Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tovább terjeszkedik Orbánék Uradalma 2012. május 12. szombat 7:56 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tovább terjeszkedik Orbánék Uradalma

Budapest, Bicske, Alcsút – Talpalatnyi föld címmel indított cikksorozatot az átlátszó.hu-n Ferenczi Krisztina. Az oknyomozó újságíró, földhivatali adatok felhasználásával járt utána, hogy miként terjeszkedik az Orbán Uradalom Alcsút és Bicske között.

A miniszterelnök édesapja, Orbán Győző ingatlanforgalmazásra szakosodott cége, a CZG Ingatlanforgalmazó Kft. tulajdonában áll tavaly július óta az Alcsútdoboz-Hatvanpusztai majorság, ami egykor József főherceg majorsága volt és amit saját állítása szerint jelenleg a felcsúti polgármester, az Orbán-család bizalmi embere, Mészáros Lőrinc bérel – adta hírül az atlatszo.hu.

A 13 hektáros műemléki területet azok az állami földek veszik körül, amiket Mészáros cége, a Búzakalász 66 Kft. a közelmúltban nyert el 20 éves bérletre, fölötte Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége szántói fekszenek – derül ki az atlatszo.hu által aktuális földhivatali adatok felhasználásával összeállított térképéből.

Az Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia vezetője, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester kapta meg (saját nevén vagy valamelyik családtagja pályázatával) a megyében kiírt földterületek negyedrészét – írta a Népszabadság. A Mészáros által tulajdonolt Búzakalász 66 Kft. (a céget 2011 februárjában alapították) 984 hektárnyi kajászói, óbaroki, váli földre pályázott, és nyert. További 94 és 145 hektáron a családtagjai futottak be.

A felújítás alatt álló Alcsútdoboz-Hatvanpuszta majorság körül olyan földek vannak, amelyeket a polgármester cége nyert el nemrég a Nemzeti Földalap pályázatain, húsz évre. Mészáros azt nyilatkozta, csak a műemléki állagmegóvást végezteti el, miközben a helyiek úgy tudják: luxusszálloda épül, s a három kilométerre lévő etyeki filmstúdió illusztris külföldi vendégeit fogják elszállásolni.

Abból, hogy az Orbán Győző-féle érdekeltség közelében Lévai Anikó szántói találhatók, a hoppon maradt gazdák arra következtetnek: Mészáros strómanként pályázott a földekre.

Felcsúton a helyi Fidesz-elnök férje, Flier János és családtagjai annyira biztosak voltak a pályázati sikerben, hogy egy negyvenhektáros táblát még a pályázat kiírása előtt bevetettek búzával. A Fejér megyei földek igen értékesek. Itt egy hektár szántó értéke megközelíti ma a kétmillió forintot. Amikor az első Orbán-kormány utolsó intézkedéseinek megfelelően “szétosztották” a Herceghalmi Állami Gazdaság földjeit, még nem volt nálunk területalapú földtámogatás.

Most már van. Ezért lett olyan fontos a 65 ezer állami hektár fölötti rendelkezési jog megszerzése. A húszéves bérlet kvázi tulajdonjognak számít. És igen csekély az államnak fizetendő bérleti díj (aranykoronánként 1250 forint). A földalapú támogatással viszont sokat lehet keresni – írta a Népszabadság. Ángyán József, az Orbán-kormány volt vidékfejlesztési államtitkára számítása szerint a hektáronként kapható háromszáz euróból (közel 100 ezer forint) ki kell vonni a hektáronkénti huszonötezres bérlet költségét. Marad 75 ezer forint tiszta haszon.

“Ha szerzel száz hektárt – magyarázta Ángyán korábban egy fn24. hu-nak adott interjúban -, az évi hét és fél millió úgy, hogy egyetlen kapavágás sem történt. Ezer hektárnál ez hetvenötmillió. És a termelésből szerzett haszonról még nem beszéltünk.Meg azokról sem, akiknek eszükben sincs dolgozni, inkább kamu szerződésekkel, az eredeti huszonötezres bérleti díj fejében továbbadják másnak a földet. Így kaszálható ezer hektárról százmillió, íróasztal mellől. A minisztériumban meg csodálkoznak, hogy az illető úgymond nagybirtokosnak nincs egyetlen gépe sem. Hát mire kéne neki? Ja és azt még nem is mondtam, hogy a mostani hatvanötezer hektár felét meg sem pályáztatja az állam, hanem úgynevezett földhasznosítási megbízási szerződés keretében simán odaadja az oligarcháknak vagy azok embereinek.

Nyerges Zsolt Mezort Rt.-jének egyik leánycége Lepsényben ilyen földet használ és viszi el azt a helyben lakó, gazdálkodó családok elől” – nyilatkozta korábban Ángyán József.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +64 ( 68 szavazatból)
Tovább terjeszkedik Orbánék Uradalma, 5.0 out of 5 based on 37 ratings

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Drukkolok a munkához, figyelni kell Ferenczi Krisztina munkájára! (ezzel védeni is kell).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +86 (88 szavazatból)
  2. gets
    2012. május 12. szombat 08:10
    Egyetértek! Krisztina munkája tiszteletre méltó! Remélem egyszer eljutunk oda, hogy eredménye is lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (73 szavazatból)
  3. Persze, fontos az oknyomozó újságírói munka. Csak az eredménye nulla: a csúti korábbi országlása is megmutatta, hogy nagyon rámegy a vagyonszerzésre, mégse lett belőle semmi. Pedig százszámra voltak kiderült disznóságai neki és a sleppjének, de egyetlen vádirat se keletkezett, és a csalárd módon megszerzett vagyon is maradt a rossz kezekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (68 szavazatból)
  4. .
    Sólyomszem!
    nem értek veled egyet.
    egy dakotta gőzmondogatást – a la fidsez – írok ide neked:
    jön még kutyára dér!
    dideregni fognak ezek még ott, hol senki se látja.
    esetleg a többi bentlakó, s meghőmérőzik majdan őkelmét, s őkelmenét, vajh miért is e remegés?
    tán csak nem ráfáztak a sompolyogásra?
    hogy értse mindenki:
    Esterhzy Péter “födet vissza nem veszek” mondása az ő esetükben NEM LESZ ÉRVÉNYES, s a teljes vagyonra, az elbújtatott – kölkök, sógor, koma, Kajmán-szigetek, stb, mind-mind visszakerülnek majd a mi tulajdonunkba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (58 szavazatból)
  5. Pedig ezt kell nyomni ezerrel ! Ha van valami amivel a hódólók előtti imázst meg lehet tórni….. hát ezzel ….. csak kitartóan…….nem abbahagyni……van mit..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  6. Úgy kell elszámoltatni őket, hogy a családtagjaik nevére írt vagyont is, és a külföldre menekített vagyont is számon kérni, és a nem teljesen legálisat visszavenni. A maradékot leadózni büntetéssel és késedelmi kamattal.
    Az egészet bírói úton végig vinni (nem Orbán bíróságon!).
    A gazdasági vádpontokon (csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés, adócsalás, stb.)
    túl az egyéb vádpontokat is végig vinni (megtévesztés, hazaárulás, népellenes intézkedések, alkotmányellenesség, stb.)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +66 (66 szavazatból)
  7. Tisztelt “Rákérdező”! A vádpontoknál talán a sorrendbe lehetne “belekötni” , de nem érdemes !! De ha jobban nézegetjük még lehet hogy más is kibukkanna !! Ez az “ember” úgy TRÓGER ahogy van !!! Azért néhány ++++++++még jár !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (48 szavazatból)
  8. És megmondanátok a szörnyülködésen mit tesztek ellene?
    100-120 tüntető fog tiltakozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  9. Azt azért érdemes lenne vizsgálni és figyelni, hogy hány bejelentett adózó alkalmazottal tartanak rendben ekkora birodalmakat!
    Talán NAV elvtárs fürkészei ezt is megvizsgálhatnák sokaknál!

    Remélem a birtokon már kialakítottak egy nagy díszsírhelyet is maguknak, és birtokba is veszik, nemzetünk megmentése érdekében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  10. Ha egyszer egy üzlet beindul kérem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. Csodálkoznak az emberek,hogy drágább a magyar termék mint a külföldi.Az állattartónak nincs földje,piaci áron veszi a takarmányt.Nem az termel a tzermőföldön aki fölveszi az EU.támogatást:Aki valóban termel az nem kap támogatást,hanem bérleti díjat fizet.,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  12. Gyakorlatilag mind a kilencvenháromezer négyzetkilométer Hazudniképtelen Viktormihály birtoka, ideje, hogy végre a nevére is írják. A valóságot fölösleges lenne titkolni, szégyellni meg végképp nem kell .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  13. Gonoszka
    megint rámutattál a lényegre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Álmodni lehet, mert milyen szép is elábrándozni azon, hogy elnyeri egyszer méltó büntetését a gonosz, mert majd valakik számonkérik, elszámoltatják. Sültgalambleső országban mindenki másoktól várja el, hogy tegyen már végre valamit. Egykor az volt a követésre méltó, aki elkiáltotta: “Utánam!!!”
    Ma már a rácsodálkozás a trendi: “”Hogy a búbánatban van, hogy még mindig tűritek?!” “Mikor tesztek már valakit?!”
    Ha jobban belegondolunk, az egyetlen tökös gyerek ebben az országban Orbán Viktor, mert ő bezzeg képes volt ezred ennyi tervbe vett ám lenépszavazott megszorítás rémével is utcára hergelni a zembereket, nem kellett semmilyen jövedelemcsökkenést érezniük, elég volt az illúzió…
    Nem lesz itt semmilyen számonkérés, mert itt mindenki mástól várja a cselekvést. Lassan nevetségessé válunk: mint az éjszakai sötétben ordibáló ember, aki csak a félelmét palástolja, de ennél több cselekvés nem telne ki tőle…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  15. Zorbánnak kár gyüjtögetni. Elég lesz neki egy száraz ág is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Tisztelt bolygó!
    Kétség kívül ő a főtróger, és a főrabló.
    De ne feledkezzünk meg a többiek teljes elszámoltatásáról sem! Abból vissza lehet majd állítani a TB-t!

    Kedves csatt!
    Sajnos igazad van, sültgalambleső országban élünk.
    De igenis repkednek sültgalambok, csak magasra kell ugrani értük.
    A túlnyomó többség nem hiszi, hogy lehet olyan magasra ugrani.
    De ők is el kezdenek majd ugrálni, csak valakik kezdjék el.
    Úgy működik az ilyesmi, mint a lavina. Egy hópehely abszolút ártalmatlan, és ezen az sem változtatna, ha lenne akarata. De ha elindul a lavina, amit egy kisgyerek hógolyója is képes beindítani, akkor mindent elsöpör.
    Azért is járunk tüntetésekre, hogy megtaláljuk a kisgyereket. Ha már felnőtt, akkor legfeljebb nagyobb lesz a hógolyó.
    Nem tarthat örökké. Eddig minden nagy birodalom abba bukott bele, hogy akkorára nőtt, hogy már nem tudta megvédeni magát.

    Akik nem bíznak ebben, azok elmennek, ha megtehetik.
    Vannak, akik nem tehetik meg, mert például gyermekeik vannak, akiket nem tudnak/akarnak itt hagyni.
    Sokan kiszállnak, mert tenni nem tudnak, elviselni nem bírják.
    Pártunk és kormányunk cinikusan ráteszi a kezét mindenre, amire tudja, az öngyilkosok ingatlanaira is.
    Hiéna szemléletük szerint: A tehetségesek előtt nyitva minden ajtó. A többiek előtt minden ablak.
    A dögkeselyűk szerint annyit is érnek.
    NEM!
    Ha lassan is, de egyre többen mondjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  17. Az ELSÖ gránát becsapódása fogja felébreszteni ezt az országot.
    Akkor fognak az emberek rádöbbenni arra, hogy az agyaglábú óriás milyen könnyen összeomlik.
    Számoljátok meg a védendő objektumokat. Hány Orbán, Simicska, Lázár, stb.
    objektum van? 100-on felül. Védhetetlen. Aki valaha volt katona, annak nem kell
    magyarázni. Ha valahol egyszer elkezdődik! Ha valaki eldob egy szál gyufát!
    Erre senki nem gondol?
    Emlékeztek 1956-ra? Ávó, rendőrség, katonaság és az orosz hadsereg.
    Ma? Tek töredék rendőrség és ülnek a lefojtott puskaporos hordó tetején, szivarozva. Lassan véget ér a szivar és amilyen marhák, valamelyik a hordóban akarja elnyomni. Marha nagyot fog szólni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  18. Szerintem sajnos az emberek többsége mentálisan nem érett ahhoz a “feladathoz”, amit a demokrácia működése jelentene neki. Sokan nem tudják megérteni, hogy ez számukra milyen jogokat és kötelességeket jelent és ez még hagyján, de sokan nem is akarják megérteni, egyszerűen nem hajlandóak, az egész demokrácia úgy ahogy van csak nyűg nekik a hátukon. Nem egy olyan embert ismerek, aki még büszke is rá, hogy ő soha semmilyen szavazásra nem megy el. De persze nagy pofával tudják szidni a rendszert, viszont amikor azt mondják nekik, hogy legalább négyévente egy félórát szánjanak rá hogy ez ne így legyen, akkor ők nem, különben is az ő voksuk úgysem számít.
    Főleg a vidéki emberekben még mindig élnek a régi indulatok. Mert a nagyapát megverte az ÁVO-s és elvitte a tehenet! Meg a két holdat be kellett adni a TSZ-be! És ezért a kommunistákra nem szavazunk! Hogy ma már nincsenek kommunisták? Akkor a szociliberálbolsik! Hogy Orbánék kilopják a szemüket? Na és, a Gyurcsány is lopott, bemondták a TV-ben, akkor pedig biztosan igaz! Bármilyen tragikus is, eddig terjed a látóhatár. Most meg már hiába hőbörögnek, hogy sok-sok év után ismét cseléddé válnak az új méltóságok birtokain. Nem mindenki érti meg, hogy ebben ő is ugyanolyan sáros, a lustaságával, az érdektelenségével, a szűklátókörűségével, azzal hogy gondolkodás helyett hagyja magát vezetni, mint a birka. Aztán csodálkozik, ha birkaként is kezelik. Már késő morogni, legfeljebb lehet újra egyenesíteni a kaszát. Ha még van.
    Az ebben a legrosszabb, hogy ez a mentalitás csak a szélsőjobbnak kedvez. Vona nagy hangon kijelenti, hogy majd ők megvédik a (szent) magyar földet és a (sajnos ezt kell mondjam) buta parasztnak ez már elég is ahhoz, hogy ő legyen az isten. Mert a gárda és a megígért csendőrség majd megvédi, majd jól odacsapnak az Uniónak, magyarrr ember magyarrr kenyeret fog enni, kiebrudalják a piszok multikat, stb. Ha ilyenkor halkan megkérdezem, hogy hol is terem pl. banán Magyarországon, akkor nagy hallgatás a válasz.
    Az előző kormányok igazi hibája szerintem az, hogy egyfajta rosszul értelmezett liberalizmusból és demokrácia értelmezésből eredően engedték úgy elfajulni a dolgokat, hogy mára ez már kezelhetetlenné vált. Orbánnak engedték, hogy addig hergelje az országot, míg gyakorlatilag az a saját tulajdonává vált, ill. úgy kezeli és nincs erő, ami ebben meg tudná akadályozni. Eltűrték, legfeljebb morogtak, hogy létrejöttek neonáci szervezetek és mára ott tartunk, hogy bármilyen szomorú is, de kikerülhetetlen erővé váltak a politika világában. Egyes jobbikosok már polgárháborúról beszélnek és ha kiderül ugyan tagadják, de ne legyenek kétségeink, a háttérben, titokban készülnek rá, hogy ha nem ők nyerik a következő választást, akkor erővel veszik el ami szerintük nekik jár. Bár nekik a „kormány” jelenlegi ámokfutása csak kedvez. Minél több botrány, maffia-szerű összefonódás, visszaélés derül ki, az javarészt az ő malmukra hajtja a vizet. Ebben a földbérlési ügyben is, ha a baloldali ellenzék a lelkét ki is teszi (mellesleg nem), akkor is a Jobbik fog profitálni, az emberek többsége nem érti az észérveket, csak a demagógiát. Különben is, ők beszélnek, amikor a nagypapa tehenét………..
    Erős bennem a félelem, hogy a következő miniszterelnök Vona lesz. Neki nem lesznek gátlásai, kíméletlenül le fog számolni az orbáni rendszer élősködőivel (meg mindenki mással is), ismét fenekestől felforgatva az egész állami és jogi rendszert, nem mellékesen a saját klientúrája érdekeit is szem előtt tartva. De annak mindenki vesztese lesz, az is aki azt hiszi magáról hogy kívülálló, mert arra rámegy majd az egész ország. Azokkal együtt is, akik másmilyen jövőt képzeltek el maguknak és azokkal is akik bennük látták a megoldást.
    Őszintén remélem, hogy csak túl pesszimistán látom a jövőnket, de sajnos azt kell mondjam, hogy jelenleg minden ebbe az irányba mutat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  19. Látok némi különbséget az 56-os eseményekhez hasonlítás és a ma között. Szerencsémre nem kellett átélnem, csak tanulnom, és nagyszülőktől hallanom róla.
    Akkor egy idegen hatalom kényszerített ránk egy beidegződéseinktől teljesen idegen életvitelt, háborús vesztesként kellett elszenvednünk. A teljes szovjet báb-rendszer gyűlölt idegentszolgáló, apparátus szervezésében működött, az ország lakossága egyemberként lázadt fel ellenük (Nem említem a tisztességes tömegekhez csapódott börtöntöltelékeket, akik csak indokot találtak a bosszúra.) 1956 Magyarországa nem a megosztottak országa volt. A szovjetgyűlöletben teljes volt az egység. A legnagyobb különbség: ma semmilyen idegen hatalom nem kényszeríti ránk, amit el kell szenvednünk, s ezt az elszenvedtetést a lakosság felel helyesnek tartja.
    Ilyen megosztottak, mint ma, sosem voltunk. Az egyetlen, amiben azonosságot látok: akkor is, most is a leghandabandázóbbak juthattak pozíciókhoz.
    Hajlok arra, hogy kizárólag polgárháború vet ennek az állapotnak véget, mert az “ellenzéki” pártok túl jól elvannak ahhoz, hogy tényleges változtatást akarjanak, a csak szóban elégedetlenkedő tömegek pedig nem hajlandók megegyezni a fontossági sorrendben (Messiásban reménykednek, aki egycsapásra old meg mindent), de évtizedek távlatában vagyok csak képes mérni azt az időt, mire a megosztottságból egység varázsolódik.
    De ha bekövetkezik, sokszorosan fogja felülmúlni az 56-os események rémtetteit és a lezáró szakasz bosszúállásait. Ám addigra az igazi bűnösök régen kimenekítik összeharácsolt rablásaikat, és bottal üthetjük a nyomaikat.
    Hetvenedik rangú fogdmegek fognak himbálózni kibelezve, nem mások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  20. Debreczeni könyve (A politika fertöje) után ezek az újabb hírek nem hatnak újdonságként, “csupán” mélyítik azt a bizonyos dühös-szomorú-keserü érzést.
    -
    Viszont van egy kérésem a Szerkesztöhöz:
    -
    kérem, hogy ha nem is lehet mellözni Orbán képeit az újságban, legyen szíves ezek számát mérsékelni. Felölem, ha nagyon muszáj, hozza le a cikkeket Orbán gyermekeinek képével, vagy a szülöi házról készült fotoval, esetleg az újszülött, még ártatlan Orbán fényképével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. zsuzsenkám
    .
    Gyorsan kell görgetni az ablak tartalmát és akkor kevésbé hányingerkeltő. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  22. Az Európai Únió illetékes szerveinél kell feljelenteni Orbánt és csapatát, kedves nejével együtt. Reméljük nem tudtak ott mindenkit megvenni és igy eljárnak majd ellenük. Talán a magyar választó is felébred álmából és rádöbben kit is emelt hatalomra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  23. zsuzsenkám, azokra is gondolni kell, akik a célratartás műveletét gyakorolják. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  24. Leslie G. Charteris

    @csatt.Nem egy rózsás jövőkép, de történelmi példák vannak rá, hogy egy ilyen – egyelőre csendes – polgárháborúban mindenki vesztes lesz és még inkább az élesben.Nem tudom elképzelni a helyzetet, hogy egy választási vereség után Orbán békében elvonuljon -mint tudjuk, a haza nem lehet ellenzékben! Akkor pedig itt kő-kövön nem marad. Most hasonló a helyzet, mint volt 1948-ban, amikor Rákosiék úgy alakították a kártyajátszma szabályait, hogy a további játszmákban csak ők nyerhessenek( Bibó István hasonlata).Akkor hat évig bírták az emberek a butítást.Orbánék ugyanolyan hatalomgyakorlásban gondolkodnak, mint Rákosiék . Utólag siralmas/nevetséges, hogy amikor először került köztudatba a a fölösleges értékviták nélküli “centrális erőtér”, akkor okos emberek hónapokig vitatkoztak a mibenlétén, Hát ez.Gyakorlatilag egypártrendszer, ahol egy 8-10-fős “KB” dönt mindenről.Sajnos vannak olyan példák, hogy egy-egy ország a régió tendenciái ellenére hosszú évekre lejtőre kerül,amelyeket emberöltőkben mérnek.És mindez egy politikai irányzat abszolút térnyerése, a kontroll teljes kiiktatása, a párbeszéd megszűnése miatt.Sajnos most nem jutottak optimistább gondolatok az eszembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Leslie, azóta óriási technikai változások történtek. Az Orbánerődítmény Felcsúton 3 óra alatt simán bevehető és fél órával később már a só is eltakarja.
    Ez csak szándék kérdése. Ezt ők is tudják. Csak pillanatnyilag nem találják a megoldást. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. “Hetvenedik rangú fogdmegek fognak himbálózni kibelezve, nem mások.”

    Hiába na, elpuhult nép lettünk.
    Bezzeg a Mosszad (lásd. Adolf Eichmann story) !

    Nagyon kellene egy radikális mozgalom, amelyik beígéri ezeknek, hogy a világ végéről is hazahozza őket és addig maradnak 47ezer forintos panel fogságban, amíg mindent vissza nem szolgáltatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  27. Leslie G. Charteris, magam se vagyok optimista.
    Egyben nem értünk egyet, abban, hogy 8-10 fős “KB” dönt mindenről. Több “névtelenséget kérő” fideszes nyilatkozatát olvastam hvg.hu-n, másutt, és mindig – burkoltan vagy nyíltan – arról beszéltek, hogy ov dönt mindenben, mindenről és mindenkiről (birtokára jártak a képviselőjelöltek kiválasztásuk előtt – gondolom, emlékszel).
    Amikor ov Kötcsén előadta ezt a “centrális erőtér”-ről kitalált elméletét, akkor nem vitatkozni kellett volna erről, hanem ov-t egyszer s mindenkorra kitakarítani a politikából, még a közeléből is. Amit Kötcsén elmondott, azt kellett volna megérteni, és megakadályozni, hogy megvalósítsa. Nem arról kellett volna a választások előtt értekezni, hogy a fidesznek, hogy ov-nak nincs programja. A pártja honlapjára feltett program valóban nem tartalmazott semmi konkrétumot, de ez a beszéd volt a program. Abba senki nem gondolt bele, hogy mi lesz, ha ov ezt akarja megvalósítani, csak vitatkozott erről a beszédről.
    Többen elmondták, Debreczeni József is, hogy baj lesz, ha ov uralomra kerül, még nagyobb baj lesz, ha túlhatalmat szerez. Süket fülekre talált a figyelmeztetés.
    Mindenki, aki ov-ra szavazott, bevette az egyszeri, nagyarányú adócsökkentésről, a söralátétről szóló dumát, meg a többi szöveget. Lett nagyarányú adócsökkentés – a gazdagoknak. Aki meg nem gazdag, kapta a csökkenő fizetést, kapta a közmunkát, meg a cinikus szöveget a “47000 Ft-ból meg lehet élni”-t, a kecskét, a gombaszedést, kapta kusza szem dumáját az unortodox gazdaságpolitikáról és kapta a naponta kitalált új adókat. Visszaállamosítják az egész országot, ellopnak mindent, kölcsönöket vesznek fel, amiket majd még a dédunokák is fizetnek, miközben a maffia gennyesre lopja magát. Ez a “centrális erőtér” ov szerint, vagyis az ő korlátlan hatalma, felhatalmazás a gátlástalan lopásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  28. Még jár nekik 2 méter mélyen kb. egy köbméternyi föld a hátukra. A hátukra igen.
    Ha még ott is kaparnak, hát lefele tegyék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. peterfix.

    Miert szaraz?
    Az meg le talal torni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. az az igazi arca !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Kedves Fórumtársak!
    .
    NE FELEJTSÉTEK EL, hogy az IGAZI DISZNÓSÁGOK, amit ov I. kormányzása idején elkövetett (pl. tokaji szőlők, országimázs központ, ezüsthajó kft., kaya ibrahim … stb.) is CSAK ÉVEKKEL KÉSŐBB DERÜLTEK KI!
    .
    FÉLEK, amit most látunk, az megintcsak a JÉGHEGY CSÚCSA :-((
    .
    De ha ez csak a jéghegy csúcsa, MEKKORA LEHET AZ EGÉSZ JÉGHEGY ????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  32. Vissza a horthysta feudál-kapitalizmusba !!
    Éjjenek a zurambátyáim. Éljen a fekete sujtásos csurkapista-kabát , fehér inggel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. No es, mi baj van a Mol-lal? 60%-ban nyugati toke uralja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Ezt a Fidesz-tagok és imádóik is olvassák? Vagy a bemutatott tényeket sem hiszik el?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Ali baba és a negyven rabló ezekhez képest úrifiúk voltak!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  36. Gonoszka.
    2012. május 12. szombat
    16:2
    Csak szólna már az első durranás, mert már így is késő!!! A zembereket és az országot iszonyú hosszú távra veti vissza!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Vannak erre szakemberek, speciális eszközök és megvan a kellő bölcsesség is
    hozzá. Én az ilyesmit csak filmekben láttam, meg regényekben. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos