Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Más se kellett 2011. december 12. hétfő 14:00

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Más se kellett

Hamarosan itt a karácsony, és titokzatos objektum tűnt fel a Merkúr közelében, de Magyarország úgy tesz, mintha mindez semmit sem jelentene, továbbra is hadakozik démonaival, hablatyol különös és elszigetelt nyelvén a világnak, hogy most majd jól meg fogja mutatni, és jövőre úgy szárba szökken, mint eső után a vére hullató fecskefű, a fejlett világnak pedig leesik az álla.

Persze nem Magyarország hablatyol, nem Magyarország hadakozik, nem Magyarország csinál hülyét magából, csak a kormánya, de más országok hajlamosak rá, hogy ne törődjenek a finom részletekkel, és egy kalap alá vegyenek minket a kormányunkkal, ami logikus leegyszerűsítés, csak éppen dehonesztáló reánk nézve.

A világpolitikában sajnos nincs kisebbségi vélemény, azt mutatjuk magunkról, amit mások mutatnak rólunk, kormány, kormányfő, államfő, nincs finomkodás, nincs egyrészről/másrészről tökölődés, csak az ítélet: Magyarországot hülyék lakják, mert csak a hülyéknek lehet ilyen kormányuk, köszönjük szépen, akkor most beszélgessünk Afrikáról, ezt a hepciáskodó pukkancsot pedig kísérjék ki a konyhába, és adjanak neki valami maradékot, köszönjük, ez itt Brüsszel és nem a Haraplak Kifőzde a Keleti pályaudvarnál.

Van abban valami perverz báj, amikor Orbán zavartan elvonul, hogy megkérdezze a parlamentet, mert az ország szuverenitását ilyen mértékben befolyásoló kérdésben ő nem dönthet egyedül, közben eddig mást sem hallottunk, mint hogy neki akkora felhatalmazása van a kétharmadtól, mint a Csomolungma, és akár az általános bokafogást is beépíthetné az alaptörvénybe, mert erre kérték az emberek a fülkeforradalom ragyogó napjaiban.

Mindeközben az IMF nem süketült meg, hanem érdeklődve figyeli a kánkánt, és várja a magyar küldöttséget, amit egy bukott miniszter vezet (egy miniszter, ha már nem miniszter, akkor bukott miniszter, lehet énekelni szép dalokat arról, hogy nem bírja a kettős terhelést, de csak a hülyék fogják elhinni), és hamarosan beválasztják Csubakkát (Chewbacca), valamint a hét törpét a különítménybe, nehogy már normálisnak tűnjünk.

Megyünk tehát a Világbankhoz kölcsönkérni, ami nem kölcsön lesz, hanem védőháló, közben féltjük a szuverenitásunkat az EU-tól, mert az EU meg akarja mondani, hogy mikor táncolhatunk, és mikor hallgat el a zene.

Szemét dolog ez, a britek például nem kérnek belőle, a svájciak pedig nem is tagjai az Uniónak, mert megengedhetik maguknak. Magyarországon ismereteim szerint az elmúlt órákban nem találtak kimeríthetetlen olajmezőket, így aztán valószínűtlen, hogy mi is megtehetnénk, de legalább tegyünk (tegyenek) úgy, mintha igen.

A helyzet világos: az alaptörvénybe foglalt eladósodási plafon csak akkor jó, ha Orbán mondja meg kire és mikor érvényes, az EU ebbe nem szólhat bele, csak adjon pénzt. A magyar kormány olyan okos, hogy még Szijjártó Péterbe is agyat képzel, mi pontosan tudjuk, mit kell tennünk, sőt azzal is tisztában vagyunk, Európának mit kellene tennie, de nem mondjuk el, mert akkor sérülnének az érdekeink, egyébként is néhány év múlva mi leszünk a térség legversenyképesebb országa, és akkor majd erővel bevezetjük módszereinket a könyörgő és megbicsaklott országok területén. Mi leszünk a magyar-római birodalom, addig pedig következzen egy kis reklám!

Hülyének lenni hazaárulás.

Kétségtelenül csökkenne a nemzeti kormányok mozgástere az EU által javasolt szabályozással, de könyörgöm: ha egy kormány csak arra képes, amire a miénk, hibát hibára halmoz, késztetést érez lakosságának lerohanására, megszünteti a demokráciát és egyetlen dolgot képes következetesen és gyakorlatilag profin végigcsinálni, önmaga bebetonozását, akkor csökkenjen is a mozgástér, sérüljön a szuverenitás, jöjjenek a brüsszeli közgazdászok és kezdődjön a normalizálódás, mert különben egy lyuk lesz a földgömbön Magyarország helyén, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Mi leszünk a negatív példa, az osztály bohóca, nem velünk vetnek, hanem rajtunk, és azzal állunk ellent, hogy nem vesszük le a szemüvegünket a pofon előtt. El is törik rendesen, és apánk otthon tovább pofoz.

2012-tőt túl kell élnünk – mondja a kormányfő, de egyébként nincs semmi probléma.

Az egykulcsos adó miatt minden rászoruló és billegő család kevesebbet fog keresni, a kultúra romokban hever, a közintézmények lepusztulnak, az egészségügyből elmenekül pár ezer orvos, de az optimizmusa töretlen, elvégre otthon minden rendben, a felesége egyáltalán nem panaszkodik, a gyerekek is jól vannak, mi lehet azok problémája, akik hőzöngenek.

És ebbe a ragacsos sötétségbe, ebbe a szomorkás pusztulatba berobban a fény: Deutsch Tamás a köztévé előtt ugróiskolázik, mert a legutóbbi hamisításuk már annyira arcátlan és béna volt, hogy a Fidesznek is kínos. Természetesen nem kérdezi meg magától, hogy az erőszakos kontraszelekció révén létrehozott válogatott, amelyik éppen közszolgáltat a népnek, hogyan jöhetett létre?, hogyan alakult ki az a helyzet, hogy rettegő vagy csupán kényszeresen törleszkedő pártbohócok alakítják  a műsortervet, és akkor is nyalnak, ha nincs a közelben segg.

Nem kérdezi meg, mert pontosan tudja a választ, de nem szeretné hallani.

Tökéletesen megértem.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (101 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +159 ( 171 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Más se kellett, 5.0 out of 5 based on 101 ratings

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. A nap mondására javaslom:
    “A magyar kormány olyan okos, hogy még Szijjártó Péterben is agyat képzel”
    Szuper.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +90 (92 szavazatból)
  2. Pazar cikk, csak a végébe kötnék bele:
    Tökmindegy, hogy Deutsch mit gondol vagy csinál. A lehető legszervesebb része ennek az Orbán-vircsaftnak, osztozik annak minden előnyében (hogy került egy ilyen üresfejű senki Brüsszelbe?) és bűnében.
    Hülyén hangzik, amikor a hóhérsegéd felszólal a halálos ítélet ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +75 (77 szavazatból)
  3. Én, mint a Magyar Televízió munkatársa nyugodtan kijelenthetem, hogy az, amit az elektronikus médiával művel az orbán kormány és a fidesz – benne deutsch tompival elvégre ő is benne van – az több mint alávalóság. Bunkó, ostoba, fajankók, értelmetlen rombolása, gengszterek nyíltszíni rablógyilkossága, olyan mint egy primitív, telipofájú röhögéssel kísért emberrablás, melynek túszai közül először a gyerekeket végzik ki az elborult értelmű pártseggnyalók agyatlan faszkalapjai.

    Most ott tartunk a nagy elbocsátások után, hogy egyes területeken annyira nincs ember, hogy a megmaradtakat 16 órai munkára kényszerítik, elegendő pihenőidő nélkül. Vajon ha majd valakinek közülük elsül a pisztolya, megállhat e a jogos önvédelemre való hivatkozás magyarázata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +85 (87 szavazatból)
  4. Deutsch ilyen alapon professzor is lehetne, tudjuk, hogy kapott diplomát. Csak kellőképpen gátlástalannak kell lenni, és máris stabil a helyük a Fityiszben. Ja, és a beléptetőkapukat újból meg kell venni xx milliárdért. Csak így tovább! Van még lejjebb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  5. Arra hívnám fel a cikkíró figyelmét, hogy a Világbank (http://www.worldbank.org) nem szinonimája az IMF-nek (http://www.imf.org).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Para-Kovács Imre

    Kösz. Tényleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Olyan blama nincs, ami a Fidesznek kínos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. Hülyét csak abból lehet csinálni, aki hagyja magát!
    Hajrá Magyarország!
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  9. Hát, így valahogy.
    No és?

    Az időközi választásokat továbbra is az orbánpárt nyeri, a rajongók továbbra is a lábuk nyomát csókolgatják, eközben újabb és újabb megszorítások következnek, amit a minimálbérből élő és négyszáz forintos benzinnel az úton versenyezgető és élő-haló lakosság továbbra is kifizet.
    Oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  10. Nem tudom minek kell történnie hogy a jónép kimenjen a Kossuth-térre, mint az őszödi beszéd kiszivárgása után. Most valamiért magasabb az ingerküszöb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  11. Lehet ám,hogy a Petikében akad valami agy féle.Különben a Vezér miért viszi
    magával mindenhova? Csak nem a Petike a főtanácsadó is?Csak nem erre a két
    tyukeszüre van bízva Magyarország? Mert akkor bazi nagy a gond,hisz a kettőnek
    van annyi esze, mint a szomszéd tyukjának.
    Félek,hogy így van.Már csak az hiányzik,hogy az országot tyuk udvarnak nézzék
    és körbeszarják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  12. “Hülyének lenni hazaárulás” -hát ez jobb, mint amit én szoktam Lenin elvtárs szájába adni, miszerint: “Elvtársak, a hülyeség nem termelőerő!” És ebből a szempontból mindegy, hogy Világbank,vagy Nemzetközi Valutaalap…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  13. Meggyőződésem, hogy a FIDESZ összes szürkeállománya Szijjártó úr okos fejében összpontosul. Ennyi van bennük. Suk-sük.
    De kedves Druszám, látni kell a pislogó reményt is. Nézd vissza a Híradó tudósítást a bomlott… nyakkendőjű Miniszterelnök távozásáról Brüsszelben, és figyelmesen nézd meg sleppje szemeit. Abban mindent látsz a közeli jövőből. Ha az Amerikai Népszava meg tudna velünk osztani információiból Rogán Antal és kedves felesége hosszas amerikai tartózkodásának további részleteiről, megköszönném: talán okosabbak lennénk az utódlásról is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  14. SzentEltvíz
    2011. december 12. hétfő
    18:11
    “Nem tudom minek kell történnie hogy a jónép kimenjen a Kossuth-térre, mint az őszödi beszéd kiszivárgása után. Most valamiért magasabb az ingerküszöb.”

    Legelőször is az ellenzéknek változtatnia kéne a kommunikációján, mert az, hogy a
    Mesterházy , meg néhány régi/százszorleszerepelt mszp-s sajtótájékoztat naponta egyszer, azt max. pár tízezer zember látja hallja az ATV-n. Azt, hogy mi az, hogy Klubbrádió, meg a nagy többség nem tudja eszik e, vagy isszák. Azaz, sok százezren nem is tudják miket művel az OVis külföldön, az OVismédia meg fossa a sikerpropagandát, meg, hogy még mindig a gyurcsányahibás! Gyurcsányék meg a DK-val állítólag járják az országot és néhány tíz (kisebb, mint száz) ember előtt dumálnak magasröptű fogalmazásban a demokráciáról, amit csak az elfásult értelmiség ért meg, a Juli néni, meg a Béla bá nem értené, ha ott lenne, akkor se! De nincs ott, mert a konyhában/kocsmában vannak= ott kellene elérni őket! De hát ugye egy demokrata úriember nemigen jár kocsmába! Akkor meg mit akarunk? Aki érti a csíziót = nagyrészt legyint, nincs kire szavaznia, aki meg nem tudja/nemérti, az meg egyet ért, hogy “agyurcsányahibás”= értelemszerűen megy az OVisékra szavazni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  15. SzentEltvíz,
    az MSZP sajnos/hálistennek nem folyamodik olyan aljassághoz, hogy napi ezrest fizessen a hajléktalanoknak, ugyan mennének már szarni-hugyozni a Kossuth térre, a Fradi B-közép sincs beszervezve utcakép-átrendezésre, és a bölcsészkarról sem toboroznak jó pénzért anti-Orbán-fanokat.
    Így aztán persze hogy magas az ingerküszöb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  16. kisember,
    onnan fentről jócskán van még lejjebb.
    Csak nekünk, kisembereknek nincs már hová lejjebb. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  17. “Magyarországon ismereteim szerint az elmúlt órákban nem találtak kimeríthetetlen olajmezőket.”
    Hoppá! Erről jut eszembe: Európa legkönnyebben kitermelhető gázmezejét viszont megtalálták a magyar-szlovén határon. Ha csak úgy nem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Na nehogy már csak a gyurcsányt szidja mindenki… Tessék utánajárni, hogy lett dúsgazdag Döbrögi a kis farokból és családjából…. Ott vannak a hivatkozások, és aki élt már akkor, az mind tud ezekről…. csak valamiért megfeledkeztünk róla….

    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

    És mi kell ahhoz hogy a nép az utcára menjen és átrendezze a parlamentet? Majd talán januárban meglátjuk, amikor több százezer rokkantnak nem csenget a postás és még csak az átutalás sem érkezik. Azok az emberek nem rendelkeznek tartalékokkkal, mert megélni sem tudtak nagyon amit kaptak. Aztán jönnek a február eleji fizetések, amikor megint szembesül a birka nép, hogy vazze megint kevesebbet kerestem, miközben már most minden drágább 10-20%-al. Lesznek itt nagy bajok hamarosan, csak valamiért erről nem akar a kormány tudomást venni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. A fiatal zsaruk hagyják el a céget, mert nemhogy emelkedik, de csökken a bérük. De ugyanígy egy csomó közalkalmazott. Ezek a hülyék azt hiszik, hogy majd annyiban marad a korkedvezményesek jogfosztása… Na meg egyiket megadóztatom, a másikat meg nem. Na de kérem micsoda diszkrimináció ez.

    És akkor még nem beszéltünk a vállalkozások terheiról. Annyi sz..rt kaptunk a másfél év alatt a nyakunkba, hogy nem lehet olyan választási eredmény, akárhogy próbálják átalakítani a törvényt, hogy ezek mégegyszer a Parlament közelébe kerüljenek.

    Max vezetőszáron bilincsben, amikor a gyorskocsiból viszik majd őket elszámaoltatni…. Reméljük minél hamarabb, mert ami kárt eddig okoztak, az több, mint az előző kormány 8 éve alatt történt.
    De komolyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. “kisember
    2011. december 12. hétfő
    16:24 ”
    A “kisember” nevet évek óta használom. Változtatnod kellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Tényleg nem tudom mi borítaná ki a bilit? Talán ha mindenkinek a homlokára odasütnének egy narancs jelet mint a jaffáknak ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. “Hülyének lenni hazaárulás.” – Sajnos ez nem csak a Kormányra igaz, hanem a népre is. Azokra, akik még mindig a Fideszre szavaznak és azokra is, akik lusták elmenni választani. A részleteket lásd még: Kertész Ákosnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. Hülyének lennui érdem.
    EZ ma az általános hazai közmegegyezés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Hogy mennyien hallgattak Simicskára, ebben a kis hazában??? Hogy minden állampolgárnak JOGA VAN hülyének lenni! De az mégiscsak figyelemre méltó, hogy ennyien élnek ezzel a JOGUKKAL!!! Bárcsak más jogaikkal is élnének! Pl! Joguk van elzavarni a rossz kormányt!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Hungarian citizen

    Imre, egy technikai dolog: “nem velünk vetnek” -> “nem velünk NEvetnek” – gondolom :)

    A masik, hogy dajcsfur meg pokorni jelen allas szerint paria a magyar kozmedia baszasnal, tehat lassan retusalodnak ok is (http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=500510)

    Termeszetesen ezek a szanalmas komediak nem terelik el szamomra a figyelmet az orbanbol erodalt entitas rettegeserol es maganyopssagarol, amikor tulelesrol beszel. Nem adok neki egy evet, es akkora lazadas lesz, ami ugy veri szet ezt a fidesz csurhet, mint a szart. Es konnyen megusszak, ha csak lebenulnak attol a szeretettol, amivel 8.500.000 ellenuk szavazo megsimitja oket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Geyza
    2011. december 13. kedd
    03:39
    „Hülyének lenni érdem.”
    2012-től már kötelező.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Ez nem *5-ös, hanem 6-os!

    Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a bagázs nem sokáig húzza, bár minden perc kínkeservesen lassan telik, és egy örökkévalóságnak tűnik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Gratula Para!
    Ám lenne egy észrevételem a fidesz kínosság-érzetét illetően.
    Úgy tudom, az a balfasz tompika nem a központilag rendelt/elvárt retusálás miatt demonstrált, hanem a bűnbaknak “megtalált” közszolgákat ugróiskoláztatta. Ez így azért egész más, nem igaz? :)
    (majdnem megtévesztett engem is elsőre)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Kekec: “Te – ha politikuslennél – törnéd ennél jobban magad, hogy elpucold a szoarét utánuk?”
    .
    Azért ez bonyolultabb.
    Az embernek legyen önbecsülése és céljai.
    .
    Ha még odáig sem jutnak el ezek az emberek, hogy ha már bekerülnek a történelem könyvekbe, akkor legalább pozitív előjellel kerüljenek be, akkor az hatalmas jellembeli hiány.
    .
    Az hogy valaki hatalomba kerülve belekóstol a mézescsuporba, nem zárja ki, hogy szeresse is a hazáját és tegyen valamit érte. Önmérséklet kérdése. Egy életre elég vagyont lehet 4 év alatt kimenteni, de ez nem zárja ki, hogy ezért a pénzért “fizetségként” olyan dolgokat tegyenek meg, ami a nemzetnek hasznos és célszerű. Itt a becsület (de legalábbis a betyárbecsület) mércéje.
    .
    De hát “ezek” nem ismerik a becsületet, még mint fogalmat sem ;(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Leslie Charteris

    Hogy van-e még lejjebb? Van. Sajnos

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Ez a Magyar nép tényleg sérült egy kicsit(nem kicsit).Azt hiszik eggyes szakszervezeti vezetők,hogy pár tizezres(ha van annyi)tüntetés,majd padlóra kényszeríti ezt a szemét társaságot.Nézzék meg a “kis” Izraelt,hogy milyen körülmények közt és milyen gazdasággal dübörög.Van gond,mellyet a nép tüntetéssel próbál orvosolni,ahol egy jó szakszervezet FÉLMILLIÓ polgárt képes mozgósítani.Nézzék meg,hogy mennyi a nyugdíjkorhatár.A Magyar,ha egyáltalán tudja valaki,hogy az mit jelent,mindíg vesztes volt és úgy látszik,hogy az is marad.Eddig idegen hatalmak miatt volt a vesztesek oldalán,most belső hatalom az ,ami miatt megint padlón vannak,holott az EU lehetősége fáklyát jelentett ennek a kicsi vérreláztatott szerencsétlen országnak és népének.Erre hatalomra kerül egy kis csutf@sz és megint szenvedés és nyomor.MIKOR ÉBREDNEK FEL?Ha valami baj van az un genetikával,azt kérem viselni kell.mert ennek a népnek ez van megírva(orvosilag) és ez így megy a végtelenségig.ÍGY KELL LENNIE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. “2012-tőt túl kell élnünk – mondja a kormányfő, de egyébként nincs semmi probléma.”

    Hát én remélem, hogy túlélem valahogy. A fent véleményt formázóhoz már nem ragaszkodom annyira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Szíjjártóval valahogy úgy lesz ez, mint a (ma már szerintem) klasszikus viccben…
    A boncolás során felnyitják a koponyáját – általános döbbenet: üres! Csak egy drót van belül, keresztben.
    - És mi van, ha elvágom? – kérdezi a segédorvos.
    - Mi lenne? Leesik a füle…
    Úgy hogy csatlakozom a “nap mondása javaslathoz”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Egy a lényeg:
    ORBÁN TAKARODJ !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. A történelemben tapasztalni lehet azt, hogy a forradalmakat többnyire a gyomrok robbantják ki és kiváltképp az aránytalanul nagy jövedelmi differenciákj. Ez már itt van. A mostani hatlom semi másról nem szól mint a felsőpárezer szedd meg magad hazárdjátékjáról és a pénzek egyéb vagyontárgyak kisíbolásáról valamint külföldi bankszámlákra és Krokodil szigeteki Off-Shore cégekbe beágyazásáról. Inkább ezt vizsgálnák a Titkosszolgálatok mint azt, hogy ki szövetkezik pénzügytrükkösen magyarország ellen. A fő baj Ybl Miklós maradandó világhírű műemléke; az Országház. Mindenkit elkápráztat a gyönyörűségével és mentálisan arra ösztökéli a bentlévők többségét, hogy érezzék magukat feljebbvalónak. Épp ezért csak műemléknek turisztikai látványosságnak szabadna használni, A következő parlamentet amely a népfelség alapján állítódna fel uszkve 100,-főben, a Nagymező utcába a Mikroszkóp színpadra kellene beszékeltetni parlamentárisan. Persze a napirendi felszószalások előtt, kötelező Hofi-lecke hallgatás és abból röpdolgozat írás. A csalódások elkerülése végett a népképviselőket és főhivatalnokokat, mi után a kedves választók megjelölték és a teljes önéletrajzukat megismerték a vagyonnyilatkozatukkal együtt, -egy független külföldi (EU) vizsga-bíráló bizottság felvételiztetné IQ és pszicho teszttel egybekötve. persze ezeken meg is lehetne bukni és akkor újabb forduló. Ha a választott népképviselők bekerülnek a kollektív szerződés tartalmazná a netto 165.200,-Ft-os illetményét. Külön járna a hatékony erdményt hozó döntéseik után 10% prémium a fizu alapján, de ha rossz döntést hoznak, akkor “selejtgyártási” büntetés, -50%! (Ha már a drehással és a balesetet okozó buszsofőrrel is fizettetnek egy tizedmásodpercnyi kihagyásból eredő hibáért) Évente az adott szakterületnek megfelelő vizsgák és persze nem utolsósorban VISSZAHÍVHATÓSÁG a választók által. meg kell szüntetni a Mikszáthi és Móricz Zsigmondi állapotokat és rendet kell rakni a Magyar mentalitásban főleg az országvezetők tekintetében pártállástól függetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Para-Kovács, neked mindenben igazad van de ezt mindenki tudja. Ne strapáld magad ilyen cikkek írásával, mert akiknek tanulmányozni kellene (köcsög fityesz, nem létező KDNP és stupid választóik – az utóbbi esetében olyan nincs), azoknak nem kerül a kezébe, ha mégis akkor annyira ostobák, hogy nem fogják fel.
    Nyílt lapokkal kellene játszani: ha a pofátlan miniszterelnök az EU-ban akar maradni, akkor álljon vigyázzba, csapja össze a bokáját és tartsa be a játékszabályokat. Szarok a szuverenitásra, amíg ilyen gazemberek kormányoznak. Ezerszer egy szakemberekből álló nemzetközi grémium: ez az EU, ha valaki nem tudná!
    A B változat: elhagyni az EU-t. Akkor kissé elveszteném a türelmemet, mert a régi álmom megvalósulását hiúsítanak meg: a szabad, demokratikus világ tagjaként élni. Vannak jó példák előttünk, hogy mit kell tenni a fasisztákkal és a nácikkal. Sokan megtesszük, amit megkövetel a haza ha visszajönnek a XX. sz. közepi gyalázatos évek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos