Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó 2012. december 22. szombat 15:25 Forrás: atlatszo.hu

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó

Budapest – Rejtett kamerás felvétel jutott az atlatszo.hu birtokába arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus hallgatót.

Mint ismeretes, december 17-én a Humán Platform oktatási és kulturális ügyek miatt tartott Szalay utcai tüntetéséről több ezer ember, főleg gimnazista és egyetemista diákok a Kossuth tér és a Nagykörút érintésével a Rádióhoz vonultak.

A tüntetőket a rádiónál rendőrsorfal és Stein Róbert tartalomigazgató várta, aki közlése szerint felsőbb utasításra nem engedi a hallgatók és a Humán Platform pontjainak beolvasását, de szívesen átveszi azokat. A tömeg szavazás alapján úgy döntött, hogy ezzel nem elégszik meg. Harmadik próbálkozásra Tóth Fruzsina első éves szociológia hallgató bejutott az épületbe, majd a 21 órai híradás első híreként a műsorvezető szerkesztve ugyan, de beszámolt a diákok követeléseiről.

Érdekes dolgok történtek azonban odabent. Az atlatszo.hu-hoz eljutott rejtett kamerás felvétel alapján önmagukat újságíróként meghatározó, általunk nem ismert MTVA alkalmazottak a kormány igazáról győzködi a hallgatót. A rádió munkatársa korábbi interjúira hivatkozva azt is állítja, hogy az elvonások miatti szénszünet nem érint vizsgákat, azonban ez sem igaz.

Stein Róbert mellett a videón szereplő hölgy Kocsis Éva, a 180 perc nemrég a Lánchíd Rádiótól a közrádióhoz került műsorvezetője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 31 szavazatból)
Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Előre a kordonbontói úton!
    Semmi nem tartja vissza a hatalmon lévőket, mert már elvesztek erkölcsileg is, ennél alább már csak, ha a vakondok is érdeklődik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  2. Van meg lejjebb?? Orbannal igen! O a legalja a legaljanak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  3. A kjözszolgálati médiák, fülkeforradalmárok által lecserélt személyzete a FIDESZ agitációs és propaganda gépezetének részekét működik. Nem csodálkozom ezért a történteken. Így működött a bolsevik AGIPPROP is. A nemzeti együttműködés rendszere sok más tekintetben is alkalmaz jól bevált bolsevik módszereket. Remélem a fiatalkokban az elmúlt napok történései kitörölhetetlen nyomot hagynak, s nekik nem kell negyven évet várniuk a demokrácia helyreállítására, mint az én korosztályomnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  4. Személyeskedem.
    Engem nem kell sokáig győzködniük a diákoknak, hogy ha kell, felálljak a ládáról.
    Szóljatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  5. Ez az önjelölt, magát újságírónak hazudó “tárgyaló” ribanc a fizetéséért “dolgozik” a TEK soft kommandósa (Média-Gestapo) . A magyar rádiót megszállta a kormány!
    Milyen alapon tartóztatja fel a tüntetők képviselőjét? Provokálják az erőszakos fellépést ovi utasításra. :((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  6. Örülök ennek a videónak.
    Ezek a srácok nem most jöttek le a falvédőről, ha felvették ezt az anyagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. a kamerás felvételen, ki ez a dagadt ribanc, és milyen jogon kérdezősködik, akadékoskodik, okoskodik, az a feladata?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  8. A Kközszolgálati Kossuth rádióból egyebet sem hallok csak Orbánt.Már nem is hallgatom a Kosuth-ot.A “több,mint egymillió”hallgató velem már egyel kevesebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. Kár volt Kocsis Évával beszélgetésbe bonyolódni. Minden rezdülésén tetten érhető volt a destruktív szándék. A lakáj média tipikus figurája, semmi több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  10. A PÖCSÖK életre keltek! Még nem tudják,hogy velük is ki lehet @aszni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. Orbán bukni fog. Nagyot. Mert megérdemli. Még kapaszkodik, de a mögötte álló oligarchák már keresik a következő becserkészni való kormányfőt.
    Ez a trampli Éva meg keresheti magának a másik vackot.A kislánynak nem kellett volna szóba állni vele. Mert őt is bemocskolják ezek az elvtelen markotányosnők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  12. Megnéztem a videót és nem értem, hogy az „újságírók” miért vitatkoznak, miért győzködik a diákok küldöttét. Az újságíró feladata nem a kormány álláspontjának védelme, hanem a hallgatóság tájékoztatása. Az újságírás normái szerint a tudósítás közvetlenül nem befolyásolhatja az eseményeket, amiről tudósítanak.
    .
    A diákok egyébként hibát követtek el, amikor nem egy kis csoportot – például 3 főt – küldtek be a petícióval, hanem egy ifjú hölgyet, egyedül. Aki a rádió részéről úgy intézkedett, hogy csak egyetlen fő léphet be a petícióval, az pontosan tudta, hogy az ifjú hölgy odabent defenzívába kerül, ha vita alakul ki. Ez arra vall, hogy a rádiós megbízottakat profi tárgyaló „készítette fel”, profi módon alakították a beszélgetés helyszínét (nagy térben, állva, a „rádiósok” támadó állásban) – mindez vagy a TEK-re, vagy a titkosszolgálatokra enged következtetni.
    .
    A diákoknak – ha lesz folytatás – ilyen támadási felületet nem szabad megengedniük többé. És hát gyakorolniuk kell a tárgyalási módszereket, ezt is meg kell tanulni. Nagy baj persze még nincs, de profikkal szemben kizárólag profi módon szabad fellépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  13. Nem profik ver G…K , 19 eves kislannyal nem szabadna eleve ilyen stilusban beszelni de hat Orban modszereit ismerjuk ! Gatastalan elvtelen szemetlada.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  14. A fiatal diákvezető hölgy túl járt az eszükön és felvette a győzködést. Gratulálok neki. Lebukott az orbáni lakáj csapat.
    Diákok, rajtatok múlik az ország sorsa. Ne engedjétek magatokat átrverni Orbántól és vigyázatok az időhúzással is próbálkozhatnak.
    Aztán közben szétmorzsolják a diák vezetést. Vagy megpróbálják lefizetni őket, vagy megfenyegetik, ha nem megy jön a szülők befolyásolása…
    Csúnya hatalommal van dolgunk!
    Egyedül az erő az amitől Orbán retteg. Ha a diákság kivonul az utcára, már maga Orbán mondja , elsöpörték a kormány terveit. Fiatalok, a jövőtöket ti alakitjátok. Sok sikert ehhez. Az egész ország-kivéve a lakájokat-veletek van .
    Hajrá fiatalok, hajrá Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  15. Kedves Csacsicska
    Januárban a kormány kegyetlenül bekeményít !
    Valamelyik nap írtam, hogy itt a pont , itt a vége a diáktüntetéseknek, már elfogadott tény, hogy nincs tovább!
    Ha 2013-ban kimennek tüntetni , akkor ott már a rendőrség komolyabban fel fog lépni, mert OV-t már nagyon idegesíti amit a diákok művelnek és a tüntetést egy gyűjtő helyében fel is számolja!
    Ugye emlékszünk még a D-day demonstrációra?
    Sokkal többről volt szó, mint a munka törvénykönyve. A demokráciát kellett – volna – megvédeni és olyan, egyszer már megszerzett jogokat kellett volna visszaszerezni, mint az igazságos és méltányos közteherviselés
    Ez is kudarcra itéltetett! Pedig a rendvédelmisekben bíztunk – többek között én is – de csírájában fojtotta el OV a demonstrációt!
    Nem , nem és nem akar összejönni semmi sem !!!
    Ezért vagyok szomorú és letört mert engem OV el akar üldözni Hazámból!
    Tartok tőle , hogy sikerülni is fog neki!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  16. Ügyes lány!!!!
    Nagyon tetszik!
    Ezek a szolgalelkű barmok, mit gondoltak? Meggondolja magát és a 6 pont után oda írják éljen a VEZÍR, és csak vicceltünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. Sedona:

    Nincsenek könnyű helyzetben a diákok. Leginkább a felsőoktatási intézmények – és általában a pedagógusok – támogatása hiányzik. Az utóbbi lehet döntő. Ha a pedagógusok megijednek az állam által kinevezett igazgatóktól – lásd: Balatonalmádi, ami voltaképpen nem más, mint Orbán üzenete: „ostoba tanárok, ez vár rátok mindenhol !!!” – akkor nincs tovább.
    .
    Ha lenne ütőképes Pedagógus Szakszervezet, akkor a diákok mellé állnának – végül is hosszabb távon a munkahelyük függ a diákok sikerétől. Kérdés, hány titkos szolga épült be a szakszervezetekbe? Hány Gaskóval, hány árulóval kell számolni?
    .
    2013 januárjában már nem az a kérdés, szembe tudja-e állítani Orbán a tanárokat a diákokkal (vélhetően már nem), hanem hogy a tanárokban van-e elég kurázsi?
    .
    Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. Csacsicska
    “Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?”
    .
    Igen. Ez lesz az új év első kardinális kérdése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. proaktiv
    2012. december 23. vasárnap
    03:01

    “Csacsicska
    “Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?”
    .
    Igen. Ez lesz az új év első kardinális kérdése.”
    És fel tudunk e nőni, mi mindannyian a gyerekeinkhez?
    Ezzel bővül ki a az új év első kardinális kérdése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. Szemfényvesztés az egész!
    A HÖOK április végéig tárgyal a kormánnyal!!!
    Addig meghoznak minden törvényt ami nekik tetszik, a HÖOK meg nézhet ki a fejéből…
    Lesz leggyengébb láncszem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  21. Bizom benne hogy nem lesz kozottuk Gasko, Parragh ,Demjan fele penzert barmit tipusu EMBER.Ha van az esetleg a fidelitasnal tudom elkepzelni, mert az o agymosasukat a szuletesuk pillanataban elkezdik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Értelmetlen minden reménykedés.
    A Vasárnap reggelben Orbán közölte, hogy 2013-ban rajtol az oktatási törvény.
    TÖRVÉNY!!!
    Akkor miről akar tárgyalni a HÖOK április végéig?
    Most vagy én vagyok nagyon buta, ( ami nem lehetetlen ) vagy a diákok a tanárokkal együtt nagyon meg vannak vezetve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Nagyon szép ez a tüntetés DE a szakszervezetek miért nem álltak ki
    a diákok mellett.Fo..nak gaskó és társai ,eszükbe sem jutott hogy ki álljanak a DIÁKOK mellett. Szemét egy bagázs.!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Jó lenne egy pozitívabb képet a cikk fölé tenni. Ezen a lehorgasztott fejű gyerekek egy szürke masszának látszanak, pedig egyáltalán nem azok.

    Drága fiatalok, büszkék vagyunk Rátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    TÓTH FRUZSNA SZERETÜNK !!!
    .
    Okos, talprasett és bájos forradalmár lány. Meghatóan korrekt…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. A tisztánlátás kedvéért nem árt, ha nem feledkezünk meg arról, hogy a lánchíd rádió egyike a számos jeles magyar náci médiumoknak. Lehetne szélsőjobbost is mondani, de úgy nem lehetne korrekten megkülönböztetni a fidesztől és kormányától. Mint ahogyan felbújtó és tettes között is van némi különbség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Lanchid Orban tulajdonaban van! Orban fasiszta ezt lathattuk Gyongyosi felszolalasa kapcsan ahol a mai napig nem allt ki a media ele! Allitolag valami seggnyalo musorvezeto csinalt Orbannal riportot tegnap este magyar privat teveadon a tv -2 ami szinten az o tulajdona meg Simicskae!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. A DIÁKOKNAK M O S T NEM SZABAD MEGÁLLNIUK A TÜNTETÉSEKKEL! – a kitartásukon, okosságukon, fiatalos épeszű ravaszságukon múlik a megállapodás.
    Semmi olyan igéretnek, amelyet nem kapnak meg korrekt módon írásos formában, ne döljenek be, ne fogadják el. Ne hagyják magukat csőbe húzni…….

    Aljas színjáték folyik, az USA-ba alapítványba utalt 12 MILLIÓ DOLLÁR igen jól jött volna a felső oktatásba fektetni, nem az amerikai magyarok szavazatainak a megvásárlására létrehozott alapítványba. De ki is ennek az alapítványnak a tulajdonosa, melyik Orbán???????? – jó lenne tudni! – végülis nem aprópénz 12 MILLIÓ DOLLÁR!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos