Ronai and Ronai
AMERIKAI

Phenjan fenyegeti Amerikát 2012. augusztus 26. vasárnap 18:42 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Phenjan fenyegeti Amerikát
Washington/Szöul/Phenjan – Kim Dzsong Un észak-koreai vezető szerint a legkomolyabban „el kell ítélni az Egyesült Államok és Dél-Korea provokatív cselekményeit, beleértve a jelenleg is tartó közös hadgyakorlatukat”, és a zsarnokállam „a leghatározottabb ellenlépésekkel fog válaszolni agresszív megnyilvánulásaikra”.
.
„Ha akár egy ellenséges lövedék is az Észak-Koreához tartozó vizekre vagy földre csapódik, a koreai néphadsereg ellentámadásba lendül, és befejezi a haza egyesítésének nagy ügyét”, hangoztatta Un egy fogadáson, amelyet a „szongun-politika” végrehajtása kezdetének 52. évfordulóján tartottak vasárnap.
.
A Kim Ir Szen-féle „szongun-doktrína”, más szóval „a hadsereg az első” politikája mindenek elé helyezi a 24 milliós ország fölötti rémuralom gerincének, az 1,2 millió fős haderőnek az ellátását.
.
Kim Dzsong Un közölte, hogy áttanulmányozta és jóváhagyta a megfelelő operatív tervezetet, a katonák és tisztek pedig várják a végleges parancsot, hogy „halálos csatába menjenek az Egyesült Államokkal és a dél-koreai rezsim erőivel”.
.
„A mi álláspontunknak az a lényege, hogy agresszív cselekedeteikre azonnal reagálunk a haza újraegyesítéséért indított háborúval”, hangoztatta az észak-koreai vezető.
.
A Dél-Koreában hétfőn kezdődött – és minden évben megtartott – Ulji Freedom Guardian fedőnevű hadgyakorlatban 56 ezer dél-koreai és 30 ezer amerikai katona vesz részt.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 6 szavazatból)
Phenjan fenyegeti Amerikát, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Nu csak “kard ki kard”. :)
    Lehet, hogy drónokat is kell a Dél-Koreai hadseregben rendszeresíteni?
    A diktátor és néhány szürke eminenciása aligha lesz ott az országrészek egyesítésén. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  2. Hü,… de megijedtem. Megyek is vásárolni. Feltöltöm a konyhát cukorral, liszttel, konzervekkel. Ök ott északon mivel tölik fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  3. Köhög a bolha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  4. mivel töltik fel? üres fecsegéssel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. „halálos csatába menjenek az Egyesült Államokkal és a dél-koreai rezsim erőivel”
    .
    - Ha egyszer ennek eljön az ideje, az valóban halálos lesz ezeknek a szerencsétlen északiaknak.
    .
    Abban nem lesz hiba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. Kim Dzsong Un közleménye – a helyzetet ismerők számára egyértelmű:
    A régi családi hagyomány folytatódik. Pedig már régen megérett az egész Kim Dzsong familia egy elmegyógyintézeti kezelésre. Az ember csak a szegény nyomorgatott és éheztetett népét sajnálja.

    Ha csak egy puskalövés is történik, a Dzsong Un már az atom biztosnak hitt bunkerében fog lapítani, egészen a meglepetésig.
    De hát úgy tűnik, hogy még a retardált família is tudja, hogy demokráciákkal áll szemben, és mind Dél Korea, mind az USA elnézi a hülyeségeit, és nem lesz meglepetés.
    Kérdés, hogy meddig működhet még a bárány és a farkas történet? Szerintem a Közel Keleti események – leginkább Irán atomhatalommá válása – és Izraellel kapcsolatos USA kormány nyilatkozatok már lassan kétségessé teszik, hogy az USA egyáltalán tenni akar e valamit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  7. pedig csak 1 szer kéne lerendezni a valagukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Igaza van Vik Dzsong Un-nak. “Ezek egy kócerájt nem tudnának elvezetni”, nem egy egyesített hadsereget…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Nem tudom hogy észak kóreának van e atombombája ugyan ez igaz iránra is de meglepetést lehet okozni ha csak pár darab is van nekik.Például teljesen elhitetik hogy mennyire gyenge a légvédelmük és az usa katonai repülőgépei teljes nyugalomban támadják a célpontokat mert semmi veszély nem leselkedik rájuk és egyszercsak ezen országok a saját felső légkörükben robbantanak ehez tényleg elég egy elrejtett rakéta amelyet fellőnek.Ugye ilyenkor jön az emp-hatás itt csak az a kérdés hogy épp mennyi rpülőgép tartózkodik a légterükben mert azok lezuhannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  10. csiszár istván

    Ha valóban létezik az az Isten , akiben hivatalosan minden amerikai hisz , akkor semmi értelme sincs sem ennek a cikknek , sem az amerikai hadsereg létezésének.

    Hiszen a zsidók , a keresztények és a muzulmánok hite szerint a világban minden a Mindenható Teremtő Úr akaratától függ.

    Ha Isten ( Allah etc.) úgy akarja, hogy meghaljunk , akkor meghalunk ; teljesen értelmetlen bármit is tenni ellene.

    Ha viszont Isten ( Allah etc.) úgy akarja , hogy ne haljunk meg , akkor nem fogunk meghalni , még ha szándékosan meg is akarnánk ölni magunkat.

    Így valójában egyetlen egy emberi gondolatnak és cselekedetnek sincs semmi értelme , mert mindig csak az van , amit Isten ( Allah etc.) eleve akar és elrendel.

    Na ezért vagyok egy büdös és mocskos ateista .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  11. Ejha… A kis bilifejűnek valaki írja az ilyen jellegű beszédeit, vagy magától ilyen hülye? Ő nyugaton tanult, lehetne esze. Egyébként meg, nem sok esélye lenne az USA-val és Dél-Koreával szemben. Ha meg nuke-ot használ, nuke-ot is kap. Ő húzza a rövidebbet. Aztán ülhet élete végéig azon a bizonyos észak-koreai űrállomáson, ha egyáltalán lesz olyan. Igaz, ott is csak addig, míg ki nem lövik.
    Vagy Irán majd befogadja, hacsak nem söprik el az ottani rezsimet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. . . . de Jimbo,
    hiszen Viktor is ott tanult . . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. “csiszár istván
    2012. augusztus 28. kedd
    16:04
    Hiszen a zsidók , a keresztények és a muzulmánok hite szerint a világban minden a Mindenható Teremtő Úr akaratától függ.”
    .
    Már amelyik vallásban. “Minden az égből jön, kivéve az Istenfélelmet” (Talmud). Más szavakkal: mindenkinek szabad akarata van. Akár azt is megteheti, hogy nem hisz Istenben. Mint te, vagy a phenjani rezsim.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos