Ronai and Ronai
AMERIKAI

Robert Kennedy fia botrányt csinált a szülészeten 2012. február 25. szombat 21:44 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Robert Kennedy fia botrányt csinált a szülészeten

New York – Szabálysértési vádakkal néz szembe a 44 éves Douglas Kennedy, aki kétnapos kisbabáját szerette volna látni egy New York környéki kórházban, s eközben összeütközésbe került a személyzettel.

Zaklatás és gyermek egészségének veszélyeztetése miatt emeltek vádat Douglas Kennedy ellen a WNBC-TV jelentése szerint. Robert F. és Ethel Kennedy tizedik gyermeke, aki egyébként a Fox Newsnál, riporterként keresi kenyerét, régebben azonban foglalkozott az ötlettel, hogy a családi hagyományoknak megfelelően politikai pályára lépjen, még január hetedikén különbözött össze a Northern Westchester kórház szülészetén dolgozókkal.

A botrányra akkor került sor, amikor a nővérek meg akarták gátolni Kennedyt abban, hogy újszülött fiát kihozza a szülészetről, és közölték vele, erre nincs engedélye – áll a Mount Kiscó-i rendőrség jelentésében. Vita tört ki, amely elmérgesedett; Kennedy végül nem bírt uralkodni magán, az egyik nővér karját kicsavarta, másikukat összerugdosta.

Kennedy szerint az állítások eltúlzottak. A kórház szóvivője csak a botrány megtörténtét erősítette meg, de a páciensek jogaira hivatkozva minden egyéb felvilágosítást megtagadott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 4 szavazatból)
Robert Kennedy fia botrányt csinált a szülészeten, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Kinezetre kikopott Kennedy viszont ha a hir igaz akkor termeszetet mastol orokolte, ugyanis az edesapja es a bacsikaja is igazi uriember volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. Nem kikopott, hanem kiköpött ír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. A biztonsági kamerák felvételeiből kiderül az igazság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Biztosan olvasta a Geréb Ágnesről szóló cikket, és élni akart a szülőszobai szabad akarattal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Tragikus sorsú család, sok támadás érte őket, de ez Douglas esetében érthetetlen. Robert F.Kennedy nagyon emberséges volt a családjával. Remélem palesztin gyilkosa még sokáig fog a börtönben gondolkodni a tettén.Fanatikus, aljas.
    Szegény apjuk megérte azt, hogy mindkét fiát meggyilkolják. A legidősebb fia is szerencsétlenül halt meg, a Joseph Jr.
    Amerika királyi családja a Kennedy, nem véletlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Nekem is az ugrott be elsőre a fotót nézve, hogy milyen ír kinézete van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Ezt az egesz sztorit nem tudom elhinni,biztos lehetett valami nezetelteres,de ezt igy hihetetlennek tartom.
    Azt hogy a Fox newsnal “keresi a kenyeret”ahhoz senkinek semmi kozeLLegalabb nem az ultrabaloldli CBC-nel kopi a hazugsagokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  8. Draga iro es olvasotarsak. A Kennedy mythosz egy maszlag, edes ugyan de megfekszi a gyomrot. Nehany szo az “uriember” felmenokrol:
    Joseph meg Hitler halala utan is kuldott volna penzt a naciknak… Jackie es Bob K. ugy lokdostek egymas kozt M. Monroet, mint egy rongybabat. Halala korulmenyei a mai napig is ketsegeket ebresztenek. Ted titkarnoje, Ms Kopecny akkor eppen terhesen maig tisztazatlan korulmenyek kozott autobalesetben vizbe fulladt, Tednek sikerult kiuszni, de a rendorseget csak egy oraval kesobb ertesitette. Unokaoccsuk tizenhat evesen egy golf utovel halara verte az akkor tizenot eves lanyismeroset. A csalad negyven evig Europaban rejtegette ot, es vegul mikor az ugy mar nem volt olyan forro, hazatert. Gyilkossagert eliteltek.
    A Kennedyek valoban Amerika arisztokrataiva valtak, egyreszt a gogos viselkedesukkel illusztralt torvenyfelettiseguk velelmevel, masreszt a mindennapi emberek ostobasagaval, akiknek tetszett, hogy Amerikanak is van arisztokraciaja.
    Ennek a Kennedynek a viselkedese semmiben nem kulonbozik a megszokott sematol. A ket amerikai nover biztosan nem kezdemenyezett verekedest vele, es az ifju apa egyszeruen ragaszkodott a szuletesi jogon szerzett kivaltsagaihoz, amikor rugdosta oket egy kicsit. Biztosan lesz vagy negy sztar ugyvedje, Kennedy majd bocsanatot ker es egy onkentes adomanyt ajanl fel a korhaznak, utana artatlansaga fenntartasaval kisetal a targyaloterembol. Ez az igaz amerikai mese, nem Camelot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  9. Mate, Ivan Tibor – Bla bla bla.

    Neked fingod nincs, milyen az, amikor egy újszülöttet elkülönítenek, és sem az anyának, sem az apának nem adják oda, és derogál a kórházi személyzetnek, hogy az idegbeteg szülőket lenyugtassák két jó szóval. Nyilván az a dolguk, hogy egészséget óvjanak, de attól még énnekem végig kellett hallgatnom a hisztérikus feleségemet, és én magam is ott voltam, hogy ezt csinálom, amit Douglas Kennedy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nem helyezik szabadlábra Kennedy merénylőjét 2011. március 3. csütörtök | FH

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos