Ronai and Ronai
AMERIKAI

Giffords és Kelly hajóútra megy 2012. március 15. csütörtök 13:55 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Giffords és Kelly hajóútra megy
Phoenix, Arizona – Gabrielle Giffords, Arizona volt kongresszusi képviselője és Mark Kelly nyugalmazott űrhajós, az űrsikló-program veteránja ezen a nyáron terveik szerint luxus hajóutakon pihenik ki az elmúlt egy évet: átszelik az Atlanti-óceánt, majd bejárják a Földközi-tenger néhány népszerű üdülőhelyét, és nem mellesleg pénzt is csinálnak.

Aki idén nyáron a portugál vagy az olasz fővárosban jár, nem kizárt, hogy összefut Amerika legnépszerűbb házaspárjával, akikre nagyon ráfér már a levegőváltozás, s nemkülönben az, hogy rengeteg megpróbáltatás után végre egymás társaságában lehessenek.

Mint ismert, Giffords a tavaly januári tucsoni lövöldözés alkalmával szenvedett annyira súlyos fejsérülést, hogy az orvosok eleinte nemhogy a felépüléséről, de még az életben maradásáról is lemondtak. Az orvosokat is zavarba ejtő módon azonban Giffords rendkívül hamar magához tért, és több sikeres operáció és utókezelés után elhagyhatta a kórházat is.

Férje, Mark Kelly százados – aki tavaly januárban a Nemzetközi Űrállomáson dolgozott, ott vette hírét a merényletnek, amely több ember életét kioltotta – a lábadozási időszak közben kapitányként vezényelte le az Endeavour űrsikló utolsó útját, kivételes szilárdságról és helytállásról téve tanúbizonyságot.

Giffords és Kelly július végén csatlakoznak egy túrához, jelentette be Mimi Weisband, a Crystal Cruises helyettes PR-főnöke. Szerencsések lesznek azok, akik ott lesznek a Lisszabon és Róma közti, tizenkét napos hajóúton, mivel élőben hallgathatják meg Kelly kapitány előadását „az emberi szellemről”. Felesége nem szólal fel, arra viszont lehetőségük nyílik az utasoknak, hogy együtt fotózkodjanak vele.

A Crystal Cruise egyik luxushajója
A Crystal Cruises üzleti titokként kezeli, miként osztozik a házaspárral a bevételen. Az útra 5410 dollártól kezdődnek a jegyek; eddig a férőhelyek hatvan százaléka elkelt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Giffords és Kelly hajóútra megy, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Business as usual…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Ha valaki megérdemelt pihenést és kikapcsolódást az Gabi.
    Egy igazi HÕS!
    May G-d bless and protect her!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hadihajót neveznek el Giffordsról 2012. február 12. vasárnap

Időközi választáson töltik be Giffords helyét 2012. január 29. vasárnap | RR

Giffords vezette a tucsoni megemlékezéseket 2012. január 9. hétfő | RR

Földarabolták volna, de felébredt a kómából 2011. december 23. péntek | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos