Ronai and Ronai
AMERIKAI

Börtönbe kerülhet a börtönpszichológus 2011. december 11. vasárnap 16:50 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Börtönbe kerülhet a börtönpszichológus

Sacramento, Kalifornia – Országos feltűnést keltett Laurie Ann Martinez börtönpszichológus, aki rajta elkövetett nemi erőszak miatt tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen elkövető ellen. Kiderült azonban, hogy senki nem erőszakolta meg, sérüléseit készakarva okozta, célja pedig az volt, hogy férjét rávegye a költözésre, mert a környéket, ahol éltek, nem tartotta elég biztonságosnak.

Laurie Ann Martinez tűvel hasította fel a saját ajkát, mintha megütötték volna, térdeit dörzspapírral sebezte meg, majd arra kérte egy barátnőjét, hogy üsse meg, ezt követően pedig bevizelt. Mindez azt a célt szolgálta, hogy hihetővé tegye: leütötték, majd eszméletlen állapotban megerőszakolták.

A rendőrségen azt állította, az erőszak mellett még ki is rabolták sacramentói otthonában: pénztárca, XBox konzol, két laptop, egy kamera és egy sor hitelkártya tűnt el. A rendőrség, lévén szó igen súlyos bűncselekményről, több száz munkaórát ölt annak kivizsgálásába, míg Martinez egy börtönbeli munkatársa el nem mondta, hogy azt hallotta a 36 éves nőtől: az egész erőszak-dolgot azért találta ki, hogy rávegye a költözésre a férjét.

Végül maga Martinez is elismerte a rendőrségnek, hogy senki nem erőszakolta meg, ráadásul a férjet sem sikerült rávenni a trükkel a költözésre. A házasság viszont alighanem véget ért: a pár hat héttel az április 10-i kamu erőszak után közösen beadta a válópert. A pszichológust hatóság félrevezetése miatt vonják felelősségre. A házból eltűnt tárgyakat Martinez barátnője, Nicole April Snyder vette át megőrzésre, ugyanaz, aki Martinez arcába vert.

Martinez, akit hétfőn tartóztattak le, jelenleg ötvenezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezik, priusza nincs. Kiadták a letartóztatási parancsot a 33 éves Snyder ellen is. Amennyiben bűnösnek találják őket, mindketten három évig terjedhető börtönbüntetéssel sújthatók.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
Börtönbe kerülhet a börtönpszichológus, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Hülye liba. Megérdemli a börtönt. 5 évet adnék neki érte. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Végül is költözni fog, és kellően biztonságos helyre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Pár évre megoldotta a férje gondjait is. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. A bűn nem kifizetődő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. csak az a kérdésem: aki a börtönben dolgozik és az esetek százaival ismerkedik meg amelyek vége a dutyi, hogy a nyavalyába nem gondolja végig a dolgot?
    A rendőrség nem hülye, nyilván való hogy ki fogja deríteni a történteket.
    Lehet hogy fanyakú férje volt akivel nem lehetett dűlőre jutni, de akkor sem magát kellett volna ilyen helyzetbe hoznia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. A bortonpszichologusi munkakor komoly felelosseggel es sulyos kovetkezmenyu dontesi hatalommal ruhazta fel ezt a betegagyu tehenet. Senkinek nem tunt fel korabban, hogy valami nincs a helyen? Hogy sikerult megszerezni es megtartani a poziciojat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos