Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megválnak a kurvázó ügynököktől 2012. április 19. csütörtök 13:57 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megválnak a kurvázó ügynököktől
Washington – Az elnöki testőrség feladatait ellátó különítmény két felügyelőjétől és egy ügynökétől válik meg a cartagenai botrány miatt, közölték hivatalosan. További nyolc fővel szemben még tart a vizsgálat, így könnyen lehet, hogy hullanak még fejek.
.
Paul Morrissey, a Secret Service igazgatóhelyettes bejelentése szerint az ügynökség teljes körű vizsgálatot végez, így kihallgatja a kolumbiai tanúkat, az ügynököknek pedig hazugságvizsgálatnak kell magukat alávetniük. Akire rábizonyítják, hogy részt vett az orgiában, azzal szemben nincs kegyelem, mindenképpen kirúgják.
.
Eddig hárman jutottak erre a sorsra, jóllehet formálisan egyiküket sem bocsátották el a Secret Service-től. Az egyik felügyelő számára biztosították a nyugdíjba menetel lehetőségét, a másiknak javasolták a felfüggesztést, ami azzal jár, hogy az illetőnek jogában áll peres úton elégtételt venni, amennyiben úgy véli, méltánytalanság érte. Egy ügynök pedig saját magától beadta a lemondását. Nyolc társuk, akikkel szemben folyik az eljárás, továbbra is „adminisztratív eltávozáson” vannak, azaz ügyük lezártáig felfüggesztették őket.
.
Mint arról beszámoltunk, számos Kolumbiába küldött és az elnök és környezete biztonságának előkészítésével megbízott Secret Service-ügynök és katona rendezett ramazurit a szállásául szolgáló Caribe szállodában, ahová mintegy húsz prostituáltat is felhurcoltak. Washingtoni főnökeik tudomást szereztek az elnök biztonsága súlyos kompromittálásának lehetőségét is magában hordozó fegyelemsértésről, és még az Amerikai Államok Szervezete csúcstalálkozója előtt visszahívták a gyanúsítottakat, akik így nem láthatták el Barack Obama és kísérete védelmét; helyükre új erők érkeztek.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Megválnak a kurvázó ügynököktől, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Röviden:mindenütt vannak kurvapecérek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. felhurcoltak ? Azt jelenti hogy akaratuk ellenere ?
    A butorokat ( akik maguktol keptelenek), vagy embereket akaratuk ellenere lehet hurcolni. Ebben az esetben nem felhurcolas tortent hiszen a holgyek maguktol mentek a busas fizettseg remenyeben.
    Ha valoban ferulcolas tortent volna ( ami nem mas mint emberrablas, onkenyes fogvatartas) akkor a Kolumbiai szerveknek is eljarast kellene inditani a “felhrucolokkal” szemben.
    Mindenesetre ez az orgia nem melto egy profi biztonsagihoz, mind a helyszin, mind a korulmenyek veszelyeztettek a biztosagot.
    Ezek a biztonsagiak jol megvannak fizetve, ok nem az $50.000/ev fizetesi kategoriaban vannak hanem ennek tobbszoroseben.
    Magyarorszagon persze szemet hunynak az ilyen dolgok felett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban 2012. október 13. szombat | AN

Nem jelentett rizikót a prostibotrány 2012. május 24. csütörtök | AN

Vége a cartagenai prostibotránynak 2012. május 7. hétfő | AN

Rend lesz a Secret Service-nél 2012. április 29. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos