Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Az igazság odaát van 2012. június 5. kedd 18:22

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Az igazság odaát van

Eltelt két év az Orbán-rendszerből, és annyi friss adat került elő, hogy legfőbb ideje újraírni a magyar történelmet ezek alapján, illetve érvényesíteni végre az emberek szempontját, amit többek között kérdőívek kitöltésével hoznak a kormány tudomására.

Kik nyerték meg a II. világháborút?

a/ Mi nyertük.

b/ A kelet-németek nyerték meg a nyugat-németekkel szemben.

c/ Hende Csaba.

Akik azt hiszik, hogy Navracsics Tibor vállalhatatlan és ízléstelen levele a Kúria elnökéhez csak pillanatnyi elmezavarban született, és a miniszter simán arra ébredt, hogy túl enyhék az ítéletek, nos, azok tévednek. Egy nagy egész része ez is, ahogy a történelmet visszamenőleges hatállyal formáló megnyilvánulások, a nemzeti alaptanterv és a többi idióta intézkedés.

Mintha azonban ez az egész döcögősen menne, ezért segítek a kormánynak, megírom pár sorban a közelmúlt magyar történelmének Fidesz-kompatibilis változatát (az igazságot!), és akkor nem szükséges minden egyes agyalágyult kormányzót vagy lelkes nyilast külön-külön rehabilitálni, hanem automatikusan menni fog a dolog, mintegy magától, mert a tények makacs dolgok, és a kétharmad majd megmondja, hogy mik a tények.

Tehát.

Mint ahogy az a lakosság többségének igényével találkozik, a második világháborút megelőző években egy jóságos és igazságos rendszer uralta Magyarországot, vezére Horthy Miklós volt, a magyarok pedig boldogok voltak. Konkrétan 1944-ig, amikor egy ufó-anyahajón megérkeztek a nyilasok.

Különös egybeesés, mert a nyilasok érkezésével egyetemben, hirtelen megjelentek itt a zsidók is, akik addig szintén nem voltak.

A magyarok csak néztek. Mi a pityke történik itt?

Éltek tovább igazságos és jóságos rendszerükben, míg a nyilasoknak és a zsidóknak volt valami problémájuk egymással, milyen szerencse, hogy nem voltak magyarok, így aztán hátra lehetett dőlni, és alkalomadtán beköltözni a valamiért kiürült lakásokba, ahol értéktárgyak is akadtak, de ezek nem kellettek senkinek, azt meg mégsem hagyhatták a magyarok, hogy a közelgő szovjetek mindent elvigyenek.

A háborút követően az ufó-nyilasok átalakultak ufó-kommunistákká, mert ezek ilyenek, transzformerek vagy transzilvániák vagy a rosseb tudja… de nem csak a nyilasok, hanem a zsidók is. Átalakultak, és sanyargatni kezdték a magyart.

A magyarok megint csak néztek, nem értették az egészet, elvégre ők csak élni, dolgozni, alkotni és gyermekeket nevelni akartak, de a kommunisták nem hagyták.

A kommunisták, akik tehát részben ufó-nyilasok, részben zsidók voltak, évtizedekre berendezkedtek itt, de annyira, hogy a Szovjetunió igájának levetése után is meghatározták a közéletet, közízlést, irodalmi kánont, történelemtanítást, nemzeti alaptantervet, gravitációt és egyéb fizikai törvényeket, de nagyon.

Orbán Viktornak kellett eljönnie, hogy rend legyen.

Miniszterelnök lett, és fogta a történelmet, hogy megnézze közelebbről, de hozzáfogta az irodalmat és a képzőművészetet is, nem beszélve a mozgóképről, tele is lett a marka, majdnem kicsúszott belőle a sport, de szerencsére nem.

A történelemmel az volt a baj, hogy túlságosan bonyolult volt a nemzeti együttműködés népének, csak ritkán lehetett megmondani például, hogy ki a rossz és ki a jó, ezért egyszerűsíteni kellett.

Egy bontakozó gyermeki elme például nehezen tudja megérteni, hogy a nyilasok is rosszak voltak, meg a kommunisták is rosszak voltak, feltéve, ha nem derül ki (milyen szerencse!), hogy ugyanazokról van szó, akik egyáltalán nem magyarok, hanem legyenek például zsidók, de csak az egyszerűség kedvéért.

Ha minden rosszat mostantól zsidónak hívunk, akkor rend lesz, de nehogy azt higgye valaki, hogy ez antiszemitizmus, mert ez a zsidó nem az a zsidó, csak az egyszerűség kedvéért hívunk minden rosszat zsidónak, de ehhez kevés köze van a zsidóknak, amennyi meg mégis, azért magukra vessenek. Szóval ez lerendezve, de következik, hogy ilyeténképpen minden közepes tehetségű antiszemita azonnal jó lesz, és akkor ez is megvan.

Ha meg a nyilasoknak és a zsidóknak továbbra is van valami bajuk egymással, akkor ezért ne a magyarokat zaklassák, hanem oldják meg maguk, Amerika meg az EU pedig ne ugasson, hanem vigye őket, ahová akarja, mert mi, büszke magyarok továbbra sem akarunk ebbe belekeveredni, tulajdonképpen nem is értjük, hogy mit akarnak tőlünk.

Jó, hogy nem rögtön a baszkokat is nekünk kell leszerelnünk, vagy az IRA-t!?

Nem azért mondjuk, de rögtön lenne itt felvirágzás, ha magunkra hagynának minket: nyilasok jobbra el, kommunisták balra el, itt meg a centrális erőtér, mint futómuskátli az ablakpárkányon.

Ja, és Erdély a miénk, mert ott rendes magyarok élnek, csak fát faragnak és népi-táncolnak egész nap, nem úgy, mint az elkorcsosult budapestiek. Ezt azért is fontos megjegyezni, mivel a magyarok találták fel a néptáncot.

De ez már túlmutat jelen dolgozatomon.

A XX. század rendberántása után majd jöhetnek a régebbi korok, konkrétan a magyarság húszezer éve.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (72 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +106 ( 110 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Az igazság odaát van, 4.9 out of 5 based on 72 ratings

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Nagyszerű írás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  2. Tudjátok, mi a tragikus ebben a szösszenetben? Hát az, hogy ha netán idetéved valami fidesz-fan, elolvassa, úgy adja tovább, hogy lám, az amerikai Népszava is megírta, hogy mindenért a zsidók és a kommunisták a hibásak.
    Mert hogy nekik fogalmuk sincs az iróniáról és egyéb stilisztikai zagyvaságokról.
    Amúgy: telitalálat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  3. Parának egy ilyen bevezetővel PhD címre lehet aspirálni, folytassa Para! :D :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  4. Hiába, Para menthetetlenül zseniális! Ezzel kell együtt élnie. Szerencsére nekünk is. Pechjére orbánnak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  5. Őrült… :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Nagyon tömören összefoglalva:
    a zsidók pozitív diszkrimináció keretében zsidótörvényekkel előnybe hozták magukat, hogy jobban szipolyozhassák a magyart, deportálták a saját fajtájukat, majd egy pálfordulással kommunistának álltak és államosították a verítékes munkával összegyűjtött magyar vagyonokat.
    Most meg itt gyűlölködnek. Csak kaptak, de hálát azt ne várj tőlük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  7. ” a magyarság húszezer éve” Már megint óriási!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  8. Arra lennék még kíváncsi, hogy a normális jobboldali politikusok meddig hagyják még tombolni ezt a fasiszta bagázst és arra, hogy meddig engedik, hogy a konzervativizmust ennyire besározzák a maffiózó randalírozással!!!!!! :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. Oara az egy varatlan , nem megerdemelt ajandek. Mindenesetre koszonom. Zsenialis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Szuper! Hú, köszönöm! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Ezen most röhögünk de Szaniszló Ferenc ezt komolyan gondolja. állítása szerint a zsidók “képesek lennének magukat a Dunába lőni” hogy aztán minket hibáztassanak. Szelíden implikálta hogy 44′ben is ez történt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  12. gets,
    Vannak normális jobboldali politikusok? Én nem látom őket. Ugyan hol vannak, ha vannak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Stirner, lehet, hogy Szaniszló komolyan gondolja. De sokan értik a humort, remélhetően.
    *
    Mr. 20% egyébként annyira ismeri a történelmet, még az általa csodált Horthy-korszakot is, hogy kijelentette: H.M. nem részes a deportálásokban, azt csak a nyilas-időkben követték el.
    Kb. ezen a színvonalon ismerheti ov és bagázsa, meg további csatolt részei Trianont is, ahogy Horthy-korszak idején történteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Kíváncsian várom mikor jelentik ki, hogy a relativitáselmélet is csak egy zsidó humbug, mer aztat mi mán az atlantiszon tudtuk..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  15. Nagyon jó Para írása már megint. Nekem csak az a bajom már két éve: a nappalokon olyasmiket csinál ov és bandája amitől olyan érzésem van naponta ebből a rémállómból fel kellene már ébrednem. S sajnos lefekvéskor kell rájönnöm, hogy eddig nagyon is ébren vagyok, csak sosem értem hogyan jutott kis országunk ebbe a nagy semmibe. Hogy tudtak a bolondok ennyire egymásra találni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  16. túlságosan igaz, hogy jóízűen röhöghessek rajta… óriási

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Para! Bearanyoztad – az amúgy, más okból, rettenetesen sz@r – napomat!
    Isten tartsa meg a jó szokásodat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Ez jobb, mint a Robert de Nyírő újratemetése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. „csak az egyszerűség kedvéért hívunk minden rosszat zsidónak”

    Innen kimaradt az, hogy „én nem utálom a zsidókat, cigányokat, melegeket (stb.), mert nekem is van zsidó, cigány, meleg (stb.) haverom, de azért…”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Husz János Puszita

    Zseniális++++++ Kb. ennyire értelmes vitát folytattam a minap Trianonról egy fityisz fannal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Kösz Para, jól esett! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. a hende hoch valahogy kimaradt az elejéről, léci a következő fejezetben pótold, köszi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Hát, röviden tényleg így lehet összegezni a (nem is olyan) közelmúlt folyamatait…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Nehezen írok le ilyet, de ez egy Váncsa szintű írásművészet.

    Egy pontosítás Stirner/Szaniszló kommentre: a rendszerváltozás után Sándor György humoralista hirtelen “átfordult”. Déri János intette őt így:
    - Gyuri, ne menj le a Duna partra, mert végén még belelövöd magad!
    Csak a pontosság végett, meg Déri szemlemi hagyatéka tisztázására mondom ezt el, (ő a szerzője az “agyilag zokni” szólásnak is), mert maga a cikk, az törzsanyag, kérem, menthetetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Természetesen mi, AN-olvasók, gondolom, hogy egyformán nagyra tartjuk Para-Kovács Imre írni tudását. A nézeteivel sem hiszem, hogy bajunk lenne.
    .
    De pont azzal, hogy Navracsics olyan véleményt nyilvánított, hogy egyes ügyek megítélése első-és másodfokon néha megmagyarázhatatlanul nagy kilengéseket mutat (ami alapjaiban kérdőjelezi meg valamelyik szint kompetenciáját), és szerinte erre a Marian Cozma gyilkosainak ügyében hozott másodfokú ítélet is példa, ezzel valahogy semmi bajom nincs.
    .
    Nagyjából közismert, hogy az Enyingről irányított roma „polgárőr sejt” milyen jól teljesít védelmi pénzek behajtásában, zsarolásban, erőszakszervezetként működésben. Aki enyhíteni akarja annak a tempónak a megítélését, hogy ha már egyszer (megölés szándékával) hiába kerestünk valakit, akkor amúgy felajzva-bedrogozva-túl-tesztoszteronozódva csak úgy a feszültség levezetésére bemegyünk valahova, belekötünk a legnagyobb ott levőbe, stb, ismerjük a folytatást, tehát aki örül az elsőfokú ítélet enyhítésének, és „pillanatnyi elmezavarban született”, „vállalhatatlan és ízléstelen” dolognak tartja az ezzel kapcsolatos értetlenkedő vélemény-nyilvánítást, az rossz helyen keresett geg-anyagot, és fölöslegesen játszik a komolyan-vehetőségével.
    Aki tagadja a cigányok felülreprezentáltságát bizonyos típusú bűnözésekben, illetve ha el is ismeri, de kizárólag a jellemzően rossz anyagi viszonyok számlájára írja, és tagadja a dologban a roma életfelfogás, szocializáció szerepét, az nem a valóságnak, hanem egy (bár jóindulatúan, de) félrehordó nézet túljátszásának a barátja. És fölöslegesen szűkíti a vele egyetértők táborát.
    A tények makacs dolgok.
    .
    És ha valami igaz, az akkor is igaz, ha azt egy egyébként nem sok hitelre érdemes fideszes mondja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  27. Irodalmárok!
    Segítsetek.
    .
    Nekem valami nagyon régi olvasmányom alapján úgy rémlik, hogy az az “agyilag zokni” fordulat Déry Tibornak köszönhető. (Nem pedig Déri Jánosnak, mint azt Kőhídi Imre fentebb írja.) De bizonyítani nem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. MA amit a googlen találtam, egy amerikai film címe:
    Agyilag zokni – Wikipédiahu.wikipedia.org/wiki/Agyilag_zokni –
    Agyilag zokni (How I Got Into College). Rendező, Savage Steve Holland. Producer, Michael Shamberg. Forgatókönyvíró, Terrel Seltzer. Főszerepben, Corey
    .
    “agyilag zokni” szinonimái: zizi, gyagyás, lüke, naiv, balgatag, oktalan, tökéletlen, oktondi, buta, ostoba, bugyuta, korlátolt, bumburnyák, tökfilkó, síkagyú, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Kedves Para,

    Hogyan tudod a sziporkázó humor közé a magvas igazságot igy beleültetni?
    Nagy elme vagy. A jobboldalnak tényleg nincs humorérzéke. Az agymosásban elveszett. De lehet, hogy nem is volt. Csak vakon menetelnek a vezér után. Emlékszel, Adolf után is igy mentek.
    Megnevettetél. Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos