Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Nagy Alma felkészült az újabb merényletre 2011. szeptember 11. vasárnap 11:22 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Nagy Alma felkészült az újabb merényletre

New York – Nagy erőkkel próbálja megállapítani a rendőrség, mennyi az igazság azokban a jelentésekben, amelyek szerint gépjárművekbe rejtett pokolgépek robbannak ma a város forgalmas pontjain. Az FBI egyes értesülések szerint két vagy három, az országba bejutott terrorista után folytat embervadászatot.

Automata fegyverekkel ellátott biztonságiak vigyázzák New York legismertebb pontjait, így különösen szigorú az ellenőrzés a Wall Street és a Times Square környékén, valamint természetesen a Ground Zerónál, ahol valaha az Ikertornyok álltak.

Külön ellenőrzőpontot hoztak létre a Trinity Churchnél, a Central Park déli csücskénél lévő Columbus Circle-nél, valamint a Macy’snél is, minek következtében a városban az elmúlt napokban folyamatosak a forgalmi dugók, és hasonló állapotok várhatók a közeljövőben is.

Az Egyesült Államok hatóságai „hihetőnek, de meg nem erősítettnek” minősítették azokat a híreket, miszerint a terroristák robbantásokkal készülnek megemlékezni az Amerika ellen intézett támadássorozat tizedik évfordulóján.

A Reuters értesülése szerint a hírszerzésnek oka van azt hinni, hogy a fenyegetések összefüggésbe hozhatók az Oszama bin Laden halála után a szervezet vezetését átvevő Ajman al-Zavahirivel. A hírügynökség magát megnevezni nem kívánó forrásra hivatkozik. Az FBI két vagy három fő után folytat embervadászatot; ezek egyike állhat személyes kapcsolatban Zavahirivel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 2 szavazatból)
A Nagy Alma felkészült az újabb merényletre, 1.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. hulyek lennenek a csendesebb vasarnap robbantgatni, sokkal inkabb a zsufoltabb hetkoznapokon, abbol sokkal nagyobb kar es pusztitas erheto el….szerintem… majd amikor senki nem varja….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Nincs mar olyan tobbe hogy senki sam varja. USA nem hulye, hamar megtanulta a lecket. Nem ugy mint MO. Sajnos MO sikhulye. Tobb szaz ev alatt sem tanult semmit sem a kisebbsegi kerdesekrol sem a demokraciarol, vagy a tisztessegrol, es ebben minden kormany egyforman hibazott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Halálra ítélhetik 9/11 kitervelőjét 2012. április 4. szerda | AN

Szaúd-Arábia és 9/11 2012. március 2. péntek | AN

A NYPD szükség esetén repülőt is lelőhet 2011. szeptember 26. hétfő | RR

Hetvenhét sebesült az afganisztáni merényletben 2011. szeptember 12. hétfő | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos