Ronai and Ronai
AMERIKAI

Cain hazugnak nevezte az elnököt, rablásnak az adóztatást 2011. szeptember 27. kedd 12:20 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Cain hazugnak nevezte az elnököt, rablásnak az adóztatást

Orlando, Florida – Herman Cain üzletember, reménybeli republikánus elnökjelölt a hétvégén megnyerte a floridai próbaszavazást, aminek gyakorlati következménye lehet az iszlámmal szembeni erős megnyilvánulásaival visszhangot kiváltó politikus ismertségének erősödése.

Cain húsz ponttal verte meg Rick Perry texasi kormányzót, a legesélyesebbnek tartott republikánus jelöltet, akinek nézetei nem állnak távol a Tea Party közönségétől, miként Cain nézetei sem. Noha a próbaszavazások alkalmával mindig elhangzik, hogy ezek az eredmények nem tekinthetők „tudományos igényűnek”, és a tétválasztások nagyon sokszor teljesen más eredményt hoznak, kétségtelen, hogy a fekete bőrű, 65 éves georgiai üzletember, matematikus és rádiós műsorvezetőre most sok olyan szavazó is felfigyelhet, aki ezt eddig nem tette meg.

Cain eddig nem szerepelt valami jól – mondhatni, szóhoz se jutott Perry, Santorum, Bachmann és mások mellett –, és elmondása szerint már azt fontolgatta, hogy kiszáll a versenyből, mert a kilátástalanságot frusztrálónak érezte. Az üzletember ugyanakkor más területen már bebizonyította, hogy képes akár a legkilátástalanabb helyzeten is úrrá lenni – négyes fázisú vastagbél- és májrákból gyógyult ki –, és a floridai próbaválasztás eredménye hatására tovább próbálkozik.

Cain elmondása szerint halálosan unja magát, ha nincs valamilyen kihívás, amiért meg kell küzdenie. Amennyiben nem száll ki, nem nagyon fog unatkozni, hiszen az elnökválasztásnál komolyabb kihívással még sohasem kellett számolnia. A klasszikus szabadversenyes kapitalizmus tántoríthatatlan híve és az adózás nem kevésbé eltökélt ellensége hazugságnak nevezte Obama azon állítását, hogy a magas jövedelműek adókedvezményeinek megvonása osztályharc lenne; szerinte ez útonállás, közönséges rablás.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Obamát nem ő fogja megverni. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Ez egy hülye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Herman Cain búcsút int 2011. december 4. vasárnap | RR

Herman Cain veszi a kalapját? 2011. november 30. szerda | RR

Megszólal Cain harmadik vádlója is 2011. november 3. csütörtök | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos