Ronai and Ronai
AMERIKAI

A nyilasok megtámadták egyik olvasónkat 2012. május 20. vasárnap 22:13 | AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A nyilasok megtámadták egyik olvasónkat

Budapest – Az Amerikai Népszava egyik törzsolvasója, rendszeres levelezője szeretett volna bejutni a Liberális Klub rendezvényére, ahol Dániel Péter ügyvéd volt a vendég. A rendezvényre nem jutott be, viszont megütötték és megrúgták a helyszínen zsidózó nácik, amitől a rendőrök nem védték meg. Az alábbiakban neve elhallgatásával közöljük az “élménybeszámolót” 2012 Magyarországáról.

“Háromnegyed 6-kor értem a Liberális Klubhoz. A Klub előtt üvöltöző emberek (kb. 50-60-an) és a bejáratnál rendőrsorfal. Előrenyomakodtam az üvöltözők frontvonalába, szembe a rendőrökkel. Közben hangos zsidózás, ez a mondat valahogy nagyon megragadt bennem: „ezek itt tenyésznek” meg valami magyarozás. Ettől kezdve mintha helyettem valami robot cselekedett volna.

Ahogy a zsidózók frontvonalába kerültem, mögöttem egy zászlót szorongató 50 körüli nő állt vöröslő arccal, és magából kivetkőzve kiabált. Ránéztem, ettől mintha kissé zavarba jött volna és  azt mondta: „Igen na!”, mire azt mondtam: „Szép vagy”, erre fejbe ütött a zászlója nyelével. Nem nagyon, csak kicsit, de a lincselés is így kezdődik. Én válaszként — szintén csak kicsit — arcon legyintettem. Tényleg csak gyereklegyintés volt. Nagyon meglepődött, és egy pillanat alatt eltűnt onnan, hátrarántották az elvbarátai. Valamelyik társa rámrivallt, hogy megütöttem a nőt, mondtam neki, hogy azután, hogy a nő fejbe ütött. Még ebben a robotállapotomban is meglepődtem, hogy ennyiben hagyta.

Abban a pillanatban előnyomakodott Gaudi-Nagy, hogy „…a hölgy jogvédelmét! …” a velem szemközt álló rendőr meg kérdezte, mit akarok. Mondtam, hogy be akarok menni. Azt mondta, nem lehet, és visszalökött a zsidózók közé. Egy másik és kérdezett, ugyanazt válaszoltam, és hogy a kollégája nem enged be. Azt mondta, hogy csak meghívóval lehet bemenni, és további firtatásomra szinte bocsánatkérőleg még annyit, hogy ő csak a biztosításért felel, a többi nem az ő dolga. Ezután áttolt a sorfalon keresztül a másik oldalra, én meg elsétáltam a kismetróig és hazamentem.

Utána vettem észre, hogy a lábamról lejött a bőr, valaki sípcsonton rúgott. Nem tudom, hogy valamelyik tüntető volt-e, vagy az a rendőr, aki közéjük lökött. Mindenesetre most már tapasztalatból állíthatom, hogy a rendőrség egy része aktív szélsőjobbos, az aktívat úgy értve, hogy adott esetben egy lincseléshez is asszisztálna, méghozzá aktívan.

Lehet, hogy lefényképeztek, lehet, hogy a dolognak folytatása lesz. Lehet, hogy szükségem lesz Dániel dr jogvédelmére.

Az is lehet, hogy nem maradhatok ebben az országban, mert ma még volt egy másik rendőr, aki áttolt a sorfal védett oldalára, de holnap talán már nem lesz, és holnapután szabadon meglincselhetnek.

Nagyon megrendített az élmény. Most a bőrömön tapasztaltam meg azt, ami eddig csak másokkal történt meg. És azt kell mondjam, olcsón megúsztam (eddig), sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

Elgondolkodtam, akarok-e, tudok-e még itt élni.

Kérem, ha ír erről, ne tegyen azonosíthatóvá.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (54 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 78 szavazatból)
A nyilasok megtámadták egyik olvasónkat, 4.1 out of 5 based on 54 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Domonkos Gábor 2012. május 21. hétfő 00:00
    Mond! Te csak akkor nem félsz, ha többen vagytok, mint a szemben lévők?
    Nem félsz, ha egyedül vagy? Melletted sem állnak mindig fajmagyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. cOLOMBUS:
    Columbusz Kristof (Cristoforo Colombo) is zsidó volt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Nem mondom el senkinek..- De egy Gyáva csürhe..-”.- Orbán”..- égisze allatt képződmény..–jobbik nevű- csürhe.. “- Eus-Tagságuk! Jelképe”-lehetne++ -Nácik!!-oszt .. AZOK%%!!- 100-%+

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Mar megmondtam,tanuljon meg a magyar zsido vedekezni,eredjen tanulni bokszolni,,cselgancsot,usson verjen minden rohadt ganaj antiszemitat.
    Aztan meg hol volt a liberalis klub rendezosege?
    Miert nem jottek ki segiteni?
    Miert nem allit ki a magyar zsidosag egy modern Betar mozgalmat?
    Miert kell orokke nyavogni es sirni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Én is nyilas vagyok,
    Nyilasnak születtem
    De micsoda különbség
    Nem a filozófiám,
    A csillagjegyem az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Oda mentem. Magam is átfúrtam a gyűlölködő, rohadt zsidózó tömegen, amikor rendőr sorfalba ütköztem. Az egyik rendőr kérdésemre közölte, hogy nem mehetek át, csak meghívóval… Ellenben ha megkerülöm a sorfalat, mint járókelő tovább mehetek. Ezt tettem majd oda húzódtam a kapu melletti oszlop tövébe. Ekkor figyeltem föl egy vitára ld. a cikk fönt, akkor már a tömegből kiemelt három ember között, már a mi oldalunkon. A főszereplő egy nemzeti zászlós (utóbbi, tele firkálásokkal, aláírásokkal) idős nő, aki állandóan azt üvöltözte, hogy ő 70 éves elmúlt… Rajta kívül két férfit láttam, róluk azt gondoltam, hogy az egyik az érintett, a másik meg egy civil rendőr lehet… Csak halvány hangfoszlányok jutottak el hozzám a vitájukból… Úgy tűnt, hogy vagy hivatalos intézkedést várnak a rendőröktől, vagy a tömeget hergelik… mert arra felé beszéltek.
    Ez után láttam, hogy a nyíló kapu alatt – bennfentesnek vélt emberek állnak – az egyiket megszólítottam, hogy szeretnék bemenni a rendezvényre, mire ő megkérdezte, honnan tudok a rendezvényről. Annyit mondtam, hogy az Amerikai Népszavában olvastam róla. Erre beengedett, amit ez úton is megköszönök neki.
    A rendezvény részleteiről korábbi kommentemben már beszámoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Megnéztem Navy wife (05.21 00;13) komment-filmjét, ill. filmmellékletét, melynek az elején felhívják a figyelmet, hogy kiskoruaknak nem ajánlott: na itt van a baj, ebben a szemléletben, amikor például, a nácizmus és a koncentrációs táborok tényeit egy rosszul értelmezett féltés, aggódva az ifjú lelkekért eltitkolnánk… Aztán a film mindjárt meg is mutatja azt a mélységes sötétséget, amely a mai ifjúság – történetesen az amerikai – fejében lakozik a történelmi valóságot illetően. Ugyanakkor, az érzékeny, bizonyosan törvény előírta feliratot nem látom egyetlen horrort, vagy ilyen elemeket tartalmazó gyermekfilm elején sem… Ott bezzeg – a proucerek nem féltik az új generációt.
    Azok a butaságok, amiket e dokufilm fiatal szereplői a nácizmusról el, vagy el sem tudnak mondani, megmutatják azt a talmi, dekadens világot, amely mára már az ifjúság számára a dolgok valódi arcát sem hajlandó feltárni. Helyette cukormázas, vagy – éppen ellenkezőleg – rémséges képekkel árasztja el, tartja őket tudatlanságban, mely által valami iszonyú jővőkép rajzolódik ki előttünk.
    Nézzétek meg !!!
    *
    ui. E film után már nem csodálkozom, hogy Kaliforniában képesek voltak kormányzóvá választani (egy SA legény fiát), azt az izomagyú Terminátort.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Nézd, Horthy ellentengernagy miként hajtja magát négyrét, egy magát nemzeti forradalmárnak tituláló káplár, azaz őrvezető előtt. Ez lenne hát a konzervatív habitus?
    Aztán nézd Hitlert, a kisebbségi komplexusban szenvedő, egykori munkanélküli proletárt, aki elsősorban a konzervatív arisztokráciát gyűlölte, ebből különösen az Osztrák Magyar Monarchia nemeseit, mily nyájasan fogadja az ő cattarói bajtársait halomra lövető admirálist…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos