Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarországra érkezett Bruce Willis 2012. május 3. csütörtök 20:34 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarországra érkezett Bruce Willis
Budapest – Feleségével, Emma Heming Willisszel és újszülött gyermekével csütörtökön Budapestre érkezett Bruce Willis amerikai filmszínész az A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására.
.
A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta.
.
Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak. Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.
.
A Die Hard-sorozat ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta.
.
A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették.
.
A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.
.
A produkció miatt csütörtök estétől lezárták a Bajcsy-Zsilinszky utat az Arany János utca és az Andrássy út között, a Révay utcát, a Lázár utcát, az Ó utcát a 9-es szám és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Bajcsy-Zsilinszky közt, a Révay közt, a Káldi Gyula utcát az Andrássy út és a Révay utca között, valamint a Dobó utcát.
.
A forgatás ideje alatt, csütörtökön 20 órától a Bajcsy-Zsilinszky út forgalmát észak felől a Podmaniczky utca – Nagymező utca – Kálmán Imre utca csomópontban, dél felől az Andrássy út – József Attila utca csomópontban elterelik. A forgatási területekre csak az ott lakók mehetnek be kísérettel. Az érintett területeken megállási tilalom van érvényben.
.
A lezárás ideje alatt a 109-es, a 914-es, a 931-es, a 950-es és 950A buszok módosított útvonalon közlekednek, és egyik irányban sem érintik az Arany János utca és a Podmaniczky utca megállókat. Ideiglenes megállóhelyeket jelölnek ki a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, illetve az Andrássy útnál, az Opera megállónál a 70-es és a 78-as trolibuszok megállójában, továbbá az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út torkolata előtt a 105-ös autóbusz megállójában.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
Magyarországra érkezett Bruce Willis, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

10 Reader’s Comments

  1. Kíváncsi vagyok találkozik e majd a magyar hangjával, (ha megtudja, hogy az rasszista).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  2. Nem egy kicsit öreg már a Die Hard hoz? Úgy értem a nézők a fiatal Willis filmjein edződtek, látni az öreg harcost kiábrándító lehet. Semmi köze már Die Hard hoz.
    -
    Nem akarom Willlist lebecsülni láttam őt más filmben is nem csak a Die Hard ban és jó volt, nem kívánom, hogy abbahagyja, de talán játszhatna neki, a korának és fizikai megjelenésének való szerepet.
    -
    Ő igazi Die Hard abban az értelemben, hogy nem képes abbahagyni a szerepet.
    Szerettem őt is ugyanúgy mint Harrison Ford ot, Madonnát, vagy Chert amíg azt csinálták ami jól állt nekik.
    -
    Ford túl öreg Indiánanak, Willis öreg McClanenek, Cher egy óvatlan pillanatban mumifikálódott a színpadon, Madonna fél meztelenkedik miközben drótok tartják össze.
    -
    Nem tudom ezek a dinoszauruszok miért nem képesek méltósággal abbahagyni, vagy olyasmit csinálni ami illik hozzájuk.
    -
    Bocs ha megsértettem a híveket. most is szeretem a fent említetteket mind, elő is veszem a régi videóikat, de az újból nem kérek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  3. A Terminátor 4 is rosszul jött ki az öreg Arnold Schwarzenegger miatt, ezért jobb lenne, ha Bruce Willis is inkább a korához illő szerepeket vállalna, hiszen a mozik sorozattá váltásával csak saját művészi pályájának fényét fakítja.

    Amúgy meg miért olyan izgalmas, hogy most ő és a filmstúdió nálunk forgat? A közlekedési és egyéb korlátozások miatt vagy csak mert van okunk “büszke” lenni erre? Ha utóbbi, akkor inkább Borat jöjjön, már csak ő hiányzik Orbán Viktor vezette népszomorító tragikomédiához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  4. Uhh..Terminátor 3 volt eddig. Admin, kérlek, ha tudsz javítsz ki, mert kevertem a Terminator: Salvation-nal, amibe nem játszott Arnold.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  5. Báthory Ödönke

    Nem ő az, aki meg szokta menteni a világot? Ideérkezett Magyarországra -hmmm. Lehet, hogy ez már tud valamit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  6. Az is lehet pártot alapít Magarországon – Democracywood néven – és indul a következő választásokon. Hacsak nem plagizál az ötödik részben az első négyből. Kiderül, mert a hírhedt tv rejtett kamerával követi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  7. Raszputyin
    Akkor már inkább Chuck Norris, mert róla hidat is akartunk elnevezni, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. Akármit is mondtok, még mindíg jó hapsi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Isten hozta hazánkban, Mr. Bruce Willis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Fiatalkorban a lányok érnek előbb, de később a fiúk behozzák a lemaradást .
    Onnan látszik, hogy a férfi öregedni kezd, amikor a lánya korosztálya hozza izgalomba. Egy hires orvosgenetikusunk szerint ez csak jó, mert a férfi olyan mint egy szökőkút, permete éri mindazokat,akik alá mennek. Ezért születhetnek meg azok a gyermekek is, amelyek nem jöhetnének létre, ha….a hölgyek férjei hűségesek lennének. Ezt ugye tudjuk, kizárt.
    Azt mondják az öregedő férfiak, hogy a fiatal nő közelsége adja vissza a fiatalságukat. Akkor meg miért halnak meg olyan korán?
    A lényeg:Bruce Willisre még mindig jó ránézni és a filmezési helyszint még meg is fogja fizetni. Biztos a háborús jelenetekhez lesz szükség a VI.kerület bizonyos utcaképére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Poe-filmet forgattak Magyarországon 2012. április 23. hétfő | AN

Rendőrkézen Bruce Willis lánya 2011. augusztus 22. hétfő

Schwarzenegger ismét a filmvásznon 2011. július 12. kedd | AN

Keanu Reeves Budapesten 2011. február 28. hétfő | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos