Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tömegvérengzést terveztek a tinik 2012. január 27. péntek 10:29 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tömegvérengzést terveztek a tinik

Roy, Utah – Két középiskolást vett őrizetbe a utahi rendőrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy bombát akartak robbantani egy iskolai gyűlésen, a helyszínről pedig maguk vezette repülőgéppel szándékoztak elmenekülni.

A 18 éves Dallin Morgan és a nála két évvel fiatalabb Joshua Hoggan szerdán került letartóztatásba azt követően, hogy a rendőrök az iskolapadból vitték el mindkettejüket a Salt Lake Citytől harminc mérföldre északra lévő Roy városában.

Anna Bond, a városi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a két fiú részletes tervet készített a Roy Junior High School-beli tömegmészárlás végrehajtására, így térképeik voltak az épületről és információik a biztonsági rendszerről. Terveik szerint az Ogden Hinckley repülőtérről menekültek volna. A repülést autodidakta módon tanulták, szimulációs programok segítségével.

Mindkettejüket összeesküvés gyanújával vették őrizetbe. Morgant a Weber megyei börtönbe, Hoggant a fiatalkorúak fogházába vitték. A nyomozás során, amire egyik osztálytársuk feljelentése után került sor, robbanóanyagot nem találtak. Egyelőre nem világos, milyen rendezvényen akartak a tinédzserek robbantani, és indítékukról sem tudni semmit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
Tömegvérengzést terveztek a tinik, 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Tanáraik és szüleik között is érdemes lehet vizsgálódni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. Nagy valószínűséggel az elmegyógyász kihozza őket.
    Nem is fog messze járni az igazságtól, de sajnos a
    környezetre további veszélyt jelentenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Nem tudom a mai fiatalon, elmebetegek? unalmukban, jólétükben nem tudnak mit csinálni, csak a másikat bántani, talán hajnali 4-kor kellene kelteni őket, és ki ganajoztatni velük az istállót, utána túratni velük a földet, egész nap, akkor talán elfáradnának, és nem jutna ilyen baromság az eszükbe, de nem lehet, mert ezek a nagy emberjog védők, még megsértődnének

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  4. Gonoszka
    2012. január 27. péntek
    11:58
    Ez a baj a mai törvényszéki pszichiátriával. Hogy elfogadják azt, hogy “egy elmebeteg nem beszámítható”, aztán újból rászabadítják a társadalomra.
    .
    Dr. Szász Tamás pszichiáter álláspontja erről:
    Ugyan úgy, ahogy a jogrendszerek szerint egy személy egészen addig ártatlan, amíg be nem bizonyítják, hogy bűnös, a bűncselekménnyel vádolt személyeket nem kéne beszámíthatatlannak ítélni, csak mert egy orvos vagy egy pszichiáter annak tulajdonítja.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szász_Tamás_István

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Persze.
    Addig semkisem gyilkos amíg nem gyilkos.
    Nade meddig ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Helyesnek tartom, ha a társadalom védelmi gátat épít a kóros események elé. Nehéz probléma, mert az igazat megvallva, szart sem tudunk az elme és a
    lélek ilyen működéséről. Sőt, másmilyen működéséről sem sokat. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos