Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem tudni, miért halt meg Stallone fia 2012. július 15. vasárnap 8:27 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem tudni, miért halt meg Stallone fia
Los Angeles – Derült égből villámcsapás volt a hír: harminchat esztendősen elhunyt Sage Stallone, a világhírű színész fia, akire pénteken egy alkalmazottja bukkant rá Los Angeles-i otthonában. Miután hiába keltegette, kihívta a rendőrséget, akik megállapították: Sage halott. Ezt erősítette meg nem sokkal később Ed Winter, a megyei halottkém helyettese is.
.
Hírek szerint Sylvester Stallonét mélységesen lesújtotta a gyász. A halál okát eddig még nem sikerült tisztázni. Winter szerint öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak, jóllehet előkerült néhány, csak orvosi rendelvényre kiadható gyógyszer a Studio Citynél lévő Mulholland Drive-i lakáson. A halottkém nem közölte, miféle gyógyszerekről és mennyiségekről van szó, és azt sem, hogy ezek játszhattak-e szerepet a halál beálltában.
.
A következő napokban hajtják végre a boncolást és megvizsgálják Stallone eddigi egészségügyi kezelését, ám a toxikológiai eredményekre akár heteket is lehet várni.
.
George Braunstein, a Sage Stallonét tizenöt éven át képviselő ügyvéd azt állította, a barátokat és ismerősöket aggodalommal töltötte el, hogy az utolsó napon nem tudták a férfit elérni. A holttestet megtaláló alkalmazott tudomása szerint a takarító volt.
.
.
Apa és fia a Rocky V.-ben
.
Sylvester Stallone utoljára csütörtökön jelent meg a Comic-Conon, a San Diegóban megrendezett popkulturális fesztiválon, hogy népszerűsítse A feláldozhatók 2. című filmjét, amelyben Arnold Schwarzeneggerrel szerepel. Sage Moonblood Stallone a színész legidősebb gyermeke volt, két filmben játszott is apjával: a Rocky V.-ben és az 1996-os Alagút a halálba című alkotásban.
.
Braunstein szerint Stallone most először fontolgatta komolyan, hogy megházasodik, és folyamatosan szeretett volna filmszerepekhez jutni. Csodálta az apját, és keményen dolgozott azon, hogy saját nevet szerezzen a filmiparban.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Nem tudni, miért halt meg Stallone fia, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Mély megrendüléssel olvastam a szomorú hírről.
    Őszinte részvétem a családnak, hozzátartozóknak, barátoknak. Velük érzek a gyászban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. tisztelem Stallonet, kedvelem a filmjeit, és tiszteletem jeléül osztozom a család mély fájdalmában!
    borzasztó egy szülőt elvesziteni, de egy gyereket még inkább!
    ennek az ijfunak legyen könnyü a föld, béke poraira!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Stallone szerepel egy Rafaello-képen 2012. május 13. vasárnap | AN

Tyson és Stallone is a Hírességek Csarnokában 2011. június 13. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos