Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nincsenek sellők, közölte az USA kormányzata 2012. július 4. szerda 19:04 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nincsenek sellők, közölte az USA kormányzata
Washington – Nincs bizonyíték arra, hogy léteznének humanoid tengeri lények, jelentette be kvázi közkívánatra az Egyesült Államok kormányzata.
.
A közlés meglepetést keltett, de nem azért, mert minden amerikai eddig szentül hitte, hogy a világtenger hemzseg a kis és nagy hableányoktól, hanem hogy Washington egyáltalán foglalkozik a témával és az eléggé nyilvánvalót – mármint, hogy nincsenek sellők – még be is jelenti.
.
Az előzmény: az amerikaiak közül többen nekiszegezték a világhálón a „létkérdést” a kormányzatnak, miután a Discovery Channel tévécsatorna dokumentumfilmszerű műsort sugárzott, amely szirénekkel foglalkozott Sellők: a meglelt test (Mermaids: The Body Found) címmel.
.
.
A világhálón sűrűn előforduló képek egyike, amely állítólagos mumifikálódott sellőt ábrázol. Márpedig nem léteznek

A film hatott, és több amerikai állampolgár kérdezett a kormányzat hivatalos honlapfórumán, emiatt pedig az amerikai kereskedelmi minisztérium kénytelen volt megbízni a tengerekkel foglalkozó tudományos hivatalát, a National Ocean Sercive-t (NOS) a válaszadással.
.
„Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel”, közölte a NOS. Az adófizetők megnyugtatására hozzátette, hogy nincs külön sellőlelő projektje, a szirénlét-cáfolatra meglévő források alapján jutott.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Nincsenek sellők, közölte az USA kormányzata, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Akkor ebben is a ruszkik győztek a “Kétéltű ember” filmesítésével? :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  2. http://youtu.be/ymsPjADeXJU
    .
    Tündérek azért még vannak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Magyarországon én úgy tudom hogy vannak kb. 3 000 000 -oan akik ,,úsznak” a nyomorúságban!
    Az is tény hogy kb. 10 000 ,,cápa szabadon garázdálkodik” viszont van esély arra hogy belefulladnak nemsokára, mert napról napra fogy az OXIGÉN meg a türelem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. és ha nem is tengeri vizi élőlény mi van a mi
    Hany Istókunkal ????

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. Washington, Jefferson, Roosevelt, Lincoln urak…. hát ide jutottunk. Érdemes volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. A régi tengerész legendákban rengeteg addi gnem látott élőlényekről lehet hallani. Ilyen a sellő, de halhattunk óriás polipokrol, nagy tengeri kigyókrol, meg sok olyan dologrol, pl st Elmo tüze, ami tképzelgésenk gondoltak az emberek. Aztán Custou kapitány utrakelt és találkozott Óriás polippal, meg egy csomoó olyanmelytengeri élőlénnyel akikről edig fogalmunk sem volt. Igaz Sellőt nem találtak. Napjaink Oceán kutatói, rengeteg új fajt határoztak meg, de a mélytengeri élőlények és egyéb vizi fajok számár még hozzávetőlegesen sem becsülték fel.
    Még rengeteg meglepetés lappang a felszin alatt.

    “Egyébként boszorkányok sincsenek” valamelyik régi királyunk szerint (Konyves Kálmán azt hiszem), de akkor hogyan lehet boszorkény egyház, boszorkánykodás, rontó asszony, woodoo, sátán imádás. Ez mind a boszorkánysághoz tartoznak nem bezélve az afrikai varázslókról, akik gyógyitanak vagy akár ölnek is kedvük szerint.

    Sokan hisznek az UFO-k létezésében, világszerte. Sok titok van még…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. A szellő-legenda a matrózok kielégítetlen vágyának emléke, semmi több. De nem kell meglepődni egy olyan országgal kapcsolatba, amely szinte már szándékoltan keveset tud a világ más tájairól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  8. “keveset tud a világ más tájairól.” Ez egy magyar demagóg szöveg. Egy magyar egyszerü ember ugyaugy keveset tud a világ más tájairól. Nagyon nagy divat MO-n az amerikaiakat lehülyézni, de a magyar Megasztárban a hülyék száma töbszöresen meghaladta az amerikai hulyékét.
    Ha Annyira hülyék az amerikaiak miért van a legelső helyen a bevándorlási listán, hogy tudnak a sok nehézség ellenére demokratikus rendben élni.
    Amerika 300 millió nemzet hatalmas változatossággal. A 9.9 milliós fingnyi magyarország persze folyamatosan osztja az észt, észre sem véve hogy a legalapvetőbb emberi jogokat sem tudja biztosítani.
    Kiváncsi lennék hány magyar tudja felsorolni az ameriaki államokat a fővárosukkal együtt. Egyébként amerikában a sajtószabadság miatt a híradás mindíg is korrektebb volt mint Magyarországon ahol csak a kormány vélemény jelenhetett meg. Ezért aztán a magyar agymosott nép aki nem látja hogy az orránál fogva vezetik, azt szajkózza amit a hivatalos média a fejébe sulykol.
    A magyarok saturnusrol való származása még a sellők meséjénél is döbbenetesebb. Szerintem előszőr otthon kéne takarítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  9. Esetleg megnézhetnénk azokat a sírokat is erdélyben ahol a vámpírgyanus tetemeket karóval verték át nem az középkorban hanem ebben az evztizedben.
    Persze az amik a hulyek ugye ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Milyen érdekes, az UFO-król is a nemlétezést állapították meg. Azok sincsenek, csak naponta hol itt, hol ott röpködnek, a népek meg szorgalmasan videózzák, fényképezik, órákig bámulják azt, ami nincsen, csak éppen látják…
    Nyilván ama kielégítetlen vágyuk miatt történik mindez, mert a népek abban ringatják magukat, hogy nincs is kormányuk, ami de jó is lenne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. CommonSense!
    Véleményed a Magyarokról épeen olyan ostoba és sommás, mint Animebj véleménye az Amerikaiakról. Ha már itt tartunk, én is kíváncsi volnék arra, hogy hány amerikai tudná felsorolni Magyarország megyéit a megyeszékhelyekkel együtt (pedig hát ugye ebből kevesebb van). Ezek ostoba fejtegetések. Inkáb egymás erényeit kellene megismernünk, és átvenni egymás eredményeit, egymást megbecsülni, és nem lenézni!
    Sajnos a jelenlegi kormányunk ostobasága úgylátszik ragályos, sok embert fertőzött meg.
    Én kérek elnézést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  12. CommonSense
    2012. július 5. csütörtök
    05:54
    .
    “A magyarok saturnusrol való származása még a sellők meséjénél is döbbenetesebb. Szerintem előszőr otthon kéne takarítani.”.
    .
    Nem a Saturnusról, te. Hanem a Siriusről.
    .
    Így foszlik el a tradíció :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. jav: Siriusról

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Olyanok vagyunk mint a viccbéli Móricka. Mindenről mi jutunk eszünkbe, no meg a kiváló vezetőink. Igenis vannak sellők, ha máshol nem, hát a mesékben mindenképp.
    Abcúg Amerika! Éljenek a sellők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Az USA kormánya egyenesen kimondta a tutit a népet kínzó kérdésről, úgy ahogy kell. Nincsenek sellők, ha léteznének is haszontalanok lennének, mert a nyálkás halfarkukkal amúgy sem tudnánk mit kezdeni.
    A mi kormányunk bezzeg mesét mesére halmoz, hazudik fűnek. fának. Ha lennék sellők Mo-on azokra is kérne Brüsszeltől támogatást és Matolcsy azoktól is beszedné a halpénzt.
    Amúgy meg történelemből meg földrajzból is csak a nagybetűket jegyezzük meg férfi korunkra, így aztán nem hogy Amerika de szomszéd népek történetével sem vagyunk tisztában. A saját történelmünkből is csak szépre emlékezünk és a lovastengerészkormányzólegfőbbhadúr. röviden Horthy, nosztalgia csak terjed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Öreg pg: “Ha már itt tartunk, én is kíváncsi volnék arra, hogy hány amerikai tudná felsorolni Magyarország megyéit a megyeszékhelyekkel együtt (pedig hát ugye ebből kevesebb van)”.
    No csak az alpmüveltség megszerzése érdekében irom neked, hogy az USA-ban is vannak megyék. Minden államban. Sok. Több, mint Magyarországon. A magyar megyét összevetni vagy összehasonlitani mondjuk Californiával.. (hogy is fogalmazzak, hogy ne sértödj meg?) földrajzi alapismeretek hiányára utal. Összehasonlithatod viszont Congrád megyét Mississippi Rankin county-jával. Biztos vagyok benne, hogy több amerikai tudná felsorolni az EU országainak fövárosát, mint magyar az USA államainak fövárosát.
    Bövebbet erröl találhatsz a középiskolás földrajz könyv USA fejezeténél és itt: http://en.wikipedia.org/wiki/County_(United_States)
    Öreg pg:”Inkáb egymás erényeit kellene megismernünk, és átvenni egymás eredményeit, egymást megbecsülni, és nem lenézni!”
    Ezzel maradéktalanul egyetérek. Hozzátéve, hogy a világ minden tájáról idevándorolt emberekröl azt állitani, hogy nem ismerik azt a helyet ahonnan jöttek, meglehetösen demagóg és bizar.
    Öreg: “Én kérek elnézést!”
    Én úgyszintén. De tényleg. A vita értelmetlen és alaptalan. Szép napot Neked!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Ks. ugye én soha nem hazudtam? (Alá van dúcolva a plafon)
    Nos esküszöm, hogy TÜNDÉREK PEDIG VANNAK ! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Szomorú, hogy a Discovery Channel idáig süllyedt. Régebben ez a csatorna tényleg az ismeretterjesztést szolgálta, nem pedig a bulvár és az áltudományok tárháza volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Akkor jó.
    Azt is kimondhatnák végre hogy a 9.9 millió hülyemagyar országában márpedig lovak azok nincsenek kórházi és önkörmányzati iskolai kezelésben . Vagy alkalmazásban. Vagy mittoménmiben !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Bírom az ilyen s@ggfejeket.
    Bármilyen hírlapi kacsáról az jut az eszükbe hogy az USA gyakorlatilag hülyék gyülekezete.
    Idióta magyarnyikok. Na EZEK azok akik magukat a Plejádokról származtatják , harmincnyolc ezer évvel ezelőttről , kék Bocskay-kabátban.
    Az USA meg csak azért lehetett a Világ leghatalmasabb , leginnovatívabb legfejlettebb országa mert odament egypár magyar és kegyelemből kihúzta őket ( is ) a tehénszarból , amiben addig dagonyáztak.
    Einstein , meg a többi magyar . Fermi. Oppenheimer . Ezek mind magyarok voltak. Nomeg a Beatles és Rollingstones együttes is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Mikor Tendzin Gyaco Őszentsége nálunk járt szereztünk neki néhány vidám percet.
    Valaki megkérdezte, igaz-e, hogy kis hazánkban található a Föld szívcsakrája.
    Szegénykém addig azt se tudta, hogy a Földnek egyáltalán vannak csakrái.
    Pedig az Dobogókő, minden igaz magyar tudja…
    .
    Minden országnak vannak agyhalottjai.
    A HU-USA versenyben talán az dönthet, nem mindegy, tíz, vagy háromszáz ember kürtöli világgá a hülyeségeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. A Mikuláshoz ragaszkodom! Ha azt is hivatalosan megtagadják, kilépek az ENSZ-ből. Egyébként kellemes uborkaszezont kívánok ! Itt is nagy a hőség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos