Ronai and Ronai
AMERIKAI

Arccal a Kaukázus felé 2012. október 10. szerda 11:22 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Arccal a Kaukázus felé
Budapest – Hamarosan konkrét szerződések születhetnek magyar és azeri vállalatok között; Szijjártó Péter tudomása szerint az azeri delegációval érkezett üzletemberek kedden céglátogatásokon vesznek részt – mondta a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
.
A Magyar-Azeri Gazdasági Vegyes Bizottság magyar társelnöke a rádió kedd reggeli adásában azt mondta: ha minden jól megy, akkor az azeri féllel sikerül egyebek mellett arról is megállapodni, hogy Magyarország bekerüljön az Ázsiát Európával összekötő vasútvonal-rendszer megépítéséről szóló szerződésbe.
.
.
A kormány erősíteni kívánja Magyarország gazdasági kapcsolatait a kaukázusi államokkal, köztük Azerbajdzsánnal – mondta Szijjártó Péter hétfőn Budapesten, a vegyes bizottság azeri és magyar üzletembereknek tartott rendezvényén.
.
A Magyar-Azeri Gazdasági Vegyes Bizottság budapesti, kétnapos ülése keretében üzleti fórumot tartanak, amelyen magyar és azeri vállalkozások képviselői mérik fel a kétoldalú üzleti lehetőségeket.
.
.
Az államtitkár hétfőn bejelentette: a kétoldalú kapcsolatok erősítése, a magyar vállalkozások külgazdasági kapcsolatainak fejlesztése érdekében Bakuban a magyar cégek számára kereskedőházat hoznak létre. Az államtitkár szerint a magyar cégek előtt óriási lehetőségek vannak a kaukázusi államban, például az infrastrukturális építkezések, a szennyvíztisztítással kapcsolatos beruházások, illetve a mezőgazdaság területén.
.
A kormány a keleti nyitás stratégiájának megvalósítása részeként erőteljesen fejleszti kapcsolatait a kaukázusi államokkal – emlékeztetett Szijjártó Péter és kiemelte: Azerbajdzsán keresleti struktúrája és az európai válság miatt kihívások elé állított magyar gazdaság kínálati szerkezete illeszkedik egymáshoz, a magyar gazdaság számára óriási lehetőségeket nyújt az Azerbajdzsánnal kialakított stratégiai együttműködés.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
Arccal a Kaukázus felé , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Szargyártó petike egyengeti az utat simicskának, amit baltás viktor is támogat. Erre mondják azt a mi falunkban, hogy összehordta a szemetet a szél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  2. Csak ne hivatkoznának folyton a tízparancsolatra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  3. Ha ismernék Szijjártót, sikoltozva menekültek volna az országból, mert a mi Petikénk nem az igazmondásáról híres, csak ennek a hullarabló kormánynak gátlástalan szekértolója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  4. Szargyártó és kitartói ázsiai diktatúrák felé nyitnak.
    .
    Teljesen világos, nem a fejlett, modern politikai- gazdasági kulturával rendelkező euro- atlantiakkal kell megjavítani a kapcsolatokat, hanem eszeveszetten romlott, korrupt, családi- haveri maffiára épülő diktátorok közé kell beépülni.
    .

    Húúú, b…ssza meg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  5. Egy ideig azért még tarthatták volna magukat, legalább a látszatra adtak volna….de, mit várjunk a nagyon mély hazaszeretőktől, nekik a megtömött zsebeik még további tömése fontosabb, olyanok, mint akik azt hiszik sose halnak meg, ezért a halmozásuknak sosincs vége?!
    Ami tiszteletet a határnyitással elértünk, most sikerült szószerint is ELBALTÁZNI!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  6. Azerbajdzsánban van gáz. De Magyarországon még nagyobb gáz van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  7. Szargyártó a menekülési útvonalat,a letelepedési lehetőséget készíti elő,nem a gazdaságot.A pénzeiket már kivitték zsák számra,amit ott őriznek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  8. Jó lenne végig követni a különböző külföldi bankszámlákra érkező azeri átutalásokat,vagy a zsebbe “utalt”pénzeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Szíjjártó papája dörzsölheti a markát!
    Újabb zsíros vasútipálya építési üzlet elé néz, ezért gyorsan ki is ugranak Svájcba nyitni még egy bankszámlát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. A jelenlegi kormány és parlament FIDESZ-JOBBIK tagjai kezdhetik intézni menedékjog kérvényüket azeri menekültügyi hivatalban….!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Eldrad, a feneebe, csak ne lenne mar mindig igazad! mar kezdtem remenykedni hogy az orszag szamara is jo uzlet szuletik az azeriakkal, nagyon elkelne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. most már a sz@rgyártó a külügyminiszter vagy mi a szösz?
    gondolom az igazit nem akarják beavatni a mocskos ügyeikbe, ezért vseilkedik ez az ostoba fajankó ugy mintha ő lenne a miniszter…
    nagyon elégedett a pofája, szerintem zsiros üzletet ütöttek éppen baltanyélbe, inkább a fejüket ütötték volna bele, de ami kés nem múl!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Azt hiszem, most láthatjuk, mi volt az üzleti alapja a baltás gyilkosnak.
    Abban ne reménykedjünk, hogy az ország is jól jár, mivel közbeiktatják a haver cégét, aki világpiaci áron adja át az árut, de kijön az alku tárgya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Tuti hogy van valamelyik “narancs vitéznek” balta gyára :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Nyugger, ++++++++++
    Majd akkor, ha elszámoltatjuk ezt a bagázst. Remélem, összejön. Mielőbb kéne, mielőtt az országot végképp kiárusítják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Nincs mire várniuk, kell a pénz, de nagyon, így jöhettek az azeri üzletemberek.
    Decemberben áll bíróság elé a Gripen vesztegetési ügyben vádolt angol úriember ( öt főről szól a fáma) – addig még amit csak lehet, le kell bonyolítani. Oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Nadizsu, mire hivatkozzanak? A saját nem létező erkölcsükre? Azt se tudják, mi az. Nem, mintha a Tízparancsolatot ismernék – legalább hallomásból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. … es ezzel a hatamogott megy terdenkuszva talpat nyalni orban a nemetekhez. Ahaha, szivesen megneznem ahogy korbealljak, es ramutogatva rohognek :)
    Hat emberek ilyen egy teljesen megbomlott elmeju kozveszelyes senki, ha sok-sok primitiv senki hatalmat ad neki, es az ertelmesebbje pedig tartja magat a demokratikus szabalyokhoz, es inkabb elhagyja az orszagot, mintsem ilyen szardarabokkal szennyezze a fegyveret. Ez van sracok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Ez az a harminc ezustpenz ? Vérnek ára az !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Ezt sajnos (mint annyi mást sem), nem olvasta Sz.P.
    .
    Ószövetség Habakuk próféta
    Jaj annak, aki várost épít vérengzéssel, és aki várat emel álnoksággal.
    .
    Újszövetség Jelenések könyve
    És szövétneknek világossága többé te benned nem fénylik; és vőlegénynek és menyasszonynak szava sem hallatik többé te benned; mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.
    És abban prófétáknak és szenteknek vére találtatott, és mindeneknek, akik megölettek a földön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. És ehhez a jó kis üzlethez még hozzájön, hogy tegnap délután Orbán egy Németországban adott interjúban kijelentette, hogy célszerűnek találja egy elnökségi rendszer kiépítését a parlamentáris rendszerrel szemben………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. ahhoz képest, hogy a baltás kiadása után a nemzetközi felháborodástól picit megrémülve ezek a sz@rháziak azt próbálták elhitetni, hogy őket bizony becsapta az ezeri kormány, mert azt igérték, hogy továbbra is börtönben marad a gyilkos, ahhoz képest egész jókat vigyorognak együtt!
    hogy azt mondták, nem vesznek magyar állampapirt? nem baj!
    majd mi csinálunk közös maszek bulit, a juss a mienk lesz az ország lejáratása árán is!
    ezt úgy kell elképzelni, hogy az azeri munkákat fideSS cégek végzik, maszek számlák gyarapodnak, az azeriek pedig itt állami megbizásból állami pénzből fognak részesülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. A Szijártó ur milyen fülig szaladt mosollyal fog kezet annak a nemzetnek a képviselőjével,amelyről azt álltiják,hogy becsapták a kormányt.Engem,ha valaki becsap,azzal én sem mosolyygosan sem pedig sehogy nem fogok kezet.Nagyon átlátszó ez a baltás ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Igaz ez a szargyártó senki Orbánnal megbeszélte hogy a gyilkost elengedik ,miért nem veszik elő őket? és feleljenek a tetteikért. Mocskos fidesz bukjatók pénzéhes poltikából élő milliómosok. el fognak majd számolni az eltűntetett milliárdokért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Magyarországnak egy GYILKOSSAL CINKOS, AZT KIADÓ MINISZTERELNÖKÉNEK, ORBÁN VIKTORNAK az azonnali LEMONDÁSÁT kell követelnie minden magyar állampolgárnak.

    NE adjuk a nevünket, az állampolgársáunkat hivatkozási alapnak, ennek a közveszélyes szélhámos Orbánnak, hogy a magyar nép……, NEM, a magyar nép NEM AKAR GYILKOSOKAT KIADNI még 3 milliárd euróért sem !

    Piszkos munkát folytatnak orbánék.

    ORBÁN LEMONDÁSÁT KELL KÖVETELNI ORDÍTVA, ÜVÖLTVE ! – az egyszemélyi, egyre többször ÉN-ként nyilatkozó ember NEM KÉPVISELHETI a magyar emberek érdekét, LEPAKTÁLT EGY GYILKOS ALKUVAL !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Ahogy látom mindenki tisztában van baltazár és bandája szemétségeivel. A borzasztó, hogy nincs egy személy vagy akár hazai, akár nemzetközi hatalom aki/ami tenne ellen.
    Ha nincs ellenállás marad a fasiszta,rabló. tolvaj, cinikus, gyilkos terror.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Hol vannak az örmények?? Lenne dolguk, miért halogatják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Budapest ismerje el Hegyi-Karabahot 2012. szeptember 27. csütörtök | AN

Safarov hamarosan visszatér a szolgálatba 2012. szeptember 25. kedd | AN

Orbánnak le kellene mondania a baltás gyilkos miatt 2012. szeptember 6. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos