Ronai and Ronai
AMERIKAI

Buják Attila: Tömjén Zsolt, az üldözött 2012. december 11. kedd 20:28

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Buják Attila: Tömjén Zsolt, az üldözött

Most hagyjuk a részleteket. Őszintén szólva a témától (magától a tárgytól is) enyhe csömör fog el pro és kontra. Valamiért nem nagyon érdekel, hogy Semjén segédpüspök, a katolikus egyház kihegyezett dárdája, Szent György ágaskodó lova, a magyar nemzet újjáépítője miben és mennyiben kopizta a doktoriját. Hogy szerepelnek-e benne neves vallástörténészektől egyszeri használatra kikölcsönzött jelöletlen idézetek. Gyanítom, hogy ezek a dolgok jó ideje (évtizedek óta) így mennek a hazai tudományosságban, s ha alaposabban utána is néznénk, ha volna rá időnk, pénzünk, de főképp türelmünk, a dolgozatok harminc-hatvan-hetven (?) százalékáról kiderülne, hogy részben vagy egészben plagizálták. Lopták, összeütötték, hasalták, séróból írták vagy négerekkel íratták. Ami elég nyomasztó, mert ahogy a dolgozatok jó része plágium, maga az ország is merő plágium, csalás és önámítás. Hát szabadna efféle címkéket magára aggatnia, hogy „szabadságszerető, büszke nemzet”, „nyílt és vendégszerető” a „kereszténység védőbástyája”, a „kommunizmus elleni küzdelem élharcosa”? Nem öncsalás a bíráló bizottság előtt?

De hagyjuk, ugorjunk Semjénünk elé, pontosabban ugorjunk el előle, mert Zsolttól és bandájától egy ideje megtanulhattuk, ha bárki egy karcnyira sérteni merészeli őket, az kozmikus erőtérbe kerül. Bérlete van a gyehenna tüzére. Zsoltunk letámadása nem más, mint a „hit megbecstelenítése”, Diocletianus oroszlánjainak tombolása, Róma égése, pogrom, keresztényüldözés. Főleg keresztényüldözés. Ha valakinek nem tetszik, hogy a Zsolt ötven vagy hatvan vadásztársaság vendégbarátjaként lövöldöz bakot, ha megütközik azon, hogy szent küzdelmet folytat a „szabad vadászatért”, hogy haverjaival halomra mészárolhassa Isten ártatlan teremtményeit, ha megpendíteni meri, hogy a Zsolt nem annyira a „keresztény értékek” elkötelezettje, a hit védelmezője, hanem voltaképpen sumák, képmutató és műveletlen alak, minimum keresztényüldöző. De nem is értem én a Zsoltot. Húsz éve mozgolódik a politikai arénában, sikeres ember, párt nélküli pártvezér, rendszerváltások potyautasa, de ha politikai eszközökkel támadják a politikában, mártírrá lényegül. Égre emelt tekintettel szólítja teremtőjét: „Uram, miért hagytál el engem?”

Ez a gond a mi Zsoltunkkal, nem az, hogy plagizált-e húsz évvel ezelőtt. Mert az, hogy plagizált, számomra hit kérdése. Nem vagyok hajlandó elolvasni a Zsolt dolgozatát. Mellesleg ez az egész egyre büdösebb. Úgyhogy kicsit már tényleg hiszem is, megesett az a csúnya plágium. Zsoltot ugyanis, minden teológiai képzettsége ellenére, elmulasztották informálni a nyolcadik parancsolatról. „Ne lopj!” Amit anyukám azonnal megfejel a bornírt népi bölcsességgel. Aki hazudik, az lop is, aki lop, miniszterelnök-helyettes lesz. Aki pedig miniszterelnök helyettes lesz, azt 2014-ben úgy elzavarják, hogy csak úgy füstöl. Mint Tömjén Zsoltot, a fő-keresztényt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 88 szavazatból)
Buják Attila: Tömjén Zsolt, az üldözött, 4.8 out of 5 based on 48 ratings

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Csak remélni tudom, hogy én tévedek, amikor úgy érzem, hogy a végső konklúzió mintha nem bírna biztos alapokkal.
    Ha egy országban a 30-60-70% palizálta a diplomáját, akkor ugyanaz a 30-60-70% miért is ne szavazna újra Tömjénre? Nem jut eszembe semjén ellenérv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  2. Én itt-ott beleolvastam a “dolgozatba”, nem vesztett semmit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Pál apostolnak a Korinthusbeliekhez írt első levele.
    1/20.,, Hol a bölcs? Hol az írástudó? Hol e világnak vitázója? Nemde nem bolondsággá tette -é Isten e világnak bölcsességét? ”
    /21.,, Mert minekutána az Isten bölcsességében nem ismerte meg a világ a bölcsesség által az Istent, tetszék az Istennek, hogy az igehirdetés bolondsága által tartsa meg a hívőket.”
    /27. ,, Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten,hogy megszégyenítse a bölcseket: és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten,hogy megszégyenítse az erőseket.”
    /28. ,, És a világ nemteleneit és megvetettjeit választotta ki magának az Isten, és a semmiket,hogy a valamiket megsemmisítse.”
    Csak nem Ő segítette hatalomra az orosz kommunistákat 1917-ben?
    3/18. ,, Ha valaki azt hiszi,hogy bölcs köztetek e világon bolond legyen,hogy bölcsé lehessen.”
    /19. ,,Mert e világ bölcsessége bolondság Isten előtt. mert meg van írva: Megfogja a bölcseket az ő csalárdságukban.”
    Akkor most Semjén bölcs vagy bolond?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Olyan Semjén mint Orbán aki kiválasztotta. Schmitt is olyan mint Orbán mert elfogadta a pódiumot Orbántól. Most Orbán két fontos embere lebukott. Mi marad Orbánnak. Hát a hallgatók, az egyetemisták. Ők majd kimondják Orbánról a végső szót. Remélhetőelg azt, h köszönjük elég. Orbán a hallgatok ellen semmit nem tud tenni. Ha az egyetemisták elindulnak Orbánnak vége. Nem is mer Orbán találkozni az egyetemistákkal. Orbánnak igen csak remeg a lába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  5. Vélemény!!!

    Szívemből beszélsz , bárcsak úgy lenne ahogy írod!
    Nagyon jó lenne, ha szóról-szóra igaz lenne mindaz , amiről írsz!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  6. Puzsér Róbert eredetie :)
    -
    “Tíz ok, amiért ki nem állhatom Semjén Zsoltot

    Puzsér Róbert | 2012-12-11 03:40:26 | Módosítva : 2012-12-11 03:40:36
    Címkék: Nem tartozik hozzá címke

    1. A KDNP. Semjén egy olyan párt elnöke, aminek nincs társadalmi támogatottsága, nincsenek szavazói. A KDNP frakciója Orbán nélkül csak turistacsoportot alkotva kerülhetne a Parlamentbe. Egy virtuális, politikai pártnak látszó négytagú mozaikszó, bármiféle felhatalmazás nélkül. Korrekt versenyben még puccsal se kerülhetnének hatalomra, lévén nincs egy osztagnyi hadra fogható ember köztük.

    2. Miniszterelnök-helyettesi cím. Semjén Zsolt annak a kormánynak a második embere, amelyik eloszlatta az utolsó illúziót, hogy a nemzeti (konzervatív, polgári, jobb-) oldal bármivel is különb, mint a posztkomcsik. Az Orbán-Semjén kormány napról-napra győz meg arról, hogy korrupcióban, hazugságban, alkalmatlanságban és gátlástalanságban lazán felveszi a versenyt az előző meg az azelőtti kormánnyal, csak nekik még több hatalom van a kezükben.

    3. Teljes alkalmatlanság. Semjén a legsemmirekellőbb ember a kormányban. Egy olyan társaságban, ahol az inkompetencia megtestesült ideálja, Matolcsy nemzetgazdaságért felelős miniszter lehet, ott ez a szerencsétlen érdemi hatalmat, tényleges feladatot soha nem kapott. Miniszterelnök-helyettessége, mint nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszteré nem több, mint egy hangzatos blöff, Orbán maximum a kocsija színéről engedi egyedül dönteni.

    4. Plágium. Hogy lehetne bármiféle szakmai hozzáértést elvárni egy olyan embertől, aki még egy szakdolgozatot is képtelen volt tisztességesen megírni? De legalább a politikusi pályára alkalmassá teszi az a tény, hogy lopta.

    5. Inkvizítor hajlam. Semjén a doktori értekezésében(!) jelenti ki, hogy Mick Jagger maga az Ördög. Nem azt írja, hogy a Rolling Stones zenéje sátáni, hanem komolyan azt állítja, hogy Jagger személyében jelen van az Antikrisztus. Efféle sötét babonaságért humánusabb helyeken kényszergyógykezelés jár, nálunk doktori cím. Dr. Semjén Zsolt teológusként sátáni erők működését látja popdalok éneklése mögött, ugyanakkor úgy véli, hogy az Úrnak kedves az, ha ártatlan és védtelen állatokat szórakozásból legyilkol.

    6. Vadászat. Semjén Zsolt amellett, hogy szeret vért ontani, nem átall lobbizni is azért, hogy minél több vadon élő állat lehelje ki a lelkét, már, ha van neki. Miniszterelnök-helyettesként azon fáradozik, hogy a spanjaival minél több és többféle állaton gyakorolhassák perverz időtöltésüket. Az elmúlt két év legjelentősebb, nevéhez köthető belpolitikai eseménye az volt, amikor levélben követelte gazdapártja miniszterétől a nyári lúd, a vadgerle, a fürj és még számos addig védett állatfaj vadászhatóságát.

    7. Kamu hajszín. Ötvenévesen hogy lehet valaki teljesen ősz, amikor az elmúlt húsz évben nem kellett dolgoznia, megélhetési problémái mégse voltak soha? A titok nyitja az lehet, hogy eredeti, vörös hajszínét vallásos meggyőződésből addig mosta a legkülönbözőbb vegyszerekkel, amíg a jelenlegi végeredményt nem kaptuk. Semjén nem szereti a vörös embereket, úgy gondol rájuk, mint Isten kegyetlen tréfáira.

    8. A Reagen-szobor. Semjén Zsolt szobrot állíttatott a Szabadság téren Ronald Reagennek, annak a gyalázatos pojácának, aki színészként John Wayne, elnökként Gerald Ford szintjét se ütötte meg. És bár boldog kölyökkutyaként ugrálja körbe a háborús uszító debil egész alakos szobrát, ugyanezzel a lelkesedéssel nyalja fényesre annak a gazdának a kezét, aki a csillagháborúval fenyegetőző fantaszta hazájával és nyughelyével szemben az azeri meg a kínai szövetséget kínálja fel Magyarországnak.

    9. Krisztus-marketing. A názáreti halálát és feltámadását reklámérvként használni kétségtelenül ocsmány dolog. Csakhogy Semjén nem egy autót vagy egy doboz cigit akar nekünk eladni azzal, hogy a Megváltó is ezt vezetné vagy ezt szívná, hanem azt állítja, hogy többek között azért áldozta fel az életét, hogy ő meg a haverjai havi hét kilóért zavaros és agresszív tévképzetekkel vegzálják a buzikat, a nőket, a hajléktalanokat, az ateistákat és ki tudja, hogy még hányféle társadalmi csoportot.

    10. Elvtelenség és cinizmus. Szűz Mária országának első számú katolikusa egy olyan mélyen lelkiismereti természetű kérdésben, mint az abortusz, soha nem konfrontálódott a Fidesszel, eszébe nem jutott az együttműködés feltételévé tenni a magzatgyilkosságok betiltását vagy akár csak korlátozását. Plágiumügye kapcsán se habozott sokat azzal, hogy előadja Gyurcsány Őszöd utáni érvelését, és miközben éveken át morális alapon szólította fel lemondásra a szocialista miniszterelnököt, most ő magyarázkodik azzal, hogy amit tett, az hiába erkölcstelen, hiszen jogszerű.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  7. Zsolt pályája sem szól másról, mint az összes többi fideszes életútja: a teljesítmény nélküli előrejutásról, a magyaros ügyeskedésről. Ezért lesz – ahogy Fletó oly találó egyszerűséggel már korábban képernyőre vetette – törvényszerűen ronda a bukásuk. Pali kezdte a sort. Itt jön zsolti, a következő dominó, mely ismét egy szarral teli gödörbe dől… Kérem a következőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  8. Hiába minden. A frakció védi, mint egy szent embert. Mert igenis keresztény üldözés áldozata lett a zsóti!
    És védik. Még….Aztán egyszer csak kirúgják alóla a széket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  9. Palit is védték – ott is bebizonyosodott: van, ami védhetetlen. Jellemzően Orbán személyi választásai tartoznak ebbe a körbe. A kör pedig most is bezárult – már csak idő kérdése amíg felismerik, majd pedig beletörődnek:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  10. A Vatikán ügynöke.
    Ha kell még vért is fognak ontani érte !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  11. Minőségében más a szitu övele mint Shittplagi bácsival.
    Plagi fatert feldobták a HVG.-nak valami parlamenti szarkeverés végtermékeként. ( Szerintem.)
    A HVG ettől bepipulhatott , hogy őket sakkfigurának használták a játszmában. ( Szerintem.)
    ÉS most ezzel az üggyel kissé kiköszörülték a csorbát. EZ már kínos a mosthatolmonlévőnek. ( Szerintem.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. Valószínű, igen, hogy a Kedves Vezető keze benne volt a kínosan ostobán mameluk pali ügyében. Orbán kegyetlen intrikájának áldozata le(hete)tt. De a tény az, hogy nincs kisebb, vagy nagyobb plagizátor csaló. Azaz – véleményem szerint – pali és zsolti egy és ugyanaz. A sorsuk is meg kell(ene?) egyezzen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  13. Remélem, hogy az ifjúság végre kimondja, hogy a király meztelen. És remélem, leszünk egy páran, akik ezzel egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  14. Zsazsa! Nem csak a király meztelen, hanem az egész udvar! A Pórnép egy része meg nem hisz a szemének. Pedig a megoldás(a király eltakarítása) a pórnép dolga.A kisemmizetteké és a megnyomorítottaké. Az ifjúság szeme még jó, ők nem hordanak semmiféle szemüveget, amelyik a tisztánlátásukat zavarná. Most is azzal kezdték, hogy a 2008-as “népszavazáson” becsapták őket. A szülők is vastagon érintettek, hiszen nekik kellene kifizetni a tandíjnak nem nevezett sarcot, az ő gyerekeik nem juthatnak előre, mert a meztelen király szavazatvásárlásra költi azt a pénzt, ami a továbbtanulóké kellene lennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Az egyetemisták elmondták, várják az érettségizőket és szüleiket, tanáraikat, azokat, akiket most rekesztettek ki a továbbtanulásból, mert ott lenne a helyük a tiltakozók között!
    Nagyon jó, ahogy nyomatják a sohasemhazudtam múltbéli szövegeit!
    Letagadhatatlan, bele a képünkbe, hogy miket ígért és mi lett az igéretekből!
    Ez most nem csak az egyetemisták ügye, hanem a középiskolásoké és az kisiskolásoké és az óvodásoké, mindannyiunké. Sokan, nagyon sokan érintettek, mert a jövő nemzedéke érintett a vallási listázásban, a továbbtanulásban egyaránt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Vélemény!
    Nem az egyetemistáknak kell elindulni, hanem mindenkinek! Nem örülök, ha 0rbánnak remega lába, mert az csak élőknél fordul elő. Szeretném, ha már a 2/3 zokogna sírja felett. De ezt minél előbb, mert napról napra nő a fasiszta diktatúra. kezd az elviselhetetlenségig érni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. *
    Normális esetben és országban az egyetemistáknak kéne tiltakozniuk az orbánéknak már az egyetemen viselt dolgai, csalásai és hazugságai ellen. Nade, pont őnála kellene kifogásolni azt, amit a főnöke, a Vezér több-ezerszeresen követ el, méghozzá napi sűrűséggel ?
    *
    Schmitt után már a második “plagizációs” eset . e g y [a] t á b o r b a n , e g y . [a] z á s z l ó . a l a t t . mégiscsak figyelemre méltó statisztikai tényező, amely “némi tendenciát” tükröz. Ki tudja – három a magyar igazság – lehet, hogy a harmadik plágium botrány már ott érik valamelyik irattárban. Jó lesz figyelni! Fideszesek reszkessetek!
    *
    Állítólag ma találkozik Orballini a diákokkal. Erre befizetnék, mégsem bízom a lekötelezett HÖOK komoly szándékában, [ld arezidensek, és az orvosok kamaráját] Az a kimaradt tegnapi nap nekem fölöttébb . g y a n ú s , Tegnap hol járt a Duce ahelyett, hogy rögtön az egyetemen termett volna tisztázni magát…? Félő, hogy ez a dráma előre épp általa volt megrendezve. A szerepet csak mára tanulta volna be a ripacs… ? Nem, hanem a háttér brigád ez alatt választotta ki az előre elkészített alternatívák közül azt amely majd betömi a szájukat egy csöpp engedménnyel., oszt végre kuss lesz a campusok alatt.
    Ne legyen igazam !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Kezdjük ott, hogy a kereszténység főleg annak mostani félresikerült változata soha nem a demokráciáról szólt . Semjén apostol csapata önmagáért beszél. A történelemből jól tudjuk, hogy az ellenséget a saját fegyverével a legkönnyebb legyőzni. Csodálkozom, hogy e látomással bíró félresikerült hazug pankrátor, aki büszkén vallotta a karaktergyilkos RAMBÓ szerepét, megfeledkezett arról, miszerint őt is amortizálhatják de csúnyán.Azt hinni, hogy Isten szolgája mindent megcsinálhat Istenre és látomására hivatkozva, a pofátlanság csimborasszója .
    A világi törvények, amit Ő is összetákolt, reá is vonatkoznak, nemcsak ránk halandókra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Kedves Ducar140!Nagyon szépen megfogalmaztad a véleményedet.Minden szavaddal egyetértek.E plagizáló alakoknak van bőr a p…..kon.Na,de kiáltott már tisztességes katolicizmust vallot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Pokorni – bár nagyon óvatosan – de kimondta, hogy “nem volt elegáns” a felvételik előtt 2 hónappal változtatni a feltételeken. Meglepő, hogy csak 1 év után döbbent rá erre, hiszen tavaly ugyanez történt, meg is lett az “eredménye”, 30 ezerrel kevesebben jelentkeztek az egyetemekre.
    Igen, a jelenlegi helyzetben elsősorban a középiskolásoknak kellene tiltakozni, az ő bőrükre megy inkább a döntés. Ugyanakkor erősen érintettek azok az egyetemisták is, akik a mesterképzésben is részt akarnak venni a továbbiakban.
    Hiába, okos, kiművelt emberekre nincs szüksége ennek a jelenlegi kurzusnak, nem kell minden közmunkásnak diploma.

    Semjén pedig, – akár Orbán és társai – soha nem volt hívő, keresztény ember, mindössze az érvényesülése érdekében vette fel ezt az ájtatos, vallásos attitűdöt. Egy szavát, de még a ki nem mondott gondolatát sem lehet elhinni, annyira jellemtelen ez az emberszerű lény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. Én a fideszt csak úgy hívom: a trükkös fiúk.
    Jogi tanulmányaikat arra használták, használják, hogy kihasználják a kiskapukat.
    Erre épül az egész rendszerük.
    Nagyon “racionális” törvénytelen ténykedésük.
    Ennyi törvényt még egy országban sem gyártottak. Miért?
    Azért, mert más tisztességes európai országokban van morál, erkölcs, ami felette áll a törvényeknek is. (Mint pl. a tízparancsolat legtöbb pontja is, vallásosság nélkül is).
    Nálunk törvényekkel akarják helyettesíteni az erkölcsöt, a morált. Pedig ahoz is erkölcs kell, hogy a törvényeket betartsák.
    Emlékszem egy csodálatos törvényjavaslatra a KRESZ-hez: törvényben akarták megerősíteni, hogy a zebra előtti (törvényi) sebességkorlátozást tényleg be kell tartani.
    Ov-nak pontosan ilyen Marionett figurák kellettek, mint a lebukott Smitt, Semlyén és a többiek. Ezek végrehajtják, szajkózzák a legképtelenebb hülyeségeket is, nem beszélnek vissza, mert nincs is saját véleményük, és nagyon féltik zsíros beosztásukat.
    El kell őket zavarni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. nagyon nem kell csodálkozni, hogy a Pázmányon ilyen dolgozatokra osztogatták a doktori címet, amikor az újonnan létesült jogi karán katekizmusból tartott beszámoló és plébániai ajánlás alapján lehetett bekerülni, és ez hosszú évekig így volt. könyvtárában a könyvtárvezető vallásos könyvekkel gyarapította az állomány, és csak később kapott észbe a dékán, hogy ez talán még sincs így jól.
    Hogy a Szociológiai intézetben miért fogadták el a Balducci: Sátánizmus és rockzene alapján “utánérzett” dolgozatot Horváth Zsuzsa valláskutató elégtelen bírálata ellenére, http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179624:utoirat-a-semjen-uegyhoez&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109 azt csak találgatni lehet, amint azt is, hogy a másik opponens később publikált cikkei hogyan kerültek (utólag) Semjén tákolmányába. Véleményem szerint elképzelhető, hogy az opponens volt a néger….. vagy valami más érdek játszott közre abban, hogy ez a nem szociológiai témájú gányolmány átment. Ismerni kéne még a Szociológiai intézet szakdolgozatokra vonatkozó utasításait. Remélhetőleg az ELTE már nem hagyja annyiban a rá öklendezett vádakat ez ügyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. T. Buják Attila!
    Semjénre vonatkozó hasonlata, miszerint Szent György ágaskodó lova lenne pontosítást igényel. Az ágaskodó rendben, de a lónak csak egy része lehetne Semjén még csak hasonlatilag is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. Ducar 140
    2012. december 11. kedd
    22:38
    +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Szent GYörgynek semmi magyar vonatkozás a sem volt. Mivel Sárkányokat sem ölt, egyszerüen katona volt, aki viszont nem adta fel az elveit amiben hitt azért az életét is feláldozta. Persze a romai katolikus egyház kisajátította és szentet csinált belőle.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Gy%C3%B6rgy
    Hatalmas kultusz alakult ki körülötte ami már eléri a bálványimádás szintjét, persze errőla halott nem tehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Idézet a cikkből: De nem is értem én a Zsoltot.
    .
    Dr. Semjén Zsolt válasza:
    Teljes jóhiszeműséggel jártam el akkor is és most is, ezért minden erkölcsi tekintetű vádat visszautasítok.
    .
    Kérdés: a plagizálás az erkölcsi tekintetű vád-e?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. tapis32
    2012. december 12. szerda
    11:39
    *
    Puzsér írta! De bár milyen más gondolat került bele az a “véletlen műve” :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Semjén Zsolt léte és cselekedetei – a sok rá hajazó ezrekkel/milliókkal egyetemben – akár hasznára is lehetne a józanul gondolkodni akaró világnak, hiszen az ő személye (is) ragyogóan példázza mindazt, amit a kereszténység, a pápaság, a klérus… a kétezer évnyi idő latt – az uralkodó közvélekedés szerint – az emberiség/emberiesség, a haladás,a tudomány, a… “szolgálatában/érdekében” tett; helyesen/igazul szólva: annak örve alatt megengedett magának.

    Tehát “mindössze” obejektíven látó szemek, gondolkodó és a tapasztalatokat értékelő/minősítő elmék – no meg ezzel az attitűddel bíró némi kis világi hatalom – szükségeltetnének ahhoz, hogy ezek a szélhámosok végre-valahára és végérvényesen lebukjanak.

    A tragikus az, hogy – ha csupán a hitoktatás/erkölcstan-féle újításra gondolunk – nálunk ez a szükség nem a beteljesedése, hanem a vágyálomszerűségének fokozódása felé vette az irányt.

    Nem közröhej, hogy az a kérdés – “Denevér babona! bagoly vakbuzgóság! / Meddig lesz körmöd közt a Mindenhatóság?” -, amit Csokonai jó 200 éve tett fel kétségbeesetten, ma legalább annnyira aktuális, mint hajdanán volt?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Semjén a nagy “leamortizáló” most amortizálódik. Folyamatosan napról napra bomlik le a nagy mell és nagy pofa. Ezt nem lehet megoldani a kétharmaddal.
    Zsoltikánk olyan pici már most, hogy alig látszik ki a kétharmadból.
    Egy apró kiegészítés a cikkhez: A “Ne lopj! a Tízparancsolat hetedik pontja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Rosszkívánság az ellenségednek:
    .
    OPERÁLJON TÉGED EGY OLYAN DOKTOR, AMILYEN DOKTOR dr.SCHMITT PLAGI ÉS dr.TÖMJÉN ZSOLTI !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. A doktorijától plágium miatt megfosztott Anette Schavan német okt. min. nem mond le.
    Ettől függetlenül valószínű, hogy napokon belül távoznia kell.
    Nálunk vastapssal köszöntötték a doktorit lopó “álamfő”-t, mint fehérgalléros bodzaszedőt, mert megérdemli.
    Tényleg nem szabad kicsit lopni, mert azokat nagyon megbüntetik!
    Plagizsolt is lapul, mint az a bizonyos a fűben.
    A létharmaték, a cöfiröfik is megvédik.
    De erkölcsöt taníttatnak majd az iskolákban. Példamutatás már megvan….
    Turulisztánban, Baltazárék háza táján így mennek a dolgok 2013-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. “Semjén segédpüspök, a katolikus egyház kihegyezett dárdája, Szent György ágaskodó lova………”
    Véleményem szerint a segédpüspök dr. úr inkább annak a lónak a nagy főtengelye és nem több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos