Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dzsudzsák sírva avatott műfüves pályát Orbánnal 2012. december 20. csütörtök 21:44 Forrás: AN

  • Hozzászólások(105)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dzsudzsák sírva avatott műfüves pályát Orbánnal

Nyírlugos, Magyarország – Dzsudzsák Balázs megint elővigyázatlan volt, és beleártotta magát a politikába. Egyszer már megpróbálkozott ezzel, amikor 2010 elején a Fidesz egyik kampányarcának kérte fel, de az akkori kísérlet hamvába holt. Úgy tűnt, hogy a válogatott futballista akkor megértette, nem jó neki, ha piszkos politikai játszmákban használják és koptatják el a népszerűségét.

Mostanra mintha Dzsudzsák elfelejtette volna az egyszer már keservesen megtanult leckét. Ebben nyilván az is közrejátszott, hogy szűkebb pátriájában, Nyírlugoson avatták a műfüves pályát a miniszterelnök jelenlétében. Dzsudzsákot, aki a pályán többnyire jó megoldásokat választ, ezúttal cserben hagyta taktikai érzéke. Rövid távon talán jó befektetésnek tűnik Orbánnal fotóztatni magát, ám a jövőre nézve nem biztos, hogy előnyös szerződést kötött, amikor belement abba, hogy Orbánnal közösen mutatkozzon egy nyilvános eseményen. Kis idő kell csak ahhoz, hogy ne dicsekedjen a közös fotóval, hanem szégyenkezzen miatta.

Nála előrelátóbbak ugyanis már egy ideje kerülik a kormányfő társaságát, csak a legelszántabb hívek, no meg azok, akiknek kötelező, mutatkoznak vele együtt. A pályafutását Nyírlugoson kezdő válogatott labdarúgó és édesanyja egyébként elsírta magát a szülővárosában Kiss Zoltán egykori iskolaigazgatóról elnevezett labdarúgópálya csütörtöki avatásán. Kiss Zoltán iskolaigazgató Dzsudzsák első testnevelő tanára volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 9 szavazatból)
Dzsudzsák sírva avatott műfüves pályát Orbánnal , 4.4 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(105)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

105 Reader’s Comments

  1. csatt,csakén
    Az isten szerelmére ,fejezzük már be,tényleg nem ér annyit.
    csatt szerint bizonyos körökben sikeres. csakén és én szerintem nem az.
    Az a két kérdés ,amit csatt feltett az teljesen indifferens.
    Szerintem orbán ma európa ( már abszurd mértékben is)legsikertelenebb
    vezetője. egy másodpercig sem volt sikeres kétségtelenül hossuzú politikai pályafutása alatt. Persze volt teljesitménye (csak rossz ügyek ésa saját maga érdekében,) de szent meggyőződésem szerint ennek semmi köze a sikarhez. Ez olyan mintha az időt méterben mérnénk.Én a magam részéről TÉNYLEG befejeztem ezt a témát. Forditsuk az energiánkat hasznosabb ügyekre:
    Üdvözlettel : Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Kedves Barry1, sajnos nem csupán “bizonyos körökben” a legsikeresebb hazai politikus, hanem az utóbbi idők teljes hazai közéletét tekintve ő a legsikeresebb.
    Úgy játszik velünk (ebbe a közegbe mindannyian benne vagyunk, mi, akik megvetjük + azok, akik imádják), mint macska az egérrel. 89 óta nincs nap, hogy valamilyen formában szóba ne kerülne valamilyen ténykedése országot érintő nagyságrendben.
    Ez senki másról nem mondható el, csak róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Kedves csatt! A politikus és a manipulátor között azért van némi különbség. A miértre a magyarázatot keresd Kertész Ákos elhíresült írásában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Nos, eljutunk oda, hogy Orbán nem tekintendő politikusnak?
    Akkor viszont megint elbeszélünk egymás mellett, mert én arról beszélek, amit a szó eredeti jelentése így fogalmaz: “A politika szó eredeti jelentése közélet, ebben az értelemben tehát mindenki, aki részt vesz a közéletben, tevékeny (aktív) vagy tétlen (passzív) politikát folytat.”
    Tudomásom szerint Orbán eddigi életének több mint felében a közéletben tevékenykedéséből él. Ebbéli tevékenységéért kap fizetést, úgy tudom, semmilyen más foglalkozást nem űzött eddig, csak kizárólag politikus volt eddig. Saját szavaival: ő a miniszterelnökséghez ért. Azt hittem, a miniszterelnökség, mint foglakozás, politikusi pozíció. Bocs, ha tévedtem.
    Persze, ha ti nem politikusnak tartjátok, hanem manipulátornak, akkor viszont manipulátorként is a legsikeresebb, mert hiszen van-e még egy olyan manipulátorunk, akiből már másodszor választott a nép miniszterelnököt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. kedves csatt
    Könyörgöm, értsd már meg végre, hogy igenis értem az érveidet,a legelső komment óta.De én olyan súlyosan elfogult vagyok ez ügyben,hogy ezt soha nem fogom elfogadni. Hogy őt kétszer(!!!!) is szabadon megválasztotta az istenadta
    az nem őt minősiti ,hanem ezt az agyalágyult barom népet.EZÉRT nem az ő sikerének tekintem, hanem a magyarság legnagyobb szégyenének.
    Burundiban úgy elhajtanák a bandájával együtt két hét alatt,hogy csak füstölne.
    Azt irod “úgy játszik velünk” A jó édes anyjával,mert velem ugyan nem.
    A Hősök téri közvetitésen is már hányingerem volt attól ,az erőszakos törpe kisz titkár formájától.A hangjától meg szabályszerűen kiütést kapok.
    Igenis NAGYON BÜSZKE vagyok arra,hogy az első pillanattól kezdve útálom és soha nem ettem meg egyetlen dumáját sem. Pontosan tudtam ,tudom ,hogy miféle alak. Elfogadom,hogy az általad felsoroltak miatt te sikeresnek tartod, viszont cserébe fogadd el ,hogy pl nálam más a mértékegység.
    Örülök neki ,hogy más dolgokban nagyjából egyetértünk,koncentráljunk arra,
    tényleg nem ér ennyit ez a rohadék.”Szorgos népünk győzni fog!!”
    Üdvözlettel: Barry1 (és tényleg Gabi a nejem) Happy new year!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos