Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elhunyt a középső McGuire nővér 2012. szeptember 10. hétfő 10:16 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elhunyt a középső McGuire nővér
Phoenix – „Sugar in the morning, sugar in the evening, sugar at supper time” – énekelte az ötvenes években, nem sokkal a pop és a rock világhódítása előtt, egy másik korszakban egy egész generáció ezt és a McGuire Sisters további örökzöldjeit. Az ötvenes évek nagy sztárjai, a McGuire Sisters énekegyüttes tagjai közül elsőként a 84 esztendős Dorothy McGuire Williamson ment el testvérei, Christine és Phyllis mellől.
.
Dorothy pénteken hunyt el a Phoenix melletti Paradise Valleyben lévő otthonában, jelentette be menye, Karen Williamson. Parkinson-kórban és időskori dementiában szenvedett; az utóbbi években már csak nyomokban emlékezett vissza az Eisenhower-éra csillogására, az akkori korszak nagy dalaira, az 1954-ben született Sincerely (Őszintén) és az 1957-es Sugartime című nótára, amit itt épp Perry Comóval adnak elő, kissé kabaréba átmenve.
.
.
Dorothy, 1986-ban
.
A nővérek még gyerekkorukban, anyjuk ohiói templomában kezdtek énekelni, később egyre gyakrabban léptek fel esküvőkön és egyházi rendezvényeken. A nagy áttörés 1952-ben következett be, amikor felléptek Arthur Godfrey Talent Scouts című műsorában, és ott is maradtak hét éven át.
.
Számtalan tévéfellépésük volt és a hatvanas évek végéig koncertturnékra is mentek; utoljára 1968-ban léptek fel Ed Sullivan showjában. Dorothy két fia nevelése érdekében vonult vissza az énekléstől, s Christine is családanya lett. Phyllis szólókarrierbe kezdett. Később azonban a trió újra összeállt, több alkalommal láthatta őket a Las Vegas-i közönség. Még 2004-ben, a hetvenes életéveik végén is felléptek; mindegyikük letagadhatott vagy húsz évet.
.
.
Az utolsó, 2004-es fellépésükön még így össze tudták rántani magukat
.
A McGuire Sisters öt amerikai elnök előtt lépett fel, de szórakoztatták II. Erzsébet brit uralkodót is. A 86 éves Christine és a 81 esztendős Phyllis Las Vegasban él. A most elhunyt Dorothy ötvenhárom éven át volt hű társa Lowell Williamson olajmágnásnak, akivel két fiuk született: Rex és David. A búcsúztatást szeptember 15-én tartják a Paradise Valley-i presbiteriánus templomban.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
Elhunyt a középső McGuire nővér, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. A képen 78-76 és 71 évesek. Így idehaza, de talán Európában sem lehetett volna kinézniük ebben a korban. Én szeretem őket, a számaikat, azt hiszem láttam DVD-ről a 2004-es fellépésüket. Sajnos sorban mennek el a nagyok, akik az 50-es, 60-as években váltak világhírűvé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  2. Ilyen nincs! Ez fotosopp, időgépük van vagy klónozták őket. Nem hiszem el amit látok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  3. Így néznénk ki mi is, ha jól és stresszmentesen élnénk. Jó anyám mesélte, amikor Ausztárliában, egy főleg nyugdíjasok lakta kisvárosban volt, hogy mennyire elképedt, hogy az idős emberek milyen fiatalosak, sima a bőrük, jókedvűek, erősnek tűntek és fiatalosnak. Ja, kérem, a jólét, a nyugodt légkör, egészséges életmód! Náluk már egy 40-es mindenféle betegségben szenved, életunt, megfáradt, és semmilye nincs, így annyit is ér…
    Dorothy RIP.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos