:D Nekem hazi kolbaszt szoktak kuldeni,remelem abba nem tesznek nyomkovetot a JFK-n es nem rugja ram az ajtot a kommando’!

    Na jo!Mas karan nem rohogok,bar eleg zavaros story,elobb-utobb valszeg kitisztul a kep! Azt azert megjegyeznem,(nem tudom ti hogy vagytok vele),en szamos azonos markaju termeket kiprobaltam,mind elelmiszert,mind kozmetikumot stb.,azok kozul amik otthon bevalltak es itt is kaphatoak,de egy-ket azonos markaju termeknel ,bizony kulonbseg van!Es pont ilyen a Snuggle is!(Most mas termek nevet nem irnam le,mert gondolom reklamnak minosul!)Egyebirant kivancsi vagyok mas velemenyere is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Höh.. Így már értem miért olyan drágák itthon a mosószerek!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Nem akarom Rónai ügyvéd urat negatív szóval illetni, mert sok esetben segített az önhibájukon kívül bajba jutott magyarokon, lásd a kacsahajó balesete, de ez az ügy ahogy pestiesen mondják, enyhén szólva is érintős.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Izzi!
    Nagyon könnyű összehasonlítani a termékeket. Minden flakon mosószer, öblítő hátoldalán megtalálható az összetétele. A tisztítószerek egyébként országonként más, más mennyiségű hatóanyagot tartalmaznak, ez függ elsősorban a vízkeménységtől, és még néhány apróságtól. Ezen az alapon egyébként még a csokoládéról is pontosan megtudhatod, hogy miért más az íze a németországi MILKA-nak, mint a magyar bolti kereskedelemben forgalmazottnak. Igaz, hogy elég kis betűkkel, de oda van írva a hátsó felére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. “4,252 g” az nem négy gramm, hanem 4 kiló 25 deka. Nem hinném, hogy a NY-i rendőrség analiktikai mérleggel méregetne 2 ezred grammokat. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Na ezt a cikket az Index is atvette (Nem Coccolino volt, hanem tényleg kokain cimmel), akkor ez nem tul «szélsöséges»!
    Mégtöbb mosoporos cikket! Az mindig jo reklam, az AN-t is mosoporban kell becsempészni a köztudatba!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Sáros, vastagon! Ez mind mind bullshit és nehogy Péter is megüsse a bokáját e-miatt. Ha kicsit utána járnak, hogy hol laktak korábban ezek a köcsögök, akkor több szomszéd fogja bizonyítani, hogy masszívan füveztek, bömböltették a zenét és köcsög módon viselkedtek a szomszédokkal. Egy esetben majdnem rá kellett rúgni az ajtót, mert még azt sem voltak hajlandóak kinyitni. A szomszédoknál pedig masszív fűszag terjedt. Ha jól tudom, NY államban a fű nem legális. Ahol pedig van fű, ott kokain is lesz. Nem rosszindulatú vagyok, hanem ezek a tények. Remélem most mindazt visszaadja az élet, amit ő adott másoknak és keserítette meg a mindennapjaikat! Remélem kitoloncolják és a sitten rohad meg, ahova való…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Hat nem tudom, UKben pl clin nincs, mas meg nem valt be. Szoktam hozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Na.
    .
    Nem akarok kötözködni – de fogok -, magyarul a négyezer-kétszázötvenkettőt úgy írjuk, hogy 4252 vagy 4 252.
    .
    Azért tettem hozzá, hogy “magyarul”, mert más nyelvekben valóban használnak a tagolásra vesszőt. Ott, ahol a tizedes törtet pont jelzi. A magyarban tizedes vessző, így a 4,252 négy egész két tizedet jelent. Ezen csodálkoztam.
    .
    Szóval több mint 4 kg kokainról van szó, így már érthető a börtön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Maeldron, pedig eddig azt hittük, hogy a 4 egész valamennyi szazalék gramm eddig tuti volt. Ha ezek utan kiderül hogy ez tonna, akkor lesz nagy baj… A postai tulsulyrol nem is beszélve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Képzeld, én azt hittem. Vegyésznek tanultam, logikusnak tünt, hogy gramm esetén írják ki három tizedesjegyig, mert ilyen pontosan bemérték. Különben azt írnám, hogy több mint 4 kg, vagy 4,2 kg.
    .
    Na mindegy. Végülis van némi humor abban, hogy Coccolinoban jön a kokain.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  26. 2011 augusztus-ota mibol eltek a parjaval? Az ESTE vizum csupan 3honapig ervenyes! Akkor mit akart meghosszabbitani?
    Remeljuk a rendorseg becsuletesen es mindenre kiterjedoen elvegzi a munkajat!
    Boroo park-ban az illegalisan munkat vallalo magyarok szama napro-napra nol, mivel hogy magyar utlevelet osztogatnak a roman es az ukranoknak is!
    Azok az ukranok akiknek az usa vizumkerelmet mindenesetben elutasitottak, most
    uj-magyarkent dalolva setal be az usaba, majd illegaliskent dolgozik es termeszetesen 3honap utan elfelejt hazamenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  27. Maeldron:
    .
    “…Végülis van némi humor abban, hogy Coccolinoban jön a kokain…”
    .
    - Ebben a kontextusban ez egy kicsit sem vicces. Mert hogy;
    .
    A seggfej magyarsztáni “újságírók”‘, akik ezt eredetileg tálalták, eképp akarták prezentálni, mijen hüjék ezek a Zusákok, hogy mék a CoCColino- t is KOKAIN- nak olvassák, oszt’ küldik az kommandósokat.
    .
    Szóval, az egész már megint arról szólt, hogy az amerikai az hülye. Meg hogy az amerikait ki kell röhögni, mert hülye. Mert hogy Coccolino- felirat alapján egyből kommandósok hadát küldi, és még olvasni sem tud.
    .
    Bezzeg a nagytudású magyar az kiröhögi ám a hülye amerikait, aki olvasni sem tud, mindenkire kommandóst (AZ meg mi???) küld, és még azt sem tudja, hol van magyarország.
    .
    Nekem ez jött le az eredeti verziókból. Hogy az amerikai már megint hülye- a magyar szerint.
    .
    Mennyiszer kitárgyaltuk már ezt a témát ezen a fórumon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. Yorki:
    .
    - Ha a rendőrség (mármint, az amerikai) tényleg becsületesen elvégezné a munkáját azon a helyen, akkor a park illegális lakóinak ezreit kellene összeszedni, és kivágni a francba.
    .
    Érthetetlen, miért nem teszik, pedig jól behatárolható helyen, jól behatárolható népségekről van szó, így még titkos felderítő munka sem kellene. Egy nagyszabású rendészeti akció kellene.
    .
    OK, ugyanez igaz az összes euro- atlanti ország rendvédelmi erőire (finneket, és pár éve a dánokat leszámítva), hogy miért hagyják a különféle problémás népcsoportokat szerte a világról ILLEGÁLISAN, tömegesen bejönni, és / vagy bűnözni.
    .
    Hiszen már az maga bűncselekmény, hogy valaki illegálisan jön be, vagy, hogy illegálisan tartózkodik az adott országban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  29. Eldad!

    Eldrad egyetertek veled, csupan kiegeszitenem az eddigit!
    Az ilyen helyzet kialakulasahoz nagyban hozza jarul Partunk es Kormanyunk is!
    Azon illegalisoknak, akiknek lejar az utleveluk a magyar nagykovetsegen automatikusan meghosszabbitjak annelkul, hogy meggyozodenenek, hogy rendelkezik-e amerikai statusszal! Szinte osztonzik oket, hogy maradjanak az usaban, nem problema ha illegalisan munkatvegz es akar mit is csinalhat szinte ugysem tud lebukni, hiszen nincsenek jegyezve sehol! Mostanaban meg kiegeszitettek azzal is, hogy az itt szinten illegalis statuszban levo roman, ukran, szlovak, jugoszlav allampolgaroknak is kerees eseten magyar utlevelet adnak!
    Hala Semjen Zsolt magyarorszag miniszterelnok helyettesenek!
    Kormanyunk reszerol talan ez is egyfajta bosszu amerikanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  30. 4,252 gramot nem lehet becsülni, ezt csak mérni lehet. Viszont aligha mérték súly szerint, hiszen ahhoz el kellene különíteni.
    A “becslés szerint 4,252 gramm” csak úgy lehetséges, hogy becslés szerint valami más, nem SI vagy nem cgs mértékegység, ami átszámítva épp ennyi.
    Mi történhetett?
    (a) Szimat (illékonyságnak, illetve a szilárd minta feletti gáztér (páratér) összetételének) mérése
    (b) Kis minta kromatográfiás vagy elektroforézises elemzése
    (c) Megtaláltak egy kis zacskót vagy kapszulát, ami a mosóporban volt elrejtve, de nem bontották föl, így csak a brutto súlyt tudták megmérni, és becsülték a tasak vagy kapszula tárasúlyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Ha vízuma volt, akár csak turista is, az szólhat 6 hónapra, és a lejárta előtt még 6 hónapot lehet hosszabítani. Ha ESTA volt, az csak 9O napra szól.
    A hírben most 4,252 g kokaint akartak írni, vagy 4252 g-ot, mert az már szép mennyiség. Csak nem tudom hogyan fért el a 4 palackban. De életszerű a sztori, mert azt gondolta a kis naiv, hogy az öblítő miatt a kutya nem szagolja ki. Csak az amerikaiak nem hülyék. Még ha otthon azt is hiszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Eldrad: igazad van. A magyar kultúra abból áll, hogy az összes többi nép hülyébb. Főleg az amerikai.
    .
    girbegurba: normális vegyész egy pipettával és egy lobikkal titrálja neked. Négy mérés, a három legközelebbi értéket átlagolod. Na jó, itt flakononként négy.
    .
    De ki az a hülye, aki öblítőbe keveri a finom kokaint. Ezért kellene végre legalizálni az egészségre kevésbé ártalmas drogokat (kokai, speed, ex), hogy legalább ne legyenek szennyezettek. És ne a designer mérgeket és a heroint egyék a fiatalok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Izzi, nagyon jó az ötleted,ugyanis nincs kutya,amelyik a házi kolbászra ne gerjedne,ezért is elsiklanak mellette. Jó pár kapszulla belefér egy szál kolbászba. Viccet félretéve. Tel:973 473 1645 189 Parker Ave Passaic,NJ 07055 Nagyon jó a termékük , magyar hentes,minden van nála a gyulaitól a paraszkolbászig. Házhoz is küldi. Közelebb van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Commandante!Ahhoz hogy ossze tudjam hasonlitani a termekeket,kuldeni kene valakinek egy flakon Coccolinot!:D No csak vicceltem!Nehogy kuldjon barki is!
    Lokuro!Koszi az infot!Bocsanat,nem allt szandekomban otletet adni barkinek is,kulonben is!Kar elpocsekolni a finom hazi kolbaszt avval a franya kokainnal!
    Megegyszer koszonom lokuro!Maris feljegyzem a tel.szamot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. @girbegurba:
    A gép százalékosan írja ki, hogy mennyi “veszélyes” anyagot tartalmaz az adott minta. Ebből számolták ki, hogy az ca. hány gramm lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. kokaint már csempésztek pl perzsa szönyegbe felitatva és kiszárítva. A mai modern vegyészet el tudja különíteni a kokót az öblítőtől, de ha nem sikerül akkor is eléri a koko a hatását, az öblítő káros hatása meg az eladót nem érdekli. (Amig meg nem keresi őt a felültetett vásárló).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. Remélem sikerül a srácnak kiharcolnia a többmillió dolláros kártérítést, amiért így meghurcolták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  38. Bartos úr, akkor vagy 3 pud túrót küldhetne, ha Amerikàban minden kapható, mert azt itt Galliàban nem ismerik !
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. boszigabor,
    Én is így gondoltam. Mintavétel (pl. 1 gram, feloldva, esetleg az oldatból hevítéssel pára fázis, és azt mossa be a vivőgáz, vagy HPLC esetén más beviteli technika), eredmény a minta összetétele, stb.
    De becslést nem adunk 4 értékes jegy pontossággal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Szerintem ez 4252mg lehet inkább, ami valamivel több, mint 4g. 4252g nagyon sok. Esetleg el tudom még képzelni, hogy 4252g kokaint is tartalmazó egyéb anyagról – pl. öblítőszerről – van szó. Mindenesetre fura egy történet, k;íváncsian várom a folytatást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Én örülök hogy hírt kreáltak az öblítő szerrel kapcsolatos Amerikai nyomozó szervek eljárásából! Ha egyáltalán igaz, hogy az eljárás ténylegesen az öblítő szer kábítószer tartalmáról szól, és nem másról, mondjuk más, az amerikai nemzet számára hátrányos, kényes ügyről. Azt szinte lehetetlennek tartom, hogy az USA illetékes szervei koholt vádakkal korlátoznák valaki szabadságát! Az USA tudni illik jogállam!

    Hogy még is miért örülök az öblítővel kapcsolatos híreknek? Azért, mert ebből most már minden értelmes ember egyértelműen megtudhatja, hogy a magyarországi rendőrségi, katasztrófa elhárítási, ügyészségi, téves kommandós akciók tömegéről még csak nem is értesülünk! Otthonokat tesznek tönkre, rongálnak meg, és indokolatlanul házkutatnak.
    Ha mindegyik nemzetközileg korrekt vizsgálatot és nyilvánosságot kapna, már az egész világsajtó tele lenne velük! Az, hogy az állam, – a magyar kormány – úgy bánik a befizetett adónkkal, a pézünkel, mint a sajátjával, az már nem is kérdés! A magyarországi jobboldali klerikális kormány szervezeteket alapít a világban saját reklámozására, Erdélyben, és Szerbiában gurul a propaganda forintja minden magyarnak, még az éhezőknek is! Pedig szegények már vannak másfél – két millióan! 30 nál több futballpályára költenek milliárdokat, és Orbán falujához vasutat építtet, és stadionokat a nép pénzén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. Mindenkihez! Aki jart as USA-ban, vagy elt ott, annak tudnia illene, hogy az USA-ban a 4,252gr az NEM 4egesz252ezred grammot jelent, hanem negyezer-ketszazotvenkettot. Az ezresek utan az USA-ban minden esetben vesszot hasznalnak. Ha ezredeket akarnak kifejezni, akkor pontot hasznalnak az ezresek utan, NEM pedig vesszot. Jarjatok utana. Ha autot veszel, az ara $8,500 ami ugye nem 8dollar50cent ugye? Jarjatok mar utana, mielott irkaltok.
    AZ USA-ban 4.252 gr jelentene a 4-5gramm kozti mennyiseget.
    A cikk es a valosag is 4,252gr kokorol szolt, tehat itteni irasmodban kifejezve 4252grammrol tehat 4kg anyagrol volt szo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Pontositaskent annyit irok meg, hogy pontot az egeszek utan hasznalnak es nem az ezresek utan, de a lenyeg valtozatlan. Vesszo–az ezresek jelzoje. Pont: tizedes jelzoje, vegulis tizedes`vesszo` magyarul. Bonyolultnak tunik de annal egyszerubb azert: 4,252gr= 4000+252=452gramm=4.252kg usa irasmodban, magyarul pedig 4252gr=4,252KG. Valoszinuleg nem kokainrol volt so, de a hirgyartas jellemzo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Mint már korábban írtam, masszív füves volt a kedves uriember! A fort hamilton-i lakása előtti apartmanban masszív fűszag lengte be a házat, állandóan hangosan hallgatták a zenét, letojták a szomszédokat és nem nyitottak ajtót, mindaddíg míg egyszer majdnem rájuk rúgták… Szóval szépen deportálják csak haza, más normális dolgozó ember nem jut ki, ez a szenny meg egyből menekült státuszt???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A “magyar Petrocelli”-nek nevezték Peter Ronait 2014. december 21. vasárnap | AN

Sándoron fékezés nélkül hajtott át a kamion 2014. október 23. csütörtök | AN

Éheztették a magyar szexrabszolgákat 2014. október 23. csütörtök | AN

Peren kívüli egyezség Soltész Vilma ügyében 2014. szeptember 11. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos