Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elhunyt Ted Kennedy lánya, Kara 2011. szeptember 18. vasárnap 8:55 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elhunyt Ted Kennedy lánya, Kara

Washington – Betegeskedő édesapja helyett ő vette át 2009-ben a Fehér Házban az Elnöki Szabadság Érdemérmet, és két héttel később, amikor az agyrákban meghalt Ted Kennedy szenátort örök nyugovóra helyezték Bostonban, ő mondott zsoltárt a sírnál. Most édesapja után ment, nagyon fiatalon.

Edward Kennedy három gyermeke közül a legidősebb egy washingtoni konditeremből jött ki a szokásos edzés után pénteken, amikor összeesett. Halála pontos okát nem közölték.

Noha Kara Kennedyt a család sok más tagjával ellentétben soha nem választották meg semmilyen hivatalba, mégis ismert volt: sokat dolgozott apja elnökjelöltségi és szenátusi kampányain, de rendezett filmeket, tévékben is dolgozott, érdekelték a művészetek és harcolt a kismamák alkoholfogyasztása ellen.

Nála 2002-ben diagnosztizáltak rákot, amit azonban sebészeti úton sikerült megfékezni. Fivére, Patrick szerint azonban az utókezelés fizikailag meggyengítette; különösen a szíve sínylette meg a betegséget. Ezzel szemben édesanyja, Joan Bennett Kennedy azt állította, a betegségből semmi nem maradt vissza, Kara tökéletes egészségnek örvendett.

Ebben az esetben viszont nem világos, miért omlott össze a szervezete nem sokkal azután, hogy elhagyta a Sport & Health fitneszközpontot. Nancy Terry szóvivőnő a család fájdalmára hivatkozva nem volt hajlandó részleteket mondani, a washingtoni halottkém pedig azt mondta, a halál okát még nem állapították meg egyértelműen. Kara naponta úszott és rendszeresen sportolt.

A családban a rák szinte mindennapos kór. Öccsének, ifjabb Edward Kennedynek az egyik lábát amputálták csontrák miatt, a másik testvéréből, Patrickből 1988-ban operáltak ki egy hatalmas tumort a gerincoszlopa mellől.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Minden látszat ellenére, nem egy szerencsés család. Nyugalmat és békét a megmaradtaknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Nagyon sajnálom az egész családot. Nem hiszek semmiféle baljóslatban, de, hogy ebben a családban működött és működik. Ez tény. Biztosan volt szerencséjük, nem voltak anyagi gondjaik, de én inkább krumplis pogácsával, főzelékkel, de átvészelném az életemet 79. életévemig… Addig szeretnék élni, jelenlegi – viszonylagos – egészségségemben… De ilyen fiatalon, Istenem, Istenem, miért van ez? Nyugodjék békében, mint ahogyan a család régen Meghalt tagjai is. Megvívták a saját csatájukat, külön-külön és együtt is… Sajnálom Mindannyiukat. – Georgina Bojana

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Hellinger-féle családterápiánál kiderülne, miért is vannak itt ilyenfajta bajok…:( R.I.P. az egész családnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Hellingerről itt többet: http://www.angstermaria.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos