Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Antiszemitizmus közpénzen 2011. október 18. kedd 4:09

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Antiszemitizmus közpénzen

Csurka István revitalizálása felvet néhány kérdést, csak éppen válaszokat nem ad senki, mert kinevezői és támogatói gyávák és ostobák. Elég sokan pöszögtek, amikor Tarlós István hirtelen úgy döntött, hogy kinevezi Dörner Györgyöt az Új Színház élére, mert egyrészt vállalhatatlannak tűnt a pályázat helyett beadott Magyar Fórum-cikke, másrészt előre megírta, hogy Csurka István lesz az intendánsa, akiről ugyan szerencsére elég rég nem hallottunk, viszont amikor még igen, akkor éppen a zsidó világösszeesküvés részleteit bontogatta egyszemélyes lapjában hétről hétre, és kicsi a valószínűsége, hogy amióta nem olvasom, Csurka észhez tért volna.

Adott tehát két pályázat, Mártha István (aki szintén nem vádolható virtigli gyurcsányizmussal, khm) részletes és szakmai szempontból értelmezhető alkotása, valamint Dörner óvodás fröcsögése a búvópatakként is alig létező liberalizmus ellen, és Budapest választott főpolgármestere úgy dönt, hogy a szakmai ajánlások ellenére az utóbbit támogatja, miután konzultált szakemberekkel (nem azokkal, akik ellenezték) és politikusokkal (vajh kikkel?).

Mi lehet a háttérben?

Alapverzióként feltételezhetjük, hogy a Szebb jövővel köszönő Tarlós végleg megbolondult, és lendületes pályafutása során eljutott az SZDSZ-től a Jobbikig, ami ugyan elég abszurd karrier, de biztos lehetséges, mert más is meghülyült már ebben az országban. Ez a gesztus például nemes bosszú lenne Orbánon, aki majd egy hétig nem tudta fogadni, de viccnek azért kicsit erős.

Elképzelhető, hogy maga Orbán utasította (aki a színházhoz is ért), hogy dobja oda ezt a koncot a nyilasoknak, aztán majd egyszer kér tőlük valami szívességet, de addig reggeltől estig szavaljanak Wass Albertet a csordájuknak, nehogy már szerencsétlen szélsőjobbosoknak a rendes színházba kelljen menniük, mert ott nem tudnak viselkedni.

Ha ez történt volna, akkor a nagyszerű politikus taktikai és stratégiai hibát követett el, mert a hála nem politikai kategória, a szélsőjobbos hála pedig kifejezetten nemlétező fogalom, emlékezzünk csak a negyvenes évekre. Ha azonban ez lenne az első pofon a beígért kettőből, akkor a következő a hadügyi tárca odaítélése lesz a Véderő vezetőjének, ami elhamarkodott lépésnek tűnik, mert két nappal később már háborúban állnánk Szlovákiával, ráadásul le is vernének minket, mint ütvefúró a biztosítékot, mert csak.

Akárhogy is történt, ezt a történelmi léptékű szégyenfoltot Tarlós István fogja viselni ezentúl, ő lesz Az Ember, Aki Antiszemita Színházat Nyitott 2011-ben Budapesten, és ezen már semmi sem változtat. Mert az elég valószínűtlen, hogy Csurka István antiszemita otthon, antiszemita az újságjában, antiszemita a tévében, csak éppen a színházban fogja szobatisztaságra kényszeríteni magát. Az lesz ott is, aki.

Nézem szerencsétlen Veiszer Alindát, aki kifogta magának Dörner Györgyöt a Duna TV-ben, és most hirtelen kiütközik minden hiányossága, mert itt feladat lett volna, amit nem oldott meg. Beszélget a szélsőjobboldali színésszel, aki hamarosan színházigazgató lesz, és nem tudja megfogni, nem tudja sarokba szorítani, mert képességei ehhez nem elegendőek, valamint megbizatása sem erre szól, neki bizony beszélgetnie kell, de egy szélsőségessel csacsogni, az majdnem olyan, mintha haverkodnánk vele, márpedig ideje lenne egyértelművé tenni, hogy a konzervatív magyar jobboldal nem parolázik nyilasokkal.

Dörner György szerint Csurka István a legnagyobb élő magyar író, és erre a műsorvezetőnek egy szava sincs, forgatja a szemét, és próbálja megúszni az egészet, próbálja menteni a menthetetlent. Ilyenkor simán fel lehet állni, és el lehet hagyni a terepet, mert annyira nem kellhet az a rohadt pénz, hogy velünk mossák fel a padlót. Mármint szerintem, mert Veiszer Alinda szerint mindez belefér a közszolgálatba. Lelke rajta.

Csurka István a legnagyobb élő magyar író, Hitler pedig a legismertebb halott osztrák festő.

Ha Dörner és Csurka létrehozta volna a Hátország Színházat egy pincében, akkor senki sem szólhatna egy szót sem, mivel van rá igény, nem járhat mindenki normális színházba, meg egyáltalán, a szélsőjobb is megismerné a széthúzható függöny csodáját, nincs ennél nagyszerűbb.

De az a borzalom, melynek keretében az adófizetők pénzéből fenntartanak egy ilyen létesítményt, sokkal rosszabb színben tünteti fel a Fideszt, mint amilyen valójában, és az egész jobboldal szívhat, legalábbis az a része, amelyik most nem hallatja a szavát, nem jelenti ki, hogy neki ez az egész dolog büdös, nyilasokkal együtt nem hajlandó, ilyesmik.

Kétségtelenül léteznek ilyen hangok, és ez csökkenti a szégyent valamelyest, de korántsem olyan mértékben, ami egy valódi konzervatív oldaltól elvárható. Kerényi Imre például azt hazudta a Klubrádióban, hogy Magyarországon kétféle kultúra van, egy baloldali és egy jobboldali, ami ab start baromság, viszont felhívja a figyelmet arra az abszurdumra, hogy az egykori rendező fejében  összemosódik a zsidózó, cigányozó, gyakorló náci fröcsögés és a Fidesz által állítólag képviselt konzervatív liberalizmus, nemzeti eszmeiség, amitől elég sokan foroghatnak a sírjukban azok közül, akiket momentán a fideszesek példaképnek tekintenek.

A felvetéssel szemben a valóság az, hogy annyi kultúra létezik, ahány ember, de ha mindenáron szeretnénk lebontani ezt skatulyákra, akkor szívesen elmondom, hogy ebben az országban egy jó ideje valóban két kultúra létezik: a kultúra és a jobboldali kultúra, ahogy az az újságírásban is nagyszerűen látható, ahol újságírók dolgoznak és úgynevezett nemzeti újságírók, akik csak oda fértek be, mert a valódi újságíráshoz kevés volt a tehetségük, a nyaláshoz viszont éppen elegendő.

A szélsőjobboldali kultúrát azok képviselik, akik még a jobboldali kultúrához is kevesek voltak, és kétségtelenül olyan is a színvonal, mintha a 80-as IQ jeles képviselői összefognának, hogy létrehozzák saját egyetemüket, mert az összes többi a mocskos liberálisok kezén van, és direkt olyasmiket kérdeznek a felvételin, amire nem tudják a választ.

Ezt a törekvést fogjuk mi támogatni a jövőben az adónkból.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (70 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +79 ( 105 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Antiszemitizmus közpénzen, 4.4 out of 5 based on 70 ratings

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Kivalo iras! Sajnos nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (40 szavazatból)
  2. Sajnos ezen nincs mit nevetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  3. A reakció pedig elkeserítő:
    takács kati, derzsi józsef és száraz dénes…
    Csak így Nemecsekesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  4. Nagyon jó volt. Egy dologban szerintem túlzott a szerző: a szélsőjobbos firkantók IQ-ját túl magasra becsüli. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (43 szavazatból)
  5. Gyula Bognar, Jr.

    Az Magyar politikusok és azok az emberek, akik hallgatnak rájuk, nem sokat változtak, a generációk alatt, ma is inkább bűnbakot használnak mentségül és a felelősségvállalás, a becsületes, őszinte, nyílt politika elérhetetlen álom maradt csak. Morális és anyagi korrupcióba fulladt minden kormány, semmi máshoz nem értenek, csak ahhoz, hogy minél jobban megtömjék zsebüket és másokat okoljanak minden bajért. Koszos bagázs a Jobbik és a Fidesz is, az MSZP pedig még el sem tudja határozni most, hogy milyen ideológiával próbálják visszaszerezni a helyüket a zsírosbödönnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  6. Ez lett az eredménye az 1990 óta folyó nyilas uszításnak!
    “Hála” a liberális politizálásnak,mely szerint a szólás szabadsága fontosabb,mint a személyek élete.
    Most már csak a nyilas nyílt hatalom átvétel következik.
    Ehhez megvan a nyilas Gárdák országos hálózata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (25 szavazatból)
  7. Kíváncsi lennék Fodor Gábor (és úgy általában a vele egyetértők) most merre jár(nak), amikor feketén-fehéren látható a gyűlölet beszéd – nem szankcionált – ámde beérett gyümölcse.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  8. “sokkal rosszabb színben tünteti fel a Fideszt, mint amilyen valójában”
    .
    Az írás jó, de ezzel a félmondattal határozottan vitatkoznék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  9. Maeldron:
    Azért ne essünk túlzásokban:
    aFIDESzben is vannak okos értelmes emberek , már csak a nagy számok törvényei miatt is.
    Mostanában különbenis azt hallom hogy onnan kilépni pont olyan meggondolandó cselekmény mint egy hitestársnak hátat fordítani a Szcientiológiaiai Társulatnak vagy mint a Hit-gyülekeződésnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  10. A nácik dajdajoznak, a pórnép meg így vigad:
    http://epa.oszk.hu/00000/00022/00019/00423.htm
    Móricz Zsigmond: Hét krajcár.
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  11. Nem értem mi a baj. Főszerepben Tarlós István, magyar hangja Dörner György. Nem tudtátok, hogy erre kaptak felhatalmazást? Senki sem mondhat ellent a magyar nép akaratának. Csurka mint internáló? A ma élő legnagyobb írótól csak jót várhatunk. Egy igazi népnemzetiösszmagyar új (mint a domestos) színházat fognak a tisztelt Urak összehozni, ahol végre csak magyar darabot játszanak. Ez olyan hiánypótlás mint a kuruCZ.info. Ti nem érzitek? Most jó lenni magyarnak, csak nem itthon….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  12. Nem csodálkozom. A következmények időszakát éljük.

    “Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami oknál fogva, ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bőlcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.” (Gróf Széchenyi István)”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  13. Elég sok magas IQ-jú jobboldalit ismerek. A szélsőjobbhoz tartozók között is ismerek ilyeneket.
    De maradjunk a mérsékeltebb jobboldalnál. Ott is az a helyzet, mint a baloldalon: a kulturáltabbak (nem az intelligensebbek, a kettő nem ugyanaz!) nem törekszenek olyan elszántan pártpozícióba, mint a többiek. A baloldalt sem reprezentálja pl. az MSzP irányító testülete.
    Ezen kívül érdemes figyelembe venni, hogy pl. a jobbik azzal nyer meg támogatókat, hogy komoly életproblémákra ad hamis, de a célközönség részéről igaznak tetsző választ. Ne mondjátok, hogy az intelligencia hiánya miatt fogadják el a hamis választ, mert ez messze nem ilyen egyszerű. Az emberek sokasága illúzióinak foglya, és ez a hajlam a legintelligensebb emberekre is érvényes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. tüske
    Egyelőre még respublikában élünk, ahol a nemesi előjogok és címek nem divatosak. Széchenyi Istvánt “gróf” nélkül is tisztelem.
    Libabőrös vagyok a gerófozástól, a magyarkodástól, a trianonozástól és a turulmadarozástól.
    A származással összefüggő nemesi címek használatát Magyarországon az 1947. évi IV. törvény szüntette meg. A jogforrás egyelőre még ma is hatályos.
    De lehet, hogy visszamenőleges hatállyal majd pártunk és kormányunk hatályon kívül helyezi.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/1947._%C3%A9vi_IV._t%C3%B6rv%C3%A9ny

    Egyébként az idézett megállapításokkal teljes mértékben egyetértek.
    Plebejusként is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  15. girbegurba
    “A baloldalt sem reprezentálja pl. az MSzP irányító testülete.”
    Az biztos. Ki is kérné magának, ha így lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  16. asher alexander

    ma meg “csak” Antiszeitizmus!!
    -holnaptol…….??!
    mint tobbszor is jeleztem;-en 1926-ban szulettem,tehat Ateltem a “kezdeteket” amik a Lagerekbe vittek egyenesen!!
    1933-ban is igy volt,;- elobb “csak” az Antiszeitizmus!!1938-tol mar a hirhedt Reichskristallnacht!!a tobbit minden epeszu tudja……….!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  17. “De az a borzalom, minek keretében az adófizetők pénzéből fenntartanak egy ilyen létesítményt, sokkal rosszabb színben tünteti fel a Fideszt, mint amilyen valójában.”
    Ez, sajnos, tévedés. A Fidesz vagy 15 éve jár azon az úton, következetesen, amelyen eljutott idáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  18. Szerintem Veiszer Alinda kvalitásait mindig túlbecsülték. Úgyhogy – az ő szempontjából – abszolút érthető, ha nem ugrál fel a székéből. Nála szakmailag erősebbek is az éhhalál küszöbén tengődnek, csak azért, mert nem tetszenek a mostani kurzusnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Geyza: miért van az, hogy nekem például nem kell kilépnem a fideszből?
    .
    Segítek: a helyes válasz nem az, hogy mert nem érdekel a politika.
    .
    Ugyanilyenek voltak 10-16 évvel ezelőtt is, ordított róluk, milyenek (a belső kör egyszerűen gonosz), csak az nem látta, aki idióta.
    .
    (Igen, tudom, sok idióta él közöttünk.)
    .
    Aki oda belépett, az annyit is ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  20. Tehát lesz újnyilas színház Budapesten – járhatnak oda “hagyományt őrizni”, “szebb jövőben” reménykedni maskarás és maskarátlan újnyilasok és szimpatizánsaik. Aligha tévedek, ha azt gondolom: híres-hírhedt lesz az intézmény Európa-szerte – jönnek is majd ide a neonáci zarándokok…

    Mintha a demokratikus értelmiség félne szembenézni azzal, amit ez az elképesztő döntés üzen – a helyes megközelítés például Koltai Tamásé, Szellem a palackból c. írásában (168 Óra).

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/10/18/Tiltakozzunk_-_2/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  21. Jó a cikk, Márta Pista (h nélkül) még így is elég sok “magaslatot” megülhet. Például a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke, a POSZT igazgatója, az Új Színház direktora, stb. Messze nem értve egyet Dörner kinevezésével, azért valljuk be, Pista is túl sok lovat ült meg egy fenékkel (időnként pocsékul.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Tisztelt Aptyuka!
    Elárulhatná, hogy említett színészeink mivel érdemelték ki a Nemecsekezést, meg a keresztnévtévesztést, azt hittem ez a Dörner privilégiuma. Talán illőbb lett volna megtartani mélyenszántó véleményét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Aptyuka! Én sem értem: valami forrást, hírt, indormációt, please.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Szerzőnk egyhamar nevezhet a jobbos sajtónál. Bizonyára 200-as IQ-val nyomja – máskor. Most éppen úgy találja, hogy a nácizmus egyetlen ismérve az antiszemitizmus. Aztán ha már viszi az a liberális lendület, rúg mindenkibe, aki valamiképp összehozható Tarlós vaddisznóságával. Bár – ha szabad – mintha az SzDSz is valami hasonló utat járt volna be a húsz esztendő alatt, mint a hajdani 3. kerületi polgármester. Esztétikai szempontból. Mert Uram, hogyha a jobboldallal pejorálunk, akkor persze a liberálissal meg eufemizálunk. Igaz? Ugye ha valaki tehetségtelen korrupt tetű, az SzDSz-es múltja ellenére is AZ? És szegény Alindának – ha már elvállalta a beszélgetést – AZT is rezzenéstelen arccal kellett volna tűrnie, ha Kertész Imre neveztetik a legnagyobb élő magyar írónak. (Pontosítás: Kertész Imre a legnobeldíjasabb magyar író…) Amúgy Dörner alanyi jogon beszélhet baromságokat. Akár Kerényi. És a napi gyakorlatban VALÓBAN létezik jobb- meg baloldali kultúra. Mintha SZERZŐNK is ezen a semmi-se-drága-neki -onnan-a -francból fórumon tollászkodna. Elannyira gusztusosan, hogy szerinte immár a kultúra ellentettje a jobboldali kultúra. Kedves P.-K. I. ! Gyönyörűn működik az orbáni kommunikáció! Kegyelmed már-már oly’ gusztustalan, mint egynémely Magyar Hírlapos kollégája. De semmi baj, hiszen a liberális tahó sokkal szalonképesebb, mint a náci tahó. Viszont ha színházba készül, kérem elébb látogasson meg egy tánciskolát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (15 szavazatból)
  25. Aptyuka!Szerintem a neves film és színházi művész nevét ha leiród illene tudni!!! Derzsi Jánosnak hívják!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Balla Ferenc: nem volna baj, ha kissé rövidebben zagyválkodna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  27. Parakovács!
    Mindíg is tudtam, hogy nagy barom vagy, de Csurkát Hitlerhez hasonlítani, idiótizmus.
    Ha Csurka Hitler lenne, te már nem élnél, s akkor ekkora badarságot nem írhatnál, sem ise, sem máshová!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (22 szavazatból)
  28. Veiszer Alinda hogy mondhatna ellen Dörnernek? Először is ilyen névvel mit keres a médiában. Csak a teljesen vak bal-libsik nem látják, hogy ez a nő,egy a médiát uraló zsidókból? Nem vagytok magatoknál, amikor azt képzelitek, hogy szakma alja: Veiszer bármit észrevételezhet egy akkora magyarnak mint Dörner György? Hol volt Veiszer amikor Dörner már Bruce Willis, Michael Douglas, Eddie Murphy Tarlós István magyar hangja volt? Most kezdődik a második elbocsájtási hullám a közmédiánal, reméljük Veiszer köztük lesz….Ha már az 1944- előtti Kossuth teret helyre állítják, akkor itt lenne az ideje az 1944 előtti törvényeknek is. ——–próbáltam az igazi kurucz.infos-news tévés szemszögből vizsgálni a történteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Izrael!
    te szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!!
    Csurka valoban nem hitler de szinte a megszolalasig Gombos Gyula!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. Kedves Admin!
    Kell nekünk ez az Izráél nevezetű b@rom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. asher alexander
    Te szerencsétlen üldözési mániában szenvedő depressziós!
    Ha valaki nem az, hanem más, akkor nem lehet ráfogni, hogy az. Mert hiába fogod rá, hogy az, amikor nem az!

    Érted?
    (érted a fenét!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  32. Kedves Avi,

    nem, nem kell. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. Veister + Dörner + Csurka= ősi magyar nevek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Veiszer, Dörner , Csurka = ősi magyar hangzású nevek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. A félfaszista fideszes szennylap nemzetgyalázó förmedvényéből:

    Ne tévedjünk: ez az undorító, aljas hang a kormánypárté, a kormányzaté. Emiatt, ez ellen kell tiltakoznunk. Bár a színház is nagyon fontos, ám messze többről van szó!

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/10/21/Tiltakozzunk_-_3/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Szerintem az van ami van.
    Igazi kultúránk egy és oszthatatlan.
    Az emberi értékek egységesen létező értékek.
    Aki ebből kilóg, az kultúrálatlan.
    Mióta tartozik kultúra körébe a gyűlölet???
    Nem lehet bal, jobb, alsó vagy felső (itt nincs király, ász)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Mike
    2011. október 19. szerda
    19:41
    Talán nem kellene egy huszonéves értelmes nőt ezekkel a trottyosokkal összemosni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Mai hír: nem dirigál az Operaházban Christoph von Dohnanyi, Dohnányi Ernő unokája (elnézést kérek, ha nem írom jól a nevét): http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=483629

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. neveletlen
    Ez lenne a hatékony válasz.: Nem fellépni, nem bérletet váltani, nem tudomást venni róluk. Van tippem: lesznek fellépők, és lesz közönségük is.
    Igaza van Kertész Ákosnak, moslékzabálók várják el az állami dotációt mosléköntés céljára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Csatt, szia! Igen, sajnos, lesznek fellépők (van az a pénz… akadnak, akik pénzért, sok pénzért mindenre hajlandóak). Hogy az a pénz közpénz, a mi adónkból, az pedig aljasság. Szörnyű, hogy ezek az illetők színházat kaptak. Ha annyira színházat akarnak maguknak, csinálják egy pusztában és saját pénzükből.
    Azt jó lenne tudni, az Új Színház társulatából hányan maradnak a náciszinházban.
    Lesz közönség is, mert pl. a felekezeti egyetemeken is sok híve van ennek az ideológiai mocsoknak. Gondolom, azért, mert jól összefér a keresztény szeretettel. Meg, szörnyű, de másutt is vannak, akiknek ez tetszik.
    Igaza van Kertész Ákosnak. Fáj, hogy igaza van, de igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos