Ronai and Ronai
AMERIKAI

Coloradóban raboskodik a maffiafőnök 2012. április 15. vasárnap 19:43 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Coloradóban raboskodik a maffiafőnök
Denver – Több mint huszonkét esztendei szabadságvesztés-büntetésre ítélte egy coloradói szövetségi bíró a 43 éves Oscar Arriolát. Az általa vezetett mexikói Sinaola drogkartell eddig egymilliárd dollár értékben terített kokaint az Egyesült Államok nyolc államában.
.
A Zeta kartellel különösen erőszakos hatalmi háborút vívó Sinaola élén állt Arriola Robert Blackburn bíró ítéletének indoklása szerint világos és egyértelmű veszedelmet jelent az országra és annak törvénytisztelő polgáraira. A kartell 2002 és 2003 között közvetlenül terjesztette a kábítószert New Yorkban, Illinoisban, Georgiában és öt további államban. A központi elosztóállomás egy coloradói ranch volt, míg egy névtelen bejelentő tippje nyomán a hatóságok rajta nem ütöttek.
.
Arriolával és fivérével, Miguellel együtt huszonkilenc ember ellen emeltek vádat a denveri szövetségi bíróság előtt 2003-ban. Oscar Arriolát Mexikóban tartóztatták le 2006-ban, majd kiadták az Egyesült Államoknak. 2010-ben egyszer már húsz évre ítélték több tonna kokainnak Mexikóból az Államokba csempészése miatt.
.
Arriola bűnösnek vallotta magát kábítószer-kereskedelemben és pénzmosásban. 2002-ben még a világ 35 legnagyobb drogkereskedője közt tartották számon.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. “a világ 35 legnagyobb drogkereskedője közt”
    Be kéne gyűjteni mindet. :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Azt nem tusjuk hogy “jarulekosan” vagy direkt hany ember halalat okozta ez a szervezet, de jobb lenne oket ott a helyszinen kivegezni. Mekkora ur lehet ez a csavo a bortonben ? Csicskak hada veheti korul. Nem kellene ennek igy lenni.
    Az o peldajaval el kellene rettenteni a hasonlo gondolkodasu szemeteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Mexikóból, Kolumbiából és más országból nem jönne a kokain, ha az amerikaiak nem szívnák fel. A keresletet kellene visszaszorítani és akkor aztán termelhetnék, ha nem lenne kinek eladni. De amíg a médiában azt lehet olvasni-látni, hogy x.y. hollywood-i Rudi éppen kokainosan 4 pornósztárral töltött egy hetet, addig a kokainnak lesz egy varázsa az átlagemberek között is. Akik, ha felszívják, azt hiszik, ők is a sztárok közé tartoznak. Ez hasonló, mint egy Louis Vuitton táska. Ha megveszi, azt hiszi, hogy valaki lesz tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos