Ronai and Ronai
AMERIKAI

Loughner egy hét múlva megjelenik a bíróságon 2011. szeptember 20. kedd 11:25 | RR Forrás: AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Loughner egy hét múlva megjelenik a bíróságon

Phoenix, Arizona – Jared Lee Loughner, a januári tucsoni vérengzés vádlottja jövő kedden jelenik meg a bíróság előtt, hogy megállapítsák, szükségük van-e kezelőorvosainak további időre ahhoz, hogy a súlyos mentális zavarokkal küszködő elkövetőt alkalmassá tegyék a felelősségre vonásra.

Larry Burns szövetségi kerületi bíró hétfői ítéletében szeptember 27-re tűzte ki a tárgyalást a május 27. óta a missouri Springfield pszichiátriáján kényszergyógykezelt Loughner ügyében. Az ügyészség azt szeretné elérni, ha a kényszergyógykezelés további nyolc hónapig folytatódna, míg a védelem minden jogi eszközzel harcol ellene, egy alkalommal már le is állíttatták azt ideiglenesen.

Jared Lee Loughner

A 23 éves vádlott január 8-án nyitott tüzet az összegyűltekre Gabrielle Giffords képviselő asszony szabadtéri fogadóóráján Tucsonban. A lövöldözésnek hat halálos áldozata és tizenhárom sebesültje volt, köztük a fejbe lőtt Giffords, aki azóta csodával határos módon épült fel.

A negyvenkilenc váddal terhelt Loughner antipszichotikus gyógyszereket kap, miközben védelme annak kimondását szeretné elérni, hogy az akarata ellenére folytatott gyógykezelés alkotmányellenes. Burns bíró azonban engedélyezte a gyógyszerelést; a fellebbviteli bíróság döntése ez idő szerint még várat magára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Loughner egy hét múlva megjelenik a bíróságon, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Lehet, hogy az ügyvédeit is kezelni kéne? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Időközi választáson töltik be Giffords helyét 2012. január 29. vasárnap | RR

Giffords vezette a tucsoni megemlékezéseket 2012. január 9. hétfő | RR

Rosszabbodik Loughner állapota 2011. augusztus 29. hétfő | RR

Le akarják filmezni Loughner kezelését 2011. augusztus 24. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos